hüseyin kardeşim guncel listeyi bıraktık artık kalan saglar bızımdır cok eglenecez cok biz eglenmemıze bakalım.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)hüseyin kardeşim guncel listeyi bıraktık artık kalan saglar bızımdır cok eglenecez cok biz eglenmemıze bakalım.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)slm arkadaslar . cuma oglen 12,00 13,00 gıbı ıstanbuldan yola cıkacak var mı ? ben ıznımı cuma ogleden sonrası ıcın alabıldım. yola yalnız cıkmayım . % 80 agresus kardesımızle beraber cıkacam ama gene cıkan varsa o saatlerde beraber dıkılıye surus yapabılırz.
tatar ( merter )
izmit/kocaeli
yol yaptıgınız gunlerde gunes eksık olmasın

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)merter kardeşim ben valla sabahtan yola cıkıcam sende biraz sartları zorlaasan sabahtan izin alsanda bizle gelsen yaaa canım kardeşşim.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Eeee bizim için saatler kaldı artıkortalama 21 saat sonra yollara düşeriz artıkın. Gelmeyenlere ise şunu diycem, yağmur yağar gelmezsiniz, soğuk olur gelmezsiniz yorgun olursunuz gelmezsiniz hepsine eyvallah ama yılda 1 kere yapılan bir buluşmaya katılmamak ayıptır, biz sizin için kaza bile yaptık bumudur karşılığı siz söyleyin şimdi. (Geçerli nedenleri olanları tenzi ediyorum)
PERŞEMBE AKŞAMI 21:00 EKİBİ İÇİN UYARILARIMDIR.
1-)YOLUMUZ UZUN VE GECE SÜRÜŞ YAPACAĞIMIZ İÇİN DİNLENMİŞ OLUN.
2-) HAVA GECE MUHAKKAKKİ SOĞUK OLACAK BUNUN İÇİN İÇLİKLERİNİZİ GİYİN VE YANINIZA YEDEK KAZAK ALIN.
3-) KORUMALARINIZ TAM OLSUN ( DİZLİK DİRSEKLİK MASKE ELDİVEN )
4-) YANINIZDA ÇUKULATA VE BENZERİ YİYECEKLER ALIN, BU ENERJİ VERİCİDİR VE DİNÇ TUTAR.
5-) LASTİK HAVALARINIZI, YAĞINIZI, SUYUNUZU, ÖN FREN HİDROLİĞİNİZİ, ARKA FREN AYARINIZI, TÜM LAMBALARINIZI, ZİNCİRİNİZİN GERGİNLİĞİNİ KONTROL EDİN, YÜKÜNÜZE GÖRE AMORTİSÖR AYARLARINIZI YAPIN
6-) GECE SÜRÜŞÜ OLACAĞI İÇİN YÜKLERİNİZİ ARKA FREN LAMBANIZI KAPATMAYACAK ŞEKİLDE YÜKLEYİN.
ACELEMİZ YOK ARKADAŞLAR KEYİFLİ KEYİFLİ SÜRÜCEZ, UYKUMUZ GELDİĞİ YERDE TULUMLARIMIZI ÇIKARTIP UYUYABİLİRİZ BİLE HİÇ SORUN DEĞİL.
YOLLAR BİZİ BEKLER -------------LIVE TO RIDE----------------
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)selamlar arkadaşlar. benim iş kesinleşti geliyorum. kütahyadan volkan arkadaşımızla cuma sabahı gaz açıyoruz. kütahya üzerinden bir istikamet olmasına rağmen biz cuma sabahı istanbuldan çıkacak ekibe bursada katılıp ordan beraber devam etmeyi düşünüyoruz. cuma sabahtan yola çıkacak arkadaşlar detaylar konusunda bilgi verirse çok memnun olurum. kaçta bursada olursunuz nerde buluşabilir filan.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Cuma sabahı istanbuldan çıkıcaz öğlen bursada olucaz 12de mesaisi biten arkadaşımızı alıp ordan yola çıkıcaz muhtemelen 13:00 gibi bursadan hareket etmiş oluruz zaten Tatarda 13:00 gibi bursada bize katılacak.Bursaya varıldığında telefonlaşabilirizde bursanınne tarafında olacagımızıda tam bilmiyorum telefonlaşırsak birbirimizi daha rahat buluruz gerçi siz bizden daha erken bursada olursunuz dilerseniz bekleyin dilerseniz devam edin karar sizin kazasız belasız inşallah
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Tabiki toplu gitmenin zevki farklı cuma bursada görüşmek üzere
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)