kütahyadan volkan arkadaşımız geldi eskişehire yemeklerimizi yedik ben son hazırlıkları yapıorum. yarın öğlen bursada görüşmek üzere cümleten iyi geceler. kazasız belasız sürüşler inşallah.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)kütahyadan volkan arkadaşımız geldi eskişehire yemeklerimizi yedik ben son hazırlıkları yapıorum. yarın öğlen bursada görüşmek üzere cümleten iyi geceler. kazasız belasız sürüşler inşallah.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)Hepinize iyi eğlenceler....aman dikkatli olun....güzel raporlarınızı dört gözle bekliyoruz....
regalraptor 250 B-9
balıkesir
B Rh (+)az önce adresi verilen önder moteli aradım henüz ıkı kışı gelmiş ve çadırlı sahamız yok ve gecelik ücret kahvaltı dahil 35 ytl dediler .gezi listesi ile ve otel ücret tarifesi ile uyumsuzluk var.
E9
İstanbul
B Rh (+)bende gelmek istiyordum patron çelme taktı cumartesi pazar çalışıyorum pazartesi salı izinliyim yolunuz açık olsun eglenceniz bol olsun ...............
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)27 Haz.günü saat 18.00 da Balıkesir'den çıktık.Güre'de ''Yanar-17'' Sebahattin'le buluştuk.Sağolsun bizi evinde misafir etme inceliğini gösterdi.
Güzel bir akşam yemeğinden sonra çay ve muhabbet.
Bu arada ''Gülüm''üde sağlam biyere çekmeyi unutmadım.
Ertesi gün arkadaşlarla buluştuk.Sağolsun Selçuk bizi almak için dikili merkeze geldi.Sebahattin arabası(Eşi ve kızı)Ben Raptorumla buluştuk.
Gruptan küçük bir anı
Şimdilik bu kadar bizi izlemeye devam edin
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Konu bozkurt tarafından (29.June.2008 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)dikiliden sabah 11 de çıktık yeni eve geldim. toplamda 1020km yol yaptım. detaylar daha sonra şuan devrilmek istiyorum![]()
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ben de tek çıktım, sağ salim geldim. Şimdi maç ve istirahat...
yol yapalım yol
Regal Raptor DADYW
Çanakkale
0 Rh (+)Dikili operasyonu tamamlanmıştır.
Raptorlar üsse döndü. (Roger that.)Operasyon fotoları işleniyor. :mrgreen:
Konu yanar17 tarafından (30.June.2008 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.
Ne Ekersen Onu Biçersin.
Kırmızı DADYW CUSTOM
ÇANAKKALE - Merkez
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)