pardon keyifle kısmını düzeltiyorum KISKANÇLIKLA![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)pardon keyifle kısmını düzeltiyorum KISKANÇLIKLA![]()
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)o fotografları hepinizle birlikte görmek deli manyak bi şey olcak
biz küçük bi grupla bakarken çok eğlendik
ama kalabalık olunca sanırım mekandan bizi garanti kovarlar![]()
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)
Sevgili Okan'ın ve eşi Oya hanımın misafirperliğine herkes adına çok teşekkür etmek isterim. Buarada Bafra yolunda bize eşilk eden diğer Samsunlu arkadaşlara da çok teşekkür ederiz. Bafra gezisi çok zevkliydi. Okan biz yolda da Mahmut'u gördük aslında o beni gördü belki söylemiştir sana.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)
Arkadaşlar Hüseyin arkadaşımız Akçaabat'da köfte yerken bizi gördü yanımıza geldi biraz muhabbet ettik ve bize dondurma ikram etmek istediğini söyledi. Bizde sırf dostluk adına (kesinlikle başka bir amacımız yoktu) ikramını kabul ettik. Kendisine bu nazik davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
caponord
Samsun
B Rh (+)Haluk kardeşim .. elimizden geleni yapmaya çalıştık... her zaman burada bir dostunuz var unutmayın...reytingimiz düşsede dostluklar asla bitmez....
evet mahmut sizi gördüğünü söylemişti...işi gereği o taraflarda çok gezer .. zaten süzme laz olduğundan karadenizden ayrılmaz hiç:mrgreen::mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)tayfun inşallah sağ salim antalya ya vardın telefonumun şarjı bitti dün şarj da ofisteydi öyle kaldım evde anlıyacağın ..
umarım heryolunda gidip sende antalyaya varmışsındır. arkadaşlara
işte bir kaç tayfundan görüntüler.
bu motorunun vidasını sıkarken
bu sabah kahvaltısı
bu da yoldan gelen zabitimin havuz keyfi
ve zabitim yola cıkarken..
dahası zabitimin kendisinde aslında bir kaç tane daha var ama onları tayfuna bırakıyorum..
Konu Kino tarafından (17.August.2008 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)resimlerdeki KERMİT Tayfunu tanıdımda, öteki yakışıklı adamı çıkaramadım yaw :mrgreen:
haydi çocuklar motora
yok
istanbul
0 Rh (+)evet arkadaşlar tafuncuk şu an antalyada hatta bilenler şaşırabılır pansıyonda yenı dostlarıyla şarap içiyorkeyfi yerinde,bıraz üşütmüştü allahtan atlattı
önümüzdeki gunlerde geri dönüşe geçiyor kazasız belasız ama karşılama töreni yapmazsak küsecek bilginiz olaa))
DD250
İZMİR
0 Rh (-)yolun açık olsun Tayfun...güzel ağarlanıyosun gittiğin yerde valla...![]()
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)