| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)motorla gelmeme izin vermezlerse ben yokum agalar :D yaw siz toplaşın yaparız bişeyler![]()
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)evetttt koşuya dahası yürüyüşe ben de katılıyorum.Eski zamanlarda 2 - 3 kez katılmışlığım bir kez de ilk 100 içinde finiş görmüşlüğüm vardı,ki o zamanlar sanırım parkur 8 km'ydi.) Aslında kendi aramızda bir yarış yapsak nasıl olur?Birinci gelene ödül verelim,biraz rekabet olur böylece.Tabii Benim favorim bull olur
) Bu arada sanırım katılım için son tarih 12 ekim,ben kayıt formunu doldurarak belirtilen adrese mail attım.Katılmak isteyen arkadaşların dikkatine!! Ben antrenmanlara başlıyorum...
![]()
''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
Okyanus dalgalarının sesleriyle dol bu ömre .
Ölüme ve aşka durmadan kement atan
Serüvenlerle geçsin yaşamak.''
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ben de internetten 15 km koşusuna başvurdum.
Elvan'dan bana tavşanlık yapmasını rica edicem, rekor için :mrgreen:
yol yapalım yol
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)ya kısa mesafe kesmez ki beni,hem o kadar antrenmanı yürümek için mi yapıcam!Zaten selçuk'la iddialaştık,onu geçersem alıcam anahtarlarını
)
Anladığım kadarıyla internetten de halk koşusu için başvuru yapılabiliyor,formun içinde 6,5 km.lik koşu seçeneği var çünkü!Fakat numara için standlara mutlaka başvurmak gerekli.Bu arada kimlerin katılacağı belli mi,bir liste oluşturalım.
''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
Okyanus dalgalarının sesleriyle dol bu ömre .
Ölüme ve aşka durmadan kement atan
Serüvenlerle geçsin yaşamak.''
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)