| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Yiğidim Deli Zabitim, çok büyük geçmiş olsun Mevlam beterlerinden korusun... neyse 700 liraya sıfır motor aldım diye düşün... nası olsa inşallah bi 35000 daha rahat rahat yaparsın sen...bu arada gözü olanın gözü çıksın emiii....
![]()
SSUUUUuuu...!
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)zabit geçmiş olsunsoğuk su içtinmi arkasına
bende agresusa katılıyorum yeni motora verecek para olmadığına göre 1000 TL masraf yapıp eldeki motoru "yeni" yapmak, bi 30-40bin daha yapmak en akıllıcası bu zamanda...
kriz var krizzz eldekine tutunmak lazım böyle zamanda![]()
haydi çocuklar motora
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Amin volkicim amin, valla bir nevi öyle oldu, ne bilyası ne yağı ne bujisi ne hava filtresi herşey sıfırlandı motorun içinde, allahtan rodaj yapmaya gerek yok :mrgreen: son sözünede diyomkiiiiiii aminnnnnnnnnnn
Valla bülo su alacak para kalmadı onuda sen ısmarlarsın artıkın ne yapalım mujuksss...
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Kötülere bişi olmaz.''Yaşasın kötüler.''
Senin canın sağolsun kardeşim.Kendine iyi bak.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)tayfun kardeşim, volkan ve bülent kardeşlerime katılıyorum. 700 tl ye sıfır moto aldın. hangi japon 35 ooo yapacakta 700 tl ye servisten çıkacak şaşarım.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)tayfun'um gecmıs olsun...
nıce 35.000 km lere...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Geçmiş olsun Tayfun'cum. Allah başına gelmeyenleri bu tür aksiliklerden saklasın diyelim...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Doğru diyon ali abim, balıkesirde düşmeyince ben senin kötü olduğunu anlamıştım zate :mrgreen: çok sağol abim öptüm kocaman ve özledim valla sohpetini.
Valla önce zor geldi ama ses etmedim sonra, kronik şanzıman problemi olmasa regal japon olma yolunda gider :mrgreen:
Çok sağol fatihçim, sen bu işlerin adamısın aman şanzımanına iyi bak
Amin aytaççım, en kötü olayımız böyle olsun, candan gideceğine maldan gitsin, keyfimiz biraz kaçar ama düzelir gene sonunda. Özledik senide yiğidim, gün ola harman olada zorkundan beraber inmek nasip ola inşallah, babana selamlarımı ilet tavla hezimetini unutmadadım valla, valideyede selam söyle ve ellerinden öp benim için, yaptığı leziz yemeklerin tadı hala damağımda çünki.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)