sakin açıklamış ama ek olarak; eğer vitesi boşa alamıyorsan, motoru 3-5 cm ileri geri götürüp tekrar deneyeceksin.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250-e9
Ankara
A Rh (+)
Regal Raptor 250-e9
Ankara
A Rh (+)Arkadaşlar fanla ilgili bi sorum daha olucak ben im radyadör fanımın biri bozuktu. orjinaline çok isteyince bişeyler uydurmaya çalıştık. fakat fanın biri başka yöne diğeri başka bir yöne dönüyor bu normal mi ? bide radyatör sistemi tam olarak nasıl çalışıyor. Fanlar havayı radyatöre doğru mu veriyor suyu soğutması için? yoksa motora doğru mu? benim fanlar radyatöre hava veriyor elimle tuttuğumda motora hava vermiyor buda normal mi ?şimdilik bu kadar
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)
Regal Raptor 250-e9
Ankara
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)eski zamanlarda bende öyle biliyordum fakat 3 regal elinden geçen biri olarak çok fan değiştirdim öğrendimki fan radyatör yönünden havayı çektğinde radyatörün arkasındaki soğuk havayı emiyor radyatörün içinden geçen soğuk hava radyatörü soğutuyor ve motorun üstüne üflüyor radyatörden gelen hava motordan daha az ısda olduğundan motoruda soğutuyor eger tamtersi olsaydı kızgın motor tarafından hava emseydi motorun tüm sıcağını emip radyatöre üflediğinden radyatör dahada ısınırdı nasıl açıkladım amaaa takıldığın yer varsa sor çekime kıh kıh![]()
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Soruyorum abi
Benim motosiklet V motor. Hatta L motorYani bloklardan biri çok arkada. Hatta öndeki blok bile fana uzak. Bir adet radyatör ve bir adet fan var. Arkadakine üfleme şansı yok fanın. Arkadaki blok su dolaşımı ile, öndeki blok hem su dolaşımı hem de fan üflemesi ile mi soğuyor? Bence ikisi de su dolaşımı ile soğuyor. Yani fanın radyatörden hava çekmesi mantıklı geliyor tamam ama amacının motora üflemek olduğunu pek sanmıyorum. Diyerek topu sana atıyorum
![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)