RR Haber ekibi, aidikurt'u daha yakından tanıtıyor sizlere :?:
Yaptığımız gizli / açık görüşmelerden birkaçı :lol:
Sevgili aidikurt, RR yönetimindekilerin uzun süre birbirini görmediklerinde, buluşmalarda heyecandan altlarına kaçırdıklarını söylüyorlar. Sezon açıldıktan sonra her buluşmada oluyor mu bu?
Vay vay vaaaay. Demek doğruymuş. Birazdan Ömerli'de ilk buluşma yapılacak. Size çocuk bezi getirdim çiş içinAma kaka için bir önlem alamadık :(
:lol: Süpersiniz. Demek böyle belli etmeden dolaşıyorsunuz. Gazoz kapağının yetersiz kaldığı bir anınız var mı?
Facia
Facia2
:? OHA :evil: Siz insan değilsiniz!
BULL ile aranızda olanlar desem? İnkar edecek misin? Bak BULL da burda !!!
Tövbe tövbeee. Bırak sakal yemeyi de resimler hakkında ne söyleyeceksin bakalım!
Orada taş mı bırakmışsın be adamNe yiyon ne içiyon sen?
Bir dahaki faciayı ne zaman ve nerede yapacaksınız? Karar verdiniz mi?
Ne diyelim? Umarız bir daha kaçırmazsınız :( Güzel bir müshil ilacı bulursanız kullanın, tamamen boşaltın. Daha sonra dışarıya dolaşmaya çıkın bence :lol:
Sanırım BULL geliyor.
Ne alaka?
Kafayı yediniz herhalde. İki sohbet ederdik onunla.
Vah vaaaahNeyse. Bir sonraki buluşmanın Pazar günü olmasını istiyoruz. Admin olarak ne diyorsunuz?
Pazar olsun istiyoruz, PAZAR
Yine mala bağladı bu
Carvalho bi yardım et lütfen, yine tehditlere başladı!
Aidikurttan nefret edenleri topla dalalım
Eyvallah abi büyüksün.
Ne oldu? Niye güldün?
:?:?:? Carvalho hakkında yazdığın terbiyesiz yazıları neden sildin aidikurt?
Carvalho kendine gel lütfen hadi. Böylelerini bu ülkede yaşatmamamız lazım. Birşeyler yapmalıyız! Yukarda tanıdıkların var mı?
Neyse carvalho! Seni de kaybetmeden gitsen iyi olacak. Teşekkür ediyorum, iyi geceler
Tövbe yaaaaa.
Aidikurt! Son olarak senin gibi site admini olmayanlara söyleyeceğin son söz nedir?
Sie![]()

Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)

Ama kaka için bir önlem alamadık :(
Ne yiyon ne içiyon sen?
Neyse. Bir sonraki buluşmanın Pazar günü olmasını istiyoruz. Admin olarak ne diyorsunuz?