Çok iyi olur vallahi bu hafta regalleniyorum hayırlısıyla ben![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250
İstanbul
0 Rh (+)Çok iyi olur vallahi bu hafta regalleniyorum hayırlısıyla ben![]()
RR Daytona 250
İstanbul
0 Rh (+)evet tam suan girmiştim ki siteye bi hüzünle, yazdıgını gördüm. Benim regal hayallerim bi 5 6 ay ertelenmiş oldu. bi tanıdık aracılıgıyla 1200 liraya bi keeway için anlaştım motoru gösterdik ustaya hiçbi sorun yok. sadece bi çantası yırtık ve bi yan kapagı çalınmış onlarda kolay işler. aklım hala regalde elimde kalan bi 2000 liram var kıyafet işlerinide cıkarınca kalan paramı biriktirmek 5 6 ayımı alacak. Ve bu forum çok hoşuma gitmişti. bi keeway kullanıcısı olaraktan nekadar yardım alabilicem buradan şüpheliyim:S
250E-9
istanbul
0 Rh (+)DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIRR...
0 RH(+)
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Akın, öncelikle aldığın motor hayırlı olsun. Güzel yollar yaparsın umarım.
Grubumuz sadece regal raptor değil, tüm motor kullanıcılarına yöneliktir, yanlış olmasın
Mekanik konusunda tecrübeli arkadaşlar Keeway için de sana fikir vereceklerdir.
Sitemiz admini aidikurt'un ilk motorudur Keeway. Sevgili kovboyumuz Handojoenun da.
Yabancılık çekmezsin yani![]()
yol yapalım yol
RR Daytona 250
İstanbul
0 Rh (+)dilekleriniz için çok teşekkürler. ozaman ilk sorunla başlayalım. motoru aldıgım arkadaşlada konusmustuk bunları. ustada. zincir degiscekti haftasonuna bıraktım. debriyaj balata ve debriyaj dişlisiydi sanırım. motoru aldıgım arkadas degistirdi. ama motorda şöyle bi sorunum var. 1 den boşa atmak ölüm atamıyorum. cıkıyor dolasıp geliyorum. bosa bitürlü alınmıyo stop ediyor. ve çalışması için boşa atmam gerektiginden. bir saat çalısmayan motor üzerinde bi elim debriyaj bi ayagımda viteste ugras dur:S bunun için yeni bi konumu acsam acaba:S:s
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)
Balata / dişli değiştiği zaman geçişler bir süre zorlayabilir. Boşa daha kolay atabilmenin birkaç yolu var:
Debriyaja basılı ilken motoru hafif öne ittireceksin ve o sırada boşa takacaksın.
Debriyaja basılı iken durduğun yerde biraz gaz verirken boşa atacaksın.
Bazen motorlarda boşta iken ışık yanmaz, bazen de ışık yandığı halde boşta değildirİnce ayar gerekebilir ama sanırım senin sorunun bir süre daha yukarıdaki iki madde ile çözülecektir. Daha sonra da balatan/dişlin rodaj sonunda kendine gelecektir. İnşallah.
RR Daytona 250
İstanbul
0 Rh (+)bugün gün boyunca kartalda eski kamyon pazarı yeni otopazarı nda idim. maksat sürüşümü geliştirmek, çünkü acemiyim. zar zor da olsa boşa alma problemiyle başa cıkıyorum. ama cok sert, vites degistirirken cok zorlanıyorum bildiginiz ayagım acıyo o derece sert ve zor geciyo tüm vitesler. inşallah yavas yavas cözülür
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)