| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)iyi hayırlısı ile yapta bin arıza tahminim susuz kalması hararet ışıgı susuz kalıncada yanmaz su ısısı yukselince yanar aslında silindirden bir hareret göstergesi olması lazım bazen su eksilince yedek depodakinide çekemiyor hava yapıyor radyatör kapagını açıp kontrol etmek lazım gece geldiniz bakamaşsındır birde müzmin radyatör delinme sıkıntısı var onada dikkat edersin zaten eskisinden daha iyi olur
eskiden krak kol bilyası sarınca presde açar sonra değiştirir takardık balans yaptırıdık şimdi ugraşmıyorlar heralde krank kolunun ikiside sarmışmı sadece krank kaç para diyorlar
Konu kayar2 tarafından (27.May.2010 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)gidişte çanakkale çıkışında benzincide durduğumda bir ara hafif bir duman gördüm yedek depoya su koydum az bişey aldı duman su koymadan önce kesilmişti yola devam ettim çekişte falan bir anormallik yoktu çekişte zayıflamayı feribota yetişmek için gönen mudanya arsında çok sıkıştırdığımda hissettim ama yinede 90-100 rahat gidiyordu eve vardığımda vuruntuyu hissetti söktükki komple yatak sarmışkasadece krank 450 tl geriside 500-600 tutacakmış sağlık olsun başa gelecek varmış velasıl bundan sonrasına bakıcaz
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)Saglık Olsun Tabiki Yani Toplam 1000 Tl Demekki O Buhar çıktıgında Radyatör Suyu Bir şekilde Atmış Senin Motor Hava Sogutmaya Dönmüş Su Eklemişin Ama O Su Yedek Depoda Kalmıştır Bende Sanzımanı Ve Eksantiriği Komple Yenilemiştim 900 Tl Yi Bulmuştu Regalde
Bu Arada Eger Yaptırıda Eski Krankı Alırsan Benim Burda Sanayide Eski Usul Yaptırabilirim Belki Geniş Zamanda Bir Arkadaşa Lazım Olabilir
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)kavrulan yer orta pimdir yenisini yaparlar sanırım atmazlar hemen alırsan yardımcı olurum
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)