Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Periscope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Taner Hatabay
    otomasyon teknisyeni
     DD250E-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abicim ,

Büyük geçmiş olsun. Motordan senin kadar anlamam ama,demek ki Regal ile o kadar zorlamamak lazım. Keyifli bir yolculuğun sonunda böyle olması üzücü olmuş.Allah tan kaza bela olmamış.
    Üzme tatlı canını , inşallah bundan sonra daha iyilerine binersin.
    Portakalı soydukbaşucuna koyduk

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı Periscope Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abicim ,

Büyük geçmiş olsun. Motordan senin kadar anlamam ama,demek ki Regal ile o kadar zorlamamak lazım. Keyifli bir yolculuğun sonunda böyle olması üzücü olmuş.Allah tan kaza bela olmamış.
    Üzme tatlı canını , inşallah bundan sonra daha iyilerine binersin.
    sağol makinayı dönüşte sıkıştırdım ama su devirdaiminde bir sorun oluştuğunu düşünüyorum yoksa regaller hararet yapmaz uzun yolu sever yolda kalmaz nitekim yoldada kalmadı 90-100 km hızla eve gelip park ettim motor söküldü sıfırdan komple yeni parçalarla yeni motor yapıldı p .tesi bitecek gibi regale devam ama 650 cc makinalarla uzun tura bir daha zor çıkarım

snsl66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sansal
    uçak tamircisi
     dd250e-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    abi en azından bu kadar kısa sürede çözülmüş olmasına sevindim. biraz masraflı ve moral bozucu olmuş ama bunla geçmiş olsun. neyseki parça falan için beklemen gerekmedi.
    yakında uzun yola çıkmayı planlıyorum ve böyle arızaları okuyunca biraz gözüm korkuyor. sence yapabilecek bir şey varmıydı? bunu önlemek için ne yapılabilir? mesela fanın açmadığı anlamak kolayda termostat problemini erken tespit etmek için ne yapılabilir?
    Konu snsl66 tarafından (30.May.2010 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.

Periscope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Taner Hatabay
    otomasyon teknisyeni
     DD250E-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağol makinayı dönüşte sıkıştırdım ama su devirdaiminde bir sorun oluştuğunu düşünüyorum yoksa regaller hararet yapmaz uzun yolu sever yolda kalmaz nitekim yoldada kalmadı 90-100 km hızla eve gelip park ettim motor söküldü sıfırdan komple yeni parçalarla yeni motor yapıldı p .tesi bitecek gibi regale devam ama 650 cc makinalarla uzun tura bir daha zor çıkarım
    Abi dediğin gibi, sitedeki eski arkadaşların hepsi Regal'i bırakıp sınıf atlayarak büyük cc li motorlara geçmişler.Doğal olarak senin motoru zorladığın gibi zorlanmamışlardır.

70-80 ile gidip yada sık mola vererek gidilebilseydi,belki bunlar olmazdı.Bende senin olduğun bir gezide bulunmak istiyordum,ikinci Regal olarak.Ama ben senin kadar zorlayamazdım doğrusu.

Ama daha kısa olan ilk geziye gelecem :-)
    Portakalı soydukbaşucuna koyduk

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı Periscope Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi dediğin gibi, sitedeki eski arkadaşların hepsi Regal'i bırakıp sınıf atlayarak büyük cc li motorlara geçmişler.Doğal olarak senin motoru zorladığın gibi zorlanmamışlardır.

70-80 ile gidip yada sık mola vererek gidilebilseydi,belki bunlar olmazdı.Bende senin olduğun bir gezide bulunmak istiyordum,ikinci Regal olarak.Ama ben senin kadar zorlayamazdım doğrusu.

Ama daha kısa olan ilk geziye gelecem :-)
    ilk güzel gezi ve yol kaya abi yazmış manşukiye bizim motorlar için en güzel yol motor yetişirse ben oraya gidicem

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı snsl66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi en azından bu kadar kısa sürede çözülmüş olmasına sevindim. biraz masraflı ve moral bozucu olmuş ama bunla geçmiş olsun. neyseki parça falan için beklemen gerekmedi.
    yakında uzun yola çıkmayı planlıyorum ve böyle arızaları okuyunca biraz gözüm korkuyor. sence yapabilecek bir şey varmıydı? bunu önlemek için ne yapılabilir? mesela fanın açmadığı anlamak kolayda termostat problemini erken tespit etmek için ne yapılabilir?
    onu tespit edemiyorsun ancak benim bir iki kere radyatörden hafif duman verip kesmişti bu sinyaldi ama net belli olmuyor motorun çekişi zayıfladımı durup kontrol yapmak lazım üstüne gidersen ne yapacağı belli olmuyor

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil kardeşim geçen haftadan beri doğru dürüst girmemiştim siteye
    şimdi gördüm topiği... çok üzüldüm... benimde alt taraftan yağı patlatmıştı hatırlarsan
    bisürü masraf çıkıcak diye çok üzülmüştüm... Allahtan düşen bir somun çıktı sorun...
    zaten öyle conta patlatmış, yatak sarmış falan olsa atardım motoru kenara kendimide içkiye verirdim
    gerçekten çok üzüldüm sorun çıkmasına...
    ben yaptığımız geziden bir ders aldım...
    hiçbirşey bizim canımızdan kıymetli değil...
    onun için bundan sonra hiçbirşey için motorumu emniyetsiz bir şekilde kullanarak kendimi tehlikeye atmayacağım...
    sonucu hem maddi hemde manevi olarak hüsran oluyor...
    o gün gemiye yetişicez diye yardırmasaydık başımıza bunlar gelmeyecekti
    biletleri iptal ettirip topçulara gitseydik geze geze laylaylom bir sürüş yapmış olacaktık...
    neyse bir musibet bin nasihatten iyidir...
    haydi çocuklar motora

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil kardeşim çok geçmiş olsun. Yeni okudum topiği. çok üzüldüm. genede canına bişey olmaması en sevindirici şey. İnşallah motoruda yaptırdığında sorun kalmayacak. Genede uzun sürüşlerde çok dikkatli olmamız gerektiğini tekrarlamak istiyorum. Havaların düzeldiği şu günlerde motorsuz kalmak yada canımıza zarar gelmesi kadar kötü bişey olamaz. Dikkatli kullanalım. Hep kullanalım..
    foam party :mrgreen:

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı BULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil kardeşim geçen haftadan beri doğru dürüst girmemiştim siteye
    şimdi gördüm topiği... çok üzüldüm... benimde alt taraftan yağı patlatmıştı hatırlarsan
    bisürü masraf çıkıcak diye çok üzülmüştüm... Allahtan düşen bir somun çıktı sorun...
    zaten öyle conta patlatmış, yatak sarmış falan olsa atardım motoru kenara kendimide içkiye verirdim
    gerçekten çok üzüldüm sorun çıkmasına...
    ben yaptığımız geziden bir ders aldım...
    hiçbirşey bizim canımızdan kıymetli değil...
    onun için bundan sonra hiçbirşey için motorumu emniyetsiz bir şekilde kullanarak kendimi tehlikeye atmayacağım...
    sonucu hem maddi hemde manevi olarak hüsran oluyor...
    o gün gemiye yetişicez diye yardırmasaydık başımıza bunlar gelmeyecekti
    biletleri iptal ettirip topçulara gitseydik geze geze laylaylom bir sürüş yapmış olacaktık...
    neyse bir musibet bin nasihatten iyidir...
    sağol dediğin gibi senin durumun kötü gibi görünüyordu çok şükür sen ucuz yırttın benim masraf motorla bitmedi cebimdeki gözlük telefonda gitti toplayınca motorun yarı parası çıkıyor bu gezi bana hiç iyi gelmedi ama çok şükür sağlığımız iyi gerisi toparlanır

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı doğan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil kardeşim çok geçmiş olsun. Yeni okudum topiği. çok üzüldüm. genede canına bişey olmaması en sevindirici şey. İnşallah motoruda yaptırdığında sorun kalmayacak. Genede uzun sürüşlerde çok dikkatli olmamız gerektiğini tekrarlamak istiyorum. Havaların düzeldiği şu günlerde motorsuz kalmak yada canımıza zarar gelmesi kadar kötü bişey olamaz. Dikkatli kullanalım. Hep kullanalım..
    sağol doğan motor eskisinden daha iyi olucak gibi A dan Z ye sıfırlanıyor bundan sonra keyifle yollara devam canımız sağ olsun

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)