Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 90 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,916
    Beğenilmiş
    7,147
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsedilen bu oğula devredilen regal 70.000 lerde falan mı? Şanzıman-motor komple değişen? Serviste eski bir regalciyle tanışmıştım, aşağıdaki listeye yakın tavsiyelerde bulunmuştu, regali oğlana devrettim demişti?
    müslüm babayla serviste tanışmıştım enduro ile gelmişti regalini görmedim onun dediğine göre motorun dediğn gibi her yeri revizyondan geçmiş iyileştirmeler yapmış

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müslüm babayla serviste tanışmıştım enduro ile gelmişti regalini görmedim onun dediğine göre motorun dediğn gibi her yeri revizyondan geçmiş iyileştirmeler yapmış
    efsane olmuş adam..

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1- şu "sigortayı yeni tipe çevir" kısmını anlamadım? :? bi kaç yerde daha duymuştum.. nasıl yapılır? :|
    2- ve hava filtresi nerdedir nasıl temizlenir? "sıksık" derken min. ne kadar zamanda bir temizlenmelidir?
    3- NGK yerine BOSH tak demiş. Piyasa da orjinal bulmak çok zor BOSH ta olsa 5-10TL diyolar... ki bu kadar ucuza orjinal olmadığı belli.. yine de çinde olsa BOSH mu takmalı ?
    4- Bu aralar kulağıma daha çok takılıyor. Giderken nerdeyse motorun sesinden çok sanki "mobilet" gibi "zincir hışırtısı" duyuyorum nasıl düzeltilir bu..?

Eski konuya yeni sorular ;)?
    Konu guento tarafından (27.November.2011 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- şu "sigortayı yeni tipe çevir" kısmını anlamadım? :? bi kaç yerde daha duymuştum.. nasıl yapılır? :|
    2- ve hava filtresi nerdedir nasıl temizlenir? "sıksık" derken min. ne kadar zamanda bir temizlenmelidir?
    3- NGK yerine BOSH tak demiş. Piyasa da orjinal bulmak çok zor BOSH ta olsa 5-10TL diyolar... ki bu kadar ucuza orjinal olmadığı belli.. yine de çinde olsa BOSH mu takmalı ?
    4- Bu aralar kulağıma daha çok takılıyor. Giderken nerdeyse motorun sesinden çok sanki "mobilet" gibi "zincir hışırtısı" duyuyorum nasıl düzeltilir bu..?

Eski konuya yeni sorular ;)?
    1: yeni sistemden kastı çift bacaklı sigortalar varya ince onlardan
    2: hava filtresi sol tarafta bulunur bizim motorsikletlerde bulunduğunuz mekanın hava durumuna göre vs mevsimden mevsime ( bence ) veya belli bir zamanı yoktur kullanımına ve hangi koşullarda bulunduğuna bağlı olarak temizlenmeli diye düşünüyorum
    3: buji konusunda hiç bosh kullanmadım. hep ngk kullandım herzamanda sabit ustamdan aldım daima orjinal olarak edindim
    4: zincir sesini zincir ayarı yaparak kesebilirsiniz bollaşmış biraz gerdirmeniz gerekmektedir. iyi güvenilir bir ustaya gidip yaptırabilirsiniz kendiniz yapmaya kalkışmayın güvenmiyorsanız kendinize. sağını fazla solunu az sıkarsınız vs ayarı kayar makinanın gidişatının yalnış bilmiyorsamda 2 kişi motorsikletin üzerindeyken yapılıyor zincir ayarı çünki ağırlık binince gerginleşiyor kalkınca rahatlıyor ( düşün oturmadan ger babam ger sonra bi oturuyorsun acaip geriliyor zincir kopabilir ayarsız olur zararlı olur hem dişliler için hem debriyaj için

derme çatma cevap vermeye çalıştım yanlışım olduysa affola okuyupta direk uygulamayın sorun doğrulatın ( bilen birisi doğrular zaten )
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)