| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)1- şu "sigortayı yeni tipe çevir" kısmını anlamadım? :? bi kaç yerde daha duymuştum.. nasıl yapılır? :|
2- ve hava filtresi nerdedir nasıl temizlenir? "sıksık" derken min. ne kadar zamanda bir temizlenmelidir?
3- NGK yerine BOSH tak demiş. Piyasa da orjinal bulmak çok zor BOSH ta olsa 5-10TL diyolar... ki bu kadar ucuza orjinal olmadığı belli.. yine de çinde olsa BOSH mu takmalı?
4- Bu aralar kulağıma daha çok takılıyor. Giderken nerdeyse motorun sesinden çok sanki "mobilet" gibi "zincir hışırtısı" duyuyorum nasıl düzeltilir bu..?
Eski konuya yeni sorular ;)?
Konu guento tarafından (27.November.2011 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.
-
Ankara
A Rh (+)1: yeni sistemden kastı çift bacaklı sigortalar varya ince onlardan
2: hava filtresi sol tarafta bulunur bizim motorsikletlerde bulunduğunuz mekanın hava durumuna göre vs mevsimden mevsime ( bence ) veya belli bir zamanı yoktur kullanımına ve hangi koşullarda bulunduğuna bağlı olarak temizlenmeli diye düşünüyorum
3: buji konusunda hiç bosh kullanmadım. hep ngk kullandım herzamanda sabit ustamdan aldım daima orjinal olarak edindim
4: zincir sesini zincir ayarı yaparak kesebilirsiniz bollaşmış biraz gerdirmeniz gerekmektedir. iyi güvenilir bir ustaya gidip yaptırabilirsiniz kendiniz yapmaya kalkışmayın güvenmiyorsanız kendinize. sağını fazla solunu az sıkarsınız vs ayarı kayar makinanın gidişatının yalnış bilmiyorsamda 2 kişi motorsikletin üzerindeyken yapılıyor zincir ayarı çünki ağırlık binince gerginleşiyor kalkınca rahatlıyor ( düşün oturmadan ger babam ger sonra bi oturuyorsun acaip geriliyor zincir kopabilir ayarsız olur zararlı olur hem dişliler için hem debriyaj için
derme çatma cevap vermeye çalıştım yanlışım olduysa affola okuyupta direk uygulamayın sorun doğrulatın ( bilen birisi doğrular zaten )
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)