keşke polis çagırmak gibi bir ahmaklık yapsalarda boyalı basında polislerin peşinden gelse.bizde amacımıza ulaşsak
Yazdırılabilir Görünüm
Gezi planınızı detaylı olarak bana özelden atarsanız gezi topiği açarım ben.
Kardeşim biz dayağa hem alışkınız hemde dayanıklıyız sen merak etme ama buna eylem denmez aslında bu bir uyarı ve gösteri niteliğinde hem tatil günü olacağından sorun çıkmaz sen merak etme.
Bu arada sen bize Denizliden çadır kurabileceğimiz ve konaklayabileceğimiz bi yerler araştırsan geldiğimizde bir gece yatalım ertesi günü yola çıkalım.
Valla 50 değil 30 motor bile çıkmaz müslüm baba, gene millet sineye çeker oturur höt üstü.
Beni Liste Başı Yazın
1- Tayfun
Bir dahaki hafta olması şart mı? Mesela bir daha ki ay düzenlesek acele bir plan da olmamış olsa daha kapsamlı planlayarak hareket etsek hatta gitmeden önce Sarıkayalar'la "bakın ilgilenmediğiniz için protesto edileceksiniz" filan da desek, basına da haber verilse filan.. hem ehliyet almamış arkadaşlar o tarihte ehliyetlerini de almış olsalar dolayısıyla katılım daha da fazlalaşsa.. Ne dersiniz?
Aydın' ın da dediği gibi buyrun gelin Müslüm Baba ve diğer arkadaşlar. Ben ya sopa yemem ya da en cok benı doverler. " zaten bu regal cilerle yeterince uğrasıyoruz birde ledow cular cıktı basımıza" diye ya dokunmazlar ya da size dokunmaz öfkelerini benden çıkarırlar:p. Şaka bir yana ama gıtmeden gormeden bilemeyiz tabi tepkilerini ancak çözümlenmesi gereken bir konu bu. Bir şekilde oluşan mağduriyetin giderilmesi gerekli ve kalıcı çözümler üzerinde konuşulmalı...
Walla aslında zaten yol yapalım diye kaşınıyordu elim. Gitsek Hiç fena olmaz. Ben 24-25 i de izin alıcam. 23. de çıkarım yola eh artık ancak giderim. Aksu abi de burada olsaydı o haftasonu iyi organize ederdi bizi. Yaz bakalım Muslim abi beni de yaz. Arka koruma demiri lazımdı bana belki iyi fiyat verirler topuklarına sıkınca hehe.
Regalini satan başkan olamaz. .......
Yok ben geyik kulubü kurulunca ona üye olucam...
ben denızlıye gıdemem hele motorla ımkansız , benımkı yolda bırakır kesın
ama ıstanbuldakı eylemlere katılırım ardından mangal apmaya gideriz
müslüm baba ...birlik olmak çokgüzel ama adamlar denizlinin en büyük sanayicisi durumunda ..ve bence umurlarında bile değil bizim yapmak istediklerimiz..
sarıkayaların sitesine girdinizmi hiç regal raptor diye birşeyin nesamesi yok... 2008 uygunluk belgesini bile alamamışlar.. o yüzden fuardan alanlar(ben dahil) hep 2006 çıkışlı 2007 model...
yellow rock diye bişi var fakat bizimkinin adı sanı yok...
bugün 500 bakımına gittim hem piyasa hemde sarıkayalardan dolayı parça olayı çok berbat bir durumda görünüyor... bizim siteye bakınca herkeste veryansın... nasıl olacak ..sanırım kimse evinin önünde bakmak için almadı motorunu.. bu konuda kimse kızmasın ama fuardada buluruz yaparız ederiz vardı satanlarda..ama ... parçaya ihtiyaç göstermesin Allah sanırım yandık... üzülmemek elde değil..
Yaw arkadaşlar bugün Müslüm babayla da görüştük bu konuyu, tamam gidelim hakkımızı arıyalım ama neden bu kadar kasıyoruz ki? Nasıl olsa bu Çinlilerin hepsinin yedek parça ve aksesuarı birbirine uyuyor. Dadyw getirmezse Jinlun getirir, o o lmazsa Mondial olur, vs...
şahsi dava açın ...
Okanım samsunlum ;
isterlerse sattıkları motorların paralarını da biz toplayalım bayilerinden ( kendi güvenmediği bayii ve servislerinden :) )
basıp gideceksin Denizliye ( aslında 3 cü toplantıyı Denizlide yapalım tabii ozamana kadar kalırlarsa ki kalırlar kalırlar . hep diyoruz, ama bak ne kadar zaman oldu daha kapanmadı ama hep zor durumdalar ifadesi var )
çağıracaksın TV gazete yerel genel basını orada bir basın bülteni konuşması bildirisi vereceksin bakalım ondan sonra sarıkayalar zor durumdan cıkarlarmı girerlermi görebiliriz
hatta örnekleri ve belgeleri ile koyacaksın önlerine sonrada geri EVE DÖNECEKSİN.
bu kadar basit.,
VEYA
daha önce söylenilenler gibi bozulan kırılan patrça yerine bütçeye ve bağlanacak yere uygun japon ve diğer parcalar ile değiştireceksin . hatta o regal raptor ambleminide sildireceksin ki reklamları olmasın diye sorana da H.D de gitsin 8)
yerse
Evet kino baba şuradan aklıma gelen bir konu oldu. Modlara söyleyeyim, Regal Raptor yedek parça muadili şu marka motorların yedekleridir diye bir sayfa açılsın ama sayfa kilitli olsun sadece girilecek yedek parça ve karşığında hangi marka motorların, araçların parçası oluyorsa yazılsın.
Örnek: Fan müşürü = Eski kasa Toyota otomobil fan müşürü.
Sizce de mantıklı mı, bilgilerin netleşmesi ve konunun tartışılması için de bir sayfa açılsın orada tartışılsın, konu netleşince diğer kilitli olan sayfaya parça ve muadili yazılsın. Elimizde sözlük gibi bir kataloğ olur.
Ankara da Kaleci nin motoru okulda öğrenciler oynarken debriyaj kolunu kırmışlar, şimdi hangi markanın debriyaj kolu uyar diye tartışmasını araştırmasını yapacağız yazacağız ve olumlu sonucu kilitli olan sayfaya yazacağız. Kaleci kardeşimiz de illa ki Regal olacak diye aramayacak bakacak kilitli olan sayfaya, karşılığı hangi marka debriyaj kolu uyuyorsa onların teminine gidecek.
Aksu hocam yine yaptın yapacağını. Walla çok güzel fikir. Yemişim sarıkayaları. Biz kendi yedek parça listemizi oluşturalım... :cheesy::?:8)
bakıyorumda sayfalarca yazmışız ben anlamıyorum bizim regalcileri sıfır almazlar pahalı... ikinci ellerede pahalı ... yedek parçayada pahalı ... her şeye pahalı.... ya bu arkadaşlar allah muhafaza BMW,,, HONDA,,,,,SUZİKİ,,,, HONDA,, veya italyan markaları alsalar ve bi durum olsa kesin hükümeti bile devirmeye kalkarlar....
ya arkadaşlar motosiklet pahalı bir zevktir... buna katlanacaksınız...yada adam gibi nazik ,bilgili ,,,kültürlü binip ((( tabiki altındaki makinalara kitabına göre binip ve kitabi bilgilerine tam hakim olarak kullanarak )))) hiç bu durumlara düşmeyeceksiniz kullanım ömrü 10 yıl kullanip ve paşa paşa bini 10 yıl sonunda kaldırıp atacaksınız ...
ben her zaman diyorum bizim motorların markası ;;;;; ALBİNAT,,,,;;;; olmalıydı.
saygıdeger üstadım söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum ama benim nacizane fikrim burdan denizliye gidecek kaç kişi olur mantıklı düşünmek lazım bırakın 50 kişi yola çıkmış olsak oraya ulaşabilen 10 motoru geçmez oraya gidene kadar toplanalım dogru emre lmt gidelim güneşli şurası en az 200 motor gideriz ve kimsede gelemem demez bu gün banaysa yarın gelmiyen arkadaşında başına gelecektir bu hepimizin sorumlulugu buyrun öncü olun toplanalım emreye gidelim sonuçta biz en yakın yerden yedek parça temin edicez bize en yakın yerde emre lmt sonuçta bu arkadaşta bu motorları ithal etmiştir buyrun ön ayak olun başada beni yazın bakalım gelmiyen oluyormu herkez elini vicdanına koysun gelmemeyi gururuna yedirebiliyormu sonuçta başımız sıkışınca müslüm baba demesini biliyoruz olay ortada yer yakın saygılar
ilk hamleyi Emre ye İstanbul daki tüm RRciler ile yapmak sanırım daha dogru olacak.Sonrasında aynı gün Motojunior Mehmet e gidelim.bize her zaman sarıkayalar yanlış yapmaz demişti.Fikrini alalım.bizler yanındayken sarıkayalar ın en tepesindeki kimse onunla görüşsün.sonrasında tek tek sikayetlerimizi savcılıga iletelim.aynı günde 200 dilekce dikkat cekecektir
yahu o toplulukla gaztelere ugrasak yeter
arkadaşlar aksiyon görelim şimdi
arkadaşlar zaman ayırıp cevap yazan, fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim. ben haftasonu, yani cuma günü sabahtan gidip parçaları alıp, akşam da dönmeyi düşünüyorum. belki motorla giderim, belki otobüsle giderim, ama giderim yani.