| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Gezi planınızı detaylı olarak bana özelden atarsanız gezi topiği açarım ben.
yol yapalım yol
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Kardeşim biz dayağa hem alışkınız hemde dayanıklıyız sen merak etme ama buna eylem denmez aslında bu bir uyarı ve gösteri niteliğinde hem tatil günü olacağından sorun çıkmaz sen merak etme.
Bu arada sen bize Denizliden çadır kurabileceğimiz ve konaklayabileceğimiz bi yerler araştırsan geldiğimizde bir gece yatalım ertesi günü yola çıkalım.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla 50 değil 30 motor bile çıkmaz müslüm baba, gene millet sineye çeker oturur höt üstü.
Beni Liste Başı Yazın
1- Tayfun
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Bir dahaki hafta olması şart mı? Mesela bir daha ki ay düzenlesek acele bir plan da olmamış olsa daha kapsamlı planlayarak hareket etsek hatta gitmeden önce Sarıkayalar'la "bakın ilgilenmediğiniz için protesto edileceksiniz" filan da desek, basına da haber verilse filan.. hem ehliyet almamış arkadaşlar o tarihte ehliyetlerini de almış olsalar dolayısıyla katılım daha da fazlalaşsa.. Ne dersiniz?
Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
LEDOW CX250A
Denizli
A Rh (+)Aydın' ın da dediği gibi buyrun gelin Müslüm Baba ve diğer arkadaşlar. Ben ya sopa yemem ya da en cok benı doverler. " zaten bu regal cilerle yeterince uğrasıyoruz birde ledow cular cıktı basımıza" diye ya dokunmazlar ya da size dokunmaz öfkelerini benden çıkarırlar. Şaka bir yana ama gıtmeden gormeden bilemeyiz tabi tepkilerini ancak çözümlenmesi gereken bir konu bu. Bir şekilde oluşan mağduriyetin giderilmesi gerekli ve kalıcı çözümler üzerinde konuşulmalı...
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Walla aslında zaten yol yapalım diye kaşınıyordu elim. Gitsek Hiç fena olmaz. Ben 24-25 i de izin alıcam. 23. de çıkarım yola eh artık ancak giderim. Aksu abi de burada olsaydı o haftasonu iyi organize ederdi bizi. Yaz bakalım Muslim abi beni de yaz. Arka koruma demiri lazımdı bana belki iyi fiyat verirler topuklarına sıkınca hehe.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)