| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Yani şimdi 650 sini gördükten sonra, 300... Gv... Bilemiyorum açıkçası![]()
Regal Raptor DD250 2006 model
İzmir - Bayraklı
0 Rh (+)
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Yeni motor saymazsak siz o zaman görün::
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bende büyük bi merakla bekliyorum umarım 250 gibi küçücük kalmaz altımda. Goruntusu tatmin edici. Hoş farklı bisey olmuş. Biraz o motordan biraz bundan güzel bi melez çıkmış. Fuarda gelse de incelesek. Tabi en önemli etken yine fiyat olucak
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Yav arkadaş 14 15 bin lira verip 250 lik 300 lük makinamı alınır allah aşkına.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Durun durun bu konu hakkında yorum yapması gereken adam benim =)
Özellikleri olarak incelediğimizde klasmanında iyi bir yeri olacak gibi.
Tarz olarak klasik 250 görüntüsünü biraz sportlaştırmış ( Ön ve arka çamurluk gibi)
Parça kalitesi olarak çinli arkadaşlarımızdan tabiki üstün olacak ama bir japon kalitesine yaklaşacak mı en önemli konulardan biri.
Hyosung un en büyük sorunu makinalarının nazlı ve düzenli kontrol istemeleri, öyle bir japon al arkana yaslan yok bunlarda. haa birde parça fiyatları öyle böyle değil
Klasman olarak zaten yeni başlayanlara ve şehir içine hitap edeceği için konfor ve görüntü için yeterli olacaktır.
Para konusuna gelecek olursak 14-15 bin bence sınıfı için uygun bile denebilir.
Maalesef türkiyemizde motosiklet pahalı bir zevk öyle 14-15 bin civarlarında çok güzel motorları ben bulamadım. bir m800 hayalimiz var 20.000TL den başlıyor![]()
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)İnşallah alan birisi detaylı bir açıklamada bulunur. Çinlilerden kaliteli olduğunu zaten biliyoruz ama yüksek cc veya Japon için kendi fikrim ben dusunurum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)