| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)
Honda Shadow Ace Deluxe 750
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Ekremciğim bu konuya keskin atış yapmış görüntü olarak bana hitap etti açıkcası. Dediğin gibi o fiyat aralığı için en az 10 yıllık bilmem kaç bin km de japon alınabilir ancak. Ona da kim indi, kim bindi, düştümü, yattımı güvenemiyosun. Fiyat kalite iyi tek sıkıntı servis.
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bi kaç bayiyi arayıp sordum emin olmak için. Hepsinden de aynı cevabi aldım. Yurtdışında tanıtmışlar motoru ama buraya getirmezler. Vergilerden dolayı 250 liğin bile fiyatı yüksekken 250 den sonra ÖTV katlandığı için çok pahalıya gelir. Motoru buraya getirip o riske girmezler. Yurtdışında kalır o motor. Cevabını aldım hepsinden. İnşallah firma bi sürpriz yapar da getirir fuarda bakarız inceleriz. Cidden merak ettiğim bi motor çünkü
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Ghost 350 cc
Bursa
A Rh (+)Sizin dediğiniz v motor japon malı yada kaliteli olarak tabir edilen daytona Honda fury olarak geçiyorkendisi 1300cc falan :D
http://powersports.honda.com/2016/fury.aspx
fakat normal fıyatı 14bın dolar olan bu alet turkıyede 35 40 bın tl e satılamayacagını bıldıklerı ıcın getırmıyorlar ziraa o fıyatlara artık ulkemızde Harleylere bınılebiliyor :D
Konu Crime tarafından (16.January.2016 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
-------------
Live to Ride , Ride To Live
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Bu sene fuara gelirse orda bakar incelerim gelmezse umudu keselim makinadan bence
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)