Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Durun durun bu konu hakkında yorum yapması gereken adam benim =)

Özellikleri olarak incelediğimizde klasmanında iyi bir yeri olacak gibi.
    Tarz olarak klasik 250 görüntüsünü biraz sportlaştırmış ( Ön ve arka çamurluk gibi)
    Parça kalitesi olarak çinli arkadaşlarımızdan tabiki üstün olacak ama bir japon kalitesine yaklaşacak mı en önemli konulardan biri.

Hyosung un en büyük sorunu makinalarının nazlı ve düzenli kontrol istemeleri, öyle bir japon al arkana yaslan yok bunlarda. haa birde parça fiyatları öyle böyle değil

Klasman olarak zaten yeni başlayanlara ve şehir içine hitap edeceği için konfor ve görüntü için yeterli olacaktır.

Para konusuna gelecek olursak 14-15 bin bence sınıfı için uygun bile denebilir.
    Maalesef türkiyemizde motosiklet pahalı bir zevk öyle 14-15 bin civarlarında çok güzel motorları ben bulamadım. bir m800 hayalimiz var 20.000TL den başlıyor

650 lik ten Memnun musun? Arkadaşlarım çok bahsetmislerdi hatta kuzenimden vardı mavi renk. Sizin görüşlerinizi almak isterim

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Eco,

Klavyene sağlık, açıklayıcı olmuş. Ancak yazının imla hatalarını (hoşgörüne sığınarak) düzenleyip Online Geyik'e koydum.

Tarz olarak klasik 250 görüntüsünü biraz sportlaştırmış ( Ön ve arka çamurluk gibi)
    Parça kalitesi olarak çinli arkadaşlarımızdan tabiki üstün olacak ama bir japon kalitesine yaklaşacak mı en önemli konulardan biri.

Hyosung un en büyük sorunu makinalarının nazlı ve düzenli kontrol istemeleri, öyle bir japon al arkana yaslan yok bunlarda. haa birde parça fiyatları öyle böyle değil

Klasman olarak zaten yeni başlayanlara ve şehir içine hitap edeceği için konfor ve görüntü için yeterli olacaktır.

Maalesef türkiyemizde motosiklet pahalı bir zevk öyle 14-15 bin civarlarında çok güzel motorları ben bulamadım. bir m800 hayalimiz var 20.000TL den başlıyor

GökhanMüezzinoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan Müezzinoğlu
    Muhasebe
     Honda Shadow Ace Deluxe 750
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    46
    Beğenilmiş
    54

Ekremciğim bu konuya keskin atış yapmış görüntü olarak bana hitap etti açıkcası. Dediğin gibi o fiyat aralığı için en az 10 yıllık bilmem kaç bin km de japon alınabilir ancak. Ona da kim indi, kim bindi, düştümü, yattımı güvenemiyosun. Fiyat kalite iyi tek sıkıntı servis.

frknulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
     Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bi kaç bayiyi arayıp sordum emin olmak için. Hepsinden de aynı cevabi aldım. Yurtdışında tanıtmışlar motoru ama buraya getirmezler. Vergilerden dolayı 250 liğin bile fiyatı yüksekken 250 den sonra ÖTV katlandığı için çok pahalıya gelir. Motoru buraya getirip o riske girmezler. Yurtdışında kalır o motor. Cevabını aldım hepsinden. İnşallah firma bi sürpriz yapar da getirir fuarda bakarız inceleriz. Cidden merak ettiğim bi motor çünkü

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Düz Giden Furkan - TNK

2M is my life... Music & Motorcycle

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Sizin dediğiniz v motor japon malı yada kaliteli olarak tabir edilen daytona Honda fury olarak geçiyor kendisi 1300cc falan :D
    http://powersports.honda.com/2016/fury.aspx
    fakat normal fıyatı 14bın dolar olan bu alet turkıyede 35 40 bın tl e satılamayacagını bıldıklerı ıcın getırmıyorlar ziraa o fıyatlara artık ulkemızde Harleylere bınılebiliyor :D
    Konu Crime tarafından (16.January.2016 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,684
    Beğenilmiş
    7,112
    Alıntı frknulas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi kaç bayiyi arayıp sordum emin olmak için. Hepsinden de aynı cevabi aldım. Yurtdışında tanıtmışlar motoru ama buraya getirmezler. Vergilerden dolayı 250 liğin bile fiyatı yüksekken 250 den sonra ÖTV katlandığı için çok pahalıya gelir. Motoru buraya getirip o riske girmezler. Yurtdışında kalır o motor. Cevabını aldım hepsinden. İnşallah firma bi sürpriz yapar da getirir fuarda bakarız inceleriz. Cidden merak ettiğim bi motor çünkü

Furkan hyosung 'u kanuniden almışlar türkiyeye firma kendi gelmiş diyorlar doğrumu bilgin varmı ?

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Furkan hyosung 'u kanuniden almışlar türkiyeye firma kendi gelmiş diyorlar doğrumu bilgin varmı ?
    2014 te aldilar abi kanuniden. Unitex diye bi firma getiriyo abi. Sym İndian Victory MT kask ixon falan onları getiren firma. St kanuni yerine de artık KR motor ibaresi var üstlerinde.

Düz Giden Furkan - TNK

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,684
    Beğenilmiş
    7,112
    Alıntı frknulas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2014 te aldilar abi kanuniden. Unitex diye bi firma getiriyo abi. Sym İndian Victory MT kask ixon falan onları getiren firma. St kanuni yerine de artık KR motor ibaresi var üstlerinde.

Değişmiş demek ben takip etmemişim ama hyo kendi değil demekki yine arada distribütör var o yüzden sizin indian yanında hyo da var

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değişmiş demek ben takip etmemişim ama hyo kendi değil demekki yine arada distribütör var o yüzden sizin indian yanında hyo da var
    Aynen abi. İndian victory sym hyosung hepsini ayni adamlardan aliyo bizimkiler. Unitex ten

Düz Giden Furkan - TNK

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bu sene fuara gelirse orda bakar incelerim gelmezse umudu keselim makinadan bence

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)