| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow Ace Deluxe 750
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Geçen sene Ocak ayında mat siyah daytona gelecek mi dediğimde 3 bayide yok öyle birşey demişti. Yani bayilerin birşey bildiği yok bizim memlekette. Zaten yeni tanıtıldı satışı sadece Hindistanda ön siparişle başladı. Fuar'a gelecek diye tahmin ediyorum ama yanılabilirim de. Bekleyip göreceğiz artık.
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)14-15 bin bana iyimser geldi, iyimser olmasına rağmen fazlada geldi. Ne zaman fiyat konusu açılsa Mt-07 yedi fiyat/performans olarak açık ara önce geliyor. Tarzı vs farklı tamam ama fiyat/performans olarak çok mantıklı duruyor.
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Akın abi, Mt 07 'de artık 22.850, abs'li almak istersen 25.100TL'den başlıyor.
Mt07 ile ilgili çok sohbet ettik. Yine söylüyorum. 1.80cm boyunu ve 70 kg ağırlığı geçmeyen adam motoru. Çok çelimsiz ve ufak duruyor. Bir chopper değil =) kıyaslamayı Chopperlar arasında yapalım.
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Evet biraz ufak maalesef. Fiyatlar saçma derecede artmış yine :( sezona daha artar. 23K olmuş ABSli versiyonu :(Akın abi, Mt 07 'de artık 22.850, abs'li almak istersen 25.100TL'den başlıyor.
Mt07 ile ilgili çok sohbet ettik. Yine söylüyorum. 1.80cm boyunu ve 70 kg ağırlığı geçmeyen adam motoru. Çok çelimsiz ve ufak duruyor. Bir chopper değil =) kıyaslamayı Chopperlar arasında yapalım.
Adam akıllı cüsseli Crusierlarda dünya para. Binmeyeceğim sonunda o olacak motora![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)