Aslında eski sayılabilecek bir motor kullanıcısıyım. Ama her zaman için kendimi "acemi" olarak gördüm, görmeye de devam edeceğim.
Bilenler biliyor, otomotiv sektöründe çalışıyorum. Ve birçok farklı firmada çalıştığım pozisyon gereği birçok önüme çok çok iyi, piyasa değerinin çok daha altında araba satın alma fırsatları geçer ama hiçbirine dönüp bakmış değilim. Motorum yoktu bazı zamanlar ama araba da tercihim olmamıştı![]()
Geçen ay tekrar motor almaya karar verdim. Aslında gönlümde yatan aslan shadow'du ama mali durum el vermedi. Dış görünüşünden dolayı regal raptorlar hoşuma giderdi ve araştırmaya başladım. O esnada foruma denk geldim ve üye oldum. 1-2 gün sonra da makineyi aldım zaten.
Motorda dikkatimi çeken bir sorun oldu ve başlık açtım. Sonra birisi kendimi tanıtmamı istedi. Bir tanıtım yazısı girdim, bir baktım 5 dakika sonra telefon çalıyor. Ben "of ya yine kesin müşteri arıyor" derken karşıma İzmir il yardımcısı Burak çıktı. Bi 15 dakika falan konuştuk telefonla. Kendisine telefonda da şaşırdığımı defalarca söyledim.
Birkaç gün sonra buluşma vardı. Katılmaya karar verdim ama aynı saatlerde almanca kursum da vardı ve tesadüf ki o bulusmaya Alper başkan da katılıyordu. Bi şekilde kursu ekip gidecektim artıkbuluşmadan bir gün önce ise Tuğrul whatsapp'tan mesaj attı. Tam hatırlamıyorum ama sanırım 2 saat kadar mesajlaştık kendisiyle. Aynı samimiyeti orada da hissettim.
Derken buluşmaya gittim. Normalde hiç kimseyi tanımıyordum ama sanki herkesi de tanıyor gibiydim. Orada bulunan hemen herkesle muhabbet ettim sanırım. Tabi gitmeden önce yapmış olduğum zincir sissy bar da çok beğenilince yine birçok kişiye zincir sissy bar yapma sözü verdim aynı gece![]()
O gün bugündür de bu grubun içindeyim. Evet baksan yaklaşık 1 ay oldu ama sanki birkaç yıldır bu gruptaymışım gibi duruyor. Seviyorum bu oluşumu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)