Gerçekten herkesin hikayesi ayrı güzel hepsini okudum biraz daha olsa okurum yine

benim sürecim de herkesin ki gibi ayrı bir hikaye küçüklüğümden beri sağolsun babamın teşvikleriyle hep bisiklet üstündeydim. babam da motorsiklet tutkunudur, amcam kendine harley alınca oda kendine bir vn800 aldı. bir takım sorunlar ve sıkıntılı olaylar sonucu 2004 de motorunu satmak zorunda kaldı. Bense internetten bulduğum bisiklet gezi gruplarıyla yıllarca dağ tepe gezdim ama ne zaman bir yokuş görsem düz yol görsem ''ah ulen bir motoru olsa da şu bisikletin gazlasam gitsem'' demekten kendimi alamadım yıl oldu 2014 lise bitti üniversite ye başladım kyk nın verdiği aylık 300 liralık krediyi boşa harcamak istemiyordum motor almaya karar verdim aylarca ne alıcağıma karar veremedim ktm baktım cross baktım hiçbiri beni cezbetmedi sonra babamın motoru sattığı kişiyi bulma kararı aldım adamı buldum ama oda başkasına satmıştı yılmadım aramaya devam ettim en son bir garajda yatmakta olan o motoru gördüm adam binmiyordu bir heves almış yatırmış motoru hemen kredi çekip motoru aldım noterden ama ehliyetim yoktu :D babama bir güzel nostalji oldu ilk birkaç ay o bindi motoruna ehliyetimi alınca başladım yollara düşmeye. Birkaç psikolojik rahatsızlıkla da boğuşuyordum o zamanlar gerçekten o motora binip marşa basıp gaz elciğini çektiğiniz an hiçbir psikolojik engeliniz kalmıyor bu 2 yılı aşan süreçte hep yalnız başıma kullanmıştım motoru.
Erhan abiyle yakın bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım çok yardımları dokundu sağolsun, yalnız sürdüğümü söyelyince Ankara il sorumlumuz Aldora'yla tanıştırdı birkaç samimi sohbetten sonra o akşam Ankara buluşması olduğunu söyleyip davet ettiler. Kardeşlikleri bağları beni o akşam o toplantıya çekti.. herkesle tanıştım enerji gerçekten mükemmeldi akşama hemen foruma kayıt oldum ve buluşmaları takip etmeye başladım güzel sıkı bağları olan bir ekip gördüm beni aralarına aldılar hepsine tek tek teşekkür ediyorum.En son Yalova da forum üzerinden gördüğüm çoğu kişiyle tanıştım mükemmel bir aile ortamı, kardeşlik bağları süper, tam bir takım gördüm herkesle tanıştığım için ayrı ayrı memnun oldum bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum nice birlikte güzel ve açık yollara