Yanlış hatırlamıyosam sene 1991 ben 8 yaşındaydım.O sene bazılarınız dünyada bile yoktu ya neyse.Babamda planet vardı.Bandırmadan çıkar 40 km civarı köye giderdik. Ben önde depo üstünde giderdim.Babam gazete mont ne varsa giydirirdi.Rengi sarı yeşildi.Arada evin bahçesinde dağıtır toplardı( ben zevkine yapıyo sanırdım ama heralde arızadan dolayı idi) Neyse içimize işlemiş heralde rüzgar hep bi motor isterdim.İlk motora 12 yaşında abimin beyaz 103 ü ile başladım.Abim öğlen yemeklerine gelince motoru kaçırır tın tın sokak aralarında gezerdim.14 yaşında askeri okula gidince pek motor düşünecek fırsatımız olmadı tabi. Sonra 6 yıl doğu görevi, K.K.T.C. derken 2013 te İzmir e geldim.Rüzgar kendini hissettirdi.2014 te ybr aldım 3 ay sonra aile baskısıyla ve supersport motorların egsozu yüzünden sattırıldı.Aile baskısını 2 yılda anca kırdım.Clasik bi regal aldım.Aldığım gün google a regal raptor yazdım raptorriders ı gördüm inceledim, başka chooper külüplerinide inceledim fakat RR ın bana daha uygun olduğunu düşünerek kayıt oldum.5 dk geçmedi telefon, çaldı arayan genç kızların rüyası(sonradan öğrendim) bi arkadaş (o kendini biliyo) çok samimi konuştu.İlk buluşmaya gittiğimde şans bu ya Alper başkan ziyarete gelmiş bu da bi artı oldu tabi tanıştık sohbet ettik.Hakikaten samimi bi ortam varmış.Şimdi buluşmaya gittiğimde kırk yıllık dost gibi herkes.
Gurbette en büyük eksiklik ailedir bunu en iyi gurbette olan anlar, askerlik yapanlar,öğrenci olanlar beni azda olsa anlar.Yaşım 33 , 14 yaşından beri yalnızım yani 19 yıldır.Telefon da bir yere kadar yetiyo. Bazen dertleşecek bir bakışta moralinin bozuk olduğunu anlayacak insan ararsınız. Böyle durumlarda hiç tanımadığınız insanlara güvenmek durumunda kalırsınız bazen sağlam kazık ta yersiniz.Ama gördüm ki özellikle gurbettekiler bu eksikliği daha az yaşayacaklar.Çünkü ikinci bir ailesi var.
Yalnızlık Allah a mahsustur, her insan ait olmak ait olunmak ister. Platonik olmayan, karşılıklı saygı sevgi kardeşlik ve dayanışmanın olduğu bir topluluğun parçası olduğum için mutluyum.Hepinize teşekkür ederim.