Alıntı grolof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ergun bugün sanayiye giderek önerdiğin parçayı aradım o parçadan bir kaç yerde buldum ama metrik 5 diş bulamadım çok daha kalını vardı samsunda bundan incesini bulamazsın dediler bende tornacıya gittim yanındaki oto tamirciye yönlendirdi enjektörlü arabaların enjektör memesi metrik 6 diş idi ama etli olduğu için tornacıya diş çektirdim ve istediğimden daha iyi bir aparat elde etmiş oldum.Siyah lastik hortumdan çok ince ve düzgün bir parça kesip conta gibi kullandım.

Şu anda kaba olarak senkron ayarını yaptım ama dediğin gibi manometreler rolantide çok titriyor çok ince ayarını yapamadım ama en azından ustanın yaptığından çok çok daha iyi oldu.Gaz yemesi süper,titreme çok azaldı ama ekzoz patlaması kesilmedi.Gerçi benim eksozun içi boştu apartmanda rahatsız olmasınlar diye eksozcuya susturucu yaptırdım ama orjinal gibi olmadı tabi.Ondanmıdır yoksa çok ince ayar yapamadığımdanmıdır bilmiyorum.
Elime istediğim gibi çam şişe geçince yada gliserinli manometre alınca daha hassas ayar yapacağım.
Gerek tecrübenle gerek ilginle bana çok yardımcı oldun,sana tekrar teşekkür ederim,bu senkron problemi yüzünden motordan soğumuştum ,şimdi motor altımdan çıkacakmış gibi fırlıyor.
Gürol abicim olumlu sonuç almana çok sevindim.Ne zamandır bu konudan dem vuruyordun farkındayım. Kafana takılan bi şey olursa her zaman bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.