| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Shadow VT 750 C
İstanbul - Çağlayan (Avrupa Yakası)
B Rh (+)
YOK
Bursa
B Rh (+)Guzel bir uyarı. Size de geçmiş olsun. Tesekkurler.
regal raptor 250cc spyder
eskişehir
AB Rh (+)bu bilgi iyi oldu soğuk havalarda bende bu hatayı yapıyordum
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Bana göre patriot arkadaşımıza bu bilgiyi kim verdi ise yanlış vermiş.
Yan ayakta çalıştırmanın yağlama açısından mahzuru vardır ama karbüratöre fazla benzin gelmesi mümkün değildir.Karburatör deposunda fazla yada az benzin olması yanma odasına fazla benzin geleceği anlamına gelmez.Önce karbüratörün deposunda şamandıra vardır ve ayarlandığı yerde depodan benzin gelmesini keser.
Depoyu kapatsanız bile enaz 2-3 dakika motorunuz zaten çalışacaktır.Senkron ayarı dediğimiz şey karbüratörün deposundan çekilecek benzin miktarını ayarlamak içindir ve bunu manifolttaki emme gücünü ayarlıyarak yada eşitliyerek sağlıyoruz.Motoru yere değecek kadar yatırsanız bile her iki karbüratörden piston başına giden benzin eşittir tabi senkron ayarı düzgün yapılmışsa.
Benim fikrim bu.Bu işi iyi bilen arkadaşlar iştirak edip daha doğru bilgi verebilirler.
İllede benim dediklerim doğru demiyorum ama edindiğim tecrübeler doğrultusunda böyle düşünüyorum.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN

Real raptor DD250-9
Antalya / kültür
AB Rh (+)Paylaşım için teşekkürler. İnan aklıma gelmezdi.

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Teşekkürler, bujiyi neli ya da ıslak bırakmamak da önemdi. Buji koruyucusu da yırtılmış olabilir.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)