onu bunu bilmem inci ablanın lahana dolmasını yemişimdir... mükemmeldi e birazda acı vardı ağzımıza layıktı valla :mrgreen:inci Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yokk
İstanbul
A Rh (+)onu bunu bilmem inci ablanın lahana dolmasını yemişimdir... mükemmeldi e birazda acı vardı ağzımıza layıktı valla :mrgreen:inci Nickli Üyeden Alıntı
![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)sadece lahanayı değil arzu hatırlasana; tophanede ne yediğini,orda lahana yoktu sadece ;yaprak ve patlıcan da vardı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
yokk
İstanbul
A Rh (+)ah ablam be ben ona yetişemedim ki keşke bizim motrcular bırakılmı onu bi geldim kim dolma getirdi dedim inci hanım dediler devamı nerde dedim midemizde diye dalga geçtiler... :? :?inci Nickli Üyeden Alıntı
oda bi yana ben seni orda tanıdım... ilk sözümde ben dolma isterim olmuştu :mrgreen:
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)alla alla ben yanlışmı hatırlıyorum azrzu, tabağa koyup sana ben verdim di
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
yokk
İstanbul
A Rh (+)yok ablam yetişememiştim.. ben dolmaya ya nerde yanlış hatırlıyon dolma deyince akan sular durur benim için öle :? :? bön bön baka kalmıştıminci Nickli Üyeden Alıntı
e9b
İstanbul
A Rh (+)Ya hocam boyle oluyor hep bu mevzu acıldıgında o yöreden birisi cıkıyor.Ama yapmıyor, agzımızda bir su birikintisi öylece kalıyoruz.inci Nickli Üyeden Alıntı
Bizim oradaki yemeklerde içli kofte bilinmez tam ehlinden yiyecektik kaçırdık![]()
Cok içim yanıyor çoooook![]()
![]()
MESAFENİ KORU
yokk
İstanbul
A Rh (+)xerline Nickli Üyeden Alıntı
sen inci ablaya sipariş ver o ne eder eder yapar ....![]()
e9b
İstanbul
A Rh (+)BENDE SÜPER MISIR PATLATIRIM :mrgreen: :P :mrgreen:ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
MESAFENİ KORU
yokk
İstanbul
A Rh (+)mısırmı oda büyük bi başarı tabikiixerline Nickli Üyeden Alıntı
:mrgreen:
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)başka ne yapıyon mesela bardağa su koyabiliyormusun![]()
:P :P (takılıyorum sana kısmazsın inşallah)
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)