vallaha getto on numara bir modifiye olmuş gerçekten ii seçim yapmışsın sen bir süre kullan bakalım bir sorun çıkmaz ise banadayaparız okey.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)vallaha getto on numara bir modifiye olmuş gerçekten ii seçim yapmışsın sen bir süre kullan bakalım bir sorun çıkmaz ise banadayaparız okey.
motorda son karar R&R
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Gidon değişikliği bir sorun çıkarmaz, tek sorun gidonun boyuna bağlı olaraktan kol yorgunluğu olur o kadar ;)
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)kesinlikle bir yorgunluk olmuyor tam tersi okadar rahat olamazdı heralde...yapalım sanada deepimpact gayet güzel bir görüntü oluyor farklı resimleride ekleyince görüceksiniz
the wind determines the way of falling leaf
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Kısa sürüşlerde anlamazsın onu, şöyle ayağını yere koymadan 1,5 saat kadar sür bakalım motoru o zaman anlaşılır ağrı sızı karıncalanma durumlarıgetto Nickli Üyeden Alıntı
![]()
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)dorudur...bakalım ozaman nasıl olucak yarım saat falan kullandım gayet rahat geldi arkama yaslana yaslana gittim
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)ben anladım.. okanım modum eski hazineleri garajdan çıkarmaya hazırlanıyor galiba.. haksızmıyım.. bildiğim kadarıyla sende 2 tane yaşlı tay olmalı? gerçi yaşlılarına beygir denir ya neyse ::Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
)))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)bence gidon biraz çıplak kalmış
oralara bişeyler yapmak lazım
amma ney???
haydi çocuklar motora
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)ne gibi
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)BULL Nickli Üyeden Alıntı
Seni koyalım ortasına bülo, düğün arabası bebeği gibi durursun orda, yevmiye olarak günde 5 iskender sana :P
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)Bu gidonlardan bende arıyorum..Sanırım kanuni mtc gidonu o...Çok güzel bi görüntüsü var....Bulabilirsem benim orjinali çıkartır takarım yerinee :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)