Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    doktorserhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhan oktay
    BANKACI
     DD250E
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşım selam sen bu motojunior ile motorları takas yaparken herhangi bir satış sözleşmesi imzalı bir belge falan yaptınmı ? yaptıysan notere gidiyorsun motojuniora protesto çekiyorsun sonra savcılıga gidiyorsun dava açıyorsun bu birinci yöntem.İkinci yöntem motorun 200 tl vergi borcunu ödüyosun trafige gidip aracı trafikten düşürüyorsun olay bitiyor motor ilk bağlandığı yerde çenç muamelesi görüyor elemanlar alınır sorgu sual taaaa motojuniora kadar gelir bu iş mahkeme çözer biter gider.Üçüncü yöntem ki burada senin herhangi bir imzalı belge yapmadığını düşünüyorum ona göre konusuyorum motoru gidip çalıntı bildiriyosun kapından çalınmış gibi bağlı oldugun karakola bildir akşam bıraktım sabah yoktu hesabı 1 ay içinde motoru savcılık sana teslim edemezse trafikten düşürme hakkın doğuyor ödüyosun gene 200 tl vergi ama burda ne oluyor biliyormusun motor ilk çevirmede alınır elemanlarda polis başlar nerden aldın aliden gel ali sen nerden aldı veliden gel veli sen nerden aldın motojuniordan moto junior sen nerden aldın eeee imzalı kağıt yok evrak yok senden aldığına dair söyleyecegin su mahkemede efendim ben motoru tamire bu arkadaşa getiriyordum yedek anahtar uydurduğundan ve kapımdan çaldığını düşünüyorum ondan sonra motojunior daki arkadaş aksini ispatla yükümlü eger servise aldım derse senden imzalı servis talep formu yapmak zorunda eee aldım ama motoru belge yapmadım birinci çinko eee naptın peki kardeşim motora serviste fatura çıkar bakayım.... yok ikinci çinko ve otomatikmen TOMBALA OLUR aklı başında bi adam böyle bişi yapmaz 2 defa basıma böyle bir olay geldi şimdi yeminliyim mezardan babamm çıksa satısı almadan motoru vermem aga bu işin hilesi çok arkadaşlar adama noter satışı verirsiniz bitti dersiniz BİTMEDİİİİİİİİİİİİİİİİ eleman trafikten ruhsat tescili yaptırmaz 30 günlük süresi var 30 gün sonra cezalı yapar normalde ama gidip tescil etmedi diyelim nolur biliyormusunuz motor hala sizin üzerinize gözükür en ufak olayda polis size gelir vergisi hala size tahakkuk eder elinizdeki noter satış belgesini saklarsanızki saklayın tavsiyem kendinizi aklarsınız yok saklamazsanız iş çok uzar savcılık satışın yapıldığı noterden yazıyla ister evrakı satış tarihinde falan filan ama ozaman kadar siz sanık durumunda kalırsınız napmak lazım sattık dimi noterden elaman trafiğe tescil etmedi internetten motrlu araç vergi borcunuzdan vatandaşlık veya vergi nozlu kontrol edebilirsiniz he baktık hala bizde motor aynen noterden protesto çekin üzerine al diye buda kesin kurtuluş degilde mahkemede ispat yerine geçebiliyor yani uzunlafın kısası bu dediklerimden birini yap biraz canları yansın hepsi seni aramaya başlar ondan sonra ben 2 tanesini trım trım döndürüyorum hale peşimde en son senetleri vardı onları tahsilede koydum şimdi abi tövbe abi demeye başladılar ESKİLERİN DEDİĞİ GİBİ AT AVRAT SİLAH bunlar kimseye emanet edilmez devir degişti bu devirdede kimseye itimat edilmez tekrar geçmiş olsun takıldıgın bişi olursa mesaj at yardımcı olmaya çalısırım dostum saygılar.....
    Konu doktorserhan tarafından (12.May.2009 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    serhan kardeşim acıklayıcı bılgıler ıcın tesekkurler.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

serhan oktay
    BANKACI
     DD250E
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serhan kardeşim acıklayıcı bılgıler ıcın tesekkurler.

rica ederim dostum

gitarist murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat güvendiksoy
    SANATÇI
     REGAL RAPTOR DD 9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar muhtara falan gerek yok gidin motojuniora Burhan usta ordadır motorun hangi sucuda olduğunu gösterir.gidip konuşursunuz alan şahısla
    burhan olmasaydı zaten ben bu motorun 1 sene önce satıldığını bile öğrenemeyecektim... mehmet yalan yalan ve artık kayıp...burhan düzgün bir arkadaşım ama maalesef yararı yok.... neredeyse tüm su firmalarına tel açtım tek tek... henüz sonuç yok... bakalım...
    34 uae 93(a rh+)
    yer: ist-kartal(eskişehirli)

honda transalp

murat güvendiksoy
    SANATÇI
     REGAL RAPTOR DD 9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı doktorserhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım selam sen bu motojunior ile motorları takas yaparken herhangi bir satış sözleşmesi imzalı bir belge falan yaptınmı ? yaptıysan notere gidiyorsun motojuniora protesto çekiyorsun sonra savcılıga gidiyorsun dava açıyorsun bu birinci yöntem.İkinci yöntem motorun 200 tl vergi borcunu ödüyosun trafige gidip aracı trafikten düşürüyorsun olay bitiyor motor ilk bağlandığı yerde çenç muamelesi görüyor elemanlar alınır sorgu sual taaaa motojuniora kadar gelir bu iş mahkeme çözer biter gider.Üçüncü yöntem ki burada senin herhangi bir imzalı belge yapmadığını düşünüyorum ona göre konusuyorum motoru gidip çalıntı bildiriyosun kapından çalınmış gibi bağlı oldugun karakola bildir akşam bıraktım sabah yoktu hesabı 1 ay içinde motoru savcılık sana teslim edemezse trafikten düşürme hakkın doğuyor ödüyosun gene 200 tl vergi ama burda ne oluyor biliyormusun motor ilk çevirmede alınır elemanlarda polis başlar nerden aldın aliden gel ali sen nerden aldı veliden gel veli sen nerden aldın motojuniordan moto junior sen nerden aldın eeee imzalı kağıt yok evrak yok senden aldığına dair söyleyecegin su mahkemede efendim ben motoru tamire bu arkadaşa getiriyordum yedek anahtar uydurduğundan ve kapımdan çaldığını düşünüyorum ondan sonra motojunior daki arkadaş aksini ispatla yükümlü eger servise aldım derse senden imzalı servis talep formu yapmak zorunda eee aldım ama motoru belge yapmadım birinci çinko eee naptın peki kardeşim motora serviste fatura çıkar bakayım.... yok ikinci çinko ve otomatikmen TOMBALA OLUR aklı başında bi adam böyle bişi yapmaz 2 defa basıma böyle bir olay geldi şimdi yeminliyim mezardan babamm çıksa satısı almadan motoru vermem aga bu işin hilesi çok arkadaşlar adama noter satışı verirsiniz bitti dersiniz BİTMEDİİİİİİİİİİİİİİİİ eleman trafikten ruhsat tescili yaptırmaz 30 günlük süresi var 30 gün sonra cezalı yapar normalde ama gidip tescil etmedi diyelim nolur biliyormusunuz motor hala sizin üzerinize gözükür en ufak olayda polis size gelir vergisi hala size tahakkuk eder elinizdeki noter satış belgesini saklarsanızki saklayın tavsiyem kendinizi aklarsınız yok saklamazsanız iş çok uzar savcılık satışın yapıldığı noterden yazıyla ister evrakı satış tarihinde falan filan ama ozaman kadar siz sanık durumunda kalırsınız napmak lazım sattık dimi noterden elaman trafiğe tescil etmedi internetten motrlu araç vergi borcunuzdan vatandaşlık veya vergi nozlu kontrol edebilirsiniz he baktık hala bizde motor aynen noterden protesto çekin üzerine al diye buda kesin kurtuluş degilde mahkemede ispat yerine geçebiliyor yani uzunlafın kısası bu dediklerimden birini yap biraz canları yansın hepsi seni aramaya başlar ondan sonra ben 2 tanesini trım trım döndürüyorum hale peşimde en son senetleri vardı onları tahsilede koydum şimdi abi tövbe abi demeye başladılar ESKİLERİN DEDİĞİ GİBİ AT AVRAT SİLAH bunlar kimseye emanet edilmez devir degişti bu devirdede kimseye itimat edilmez tekrar geçmiş olsun takıldıgın bişi olursa mesaj at yardımcı olmaya çalısırım dostum saygılar.....
    savcılığa gittim ifade vermeye ... bana ne dedi biliyormusunuz?? motoru kendi imkanlarınla bulacaksın ama motojunior mehmetten şikayetini kabul ediyoruz...
    böyle bişey varmı...motor vana gittiyse ne yapıcam... burası türkiye hepimiz arabamızı motorumuzu galeriye bırakıyoruz satılsın diye... ama bu mehmet efendi motoru satıp parayı yemiş bi güzel ve arkasına bakmamış bile ruhsat sahibi ne yapar diye...
    trafikten düşüremem ki ruhsat ve plaka gerekiyor bunun için ...
    çalıntı verirsem ben parayla eldım diyen gelicek ve ben suçlu ve yalan beyandan gidicem ...
    tüketici derneğine baş vurdum bir avukat cevap verdi... orayada gidiyorum mahkemede başlıyor yakında ... ama bildiğim bişey varsa motojunior mehmetin artık korkması gereken 10 - 12 adamdan en azılısı olup tüm kanuni yollarla bende onun canını yakacağım çünki benim canım yanmaya devam ediyor... ilgin ve yardım çaban için teşekkür ederim...
    34 uae 93(a rh+)

honda transalp

murat güvendiksoy
    SANATÇI
     REGAL RAPTOR DD 9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim. dua etmek ve aşağıda yazacağım yöntemi ki kesin sonuç verir. yapabileceğim birşey yok :(
    sağlam bir dostuna moto ederi kadar boç senedi yapıyorsun. Dostunda seni mahkeye icra takibe veriyor. Motora haciz koyduruyor. 10 güne motor haciz garajında olur. ha oradan araç çıkartmak pahallı,onuda mehmet versin artık.
    sevgilerimle
    bunun için motorun yerini bilmek lazım ...bilmiyoruz ve bulamıyorum... allah korusun benim yeni motora gelir o haciz bende bu şans varken....
    34 uae 93(a rh+)

honda transalp

murat güvendiksoy
    SANATÇI
     REGAL RAPTOR DD 9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu arada söylemeden edemeyeceğim tüm motor gönüllüsü arakadaşlarımdan özür dileyerek...
    ben mehmet efendiden regal alırken motorumu takasa bıraktım parasını yeni motoruma saydık ...çok sevindim...daha yeni çocuğu olmuştu neredeyse bu sitedeki tüm arkadaşlar evine ziyarete gitti yada ben dahil birşeyler yazdı... babası kaza geçirdi kendi kaza geçirdi en önce ben koştum bu adama ...
    ve 1 yıl önce satmasına rağmen motoru bana birde vekalet göndertti 2 ay önce sadece yalancı ve sahtekar...
    sizden birşeyler yazmanızı beklerdim açıkçası ... 400 kişi okumuş ve 5-6 yorum ...
    bizler belkide son paramızla motor zevkini yaşamak isteyen insanlarız... ve bu zevkimiz satıcı kisvesi altında ortalıkta adam diye gezen birileri için burnumuzdan gelmemeli... hepinizin başına gelebilir...
    1 ay önce yep yeni bir motor aldım canavar gibi ama bu karmaşada onu sizinle paylaşacak enerjimi kaybettim... hepinize gönül dolusu sevgilerimle...
    34 uae 93(a rh+)

honda transalp

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Murat kardeşim sitem dolu yazını okudum.İnan çok üzüldüm.Daha dur bakalım.Gün doğmadan neler doğar.Hemen ümitsizliğe kapılma.Senin elinde küçük te olsa bir koz var.
    VEKALET.
    Hiç yoktan iyidir.
    Aman iyi sakla.Bir örneğini elinde bulundur.
    Su akar yatağını bulur.
    Şimdi söyle bakalım:Hiçmi hırsızın suçu yok.
    Herşey hallolur sen üzüldüğünle kalırsın.
    Elimizden gelen bişi varsa söyle yapalım.O adamı (MOTOJUNIOR)kınıyor ve naletliyorum.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Sevgili murat kardeşim bir sıkıntını yasamıssın motojunior ile paylasmıssın bizleride uyarmıssın cok tesekkur ederiz.Yapılanlar göz arkadası edilecek olaylar değil bunun bilincindeyiz.Ve ona göre önlemimizi alıcaz.

Bir konu hakkında elestırı veya yorum yapmak cok detaylı bılgı sahıbı olmak gerekir ve her iki tarafta dinlenerek yorum yapılır.Yoksa vay serefsiz adam terbıyesız adam allah belasını versin demek cok kolay.
    Ama yapılanlar yenılır yutulur cinsten değil bunun için motojunior kınıyoruz.

Bu arada heyecanını sakın kaybetme kardesım daha yolun basındasın daha ne badireler atlatıcan.ilk engelde heyecanını kaybedersen ısın zor.

Yeni motorun hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın yolun ve farın hep acık olsun.

Ali abininde dediği gibi yardımcı olabilecegımız bır konu varsa sonuna kadar yardımcı oluruz.Gerekirse yuzyuze getirir konustururuz.Bir bulusmamıza katılda bunları daha detaylı konusalım.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

serhan oktay
    BANKACI
     DD250E
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı gitarist murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    savcılığa gittim ifade vermeye ... bana ne dedi biliyormusunuz?? motoru kendi imkanlarınla bulacaksın ama motojunior mehmetten şikayetini kabul ediyoruz...
    böyle bişey varmı...motor vana gittiyse ne yapıcam... burası türkiye hepimiz arabamızı motorumuzu galeriye bırakıyoruz satılsın diye... ama bu mehmet efendi motoru satıp parayı yemiş bi güzel ve arkasına bakmamış bile ruhsat sahibi ne yapar diye...
    trafikten düşüremem ki ruhsat ve plaka gerekiyor bunun için ...
    çalıntı verirsem ben parayla eldım diyen gelicek ve ben suçlu ve yalan beyandan gidicem ...
    tüketici derneğine baş vurdum bir avukat cevap verdi... orayada gidiyorum mahkemede başlıyor yakında ... ama bildiğim bişey varsa motojunior mehmetin artık korkması gereken 10 - 12 adamdan en azılısı olup tüm kanuni yollarla bende onun canını yakacağım çünki benim canım yanmaya devam ediyor... ilgin ve yardım çaban için teşekkür ederim...

savcılığa çalıntı olarak bildirmezsen tabiki aramazlar sen bu adamla takas yaparken herhangi bir imza atmadıysan korkma söz uçar yazı kalır bizim bankacılıkta bir deyim vardır arkadaşım istediğ kadar alan kişi ben parayla aldım desin ne yani ben senin motorunu çalayım ozaman satayım başkasına parayla başkası parayla aldı diye kanun beni af etsin olurmu öyle şey imza attıysan bir belgeye çalıntı veremzsin ama atmadıysan paşalar gibide verirsin ben nasıl verdim ozaman çalıntı ??? EL CEVAP sen yazdıklarımı bidaha oku hangisi uyuyorsa ona göre birirni seç uygula böyle kınamayla falan bişi yapamayız en azından kanunen hala mesuliyet sende bundan kurtulmanın yolunu bulmak lazım ..
    Sen Ağlar iken Gülerdi Alem
    Öyle Bir Ömür Sürki,
    Olsun Mevtin Sana Hande
    Halka Matem....

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)