süpppersiniz yavv.inşallah 23 haziranda hep beraberiz..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulsüpppersiniz yavv.inşallah 23 haziranda hep beraberiz..
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)BEN BU MEOROLOJİNİN, HAVA TAHMİNİNİ YAPANIN, BENİ BU GEZİDEN MINDAR EDEN TÜM TAHMİNCİLERİN TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
Valla İlker , Öellikle seni sordum Admin'e?????

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)tanzimo kardeş fotograflar gorunuyor neden gorunmesin problem yok at devamınıda mükemmel resimler var sende
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Güzel eğlenmişsiniz![]()
![]()
Turnuva maçım var diye gelemedim. Zaten yenildik, ona da bozuğum, bir de mahrum kaldığımız güzellikleri görünce iyice bozuldum :P :P :P
Gidemeyenler, haftaya telafi mi edelim dediniz???
yol yapalım yol
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)valla çooook güzel bir gezi olmuş ben zaten programı edirne tarafına yapmıştım eneze gittim geldim maalesef araba ile motor herhalde 2 - 3 hafta altan motorda yatacak tüm regalcilere dikkat serviste zinciri fazla gerebiliyorlar (mesela avrupa yakasındaki dandik servisler ) benim motorunda masura bilyesi bozulmuş 5. viteste ses vardı tamer bey motoru bıraktığımda niye zincirin bukadar gergin dedi bende onu yetkili servise sormak lazım dedim en az 3 hafta aranızda değilm üzgünüm......
İlker seninde şanzımanda benimki gibi sorun varmıuş galiba altan motorda hallettirmişsin.
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)kardeşim sen bana resimleri biraz ufalt ziple yolla dosya boyutu 3 mb geçmesin geçicek gibiyse böl at bende koyarımmoonchild Nickli Üyeden Alıntı
aidikurt@gmail.com at
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ok ben pişiriyim sen servise sun hocam!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)geç oldu biraz ama bu fotolarda benden
sakarya şehir turu
polo ve aidikurt ve eşi mangal başında
moonchıld çadırın korumalığını yaptı o gece
alkol duvarını aşmış, erkek erkeğe dans eden iki şahıs :lol:
pazar sabahı skus un getirdiği böreklerle yaptığımız kahvaltı
tanzimo ve eşi dans ederken( tanzimo'nun diğer danslardaki başarısını görmeniz lazımdı)
foam party
:mrgreen:
caponord
Samsun
B Rh (+)sen zatti fasılada gelmemiştin.... unutmadım yazdım bi kenara...carvalhom selçuğum... :P :P :Pcarvalho Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)