Bak şimdi durum enteresan bir hal aldı!! Sanırım fotoğraflarda yer alanlar fotoğrafları göremiyorBu işte gizli servislerin falan parmağı olabilir...
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Bak şimdi durum enteresan bir hal aldı!! Sanırım fotoğraflarda yer alanlar fotoğrafları göremiyorBu işte gizli servislerin falan parmağı olabilir...
![]()
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+):lol: şimdi ben söyliyecektim moon chıld. gece cin muhabbetini fazla yaptık galiba. yoksa cezalandırılıyomuyuz![]()
foam party
:mrgreen:
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yaww kardeşim daha neler ne gizli servisi falan ya alt tarafı bi foto atacaksınız heh heh heeeee abartmayın ya herşey yazdığınız yerde belli çatlıyacam nerdeyse gülmekten :P :P :P :Pmoonchild Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Aboooo ben korkarım diyorum inanmıyosunuz yaaa!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)evet arkadaşlar malesef serverimizde problem var galiba bendede artık gözükmüyor resimler
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
heh heh heeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaw ne problemi hiç bişi yok yapmayın etmeyin şu işi becermiyoz desenize bakın benim resmeeeee hah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaa
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Saygılıyız komtanım daha genciz öğreniriz zamanla bizde
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)resimlerin hiç biri açılmadı ben de
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hocam ben ilk atıldığında gördüm.Ama şimdi açılmıyo kontrol için eski topiklerdekine baktım onlarda açılmıyo zaten
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)yaa yok bunlarda gitmemişler
bizi kekliyorlar işte![]()
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)