Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 25 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 1523242526273575 ... SonuncuSonuncu
Toplam 754 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 250 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Okaaannnn gitti çadır sen iyisimi ikitane kur önceden
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    ben özel üyeyim vip üyeyim hazırlık beklerim (( daha olmadı senin çadıra el koyarımmm sende ikilersin )))) tekstilci üye hazırlıklı gel mesela çadırımı fırtına parçaladı ,,yağmuryagdı dolu yağdı yırtıldı gibi düşün bence sana tavsiye takviyeli gel alla allaaaa o kadar yoldan gel yorgun argın uğraşcammm hazır orda kurulu çadırlar varken işim yokda çadır kurcammm olurrrrrr canımmmm
    size canım feda gomtanım .. ne demekk...sizi özel vip odada ağırlarıs.... :lol:

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alper önemli değil kardeş siz takılın benim zaten işim çıktı, yolunuz açık olsun kazasız belasız gidin gelin..
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Murat, bu duruma çok üzüldüm. Neden otobüsle gelmiyorsun, maksat yolculuk olsun.
    Şimdi söyleyeceklerim Yaşar Baba ve usta sürücüler için değil ama arkadaşlar, Sakarya, Pamukova, Bilecik hattını bilen bilir. Gidiş gelişli, tek şeritli, çok virajlı ve de kamyon - otobüs trafiği çok yoğun bir güzergah. Ben şahsen Bursa üzeri gelmenizi tavsiye ederim. Bu işin delikanlılığı olmaz, önemli olan kaza bela olmasın..

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
    Alper önemli değil kardeş siz takılın benim zaten işim çıktı, yolunuz açık olsun kazasız belasız gidin gelin..
    uleee zavlak kardeşim... sezon başında sattın makinayı şimdi ardçı olacak makineyi arıyosun... hangi akla hizmet yaptın böyle bi işi hala anlamadım gitti... bekle biraz daha bişiler ayarlanır inşallah.. olmadı emrah gomtanımın dediği gibi otobüsle falan gelirsin alırıss seni eskişehirden... ama "yok o gün zaten işim var" gibin ayaklar yapma olm... kendi düşenağlamaz... :evil:
    SSUUUUuuu...!

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yok cidden gelmek istesem arkadaşım mondial 250 mct var onlada gelirim.Müşteri çıktı bende sattım kısmet işi.Kimseyede darılmadım yanlış anlamayın.
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    İllaki de gelmen gerek Murat .benim motoru al ,ben artçı olacak birini bulurum, hatta aklımda biri var ,beni kırmayacak bundan eminim ,ben bu teklifimde çok samimiyim sen benim motoru alıyosun tamAM mı ......
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yok cidden gelmek istesem arkadaşım mondial 250 mct var onlada gelirim.Müşteri çıktı bende sattım kısmet işi.Kimseyede darılmadım yanlış anlamayın.

olm müşteri çıktı diye motor mu satılır... önce satmaya karar verilir sonra çıkarsa satılır... sen satmaya karar vermişsin... müşteriye atma satışı... satan sen... darıldın diyen yok zaten de "yok işim çıktı" pek uymadı oraya... bekle... daha zaman çok... zaten darılsan nolcak... asıl biss darıldık sana... sen sezon başında sat makinayı sonra da nası olcak bu eskişehir işi diye sor... yok duygusal sebeplerle sattıysan ayrııı.... :P
    SSUUUUuuu...!

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    çelebim muratım... ben sizlerle tanışmak için 12 saatlik yola çıkacam kardeşim...sen nasıl gelmessin...aaaaaaaaaaaaa.....çok aip..... :P :P :P :P

Merhaba Arkadaşlar,
    16-17 Haziran'da İnönü yaylası'nda (Pamukova) enduro sürüş ve kampçılık eğitimlerinde görevim var. O haftadan bir hafta sonra ise RR nin etkinligi, ondan sonra ise EMOK'a şöyle bir gecerken ugradım yaparım.
    Simdiden sizleri merak ediyorum, etkinlikte görüşmek üzere, emegi gecenlere özellikle Emrah devrem'e tesekkurler.

Sedat

Sayfa 25 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 1523242526273575 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)