Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada dişli yapan 2 adamla konustum bugun. admlar sunu soyluyor. onden 1 dişli, arkadan 3 dışlıye tekabır eder bunun olcusu bellıdır dıyolar. yanı motoru hızlandırmak ıcın ha arka dışlıyı kucultmussun ha on dıştıyı +1 buyutmussun.torkunda da hızında da 2 ıslem arasında bı degısıklık olmaz dıyorlar.
    orjınalıne gore ise bu ıkı ıslemden bırını yaptıgında max. hız artar fakat çekişi düşer, yanı motorun ılk hareketınde one fırlaması ve yokuşlarda kı çekişi düşer fakat 140 değilde max. hızda 160 görür diyolar.
    bende dıyorum kı e usta bız bunları sehır ıcınde kullanıyoruz havaalanında değilki. mx. hız +20 olcak dıye torkumu değişmem ben
    ama torku bozmadan hızı +40 arttırmanın bı yolunu soyledı bana, kafam yerınden cıktı. ben anladım ama kağıt kalem olmadan nasıl anlatcam sıze onu bılemıyorum
    Al sana en kolay yol Ama Türkiye de bürokrasi angaryası çok, böyle uygulamalar maalesef yok: Gaza asılınca çıkan sese dikkat..
    http://www.youtube.com/watch?v=uCsjBD8WSxw
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (13.Ekim.2011 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)