arkadasim oncelikle hayirli olsun... allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.... yukarida yazdigindan dogru anladiysam servisi sormussun... arabalardada oldugu gibi motoru nereden aldigin onemli olmasa gerek... servisi her servis vermesi gerekiyor... yani motoru ister motosikletcim den al ister motorland dan... istedigin servise baktirabilirsin... motorland da motor gercekten var mi yoksa aciga mi satiyor... motor gelecek mi zamaninda vs. gibi sorulara da cevap aramalisin.... ayrica bence en onemli konu techizata cok onem ver... malum kaportamizi ustumuzde tasiyoruz... kesinlikle alacagin kask, kiyafet, eldiven, dizlik vs. kaliteli olsun.... kendini 100 tl lik kaska ikna ettirme... iyi para ver... (allah korusun) lazim oldugunda isini iyi yapsin... ben hic ameliyat basina 500 tl alan beyin cerrahi duymadim... yaparin diyen varsada insanin beynini eline veriri herhalde ( tuhaf ornek oldu ama carpici olsun istedim)
ben de yeni motor kullanmaya basladim... o acidan soylediklerim tecrubeden degil... tecrubesizlikten... saglicakla kal...

DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)