insallah plakani almamistir. Tanidigi butun motorculara dagitir.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Fz6 Fazer
Tokat
A Rh (+)insallah plakani almamistir. Tanidigi butun motorculara dagitir.
.
Gv 650
istanbul
A Rh (+)tunaypsr ustayı 3 gun boyunca ısrarlı takibini takdir etmemek elde değilUstalara karsı hakkını sonuna kadar aramak gerekıyor.Ama ustanın kırdıgı parcanın ucreti dışında normal anlasmanızın ucreti odenebilir kanaatimce.Malum hayatımız 2 teker ustunde gecince bu konularda hassas davranmakta fayda var:D Insanın hevesini kacıran olaylar bunlar umarım tekrarlanmaz.Yeniden gecmiş olsun.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun çok üzdü seni cezayı hak etti tabi ama kul hakkı fena çıkar kapak ve yapmadıgı işlemlerin parası kes kalanını biriyle gönder bence![]()
regal raptor 250 e 9
ankara
A Rh (+)arkadaşlar biz bütün işlemlerle 250 anlaştık 100 tl parça parası verdim 10 tl conta kestirdim parasını ver hesaptan düşeriz dedi kendim contacıya kestirdim etti sana 110 arka tekere germe vidası takacaktı takmadı 20 ordan düş karburatörü temizleyecekti temizlemedi 50 ordan çünkü başka yere sordum 50 temizleriz dedi etti sana 180 30 mct teli almıştım iyi kötü çalışıyorsu ona tam ayar yapacaktı biraz uğraştı ayarı tuturamayınca olduğu gibi 2 teli bozdu eski teli takmak zorunda kaldık tek telle idare ediyorum bu arada taktığı parcada 2006 model başka bi regalden söktü getirdi alet sıfır değil eğer dükkanda durmasam bana sıfır diye kakalayacaktı muhtemelen yani sonuç ben 50 daha göndereyim nedersiniz sizce nekadar vermem lazım bu durumda sizin insafınıza bırakıyorum bu arada şunuda söylemem lazım yaptığı işlemler ayarlar çok mükemel olmuş motor bana açayib rahat geldi bakalım dediği gibi az yakacakmı vitesler nerdeyse dokunmatik olmuş çok rahat geciyor baskı balata motora yaptığı ayar neyse mükemel
Konu tunaypsr tarafından (11.April.2012 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.
hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)konu tamamiyle senin vicdanında bundan sonrası sana kalmış
bu arda bir not :senin debriyaj baskı balata değişti ya o parçanın burdaki fiatı 200 tl
debriyaj balatası link:
http://www.regalraptor.org/magaza/re...?product_id=86
sağ yan kapaklink:
http://www.regalraptor.org/magaza/re...-karter-kapagi
Konu CELİL tarafından (11.April.2012 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Celil Abim pek çok konuya olduğu gibi bu konuya da farklı bir boyut getirdin.
Böyle dandik ustaya el emeği - işçilik verilmez muhakkak ama parça parasını gözetmek lazım sanki.
Ben olsam nasıl yapardım diye düşünüyorum da; çok zor durum hakikaten. Bulduğum cevaplar da burada söylenmez.![]()
regal raptor 250 e 9
ankara
A Rh (+)iyyi ya işte ozman işlerini daha dikkatli yaparlar zaten bundan sonra karar aldım
1 tamir sırasında motordan asla ayrılmam
2parça lazımsa parçayı kendim getitiririm
3ara sokak tamircisine gitmeyecem
4 bilindik kaliteli yerde servis çalışan elemanına 40 50 bahşiş vererek işimi sağlam yapmasını sağlayacam
5 ana yola yakın kaçması kolay servise bakacam:mrgreen:
YOK
istanbul
0 Rh (+)Bir noktaya daha değinmeden edemeyeceğim.Bu dünyada kimsenin hakkı kimsede kalmaz, sen ustaya kızdım, hakettmişti, çok canım sıkıldı diyerek vicdanını rahatlatabilirsin ama Allah korusun bir gün başına bir iş gelirse ben ne yaptım diye düşünürsün.O usta sana yaptığı yanlışın sıkıntısını bir şekilde çeker, sen de ona yaptığının...Ara adamı al hesap numarasını, işçilik göndermesen de parça parasını gönder.Şahsi kanaatim budur.
regal raptor 250 e 9
ankara
A Rh (+)celil abi işte bu parça ama bu parçayı kompile değiştirmedi, bu gösterdiğinin içine giren baskı balataları değiştiriyorlar normalde regalinki 30 tl ama piyasada 10 tl bulabiliyorsun hepsi aynı
geldi bana muhtemelen biliyorsundur ama bilmeyenler için söyleyeyim baskı balatalar hariç bu 3 parcadan oluşuyor balataların girdiği hazne kapak ve arkadaki dişli çember dediğim gibi baskı balata değişirken bu malzeme herzaman kalıyor sadece içindeki tahtayla lastik karışımı deiresel çok dikatli baksanız dağıtırken hemen hemen herkez kendi yapabilir eli anahtar tutan tabi bisefer görmek lazım malzeme değişiyor resimde gözüken 4 vidanın girdiği kapağı kırmış ve açtığımda vardı diye idda ediyor şimdi sizce oparçanın kırılmasıyla o motorun yürümesi mümkünmü herşeyden evel kırılan parca 5 cm büyüklüğünde o hazneyi darmaduman eder 1 metre gitmeden o parça tek satılıyormu bilmiyorum ama mct de bana 35 tl dediler yalnız ellerinde yokmuş
Konu tunaypsr tarafından (12.April.2012 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)