Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Zekeriya regal raptor u türkiyeye emre motor getiriyor onun sayfasındaki bilğileri esas alıyoruz Daytona ve spyder'in yürürü motoru aynıdır 250 cc olanlar 22 bg. 350 cc olanlar 26 bg dir su ve fan soğutmalı olduğundan uzun yol ve şehir içi trafikte şişme yapmaz stopsuz saatlerce gidebilirsin servis parça garanti konusunda tüm markalarda olduğu gibi zaman zaman sorun yaşanıyor ama çözümsüz bir sorunumuz olmuyor senin 75 tl yağ parası fazla dediğin durum bizim makina 2 litreye yakın yağ alıyor 30x2 = 60 tl yağ tutar en düşük 20 tl işçilik alınır 80 tl hiçbir extra işlem yapmadan tutar zaten bunun yanına hava filitresi buji genel kontrol girince fiyat dahada yükselir bu standart bir durumdur
senin kilo ve boyuna göre iki makinada uyar bir bayiye gider iki modelinde üzerine oturursun hangi modeli beğeniyorsan hangisinde rahat ediyorsan ona yönelirsin
ikinciel makina burada satan arkadaşlar oluyor ama en çok sahibinden com da var
Cevabınız için teşekkür ederim Celil Bey,
Motorların 22 beygir olması iyi oldu. Ben 17 sanıyordum. Diğer çinli 250'likler gibi 130 u anca görür o zaman diyordum. Uzun yolda sollama yaparken bazen ani olarak 140-150 görebilmek gerekir. Anlaşılan siz bu forumun emektarısınız. 2. el motor bakarken nelere dikkat etmek gerekir. Servisine götürsek expertiz raporu gbi birşeyler çıkarıp veriyorlar mı acaba ?