Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,110
    Alıntı ozgur20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler abi ben deltadakini örmüştüm aradım ben onun üzerine armode üç cepli yan çantamı koyacağım arkadaki çıkıntısı çantayı itermi diye düşünüyorum o sitedekiler net bilgi veremedi bilgin varmı yoksa tam otururmu?
    Demirlerin içine her türlü çanta sığar sorun olmaz sadece sinyaleri geri çekmen gerek

ozgur20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖzgürSÖNMEZ
    ELEKTRİK TEKNİKERİ
     REGAL RAPTOR DD 250E 9
     DENİZLİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi merhabalar nasılsın? abi dün motorumda bir problem oldu uzun yoldan geldikten sonra marşa tekrar bastığımda marş dönüyor ama dişli sıyırıyor galiba cırtt diyor çalışmıyor 6-7 defa denersen öyle çalışıyor motor soğuduğunda ise normale dönüyor problem nedir abi tam olarak marş rublesinden veya ilk hareketden olabilirmi masrafı nedir?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,110
    Alıntı ozgur20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi merhabalar nasılsın? abi dün motorumda bir problem oldu uzun yoldan geldikten sonra marşa tekrar bastığımda marş dönüyor ama dişli sıyırıyor galiba cırtt diyor çalışmıyor 6-7 defa denersen öyle çalışıyor motor soğuduğunda ise normale dönüyor problem nedir abi tam olarak marş rublesinden veya ilk hareketden olabilirmi masrafı nedir?
    Mrh.Özgür anlattığına bakılırsa marş rublesine benziyor sıkışmadan dolayıda yapabilir yağlanırsa düzelebilir ama içeride kalan bir parça usta yapabilir olmazsa yenisi takılması lazım ruble 100 tl malesef geçmiş olsun kolay gelsin
    Regal Raptor Marş Rublesi

Üretici: Regal Raptor
    Ürün Kodu: 98565241541

Fiyatı: 100.30TL

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abicim kolay gelsin Samet ben İzmir KsK den. Ben de yeni RR cı oldum henüz 1 Ay oldu motoru Balıkesirden aldım yağmurlu havada getirdim motoru. Motorum 9b modeli " T " gidon çok hoş bir görünümü var . Bence eksi yanları olarak ;
    1 - Artçı koltuğu çok ama çok rahatsız
    2 - Parça fiyatları yüksek
    3 - Modifiye için parça uyumu gördüğüm kadarıyla az hani RR için diyince herkes bilmiyorum uyar mı bi denemek lazım cevabı alıyorum.

Bir de abi bir kaç sorum olacak sana . " T " Gidon olduğu için ön cam İzmir de bulamadım şimdi kimse olur diyemiyor nasıl bir cam uyar ? Bir de bu artçı koltuğuna ne yapabilirim be abi eyw

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,110
    Alıntı sametsevim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim kolay gelsin Samet ben İzmir KsK den. Ben de yeni RR cı oldum henüz 1 Ay oldu motoru Balıkesirden aldım yağmurlu havada getirdim motoru. Motorum 9b modeli " T " gidon çok hoş bir görünümü var . Bence eksi yanları olarak ;
    1 - Artçı koltuğu çok ama çok rahatsız
    2 - Parça fiyatları yüksek
    3 - Modifiye için parça uyumu gördüğüm kadarıyla az hani RR için diyince herkes bilmiyorum uyar mı bi denemek lazım cevabı alıyorum.

Bir de abi bir kaç sorum olacak sana . " T " Gidon olduğu için ön cam İzmir de bulamadım şimdi kimse olur diyemiyor nasıl bir cam uyar ? Bir de bu artçı koltuğuna ne yapabilirim be abi :D eyw
    Merhaba Samet aramıza hoş geldin
    kendin için bir tanışma baştığı açıp sorularını oradan sorsaydın daha iyi olurdu
    RR Toplama bir Çin makina olmadığından diğer makinalarla ortak kullanıllan çok az Parçası Var o yüzden parçası servis dışînda pek bulunmaz
    Arka koltuk için döşemecide sünger takviyesi yaptırabilirsin
    ön cam T Gidon makinalara pek takılmadığından pek seçenek yok camların genel olarak her makinaya uyumlu 'bağlantı ayağı olur

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Bu tarz birşey yaptırabilirsin

Samet AKTEPE
    IT
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Question Son sürat ?

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Samet aramıza hoş geldin
    kendin için bir tanışma baştığı açıp sorularını oradan sorsaydın daha iyi olurdu
    RR Toplama bir Çin makina olmadığından diğer makinalarla ortak kullanıllan çok az Parçası Var o yüzden parçası servis dışînda pek bulunmaz
    Arka koltuk için döşemecide sünger takviyesi yaptırabilirsin
    ön cam T Gidon makinalara pek takılmadığından pek seçenek yok camların genel olarak her makinaya uyumlu 'bağlantı ayağı olur
    Abicim kusura bakma çok haşir neşir olmadığım için formlarda baltalama dalmış olabilirim
    Cevapların için teşekkür ederim abi yine sorum olacak sana ben bugün 140 ı çok rahat ve kısa süre de gördüm fazla sürat bu motora zarar verir mi ? korkum bu yönde içim rahat değil abi rahatlat beni

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,110
    Alıntı sametsevim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim kusura bakma çok haşir neşir olmadığım için formlarda baltalama dalmış olabilirim
    Cevapların için teşekkür ederim abi yine sorum olacak sana ben bugün 140 ı çok rahat ve kısa süre de gördüm fazla sürat bu motora zarar verir mi ? korkum bu yönde içim rahat değil abi rahatlat beni
    Samet normal şartlarda 250 cc makina 140 km yi görmez senin makina bakımlı ve motoru iyi açılmışsa o km ye çıkabilir ama çok yüksek devirlerde kullanmak makinayı çok zorlar zamanla sorun yapabilir fazla zorlama

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    yada km saatin bozuktur :D

Samet AKTEPE
    IT
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Yok artık :)

Alıntı FistOfHeaven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yada km saatin bozuktur :D
    Ben de senin cevabından sonra şüphe duydum ve az önce ksk tünellerinde yanımda citroen c4 tekrar test yaptık c4 ' te km zaten elektronik bilindiği üzere 138 km hızı görmüşüz yanyana Celil abi dediğin gibi zorlamamak lazım korktum açıkçası :( bu arada İzmir ' de boru egzoz yapacak ya da bi o kadar güzel ses alabileceğim bir işlem ve yapabilecek bir usta var mı ?

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)