:mrgreen: sen bi kitap yazsana.. Anlatış tarzın çok sürükleyici valla
Bence zamanı gelmiş yükselt sen motoru. 350 daytona'ya doğru bi zıplayış yap bence.
Amca da iyi çakalmış hee..kelepire getirdim diye sürücü kursunda havasını atıcak yok yaa![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+):mrgreen: sen bi kitap yazsana.. Anlatış tarzın çok sürükleyici valla
Bence zamanı gelmiş yükselt sen motoru. 350 daytona'ya doğru bi zıplayış yap bence.
Amca da iyi çakalmış hee..kelepire getirdim diye sürücü kursunda havasını atıcak yok yaa![]()
"CaRPe DieM"
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)haftasonu nerde yapcan bu işlemleri emil :D bende geleyimde bişeyler kaparım belki :D
-
Ankara
A Rh (+)
ya kitap mitap boş işler :D
belki azeri oluşumdan kaynaklı bir anlatım biçimidir![]()
350 daytona bende çok istiyorum yavvvv!! yeminle basıcam krediyi alıcam vurucam kırbacı :D
valla kapının önünde yapıcam köroğlundayım beklerim :D Shell'in karşısı ;)
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)ey ahali paza günü napıyoruz :mrgreen:
-
Ankara
A Rh (+)Konu Emix tarafından (13.July.2012 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)cumartesi çalışıyorum size iyi eğlenceler![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)