| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
350 spyder
ANKARA
A Rh (+)
350 spyder
ANKARA
A Rh (+)
350 spyder
ANKARA
A Rh (+)
DD250E10-SPYDER
istanbul
0 Rh (+)500 km devirdik. bazı sıkıntılarlada karsılasmadım değil dün virajlı dik bir yokuştan inerken frenimin tutmadığını farkettim, bir kaza yaşamadan motor freni ve ön frenle durmayı başardım, bu benim ilk kazza atlatma deneyimimdi. ilk 500 km izlenmi olarak önden ve arkadan alet cantası varmısta titresimde birbirlerine çarpıyormus gibi aşırı bir ses geliyor ve bu beni çok rahatsız ediyor, bahsettiğim gibi fren bir anda gitti nedeni belirsiz, arkada oturan perişan, aldığımın 3 ncü günü dreksiyon kilidi vidasından cıktı, aşırı benzin tüketiyor 200 km de 50tl neredeyse araba kadar yakıyor hatta dahada fazlası. birde uzun yol giderken cok yoruyor. şimdilik aklıma gelenler bu kadar.
bahsettiğim konular hakkında bilgi sahibi ve çözümleri olan arkadaslardan desteklerini bekliyorum...
RideTo Live, Live To Ride

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Tuğrul geçmiş olsun frenlerin boşalması içinde hava vardır servisin havasını alması gerekir birde yokuş aşağı uzun süre frene basılı inersen fren hidrolik yağı ısınır ve frenler şişer tutmaz uzun yokuşlarda ön ve arka freni değişimli ve pompalayarak kullanmak gerekir
ön ve arkadan gelen gelen zırıltı sesleri makina yeni olduğundan kısa bir süre vidalar yerine oturdukça gevşeme ve ses yapar servise gittiğinde vidaların kontrol edilmesi gerekir
yakıt konusuda ayarlarda bir bozukluk vardır karbiratör sekron ayarlarını ve bujileri kontrol ettir normalde bir depo yedek hariç ortalama 250 km gibi gider 100 kmde ortalama 4 litre yakar![]()
350 spyder
ANKARA
A Rh (+)Celil Abi,
Konu ile pek alakası yok ama, bugün fren hortumlarını iyice bi inceledim, sorun frenlerde değilmiş, amortisörden sızan yağ, fren hortumunun üzerinden kendine yol yapmış, çok şükür sadece amortisör keçeleri sıkıntılı, bi ara gözüme yedirdiğimde değiştirmeyi deneyeceğim... Yardımların bilgilendirmelerin için teşekkürler.
"Lone Wolf...No Club..."
Honda XL650 Transalp
İstanbul
AB Rh (+)Tugrul kardeşim hoşgeldin ve motorun hayırlı olsun. Keyifli gezilerimizde birlikte olmak dileğiyle...
Bu arada konum olarak Bahçeşehir diye belirtmişsin, ben de Esenkent'teyim. Tahmin ediyorum pek çok arkadaşımızdan daha sık görüşeceğiz![]()
YOK
İstanbul
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)