Korhan hoşgeldin
Forumda fikir beyan edebilecek belki de en son kişiyim çünkü foruma yeni üye oldum motorlar hakkında bilgim
neredeyse sıfır motorumu alalı bir hafta oldu daha önce hiç motorum olmadı hatta binmedim bile ama ilk gördüğümden beridir yaklaşık onbeş yıldır chopper tarzı motorlara hayranım marka farketmeksizin çin mallarına hepimiz kızıyoruz ama Allahtan girdiler piyasaya da bak hayallerimizi gerçekleştirebildik yoksa kendi adıma söyliyeyim maddi anlamda diğer markalara ancak dürbünle bakabilirdim

Ayrıca ülkemizde maalesef herkes herşeye yorum yapabiliyor daha düne kadar sanayide dört tane usta otomobil piyasasını belirliyordu klimalı araba almayın motoru yorar otomatik vites almayın bilmem ne yapar vs.
vs. gibi
sözün kısası dostum hoşuna gidiyorsa imkanında varsa kimseye kulak asma yapıştır gitsin dediğim gibi teknik olarak bilgi veremem ama kardeş tavsiyesi olarak alabilirsin söylediklerimi at la deve de değil zaten beğenmedin üç kuruş aşağı verdimi hemen satarsın ama benden iyi bilirsin motor işi keyif işi bence ertelemeye de gelmez insanın canının istediği gönlünün istediği zamanında gelirse can olur insana

Yoksa insanların lafı sözü yorumu bitmez
Bana 40 yaşındasın ne yapacan motoru arabanın modelini yükselt diyen bile oldu yav