Haftanın tam ortasından günaydın
Sent from my iPhone using Tapatalk
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Haftanın tam ortasından günaydın
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Akşam buluşmaya herkesi bekleriz![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Raptor Riders gününden herkese hayırlı sabahlar
Bugün işe motorla geldim ve söylemek istediğim bişey var:Ohh yes, işte bu be![]()
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Konu Rona tarafından (25.Mart.2015 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.
kawasaki vulcan s
İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)herkese günaydın ne güzel bir hava keşke haftasonuda böyle olsa
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)Günaydin arkadaşlar plakaniza sahip çıkın düşer veya bir sekilde kaybolursa yenisi 300 ytl. Yeniden ruhsat ve yeni plaka çıkıyor bilginize
Antalya-Merkez
ilker akgül ANTALYA-MERKEZ
r
i
0 Rh (+)Atilla Abi günaydın, dağıttın beni sabah sabah valla... Müthiş bi klip yapmışlar, ironinin doruklarına seyahat...
Teşekkür ederim paylaştığın video için, şu filmi hala izlemeyen varsa izlesin bak çok şey kaçırıyorsunuz... Artık ha bire X-Men, Super bilmemne tadında klip gibi filmler çekiyorlar. İzleyecek film bulmak zor...
Neyse, bence şimdiye kadar çekilmiş en gerçekçi Vietnam filmi ise budur
https://www.youtube.com/watch?v=ECQeLQURNuw
Bu filmi de izlemeyen çok şey kaçırmış demektir. Özellikle "air strike" (havadan napalm yağdırılan sahneler) kuşku uyandıracak kadar gerçek...
ve son olarak iyice ortamı sinema forumuna çevirdim belki, özür diliyorum ama motosiklet ruhuna işlemiş hiçbir erkeğin, bu sertlikteki bir filme kayıtsız kalabileceğini düşünemiyorum. gerçek bir öyküden uyarlama, vaktiniz varsa önce kitabı okuyun (türkçeye boyun eğmez diye çevrildi) sonra filmi izleyin, filmin yönetmeni ise "yok artık" diyeceğiniz bir kadın...
https://www.youtube.com/watch?v=X8mBzKLhL0U
Şu anda 18 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 18 misafir)