| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
0 Rh (+)
B Rh (+)
Regal Raptor DD 250 6-c
0 Rh (+)Caner paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.
Bu sayısal veriler bence çok önemli bir sonucu ortaya koyuyor.Yol şartları,sürüş standartları ve yakıt ne olursa olsun fark edeceği 40 -50 km./depo 'dan fazla olamaz.Sonuç olarak 100 km daha eksik yapan arkadaşlar motor,karbürator , buji ve zincir ayarlarımızı kontrol ettirmeliyiz.
Saygılarımla.
Yamaha XVS 950A
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Berke senin motorla kafa kafaya gidiyoruz o zaman desene.
Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Benim 2006 Pezazu -250cc- 15 TL + bir miktar benzin ile 133 km gitti sonra öksürdü ve sustu
Haftasonu uzun yol gideceğim bakalım be çıkacak sonuç
Regal Raptor 250e9b
İstanbul - Sancaktepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Benim motor bakımları yapıldıktan sonra yakıt ekonomisi de farketti... daha önce takribi bir depo ile 210-220 km gidiyordu, bu değer 250 km'ye çıktı. 250 km sonrasında aldığı yakıt 10.06 litre gibi bişeydi. Ortalama 4 litre / 100 km yapıyor. Kullanım şehir içi işe gidiş geliş ağırlıklı, zaman zaman İstanbul içerisinde haftasonu gezintileri var.
B Rh (+)Bu bilgiler haftasonu herkesin huzurunda güncellendiCumartesi sabah arkadaşlarla depoyu doldurup festival için çıktığımız yola pazar akşamı istanbula yaklaştığımızda yeni benzin aldım. Tam tamına 330 km de yedek depoya geçti ve benzin istasyonuna girdiğimizde bir depoyla tam olarak 360 km yaptım. Geçen seferki kendi rekorumu kırdım sanırım böylece herkesin huzurunda
depoyu sonuna kadar kullandım bitmişti resmen,en fazla sanırım tahminimce 5 km daha giderdi. Kutsanmış motor Spyder performansından hiçbirşey kaybetmeden az yakar çok kaçar
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)