Ya bende cok kararsız kaldım su anda. Harley ağır çizme almıştım zamanında. İnanılmaz topuk ve parmak darbeleri almasına rağmen hala ezilme bile yok. Korumalı botlar bunlardan daha fazla ne kadar korur bilemiyorum. Geçmiş olsun tekrardan.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow Spirit 750
İstanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Ya bende cok kararsız kaldım su anda. Harley ağır çizme almıştım zamanında. İnanılmaz topuk ve parmak darbeleri almasına rağmen hala ezilme bile yok. Korumalı botlar bunlardan daha fazla ne kadar korur bilemiyorum. Geçmiş olsun tekrardan.
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)Benim kullandığım askeri uzun postaldı eski modellerden, senelerdir giyiyordum, ezilme bükülme hiç birşey yoktu. Ama ayağım topuktan ve bilekten kırıldı. Karar senin kardeşim.
Ayrıca botum hâlâ sağlam, sanki hiç kaza yapmamışım gibi çizik bile yok.
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum, RR kardeşlerime ekipmanın önemi konusunda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Regal Raptor Daytona
İzmir
AB Rh (+)
Ghost 350 cc
Bursa
A Rh (+)Ben her şu resminizi görüşümde o kadar çok üzülüyorum ki yazın da benim kolum kırıktı 2 ay çektim ki ayak daha beter lavobaya gıtmek ayrı dert yıkanmak ayrı dert çekmeyen bilemez bu konuyu daha öncede konuşmuştuk oysa ki ,oradaki mesajımı tekrar yazıyorum ;
-----------------
http://www.raptorriders.com.tr/forum...ad.php?t=10499
Ben katılmıyorum bu teksas bot olayına heleki daytona spider kullananlara koruma demiri dahi yok motor üstüne yattı mi yandan biri dokundu mu o botlar derinize yapışır yada biletinizi kırar .çoğumuzda çanta var sürerken giy botunu isin bitince at çantaya mantigindayim.birde son olarak motorda kaporta sizsiniz 300 lira ayaginizdan değerli olamaz.son olarak fiyatlar saçma bunun sebebi tekstil ürünlerinde uygulanan yüzde yüzelli vergidir.1700 liraya korumalı mont var yani ekipmanları tamamladın mi bir tane 150 lilik regal alınır )
---------
Tekrardan çok geçmiş olsun tekstil ürünlerindeki saçma fiyatlar ne yazık kı bizleri bu hale getiriyor.fakat anlamadıgım bır konu var mesela bu adana antep yarısları dıye mobiletlerde yarısanları ızlıyoruz superman mısalı sayıp sovuyoruz ölüp geberecekler diye kask takın la diye sankı adamların kask alacak paraları varmış gibi zaten o kaskı alacak adam o mobilete binmez demiyoruzaynı hesap tum parayı daytonaya spıdera yatırıp ne yazık kı 2 3 lira ekipmana ayırcak butcemız kalmıyor zaten o 2 3 lira olsa cogumuz maruder vulcan gıbı modelllere yonelecek.oncelikle bu zıhnıyetı degıstırmek lazım sekılcılık yapmamak lazım dıyecegım ama ne yazık kı revıt korumalı mont 1500 lira oldugu surece oda zor.
-------------
Live to Ride , Ride To Live
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)