Daha önce de blirtmiştim.. Benzer bir geri sayaç www.lostforum.gen.tr sitesinde var. Örnek olabilir.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Daha önce de blirtmiştim.. Benzer bir geri sayaç www.lostforum.gen.tr sitesinde var. Örnek olabilir.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)İZMİR
1. Komoster
2. Hakkı +1
3. emresahin
4. Tlgyldz
İzmir, 4 kişi mi geleceksiniz Ayvalık'a??? Yoksa Hakkı toplu isim listesi mi verecek?
Mekanı Ayvalık yapmamızın nedeni İzmir ve Ege'li dostlarımızla da bir araya gelmekti. Geçen sene Eskişehir'e gelen olmamıştı mesafe nedeniyle sanrım.
Gerçi daha çok zaman var ama,,,
Konu carvalho tarafından (08.April.2008 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Tüm illerin üye listesine baktım, mesaj listesine de baktım, bol mesaj yazıp da ahkam kesenlerin çoğu gezilerde yok. Polemik yaratmamak için liste halinde yazmak istemedim.
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)Yap aksu baba yap
Polimiği sen yap ne olmuş kine.. boş ver sen onları. keyfimize bakalım
sıkma canını bizler orada olacazz bu sefer daha sıkı olacak herhalde
ama işte Şu yüzbaşıyı ne yapacaz bilmiyorum.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Başkan yine celallendin adam klavye başında gezi yapıyor belkide bundan hoşlanıyor sana ne, adamı zorlamı götüreceksin geziye,belki parası yok belki motoru yok, ama sen yap başkanlığını müritlerine aç krediyi hepsi gelsin,göster babalığını. Bak biz burada adamları sırtımızda taşıyoruz öyle getiriyoruz,gerekirse otobüs minibüs veriyoruz.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar..
Okuyabildiğim kadarıyla bu organizsayon için yazılarda grupların yangın söndürme tüpü taşıması ile ilgili bir yazı göremedim..(zaten konuşulduysa affedin)
Bana göre ,Allah muhafaza olası bir yangın için her gruptan en az bir kişi yangın söndürme tüpü taşımalı..Hatta zorunlu olmalı..Malum yol uzun...
Ayrıca ilk yardım çantası (biraz ciddi hazırlanmış olarak ) olmalı..
Organizatör ve lider arkadaşlara hatırlatma yapmak istedim..
selam ve saygılar
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)