Merhaba inno
Önce geçmiş olsun. Formda yazılanları takip ettiğin için de teşekkürler.
Öncelikle ben el yapımı radyatörümden çok memnunum. Uğurcuk kardeşimin tavsiyesine uyarak aynen uyguladım. Taş gibi oldu. Çanakkale Balıkesir arası 3 saatlik bir yolculuk bir ara vererek yolculuk yaptım tık demedi.
Burda mantıklı bir karar verdim. Tekrar aynı radyatörden aldığımda aynı sorunları yaşayacağımı Uğurcuk ve Okan da kabul etmişlerdi aynı şeyi radyatör ustası da söyledi.
Doğru kararı verdim ve el yapımı radyatörü seçtim. Hiç hayal kırıklığına uğramadım ve hatta performans aldım.
Şöyleki: Eski radyatör varken her seferinde su seviyesini kontrol eder devamlı su takviyesi yapardım ( yedek tank dolu olması halinde bile su eksiltirdi.)
Kendi Kendime sorardım bu sular nereye gidiyor? diye. Şimdi ise her seviye kontrolünde su seiyesi aynı yani eksilme yok. Sık kontrol etmiyorum artık su eksilmesi yok artık.
Sen orjinali ile değiştirdin. Kararına saygı duyuyorum. Belki ben yanılmış olurum daha iyi çıkar. Sorunsuz olur. Aynı sorunları yaşamazsın.
Geçen Balıkesirde BOZKURT Ali kardeşimin yanına uğradım. Onun ki hala sağlam orjinal. Bu işlerde birde şans gerekyor.

Kiminde şanzuman bilyası yada 3. vites dişlisi. Kiminde eksoz bilyesi Kimi Akü kayışı kimide de Firen musluğu, hatta hatta far müşürü değiştiren oldu.
Ben sadece akü ve radyatör değiştirdim.
Bunlar yaşancek şeyler. Olur takma kafana. Kazasız sağlıklı günler dilerim.