Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 9 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu
Toplam 111 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kısmetse ben de çarşamba günü alıyorum. Yüksel Bey ile konuştum. Ancak eve nasıl götüreceğim bilmiyorum. Bir çılgınlık edip kendim sürsem mi diye düşünmüyor değilim ama gözüm de almıyor :/

jeanvaljean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat
    Mühendis
     Regal Raptor Spyder 250 2011
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar, ben de dün Spyder'ına kavuşanlardan biriyim. Serdar'la orada tanıştık, fakat ben çok heyecanlıydım, ne dedim, ne konuştuk hatırlamıyorum. Yüksel Bey'lerin de yardımıyla Ford Connect'in arkasına yükleyerek aldım motoru. Şimdilik çalıştığım Tuzla OSB'nin içinde ufak turlar atıyorum.

Bu benim ilk motorum, mayıs ayı içinde Honda Motorsiklet Eğitim merkezinde Güvenli Sürüş-1 eğitimi aldım, başka da motor tecrübem olmadı. Normal düz yolda götürürken problem yok fakat hafif yokuş yukarı bir yolda kalkış yapmaya çalıştığımda zorlanıyorum. Virajlarda hafif yatmaya korkmuyorum, keza en fazla 50 km/h hız yaptım, 4. vitesten yukarı çıkmadım. Motoru fazla zorlamamaya çalışıyorum.

İlk izlenimler;

- Süspansiyonlar çok sert. OSB'de hız kesiciler var, cok yüksek değil fakat 2. viteste girdiğim o ufak tümseklerin üzerinden geçerken afedersiniz kıçım seleden yukarı zıplıyor, benim gibi bir acemi için çok tehlikeli..

- Titreşim cidden az, bu yeni serilerde balansör var diye düşünüyorum, önceden sadece 350E-6'da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

- İlgi çok fazla, her gören bir kere daha bakıyor.

2 Temmuz'da A2 teorik sınavım var. Ağustos ortasından önce ehliyetim olmayacak. O zamana kadar sağlam pratik yapabilirsem, buluşmalara ben de katılırım inşallah..

inaona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    hayırlı olsun arkadaşlar =)))

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı jeanvaljean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, ben de dün Spyder'ına kavuşanlardan biriyim. Serdar'la orada tanıştık, fakat ben çok heyecanlıydım, ne dedim, ne konuştuk hatırlamıyorum. Yüksel Bey'lerin de yardımıyla Ford Connect'in arkasına yükleyerek aldım motoru. Şimdilik çalıştığım Tuzla OSB'nin içinde ufak turlar atıyorum.

Bu benim ilk motorum, mayıs ayı içinde Honda Motorsiklet Eğitim merkezinde Güvenli Sürüş-1 eğitimi aldım, başka da motor tecrübem olmadı. Normal düz yolda götürürken problem yok fakat hafif yokuş yukarı bir yolda kalkış yapmaya çalıştığımda zorlanıyorum. Virajlarda hafif yatmaya korkmuyorum, keza en fazla 50 km/h hız yaptım, 4. vitesten yukarı çıkmadım. Motoru fazla zorlamamaya çalışıyorum.

İlk izlenimler;

- Süspansiyonlar çok sert. OSB'de hız kesiciler var, cok yüksek değil fakat 2. viteste girdiğim o ufak tümseklerin üzerinden geçerken afedersiniz kıçım seleden yukarı zıplıyor, benim gibi bir acemi için çok tehlikeli..

- Titreşim cidden az, bu yeni serilerde balansör var diye düşünüyorum, önceden sadece 350E-6'da vardı yanlış hatırlamıyorsam.

2 Temmuz'da A2 teorik sınavım var. Ağustos ortasından önce ehliyetim olmayacak. O zamana kadar sağlam pratik yapabilirsem, buluşmalara ben de katılırım inşallah..
    Hayırlı olsun arkadaşım Arka amortisörlerin sertliği ayarlanabiliyor en yumuşağa getirttiğin zaman şikayetin azalacaktır gizli amrtisörlü motorları bilen ustalar ayar yapabiliyorlar.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    aabi 4. vites demişsin ve 50 km demişsin biraz riskli
    1 viteste 20 30 km
    2 viteste 40 50 km
    3 viteste 60 70 km arası vitesleri değişmen motorun için hayırlı olacaktır

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı jeanvaljean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İlk izlenimler;

4.viteste en fazla 50 km yapıyorsan vah vah o motorun haline bujileri bi söküp incelemeni tavsiye ederim kesin kömür gibi olmuşlardır(ben ilk 50 km den sonra 4.viteste 60-70 km yapmama rağmen mengal kömürü gibiydi:mrgreen.İlk rodaj ve en önemlisi motoru ilk aldığınız ve ilk yapılan 50 km de oluyor.Segmanlar motorun gömleklerindeki çapakları ve fazlalıkları bu 50 km içinde motorun içindeki mineral fabrikasyon yağ sayesinde traşlar daha sonrada motor yağı ısındıkça gömleğin duvarlarında bir film tabakası oluşturur,yağ değişimiyle de bu film tabakası perçinleşir.İşte bu evrede yani motoru teslim alıp eve gidiş yolunda mantıklı bir şekilde sıkıştırmadığınızda geriye yapacak birşey kalmıyor (Not:ben Amirlerimden iyi talim terbiye aldığımdan 5. viteste 110 km yi yaptırmıştım).

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.viteste en fazla 50 km yapıyorsan vah vah o motorun haline bujileri bi söküp incelemeni tavsiye ederim kesin kömür gibi olmuşlardır(ben ilk 50 km den sonra 4.viteste 60-70 km yapmama rağmen mengal kömürü gibiydi:mrgreen.İlk rodaj ve en önemlisi motoru ilk aldığınız ve ilk yapılan 50 km de oluyor.Segmanlar motorun gömleklerindeki çapakları ve fazlalıkları bu 50 km içinde motorun içindeki mineral fabrikasyon yağ sayesinde traşlar daha sonrada motor yağı ısındıkça gömleğin duvarlarında bir film tabakası oluşturur,yağ değişimiyle de bu film tabakası perçinleşir.İşte bu evrede yani motoru teslim alıp eve gidiş yolunda mantıklı bir şekilde sıkıştırmadığınızda geriye yapacak birşey kalmıyor (Not:ben Amirlerimden iyi talim terbiye aldığımdan 5. viteste 110 km yi yaptırmıştım).
    Sonuç mu?
    Mükemmel bir yakış ,minimum sarfiyat ve maximum güç

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,694
    Beğenilmiş
    7,114
    makinasını alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,694
    Beğenilmiş
    7,114
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısmetse ben de çarşamba günü alıyorum. Yüksel Bey ile konuştum. Ancak eve nasıl götüreceğim bilmiyorum. Bir çılgınlık edip kendim sürsem mi diye düşünmüyor değilim ama gözüm de almıyor :/
    makinayı getirmeyi gözün kesmiyorsa zorlama sende jeanvaljean gibi minübüse yüklet eve gitirsinler
    Konu CELİL tarafından (27.June.2011 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 9 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)