evelallah getirrimde acıbademden yukarı baya ısık var dur kalktan tedirgin oluyor yoksa sorun olmaz allahın izniyle :|
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
spyder-250
istanbul
A Rh (+)evelallah getirrimde acıbademden yukarı baya ısık var dur kalktan tedirgin oluyor yoksa sorun olmaz allahın izniyle :|
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)motoru kadıköyde tam olarak nerden alıosun bilmiorum ama tahminimce yükselden alıosundur. hemen 400 500m ilersinde e5 e dogru yeni pazar yeri var ehliyet sınavı için falanda ordaki yer kullanılıyor görmüştüm daha önce.. oraya git biraz dur kalk çalış istersen böylelikle güvenin dahada gelir. yarım saat bi saat sonrada evin yoluna koyulursun. yanınada ikibuuckluk cocacola şişesi al içine benzin koy.öteki türlü motoru aldıgın gibi benzinliğe gitmen gerekir. umalımda pazar kurulmasın :D
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)ben yazım da ilk 50 km içinde mantıklı bir şekilde sıkıştırılması gerektiğini belirttim 50 kmden sonra 1000 km ye kadar da sakin kullanmak gerekli ilk 50 km de sıkıştırmaktaki maksat şurada...
Motor yağı motor gömleğinde henüz ısıdan dolayı film tabakası oluşturmadan gömlekteki çapak ve fazlalıkların segmanlar tarafından traşlanmasıdır bunun sonucunda pistonlarla gömlek arasında sürtünme daha az olur segmanlar gömleğe daha iyi oturacağı için kompresyon=güç de çok daha iyi olur yakıt sarfiyatı olmaz motor daha uzun ömürlü olur.
Ama siz bilirsiniz.
Not:Yıllar önce MV Agusta firmasının belgeselinde izlemiştim motorları alıştırmak için bu yontemi kullanıyorlar adamlar motorları bosta 12000-13000 devirde 5 gün boyunca çalıştırıp o şekilde monte ediyorlar
spyder-250
istanbul
A Rh (+)motorum olması gerekn yerde yanı bende artık
kadıkoyden gelen kadar 2 kere badıre atlatıtm ama heycandan oldu ılk kez kullandım ve trafıke cıktım heycandan ayagımı yere koydum toparladım ama
yeni spyderlarda bir kac degisiklik var 1 ustundeki alev desenleri yok 2 sıyah blok motor konmus ve balansor var 3 koltuklar degısmıs dugmelı modelin yerıne duz bir koltuk koymuslar ve kenarları kırmızı dıkıs ızlerı var 4 aku daha kalıtelıymıs yuksel beyın demesıne gore ... resimleri koyucam en kısa zamnda bir kendime geleyimde:mrgreen:
ve bir kac sorum olucak ustalarımızdan cevap vermelerini rica ederim...
1 soru bu motorun parkları surekli yanıyor sondurmenın bır yolu varm?
2 soru bu motorda 4lu varmı?
3 soru 1 vites zor geciyor bazende gectikten sonra kendigiliginden bosa geciyor sebepi ne olabilir yeni oldugundan alısmamıs oldugundan olabilirmi acaba?
cevaplar icin tesekkurler simdiden aklıma gelen bsy olursa tekrar basınızı agrıtıcam ama artık kusura bakmazsınız[smilie=greencolorz:
regal spider 250
istanbul
A Rh (+)hayırlı olsun,
1 parkları ve kedigözü sürekli yanar
2 4lü flaşör yok

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)müslüm miraz geç oldu ama temiz oldu sonunda makinanın koltuguna oturdun gazına bastın bundan sonrası çok keyifli olucak makinaya alışıncaya kadar ufak tefek zorluklar olucak ama çok kısa sürecek allah kaza bela vermesinmakinadaki değişikleri yazmışsın iyi olmuş bizde farkları sizlerin gözlemleriyle ögreneceğiz
sorulara gelince tolga birazını açıklamış bende diğerlerini yazayım
vitesler alışma sürecinde tatlı sert geçer fazla zor geçiyorsa ayarına bir baktırırsın vitesten atması vitesi yerine tam oturmamışsındır ondan atar![]()
Konu CELİL tarafından (29.June.2011 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.
YOK
İSTANBUL
A Rh (+)Bende motorumu geçen cumartesi teslim aldım. 1. viteste bahsettiğin şey bazen bende de oluyor. Vitesi boşa alıp tekrardan 1. vitese takarsan problem kalmıyor. Ama bu arada vitesi boşa aldıktan sonra debriyaja 1-2 sefer bas bırak sonra 1.vitese atarsan sıkıntı olmuyor.
Buarada güle güle kullan kazasız belasız işallah![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)viteslerdeki sertlik ve uyumsuzluklar motorun yeni ve debriyaj ayarının olmamasından kaynaklanıyor ilk bakımına götürdüğünüzde ayarlatırsanız geçişler lokum gibi oluyor arkadaşlar![]()
spyder-250
istanbul
A Rh (+)tesekkurler cevaplar icin ....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)