İyi niyetli bir fikir sunusuydu benimki ama gerek yokmuş gördüğüm kadarıyla...Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Keyfine bak, istediğin gibi kullan sen...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)İyi niyetli bir fikir sunusuydu benimki ama gerek yokmuş gördüğüm kadarıyla...Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Keyfine bak, istediğin gibi kullan sen...
yol yapalım yol
EskişehirYav aslında ikinizin de dediği doğru bence. Birde bırakma kısa süreli beklemeler için tabii ki geçerli. Ama köprüde trfik tıkanmış, taa arkalara düşmüşsun, boşa almak lazım tabii. Ben otomobilde hiç viteste tutmam, ama motorda gerekiyor bazen.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Senin şahsına karşı bir açıklama yok yanlış anladın galiba, ben genel konuştum yoksa sizin kılınıza zarar gelsin istemem hele ki kalbinizi kırmak mı. O nedir ki. Şimdi sen alındın, ben üzüldüm.carvalho Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)sanırım boşta işinde anlaştık ...
1... yarım debriyaj.
2...elin sürekli debriyaj ustunde olması
3...frene basıp bir yandanda gaz verilmesi (ben yokuş aşağı gazı bırakıp 1 veya 2 vıteste giderken fazla hızlanmamk için az frene de basıyorum buda yanlışmı ?)
4... daha ne olabilir..
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)peki 3. vitesde 50 e cıkabılıyo motor sonra tıremeye başlıyor balatayı hemen degıseyımmı degıscem zamanı nasıl anlıcam
bu kadar kötümü durumu motor 3. viteste 50 mi görüyor allah allah vardır birşey problem debriyajdamıymış kim söyledi acaba bunu ? 16500 km deyim debriyaj balatası sorunu yaşamadım
caponord
Samsun
B Rh (+)3, viteste 50 yi geçmemesi durumu debriyajdansa eğer senin motorun yokuş yukarı kalkış bile yapmaması lazım....başka bi sorun varmış gibi gözüküyo promote kardeşim....bi servisine danış istersen....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
YOK
İstanbul
A Rh (+)8000'i geçtim,halen daha dayanıyor maaşallah...eskisi gibi değil gerçi daha yukarda kavrıyor ama yine de idare ediyor...bir 9000 görürüz zannedersem değişim gerçekleşmeden...![]()
"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)bunu iki servis soyledi ama kimseyede guven olmuyor ki aslında bı ara regalcilerin toplantısına katılıp orda bılenlere danışmak lazım , suanada 50 den de asagı dusdu 3 dekı hız..okan Nickli Üyeden Alıntı
caponord
Samsun
B Rh (+)gerçekten bi sorun var .. bence fazla kullanmadan ustana bi göster....başına daha büyük iş açmayasın...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)