Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
Erkan 28
17.December.2012, 18:06
kış ayına girdikya Eralpin kafa iyice gitmiş:?:cry::?::mrgreen::mrgreen: motorland dan önce psikoloğa götürmek lazım, Hepimizin iyiliği için :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
eralp_goksu
17.December.2012, 18:10
kış ayına girdikya Eralpin kafa iyice gitmiş:?:cry::?::mrgreen::mrgreen: motorland dan önce psikoloğa götürmek lazım, Hepimizin iyiliği için :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Erkan abı! Sen kımdensın! :x :mrgreen:
CELİL
17.December.2012, 18:10
Depoyu degıl servisi yıkıcaz. Sıkıntı olmaz. 8) Sen de gelıyo musun bızımle? 8)
Ben barışcıl biriyim kavga dövüşle işim olmaz tabi gerekiyorsa duruma bakarız :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
eralp_goksu
17.December.2012, 18:16
Ben barışcıl biriyim kavga dövüşle işim olmaz tabi gerekiyorsa duruma bakarız :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kesınlıkle gerekıyor komutanım. 8)
Erkan 28
17.December.2012, 18:16
Erkan abı! Sen kımdensın! :x :mrgreen:
BEN
iYİLİĞİN, DOSTLUĞUN, SAYGININ, SEVGİNİN, VE BARIŞIN OLDUĞU TARAFTANIM:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
eralp_goksu
17.December.2012, 18:20
Ben sınava gıdıyorum abıler. Hayırlı gunler 8)
CELİL
17.December.2012, 18:21
BEN
iYİLİĞİN, DOSTLUĞUN, SAYGININ, SEVGİNİN, VE BARIŞIN OLDUĞU TARAFTANIM:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Erkan bu mesajı günün en güzel en anlamlı mesajı ilan ediyorum :cheesy:
CELİL
17.December.2012, 18:23
Ben sınava gıdıyorum abıler. Hayırlı gunler 8)
iyi geçer işallah kolay gelsin :cheesy:
cihan54
17.December.2012, 19:03
Bu gazla sınav gözetmenini döver gelir bu :mrgreen:
Erkan 28
17.December.2012, 19:12
Bu gazla sınav gözetmenini döver gelir bu :mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: bazen düşünüyorum çokmu yükleniyoruz çocuğa ama sonra tekrar düşününce az bile söylemişiz diyorum.
neyse fazla üzerine gitmeyeyim yoksa yazın yapacağımız ege akdeniz turuna gelmez :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
17.December.2012, 19:18
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: bazen düşünüyorum çokmu yükleniyoruz çocuğa ama sonra tekrar düşününce az bile söylemişiz diyorum.
neyse fazla üzerine gitmeyeyim yoksa yazın yapacağımız ege akdeniz turuna gelmez :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Gelir de, baya bi önde gider sanırım.. Gençlik ateşi :mrgreen:
ağfndrdm
17.December.2012, 20:35
abiler arkadaş burda ince bir işçilik yapmış
bende topcase yapacağım fakat stoplara çakar modülü ilave etmek istiyorum
nasıl yapabilirm açiklayabilecek olan varmı??
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/74684-topcase-led-park-stop-yapimi-kappa-k35.html
cihan54
18.December.2012, 10:01
E günaydın 8)
CELİL
18.December.2012, 10:03
sana ve herkese GÜNAYDINNNNN 8)
cihan54
18.December.2012, 10:42
sana ve herkese GÜNAYDINNNNN 8)
Celil abi, şu an için erken ama, şu anlık haftasonunu güneşli gösteriyor. Eğer bu şekilde devam eder ve cuma günü baktığımda da haftasonunu güneşli gösterirse kısmetse motorla gelcem. Aksi takdirde otobüsle gelcem. Salih abiyi kandırsana o da gelsin :(
Emrehan
18.December.2012, 10:44
GÜNAYDIN AHALİ!
Bundan sonra sabah kalkar kalkmaz evden çıkmadan yapıştırıcam "günaydın"ı... :p
Bi kere birinci olalım dedik ama istikrar lazım, bi kereylen olmaz. :mrgreen:
Erkan 28
18.December.2012, 10:47
Günaydınlar regal raptor ailesi
cihan54
18.December.2012, 11:09
Celil abi komik resimlere bi konu açtım moderatör kontrol ettikten sonra konunuz yayınlanacak dedi :? bu forum beni sevmemeye başladı sankim :?
Salih
18.December.2012, 12:01
Salih abiyi kandırsana o da gelsin :(
Haftasonu olsun, yakın yer - fırsat olursa gelirim Cihancığım. Olmazsa fuarda kesin görüşürüz 8)
Günaydınlar...
cihan54
18.December.2012, 12:09
Haftasonu olsun, yakın yer - fırsat olursa gelirim Cihancığım. Olmazsa fuarda kesin görüşürüz 8)
Günaydınlar...
Neresi yakın yer abim yav. istanbulun bi semtinden bi semtine 3 saatte gidiyosun. ben istanbula otobüsle bi buçuk saatte geliyorum :p
Sevmiyorum ben o şehri yaa kaka şehir...
Yine muallakta bıraktın ya :(
CELİL
18.December.2012, 12:13
Celil abi, şu an için erken ama, şu anlık haftasonunu güneşli gösteriyor. Eğer bu şekilde devam eder ve cuma günü baktığımda da haftasonunu güneşli gösterirse kısmetse motorla gelcem. Aksi takdirde otobüsle gelcem. Salih abiyi kandırsana o da gelsin :(
Cihan senin istanbula geliş düğün zamanı ve boş zaman,dönüş proğramın nasıl ona göre proğram yapalım 8)
mesaj onayını verdim 8)
cihan54
18.December.2012, 12:15
:cheesy:
şimdi dediğim gibi hava yağışlı olmazsa motorla gelmeyi düşünüyorum yağışlı olursa otobüsle. Şu anlık görünene göre cumartesi öğlen gibi istanbula geçicem pazar akşam üstü gibi de dönerim diye düşünüyorum. Cumartesi akşam maltepede düğün var. bunun bir gününü oradaki arkadaşlarla bir gününü RR ailemle geçirsem... Problemin sonucunu bulunuz :?
CELİL
18.December.2012, 12:22
:cheesy:
şimdi dediğim gibi hava yağışlı olmazsa motorla gelmeyi düşünüyorum yağışlı olursa otobüsle. Şu anlık görünene göre cumartesi öğlen gibi istanbula geçicem pazar akşam üstü gibi de dönerim diye düşünüyorum. Cumartesi akşam maltepede düğün var. bunun bir gününü oradaki arkadaşlarla bir gününü RR ailemle geçirsem... Problemin sonucunu bulunuz :?
düğün c.tesi akşam olduğuna göre o gün düğün sahibine ait pazar günü damadın önemli işleri olacagından biz toplanırız 8)
o zaman sabah ortaköyde kahvaltı yapar sonrasında bir yerlere gideriz bir yerler için teklifler önerileri bekliyorum konu için bir başlık açacagım 8)
cihan54
18.December.2012, 12:27
düğün c.tesi akşam olduğuna göre o gün düğün sahibine ait pazar günü damadın önemli işleri olacagından biz toplanırız 8)
o zaman sabah ortaköyde kahvaltı yapar sonrasında bir yerlere gideriz bir yerler için teklifler önerileri bekliyorum konu için bir başlık açacagım 8)
Adalara hiç gitmedim adalara motor gidiyo mu :lol::lol::lol:
CELİL
18.December.2012, 12:35
Adalara hiç gitmedim adalara motor gidiyo mu :lol::lol::lol:
adalarda motor yasak zaten kışın ada olmaz yaza gelince iğne adaya götürürüm ben seni oraya motor gidiyor :mrgreen:
cihan54
18.December.2012, 12:39
adalarda motor yasak zaten kışın ada olmaz yaza gelince iğne adaya götürürüm ben seni oraya motor gidiyor :mrgreen:
Tamam :mrgreen: ada saahiillerinnde beekliyorum diye şarkı söylicem orda..
Hoş, adalara hiç gitmedim dedim de. saysan istanbula 5 defa gelmişimdir onun da sadece bir defasında gezmeye geldim, camilerini gezdim. başka biryerini görmedim. sadece adalar değil yani :p:p Mesela bu çok büyük bi alışveriş merkezi varmış. Hatta iki tane. onları görmedim. Sonraaaa kız kulesini gördüm bak. bi de safirin önünden geçmiştik en yüksek binaymış. sonraaa galata kulesine baktık galata köprüsünden onu gördüm. sonraaaa... o kadar :mrgreen: başka hiçbişeyini görmedim istanbulun :mrgreen:
CELİL
18.December.2012, 12:52
Tamam :mrgreen: ada saahiillerinnde beekliyorum diye şarkı söylicem orda..
Hoş, adalara hiç gitmedim dedim de. saysan istanbula 5 defa gelmişimdir onun da sadece bir defasında gezmeye geldim, camilerini gezdim. başka biryerini görmedim. sadece adalar değil yani :p:p Mesela bu çok büyük bi alışveriş merkezi varmış. Hatta iki tane. onları görmedim. Sonraaaa kız kulesini gördüm bak. bi de safirin önünden geçmiştik en yüksek binaymış. sonraaa galata kulesine baktık galata köprüsünden onu gördüm. sonraaaa... o kadar :mrgreen: başka hiçbişeyini görmedim istanbulun :mrgreen:
işallah hava müsait olurda Boğazda bir gezi yapıp sonrada taksime götürelim seni 8)
cihan54
18.December.2012, 12:55
işallah hava müsait olurda Boğazda bir gezi yapıp sonrada taksime götürelim seni 8)
Taksimi trafiğe kapatmamışlarmıydı.
Aa bak istiklal caddesini de görmedim :lol: Taksimi de görmedim :?
Ya kısaca ben istanbula sadece CNR Expoya geldim hep. Fuarlara :p
Hava iyi olsun depomuz dolu olsun :p gezerik tabe :p kask alamıycam zaten bu gidişle kask parasını da yakıta vercem :p
Emre
18.December.2012, 13:39
Celil abi Emre XXL aramıyor, XXLLXLW lazım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Erkan foruma alt tarafı 10 saat girmedim başıma gelenlere bak, yazdım seni :) Sonrada kameralara oynamalar dostçul mesajlar vermeler, takipteyim bak ona göre :mrgreen:
Erkan 28
18.December.2012, 15:29
Erkan foruma alt tarafı 10 saat girmedim başıma gelenlere bak, yazdım seni :) Sonrada kameralara oynamalar dostçul mesajlar vermeler, takipteyim bak ona göre :mrgreen:
Bak bak harbiden terbiyesizlik yapmışım, pardon yanlış yazmışım ben oraya XXLL yazacağıma XXLLXLW yazmışım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Emre
18.December.2012, 16:25
Bak bak harbiden terbiyesizlik yapmışım, pardon yanlış yazmışım ben oraya XXLL yazacağıma XXLLXLW yazmışım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Estağfurullah ama bir insanın 1 - 2 kg. fazlalığı var diye bu kadar üstüne gelinmez arkadaş :p :p
Erkan 28
18.December.2012, 19:53
Estağfurullah ama bir insanın 1 - 2 kg. fazlalığı var diye bu kadar üstüne gelinmez arkadaş :p :p
saygılar emre :mrgreen: şaka bir yana çok kilolu değilsin, celil abinin dediği gibi xxl uyar sana bence düşün
Emre
18.December.2012, 23:33
saygılar emre :mrgreen: şaka bir yana çok kilolu değilsin, celil abinin dediği gibi xxl uyar sana bence düşün
Yok abi düşündüğün gibi değil durum maalesef :) Onun için olmaz diye düşünüyorum ama gidip bir bak lazım dediğiniz gibi.
Salih
19.December.2012, 00:06
Neresi yakın yer abim yav. istanbulun bi semtinden bi semtine 3 saatte gidiyosun.
Yine muallakta bıraktın ya :(
Allah kavuştursun diyeyim.. 8)
cihan54
19.December.2012, 10:14
Günaydınlar herkeslere... Hayırlı günler..
Allah kavuştursun diyeyim.. 8)
Kavuştursun inşallah :|
Erkan 28
19.December.2012, 10:41
Günaydınlarrrrrrrr
Emrehan
19.December.2012, 10:42
Günaydın RaptorRiders!
Hafta ortası mı ne? :p
cihan54
19.December.2012, 11:13
Biraz gibi gibi.. Haftasonu yaklaştıkça hep bi heyecan başlıyo.. Haftasonu geliyo, yeterince dolu dolu geçiremeyince haftasonun heba olunca canını sıkıyo :p
İnşallah bu haftasonu canımı sıkan bi olay olmaz da güzel güzel gidip güzel güzel gelirim. Hoş istanbulu sevmiyorum gözlerim kapalı. [Smilie = greencolorz: Ama oradaki sevdiklerimin yeri ayrı..
Kafiyeli mi oldu ne :|
Emrehan
19.December.2012, 11:27
Valla Cihan gezi amaçlı gittikten sonra tadını çıkarmak lazım İstanbul'un.
Ben Bursa'dan Ankara'ya göçen biri olarak Bursa kadar İstanbul'u da özlüyorum. Bursa'dayken sık giderdim; burada daha bir kere günübirlik gidebildim İstanbul'a.
Şaire sormuşlar ya; "Ankara'nın en çok nesini seviyorsunuz?" diye;
"İstanbul'a dönüşünü" demiş. :p
cihan54
19.December.2012, 11:32
Ankara'yı da millet kötülüyo. ben henüz gitmedim ama, en azından istanbulu sevmeyen adam sayısı daha azdır sanırım. :mrgreen:
Ben istanbula toplasan 5-6 defa gitmişimdir. Her gidişimde de pişman oldum. Trafiğinden çilesinden vs. sevemedim bi türlü [smilie=greencolorz:
Erkan 28
19.December.2012, 11:32
Şaire sormuşlar ya; "Ankara'nın en çok nesini seviyorsunuz?" diye;
"İstanbul'a dönüşünü" demiş. :p
Burası mükemmel olmuş8)8)8):mrgreen:
CELİL
19.December.2012, 12:14
merhaba GÜNAYDINLAR herkese 8)
bu sabah çok güzel muhabbet başlamış nazar:cheesy:
cihan54
19.December.2012, 12:16
merhaba GÜNAYDINLAR herkese 8)
bu sabah çok güzel muhabbet başlamış nazar:cheesy:
Hep Salih abinin yüzünden :x
Şey hatlar karıştı :?
Günaydın abim nasılsın. neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin.
CELİL
19.December.2012, 12:40
Hep Salih abinin yüzünden :x
Şey hatlar karıştı :?
Günaydın abim nasılsın. neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin.
nasıl olsun hava malüm bu havada evde oturup duruyorum
sadece sabahları yeğeni okula bırakıp sahilde yarım saat yürüyüş yapıp eve dönüyorum8)
cihan54
19.December.2012, 12:44
sadece sabahları yeğeni okula bırakıp sahilde yarım saat yürüyüş yapıp eve dönüyorum8)
Anam dede olmuşsun sen ya la [smilie=greencolorz:
CELİL
19.December.2012, 12:48
Anam dede olmuşsun sen ya la [smilie=greencolorz:
Erken emekli :mrgreen:8)8)
cihan54
19.December.2012, 12:51
grandfa :p
Emrehan
19.December.2012, 12:56
Abi yürüyüş yaşlı işi yahu. Kickbox'a başlasana. :mrgreen:
CELİL
19.December.2012, 13:05
Abi yürüyüş yaşlı işi yahu. Kickbox'a başlasana. :mrgreen:
emrehan bir salona gitmeyi bende düşünüyorum ama sadece kondisyon tutmak için :mrgreen:8)
cihan54
19.December.2012, 13:09
emrehan bir salona gitmeyi bende düşünüyorum ama sadece kondisyon tutmak için :mrgreen:8)
bi de ağayla ben sinirlendirdiğimde arada bir patlatmak için :cheesy:
CELİL
19.December.2012, 13:11
bi de ağayla ben sinirlendirdiğimde arada bir patlatmak için :cheesy:
EVETTTTT sen anlamışsın onu :mrgreen:8)8)
Emrehan
19.December.2012, 13:19
Çok iyi edersin abi. Hem gündüzleri gitme şansın var; akşam kalabalığına kalmadan yaparsın sporunu.
Ben birkaç ay gitmeye çalıştım da; iş çıkışı gidince sıkış tıkış salonda debeleniyosun form tutucam diye.
Gündüz git gündüz. :mrgreen:
CELİL
19.December.2012, 13:28
Çok iyi edersin abi. Hem gündüzleri gitme şansın var; akşam kalabalığına kalmadan yaparsın sporunu.
Ben birkaç ay gitmeye çalıştım da; iş çıkışı gidince sıkış tıkış salonda debeleniyosun form tutucam diye.
Gündüz git gündüz. :mrgreen:
evet akşamları çok kalabalık oluyor çok önceden spor salonuna epey gitmişliğim var zaten. çabuk düzen kurarımda maddi durumları düzene sokmak için biraz zamana ihtiyac var ama en kısa sürede başlıyıcam 8)
Emrehan
19.December.2012, 18:47
Vay arkadaş yine akşamı ettik yahu... :p
(İmzamı denedim de :p)
cihan54
19.December.2012, 18:52
Vay arkadaş yine akşamı ettik yahu... :p
(İmzamı denedim de :p)
Janjanlı :mrgreen:
ağfndrdm
19.December.2012, 19:27
EVETTTTT sen anlamışsın onu :mrgreen:8)8)
cihanı bilmem ama benim için çok iyi form tutmalısın.istesen benim eve takıl ben çalıştırıyım seni:p
cihan54
19.December.2012, 19:33
cihanı bilmem ama benim için çok iyi form tutmalısın.istesen benim eve takıl ben çalıştırıyım seni:p
Ben de 2013'le birlikte salona başlıyorum yav öyle deme :cheesy:
CELİL
19.December.2012, 19:36
sen her zamanki gibi inkar edicen ama en son ben senin bilegini yatırmıştım :mrgreen:8)
cihan54
19.December.2012, 19:37
sen her zamanki gibi inkar edicen ama en son ben senin bilegini yatırmıştım :mrgreen:8)
aha :shock:
dreamrocker
19.December.2012, 20:54
bu mesaj gevezeler listesine giriş yapmak içindir :d
cihan54
20.December.2012, 00:58
bu mesaj gevezeler listesine giriş yapmak içindir :d
Yok orda bi geveze benim gevezeler listesi demeyelim Celil abiye haksızlık olur :mrgreen:
CELİL
20.December.2012, 10:12
GÜNAYDINNNNNN HERKESE
Veeeee sonunda kar yağdı büyükçekmecede çatılar hafif bir kar tabakası ile örtülmüş durumda 8)
cihan54
20.December.2012, 10:24
Günaydınlar :mrgreen:
Ben çözdüm olayı (Ya da kırdım kafayı :p)
Bu mayalar var ya mayalar. 21 Aralık Kıyamet falan filan... Aslında bunların söylemek istediği kar kış kıyamet... Tutturdular da aferin çocuklara. Akıllı veletlermiş :cheesy:
Emrehan
20.December.2012, 11:12
Günaydın size ey güzel insanlar!
Erkan 28
20.December.2012, 11:29
Günaydınlar Güzel Ülkemin Güzel İNSANLARI
:cheesy::mrgreen::lol::p:x
Salih
20.December.2012, 11:43
kar kış kıyamet... :
Günaydınlar...
Cihan orada durum nasıl?
Emre
20.December.2012, 11:47
Günaydın ey ahali :)
Bende durumlar kötü, altın düştü, yerle bir oldu ve param altındaydı. Sanırım motor alma işini biraz daha ertelemem gerekecek :( Neyse her işte bir hayır vardır muhakkak.
Hayırlı dualarınızı bekliyorum inş. 8)
CELİL
20.December.2012, 11:55
Günaydın ey ahali :)
Bende durumlar kötü, altın düştü, yerle bir oldu ve param altındaydı. Sanırım motor alma işini biraz daha ertelemem gerekecek :( Neyse her işte bir hayır vardır muhakkak.
Hayırlı dualarınızı bekliyorum inş. 8)
emre sık diişini altın 2012 de benide içeri attı ve tarihinde artı yazmayan tek sene oldu ama 2013 den umutluyum zirve yapacak işallah 8)
cihan54
20.December.2012, 11:57
Günaydınlar...
Cihan orada durum nasıl?
Hava durumu bülteni ile tekrar karşınızdayız. Sakarya'da sabah saatlerinde hava sulu kar yağışlı oldukça cıvıktı. Şu sıralarda yağış hızını kesmiş olsa da, lapa diye tabir edilen kar yağışı henüz görülmedi. Ben Cihan, Sakarya'dan bildirdim. Merkez stüdyolarımıza geri dönüyoruz. :|
Salih
20.December.2012, 12:08
emre sık diişini altın 2012 de benide içeri attı ve tarihinde artı yazmayan tek sene oldu ama 2013 den umutluyum zirve yapacak işallah 8)
Allah bu Jim'i bildiği gibi yapsın :mrgreen:
http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1270069-rogers-altindaki-dusus-2013te-de-devam-edebilir
CELİL
20.December.2012, 12:12
http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1270069-rogers-altindaki-dusus-2013te-de-devam-edebilir
sen onlara inanma piyasa yapıyorlar :mrgreen:
cihan54
20.December.2012, 12:16
Şimdi burada nostradamus sen mi oluyosun Jim mi
Salih
20.December.2012, 12:25
Şimdi burada nostradamus sen mi oluyosun Jim mi
Esprili bir cevap yazacaktım ama alelacele birşey uyduramadım... :mrgreen: :p:p
Çıkmam gerek, kardan yollar kapanıyor..
Kolay gelsin herkese:cheesy:
cihan54
20.December.2012, 12:37
Esprili bir cevap yazacaktım ama alelacele birşey uyduramadım... :mrgreen: :p:p
Çıkmam gerek, kardan yollar kapanıyor..
Kolay gelsin herkese:cheesy:
Gitme. Bi yakalamışım hasret gideriyom :(
Emre
20.December.2012, 13:05
sen onlara inanma piyasa yapıyorlar :mrgreen:
Abi inşallah sen haklısındır, gönlüm senden yana :mrgreen:
Emre
21.December.2012, 00:50
Abi altın düştü, buna rağmen 2007 abs' li bir v-strom vardı kesin almaya niyetliydim baya görüştük ettik, motoru çok beğendim falan filan derken para denkleştirmeye çalışıyordum. Hoopp oda satıldı. Gerçekten çok üzgün ve uğursuzum bu aralar. Neyse her işte bir hayır vardır. Başka diyecek bir şey kalmadı :)
cihan54
21.December.2012, 01:13
Hacım bana da bir benzeri oldu.. Kısmet artık. demekki senin kısmetin başka bir yerde bekliyor. Hayırlısı diyelim 8)
Erkan 28
21.December.2012, 01:38
Emre, Allah herşeyin hayırlısını versin demekki senin kısmetin değilmiş. Yakında bulursun makinanı takma:cheesy::cheesy:
cihan54
21.December.2012, 10:47
Günaydınlar herkese hayırlı cumalar efendim.. :|
Emrehan
21.December.2012, 11:05
Günaydın forum;
Ankara da bembeyaz bu sabah. :cheesy:
Emre
21.December.2012, 11:11
Teşekkürler arkadaşlar.
Bu arada günaydın ve herkese hayırlı Cumalar :cheesy:
CELİL
21.December.2012, 12:08
GÜNAYDINNNN HERKESE 8)
AZ KALDI HAFTA SONU GELİYORRRR nazar
Emre sağlık olsun herşeyde bir hayır vadır 2013 de işallah herşey çok daha güzel olucak 8)
Emrehan istanbulda kar durdu işallah yarında kar eriyecek ve pazar günü yağmursuz bir havada toplantımızı gerçekleştiririz 8)
cihan54
21.December.2012, 12:47
Valla Sakarya kocaeli istanbul full yağış gösteriyo ama inat ya, yine o yola motorla gidicem.. :?
eralp_goksu
21.December.2012, 13:13
Gunaydın Raptorriders! :x
CELİL
21.December.2012, 13:14
Valla Sakarya kocaeli istanbul full yağış gösteriyo ama inat ya, yine o yola motorla gidicem.. :?
sen benim verdiğim linke güven orada sadece pazar hafif bölgesel yağış diyor oda tahminimce öğleden önce olucak çünki p.tesi hava açık veriyor buda öğlenden sonra hava düzelicek demektir 8)
cihan54
21.December.2012, 13:19
sen benim verdiğim linke güven orada sadece pazar hafif bölgesel yağış diyor oda tahminimce öğleden önce olucak çünki p.tesi hava açık veriyor buda öğlenden sonra hava düzelicek demektir 8)
bi fıkra aklıma geldi bunu duyunca da.. Fıkra absürt ve argo olduğu için burada söyleyemiycem.. şöyle bi anımsatabilirim ama :mrgreen: yağsa da ..dum yağmasa da :p
battı balık yan gider.. o karlar erisin ama, ben geldiğimde görmiycem o karları, oke mi :x ona göre :x
yarın geldiğimde şu kaskı almayı düşünüyorum, nasıl sizce.. :?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-shark-rsx-hook-az-kullanilmis-kask-turkiyede-iki-adet-bulunuyor-103398336/detay/
Emrehan
21.December.2012, 13:37
yarın geldiğimde şu kaskı almayı düşünüyorum, nasıl sizce.. :?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-shark-rsx-hook-az-kullanilmis-kask-turkiyede-iki-adet-bulunuyor-103398336/detay/
Cihan "sadece 5000 km" kullandım demiş arkadaş. Ben de kaskımı sadece 5000 km kullandım ama bayağı saldı gibi kendini.
Ama benim kask kalitesizse veya ben hor kullandıysam onu bilemiyorum. :p
Gerçi benim kask iyi değil tamam da (Zeus); 5000 km az bir kullanımsa niye böyle oldu bu yaa? :cry:
cihan54
21.December.2012, 13:43
Baktım da kalite açısından çok üstün bi kask. Sharp testinden 5'te 5'le geçmiş. hazır istanbula gitmişken yakından görürüm hem. durumu iyiyse alayım diyorum. :|
eralp_goksu
21.December.2012, 13:54
Baktım da kalite açısından çok üstün bi kask. Sharp testinden 5'te 5'le geçmiş. hazır istanbula gitmişken yakından görürüm hem. durumu iyiyse alayım diyorum. :|
Al Al. İyidir. 8)
cihan54
21.December.2012, 16:02
Gezinirken buna denk geldim. keşke iyi bi markanın olsaymış yav çok hoşuma gitti velet :mrgreen:
http://www.ebay.com/itm/SPEED-AND-STRENGTH-SS1300-HELMET-RAGE-MACHINE-SIZE-XL-BLACK-RED-/200850954696?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222001%26algo%3DSIC.CURRENT%26ao%3 D1%26asc%3D11%26meid%3D4311289017706262105%26pid%3 D100011%26prg%3D1005%26rk%3D3%26sd%3D170740772423% 26
Emrehan
21.December.2012, 16:13
Gezinirken buna denk geldim. keşke iyi bi markanın olsaymış yav çok hoşuma gitti velet :mrgreen:
http://www.ebay.com/itm/SPEED-AND-STRENGTH-SS1300-HELMET-RAGE-MACHINE-SIZE-XL-BLACK-RED-/200850954696?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222001%26algo%3DSIC.CURRENT%26ao%3 D1%26asc%3D11%26meid%3D4311289017706262105%26pid%3 D100011%26prg%3D1005%26rk%3D3%26sd%3D170740772423% 26
Cihan güzelmiş hakikaten de; ELLİSEKİZDOLARYİRMİSENT kargo parası istiyo yahu!!!:cry:
cihan54
21.December.2012, 16:18
Cihan güzelmiş hakikaten de; ELLİSEKİZDOLARYİRMİSENT kargo parası istiyo yahu!!!:cry:
Free Shipping yahu :?
Emrehan
21.December.2012, 17:35
"Shipping:
$58.20 USPS Priority Mail International | See details (http://www.ebay.com/itm/SPEED-AND-STRENGTH-SS1300-HELMET-RAGE-MACHINE-SIZE-XL-BLACK-RED-/200850954696?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222001%26algo%3DSIC.CURRENT%26ao%3 D1%26asc%3D11%26meid%3D4311289017706262105%26pid%3 D100011%26prg%3D1005#shId)International items may be subject to customs processing and additional charges.
Item location:
Lafayette, Louisiana, United States
Ships to:
Worldwide"
Diyor. Bana mı gıcığı var bu ebayın. :mrgreen:
cihan54
21.December.2012, 17:37
Adam kayırıyo valla. bende niteliklerde de, açıklamalarda da ürün resminin üzerinde de Free Shipping yazıyo.. :mrgreen:
DR.ALP
21.December.2012, 17:57
kasklara değinmişsiniz.izninizle tecrübelerimi mümkün olduğunca aktarayım.kasklarda malzeme olarak kalite ve güven aranmalı ancak sağlamlık pek tartışılmamalı bence.pek çok model kullandım..x-lite:parçası bol
uvex:oldukça hafif
shark:rüzgar almıyor.antifog var..ancak renkli vizörleri hariç.
arai:vizör görüşü kısıtlıdır.ses ve rüzgarı çok alır.
schubert:alman ancak abartılı ücreti var.
shoei:ses neredeyse hiç yok ancak çabuk çiziliyor.darbe olarak testlerde ilk beşe girememişti.
nolan:test dereceleri yüksek..
kimi hediye geldi kimi alındı kimi emanetti..
benim seçimim yine de alman schubert olur.darbe ve sessizlik konusunda s1 modeli tavsiye ederim.fiyat tuzlu tabi.
ne alırsanız alın ama full-face alın.rüzgarın tadını çıkarın.
cihan54
21.December.2012, 18:16
kasklara değinmişsiniz.izninizle tecrübelerimi mümkün olduğunca aktarayım.kasklarda malzeme olarak kalite ve güven aranmalı ancak sağlamlık pek tartışılmamalı bence.pek çok model kullandım..x-lite:parçası bol
uvex:oldukça hafif
shark:rüzgar almıyor.antifog var..ancak renkli vizörleri hariç.
arai:vizör görüşü kısıtlıdır.ses ve rüzgarı çok alır.
schubert:alman ancak abartılı ücreti var.
shoei:ses neredeyse hiç yok ancak çabuk çiziliyor.darbe olarak testlerde ilk beşe girememişti.
nolan:test dereceleri yüksek..
kimi hediye geldi kimi alındı kimi emanetti..
benim seçimim yine de alman schubert olur.darbe ve sessizlik konusunda s1 modeli tavsiye ederim.fiyat tuzlu tabi.
ne alırsanız alın ama full-face alın.rüzgarın tadını çıkarın.
Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum hocam güzel bir bilgi oldu 8)
Schubert benim de gözüme çarpıyor fakat dediğin gibi maddi kısmı biraz külfetli.. Bir de saymadıkların arasında Suomy markası var, onun da çok iyi bir marka olduğu ortada. Ama pek bir yorum ben de bulamadım o marka hakkında.
Benim ilk kriterim, içeri rüzgar sesi almaması. İkinci kriterim vizörün buğulanmaması ve gece sürüşlerinde karşıdan vuran ışığın gözleri rahatsız edici şekilde dağılmaması.
Bu özellikleri senin de yorumlarında göründüğü üzere, en iyi Shark markası karşılıyor. Bu marka üzerine yoğunlaşmış durumdayım.
Gel görki o almayı düşündüğüm ilanın telefonuna ulaşılamıyor, yani öyle bir telefon numarası yok diyor şebeke.. Zaten çölde dolaşsam kar yağar :(
ağfndrdm
21.December.2012, 19:15
regalin parçası akü şarj adaptörü lazım bana
elimde falza olan varmı
CELİL
21.December.2012, 19:52
regalin parçası akü şarj adaptörü lazım bana
elimde falza olan varmı
motorland ı dene elimizde bir sürü var kenarda duruyor diyorlardı sana kıyak yaparlar belki 8)
Erkan 28
22.December.2012, 11:00
GÜNAYDINLAR Raptor Riders Ailesi :mrgreen::?::cheesy:8)8)
marlox
22.December.2012, 11:21
Günaydın bakalım bugün ne geyik dönecek :D
eralp_goksu
22.December.2012, 12:33
cihan54
22.December.2012, 12:42
Herkese günaydın.. İstanbul bekle beni..
Dua edin de nefesi kuvvetli olanlar sayesinde kazasız belasız geleyim memleketinize :|
Emrehan
22.December.2012, 12:52
Günaydın ahâli!
Hadi yine iyisiniz; kıyamet belirsiz bir tarihe ertelendi. :p
CELİL
22.December.2012, 13:05
GÜNAYDINLARRRRR İYİ HAFTA SONLARI HERKESE nazar8)
Cihan hayırlı yolculuklar nazar8)
Erkan 28
22.December.2012, 13:17
Cihan Dikkatli Gel. Şimdiden HAYIRlı YOLCULUKLAR
marlox
22.December.2012, 14:20
ağzını hayıra aç cihan kazasız belasız yollar sürüşler dilerim... rüzgarı hisset...
marlox
23.December.2012, 12:56
GÜNAYDIN Regal Raptor AİLESİ
Erkan 28
23.December.2012, 13:43
Günaydınlar Millet;
diyeceğimde kimse cevap vermeyecek :mrgreen::mrgreen:
marlox
23.December.2012, 13:51
Günaydınlar Millet;
günaydın CEVABEN :D
Salih
23.December.2012, 14:51
Günaydınlar Millet;
Günaydın 8)8)8)8)
Erkan 28
23.December.2012, 15:03
Salih abi sen gitmedinmi cihanı görmeye:?:?::?:
Salih
23.December.2012, 15:25
Salih abi sen gitmedinmi cihanı görmeye:?:?::?:
Saat 12:00 gibi telefonda konuştum Erkan, gidemedim.. Aradığımda Eralp, Celil abi, Cihan İstiklal caddesindeydiler
Erkan 28
23.December.2012, 15:28
işten erken çıkabilirsem gideceğim yanlarına, braz hasret gideririz
Salih
23.December.2012, 15:31
işten erken çıkabilirsem gideceğim yanlarına, braz hasret gideririz
Bizim ev taşıma işleri bitemedi, erken kaçabilseydim gelirdim :(
marlox
23.December.2012, 17:17
izmirden kimler var tanışmak izmir içinde buluşmalar düzenlemek isterim
CELİL
23.December.2012, 21:35
izmirden kimler var tanışmak izmir içinde buluşmalar düzenlemek isterim
izmirden arkadaşlarımız var ama seyrek ugruyorlar senin çağrılarını görünce cevap yazarlar 8)
ağfndrdm
23.December.2012, 21:46
cihandan haber varmı??
marlox
23.December.2012, 21:51
eğer mümkünse izmir üyeleri olarak toplanmak istiyorum tabi bunun için önce motoruma kavuşmam gerek... izmir deki kullanıcılar ile bütünleşip istanbul'a güzel bir sürüş yapmak fena olmaz mı ;)
CELİL
23.December.2012, 21:52
cihandan haber varmı??
şimdi aradım cevap vermiyor herhalde daha yolda
CELİL
23.December.2012, 21:53
eğer mümkünse izmir üyeleri olarak toplanmak istiyorum tabi bunun için önce motoruma kavuşmam gerek... izmir deki kullanıcılar ile bütünleşip istanbul'a güzel bir sürüş yapmak fena olmaz mı ;)
biz çok mutlu oluruz işallah olur 8)
marlox
23.December.2012, 21:56
biz çok mutlu oluruz işallah olur 8)
ilk olarak motorumu alayım sonra izmiri organize etmek işime gelir... nede olsa daha öncesinde araba kluplerinde az organizatörlük yapmadım alışkınım :D
Salih
23.December.2012, 22:05
şimdi aradım cevap vermiyor herhalde daha yolda
Taksim'den dağıldığımızda saat 16:45 idi, mola vermediyse varmış olması gerek..
CELİL
23.December.2012, 22:07
ilk olarak motorumu alayım sonra izmiri organize etmek işime gelir... nede olsa daha öncesinde araba kluplerinde az organizatörlük yapmadım alışkınım :D
ben sende izmiri toparlama potansiyelini görüyorum hadi hayırlısı 8)
CELİL
23.December.2012, 22:08
şimdi aradı varmış söz verdiği gibi yavaş ve temkinli sağ sağlim gitmiş nazar8)
marlox
23.December.2012, 22:23
ben sende izmiri toparlama potansiyelini görüyorum hadi hayırlısı 8)
teşekkür ederim umarım beklentilerim ve beklentileriniz gerçek olur
saygılar sevgiler...
ağfndrdm
23.December.2012, 22:27
şimdi aradı varmış söz verdiği gibi yavaş ve temkinli sağ sağlim gitmiş nazar8)
geçmiş olsun o zaman
bu arada benim totoş 67 beygirmiş:)
Erkan 28
23.December.2012, 22:35
salih abi önce bir sor bakalım taksimden mecidiyeköye saat kaçta varmış:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihanla beraber çıktık, osmanbeye kadar ağır ağır geldik sonra ben indim mecidiyeköye kadar yürüdüm ve Cihanı beklemeye başladım. Benden 5 dk sonra geldi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Salih
23.December.2012, 22:38
salih abi önce bir sor bakalım taksimden mecidiyeköye saat kaçta varmış:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihanla beraber çıktık, osmanbeye kadar ağır ağır geldik sonra ben indim mecidiyeköye kadar yürüdüm ve Cihanı beklemeye başladım. Benden 5 dk sonra geldi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tamam, İstanbul'a bir daha gelmez kesin :mrgreen::mrgreen:
Erkan 28
23.December.2012, 22:40
Tamam, İstanbul'a bir daha gelmez kesin :mrgreen::mrgreen:
Tam bir komedi idi :mrgreen::mrgreen: cihan aralardan kaçmaya çalışıyor ama nafile yemiyor :mrgreen: ben onu solluyorum o beni solluyor sonra baktım hiç ortalıkta yok :mrgreen::mrgreen:
CELİL
23.December.2012, 22:48
Tam bir komedi idi :mrgreen::mrgreen: cihan aralardan kaçmaya çalışıyor ama nafile yemiyor :mrgreen: ben onu solluyorum o beni solluyor sonra baktım hiç ortalıkta yok :mrgreen::mrgreen:
adamın istanbulda nasıl akrobasi yapıldıgından haberi yokki en önemlisi bu konuda tecrübesi hiç yok :mrgreen:
Erkan 28
23.December.2012, 22:57
adamın istanbulda nasıl akrobasi yapıldıgından haberi yokki en önemlisi bu konuda tecrübesi hiç yok :mrgreen:
bu akşam öğrenmiş oldu :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
23.December.2012, 23:01
Dedikodu kokusu alıyorum :x
Bu havada hararet yaptırdılar motora yaa. ama aralardan geçme uzmanı oldum valla. hele köprüyü geçtikten sonra kitlenmiş trafiğin arasında bi ilerleyişim var dillere destan. ki benden başka motorlu bile yoktu, bütün arabalar arası boşluklar bana aitti :x :p
Teessüf ediyorum hakkımda böyle incitici ithamlar çık çık çık :x o trafikte aralardan su gibi sızdım bee :p
cihan54
23.December.2012, 23:19
ağa, dediğin gibi vstrom 67 hp imiş.. ( 50kw yani :-))) ) aklımda hp kalmış :mrgreen:
Erkan 28
23.December.2012, 23:22
ağa, dediğin gibi vstrom 67 hp imiş.. ( 50kw yani :-))) ) aklımda hp kalmış :mrgreen:
sen şimdi 100 hp var diye ağaya havamı atıyorsun (ortalığı karıştırayım biraz):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
23.December.2012, 23:31
yoo est. :| o az yakıyo benden üstün sonuçta bu yönüyle 8)
ağfndrdm
24.December.2012, 00:02
yoo est. :| o az yakıyo benden üstün sonuçta bu yönüyle 8)
stabil motorcuyuz sonuçta hız ve güçten çok konfora bakarız
misal bugun celille dönerken max 90 km hız yaptım:p
marlox
24.December.2012, 02:09
""" deve yavaş gider ama hep gider """ diye bir yazı okumuştum bir yerde... sanırım bu güç için söylenmiş olmalı zamanında Drag yarışlarına araba hazırlarken çok geyiği dönmüştür beygir muhabbetlerinin en son şu karar vardım abicim biz 1000 beygir araba da birileri gidip 1001 beygir lik bir makine yapıyor yada bizim yaptığımız arıza çıkartıyor ve 600 lük makineye geçiliyor :D
beygir muhabbetinin yok sonu en iyisi arızasız bitirmek yolu....
cihan54
24.December.2012, 10:11
Günaydınlarr efendim.. Herkese depresyonsun bir pazartesi hayırlı bir hafta diliyorum.. 2012'nin son haftasının güzel geçmesi dileğimle.. :mrgreen:
Erkan 28
24.December.2012, 10:20
Günaydınlar Millet
Yeni bir hafta yeni bir yoğunluk haritası (benim için) başlıyor. :mrgreen:
marlox
24.December.2012, 10:33
Herkese Günaydınlar izmir de soğuk hava kalmadı denilebilir havalar bahar kadar yumuşak trafik sabah durgundu iş yoğunluğu olmasına rağmen sanırım herkes geç kaldı işe :D
buradan istanbul trafiğine sesleniyorum
"""sakin olun beyler""" :D
cihan54
24.December.2012, 10:43
Herkese Günaydınlar izmir de soğuk hava kalmadı denilebilir havalar bahar kadar yumuşak trafik sabah durgundu iş yoğunluğu olmasına rağmen sanırım herkes geç kaldı işe :D
buradan istanbul trafiğine sesleniyorum
"""sakin olun beyler""" :D
İstanbul trafiği deme bana [smilie=greencolorz: alışık değilim dokunuyo [smilie=greencolorz:
Daha dün akşam maruz kaldım hala etkisi altındayım [smilie=greencolorz:
eralp_goksu
24.December.2012, 11:39
İstanbul trafiği deme bana [smilie=greencolorz: alışık değilim dokunuyo [smilie=greencolorz:
Daha dün akşam maruz kaldım hala etkisi altındayım [smilie=greencolorz:
Gıtmeyın ustune. Korkutmayın fazercıyı. :mrgreen:
cihan54
24.December.2012, 11:51
Gıtmeyın ustune. Korkutmayın fazercıyı. :mrgreen:
bakıyorum da performansından birşey kaybetmemişsin. Dün pek etkili olmadım galiba :mrgreen:
marlox
24.December.2012, 11:55
adam bildiğin ürkmüş trafikten :D
ben şahsen pek aralardan geçme taraftarı değilim
malum alışmışım arabaya araba gibi beklerim ende sırada :D
CELİL
24.December.2012, 11:55
nazar GÜNEŞLİ MİSS GİBİ BİR P.TESİ SABAHINDAN HERKESE GÜNAYDIN
İYİ HAFTALAR RAPTOR RIDERS nazarnazarnazarnazarnazarnazar
cihan54
24.December.2012, 12:00
Başlarda ben de insanlık yaptım bekledim de istanbulun şoförleri insan değilki be kardeşim. :x ben de yapıştırdım gittim aradan. Hele köprüye girmeden gişelerin öncesindeki 5 km ve köprüden sonraki 10 km'de bütün otomobil şoförleri fitil olmuştur bana heralde. adamlar çakılmış kalmış oldukları yerde, ben aralarından 70-80'le gidiyorum :p
nazar GÜNEŞLİ MİSS GİBİ BİR P.TESİ SABAHINDAN HERKESE GÜNAYDIN
İYİ HAFTALAR RAPTOR RIDERS nazarnazarnazarnazarnazarnazar
O hava dün nerdeymiş :x
eralp_goksu
24.December.2012, 12:05
bakıyorum da performansından birşey kaybetmemişsin. Dün pek etkili olmadım galiba :mrgreen:
Aslında cok etkılı oldun da caktırmamak ıcın boyle devam edıyorum :mrgreen:
Aralardan gıtmek cok rısklı ıs ama olmayınca da olmuyor be. :mrgreen: Arada ınsanlık yapıyım dıyorum bır ıkı motorcu gelıyo gecıyo aralardan benım neyım eksık dıyıp basıyorum. :mrgreen:
marlox
24.December.2012, 12:23
gaza gelmemek lazım :D ben arabalarımda çok fazla gaza gelip çok büyük şeyler atlattım bundan sonra gaz ile çalışmıyorum :D bu arada sizlerle eski araçlarımdan iki tanesini paylaşmak istiyorum Prenses ve Noisy iki göz bebeğim
PRENSES
http://hizliresimyukle.com/thumb-396148.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396148/dsc02194.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396147.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396147/dsc01887__1_.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396146.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396146/dsc01889__1_.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396145.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396145/dsc02080__1_.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396144.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396144/319124_204318659640987_116359678436886_517710_1752 999611_n.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396143.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396143/317071_204318486307671_116359678436886_517708_1053 947939_n.jpg)
NOISY
http://hizliresimyukle.com/thumb-396141.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396141/374430_4969463559357_971035387_n.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396140.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396140/224126_4969434958642_27253257_n.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396139.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396139/311136_477858448915136_1971324436_n.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396138.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396138/307898_477856008915380_1089519490_n.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396137.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396137/247760_477856908915290_2042101631_n.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-396136.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-396136/557783_477859255581722_258003720_n.jpg)
İzmir de arabalar hakkında ne gerekiyorsa da çevrem var arkadaşlar illaki arabanız yada eşiniz dostunuz akrabanız da araba vardır... sormak istediğiniz her konuda da cevaba hazırım araçlar hakkında bilmediğim şey yok diyebilirim :D
cihan54
24.December.2012, 12:29
Sanırsam bi sıkıntı oluştu fotoğraf linklerinde. :| ya da şirkette olduğum için bende görünmüyor da olabilir :?
marlox
24.December.2012, 12:31
bende görünüyor hocam heralde senin şirket ile alakalı...
marlox
24.December.2012, 12:33
bu arada bizim sitede neden bi chat box yok...?
chat box olsa daha kolay haberleşmek mümkün olabilir..
birde herkes face kullanıyorsa birbriniz eklisinizdir benide eklemek isteyenler ekleyebilir...
bendband@hotmail.com
Engin Akar Marlox
İzmirliler halen bana ulaşmadınız nerelerdesiniz....
CELİL
24.December.2012, 12:50
Cihan senin şirketten kaynaklanıyor sanırım bende görülüyorlar çok güzeller :mrgreen:
Engin paylaşım için teşekkürler çok güzeller bursada özgür arkadaşımız var oda araç modifiyesinle çok ugraşmış konuyu görünce oda katılır 8)
chat box daha önce koyduk sistem kastı ve herkes orası kolay geldiğinden teknik sorularıda oradan sormaya başlıyor forum konuları kapalı kalıyor ugrayan olmuyor chat ihtiyacımıza yukarıda bahsettiğim özgür arkadaşımızın girişimiyle geyik başlıgıyla çözüm getirdik8)
marlox
24.December.2012, 12:52
abi aklınıza ne gelirse yaptık biz araçlara izmir de drag yarışlarına ve illegal sokak yarışlarına en az 20-30 araç soktuk :D arabalardan sıkıldığım ve artık rüzgarı daha net hissetmek istediğim için aranızdayım anlayacağın :D ben hızdan bıktım 0-320 km yi gördüm :D bundan sonra hız istemiyorum :D
marlox
24.December.2012, 12:56
bu arada motorsiklet ile ilgili aklınıza gelen film varmı yaa???
Biker boyz
Torque
Çılgın Motorcular ( john travolta )
hell ride
başka?
CELİL
24.December.2012, 12:57
abi aklınıza ne gelirse yaptık biz araçlara izmir de drag yarışlarına ve illegal sokak yarışlarına en az 20-30 araç soktuk :D arabalardan sıkıldığım ve artık rüzgarı daha net hissetmek istediğim için aranızdayım anlayacağın :D ben hızdan bıktım 0-320 km yi gördüm :D bundan sonra hız istemiyorum :D
valla herkesin yaşamak ve yapmak istediği herşeyi denemiş keyfini çıkarmışsın ne mutlu sana 8)
marlox
24.December.2012, 12:58
hmm bir de easy rider var efsane :D bunu nasıl atladım :( utandım kendimden
marlox
24.December.2012, 13:00
valla herkesin yaşamak ve yapmak istediği herşeyi denemiş keyfini çıkarmışsın ne mutlu sana 8)
boş zamanım çoktu desem anlarsınız heralde birde insan 20 ile 25 arası çok gözü kara cesur oluyormuş... ahh ah azizim nerde o eski günler :D:D:D:D:cheesy::pnazar
cihan54
25.December.2012, 10:07
Hanimiş benim online geyiğim :mrgreen:
Günaydınlar RAPTORRIDERS :x
Erkan 28
25.December.2012, 10:27
Hanimiş benim online geyiğim :mrgreen:
Günaydınlar RAPTORRIDERS :x
Günaydınlar Ahali :mrgreen::mrgreen: nasulsunuz bakalum
Cihan burası senin değil özgürün geyiği:mrgreen:
cihan54
25.December.2012, 10:29
Günaydınlar Ahali :mrgreen::mrgreen: nasulsunuz bakalum
Cihan burası senin değil özgürün geyiği:mrgreen:
Sahip çıksaymış arkadaşım :p
Yemeyenin malını yerler. :p
Napan bre? :|
Erkan 28
25.December.2012, 10:43
Sahip çıksaymış arkadaşım :p
Yemeyenin malını yerler. :p
Napan bre? :|
sende haklısın kardeşşş :mrgreen::mrgreen:
Emrehan
25.December.2012, 10:43
Merabayın gençler.
Forum nüfusu havalar soğudukça azalıyor sanki; bana mı öyle geldi yoksa? :?
Ankara'yı zaten hiç saymıyorum, Ankara yok... :x
marlox
25.December.2012, 10:52
hocam önemli olan nüfus değil bağlılık... çok kalabalık olup ta birbirini aile gibi görmedikten sonra az olup öz olmak daha iyidir..
marlox
25.December.2012, 10:52
bu arada kimler evli kimler bekar???? mesela ben 3 aylık evliyim :D
cihan54
25.December.2012, 10:53
Merabayın gençler.
Forum nüfusu havalar soğudukça azalıyor sanki; bana mı öyle geldi yoksa? :?
Ankara'yı zaten hiç saymıyorum, Ankara yok... :x
Ankarayı sen temsil ediyosun izmir'i marlox zaten. sizin dışınızdakiler off konumunda resmen :mrgreen:
marlox
25.December.2012, 10:57
valla bir kişi bile çıkıp ben izmir deyim kardeşim gel buluşalım tanışalım demedi :D ayıp yaa :(
cihan54
25.December.2012, 11:04
Havalar açınca çıkarlar deliklerinden 8)
marlox
25.December.2012, 11:04
bu arada arkadaşlar face ten ekleyin beni bendband@hotmail.com
Erkan 28
25.December.2012, 11:12
Her ilde bir tane temsilcilik yeterli şuan için :mrgreen::mrgreen:
cihan54
25.December.2012, 11:21
bu arada arkadaşlar face ten ekleyin beni bendband@hotmail.com
Face'in yüzünü görebilsem :mrgreen: Ya çalışıyorum ya geziyorum bu ne arkadaş :p
Emrehan
25.December.2012, 11:31
Şubat gibi falan yeni üyeler gelmeye başlar; aynı benim bu yılın başında yaptığım gibi almak istedikleri makinaları danışırlar, bilgi alırlar. Hareketlenir forum.
Ben sorularıma cevap verenlere ne kadar minnet duyduğumu hatırlıyorum da; bu defa da ben bazı sorulara cevap veririm belki; güzel bir his. :cheesy:
CELİL
25.December.2012, 12:06
GÜNAYDINLARRRRRRR HERKESEEEEEE nazar:cheesy:
cihan54
25.December.2012, 12:15
GÜNAYDINLARRRRRRR HERKESEEEEEE nazar:cheesy:
Celil abi yaa telefon o çektiğimiz fotoları yedi :( kırasım var telefonu :( ne kadar değerli fotolardı benim için. Senin dede fotoğrafın, benim Salih abiyle fotoğrafım falan.. :( kırayım mı :x
CELİL
25.December.2012, 12:23
Celil abi yaa telefon o çektiğimiz fotoları yedi :( kırasım var telefonu :( ne kadar değerli fotolardı benim için. Senin dede fotoğrafın, benim Salih abiyle fotoğrafım falan.. :( kırayım mı :x
Yanar tabi beni öyle çekersen o fotolar çıkarmı bir sonrakine daha iyi resimler çekersin 8)
marlox
25.December.2012, 12:29
kır hemen bizde göremedik hatta gelirken getir izmire ben kırcam :D
marlox
25.December.2012, 12:29
Yanar tabi beni öyle çekersen o fotolar çıkarmı bir sonrakine daha iyi resimler çekersin 8)
neee biri dede mi dedi adam daha henüz 44 yaşında ne dedesi :d genç o daha genç :D:x
marlox
25.December.2012, 12:31
Şubat gibi falan yeni üyeler gelmeye başlar; aynı benim bu yılın başında yaptığım gibi almak istedikleri makinaları danışırlar, bilgi alırlar. Hareketlenir forum.
Ben sorularıma cevap verenlere ne kadar minnet duyduğumu hatırlıyorum da; bu defa da ben bazı sorulara cevap veririm belki; güzel bir his. :cheesy:
forum sitelerinde genel olarak yaşanan birşeydir bu yaz gelince herkes buluşmak ister takılmak ister yada bilgilerini paylaşıp sorularına cevap bulmak ister kış gelince buluşmak istemez buluşmaya gitmez üşenir bilgilerini kendine saklar sorularını yaza saklar...
aile olabilmenin temeli bu değilmidir zaten her daim birliktelik her zaman dostluk arkadaşlık
cihan54
25.December.2012, 12:33
Bence Salih abinin karizmasından dolayı yandı fotolar :? Video çeksem sesi de eklenecekti, telefon infilak edecekti o zaman :?
kır hemen bizde göremedik hatta gelirken getir izmire ben kırcam :D
neee biri dede mi dedi adam daha henüz 44 yaşında ne dedesi :d genç o daha genç :D:x
Ohooo Celil abi telefona bakacakken bir gözlük taksın, sonra başını hafif kaldırıp gözlüklerin üzerinden sana doğru baksın.. Sen o zaman gör :p:mrgreen::p:mrgreen::p
Salih
25.December.2012, 12:47
Video çeksem sesi de eklenecekti, telefon infilak edecekti o zaman
Evet ... Yaşlanınca Hasan Mutlucan olacağım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=4S8OHWkpags
Günaydın herkese..
Erkan 28
25.December.2012, 12:54
Günaydın herkese..
Salih abi damardan girdi :mrgreen::mrgreen:
cihan54
25.December.2012, 12:54
Günaydın herkese..
Hemen de yakalıyo yaa kulağın mı çınladı.. Kalbin temiz doğru ya :mrgreen:
marlox
25.December.2012, 13:25
Ohooo Celil abi telefona bakacakken bir gözlük taksın, sonra başını hafif kaldırıp gözlüklerin üzerinden sana doğru baksın.. Sen o zaman gör :p:mrgreen::p:mrgreen::p
düşündümde 44 baya bi yakın aslında ıhı ıhı şey 100 e yakın yani :D
Erkan 28
25.December.2012, 16:10
oooooooooo mis mis
Enfes bir orta şekerli türk kahvesi ve yanında bitter çikolata Mükemmel tad:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bitter biraz acı ama olsun:x:x
marlox
25.December.2012, 16:14
afiyet olsun....
cihan54
oooooooooo mis mis
Enfes bir orta şekerli türk kahvesi ve yanında bitter çikolata Mükemmel tad:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bitter biraz acı ama olsun:x:x
Afiyet bal şeker olsun babacanım 8) biz de günde belli saatlerde 3 bardak çaya talim.. oyh [smilie=greencolorz:
marlox
bu forumda şu rütbeler nedir ben onu anlamadım neye göre rütbe artıyor???
marlox
RR üye ve altındaki yıldızlar nasıl kazanılıyor???
Erkan 28
25.December.2012, 16:17
Afiyet bal şeker olsun babacanım 8) biz de günde belli saatlerde 3 bardak çaya talim.. oyh [smilie=greencolorz:
olsun be cihan onu içemeyenlerde var:(
marlox
25.December.2012, 16:19
Arkadaşlar dün itibairi ile alkol ve sigarayı bıraktım sadece özel günlerde ve kutlamalarda alkol serbest hadi kutlayalım bari :D:D:D:D::D
cihan54
25.December.2012, 16:21
RR üye ve altındaki yıldızlar nasıl kazanılıyor???
Üye gruplarından RR üye yapabiliyorsun. Yıldızlar için çok kurcalamaya gerek yok, bu hızla zaten baya bi yıldız alırsın. Benim gibi geveze olanlara veriyolar yıldızları otomatik.. :p
olsun be cihan onu içemeyenlerde var:(
O da doğru [smilie=greencolorz:
Arkadaşlar dün itibairi ile alkol ve sigarayı bıraktım sadece özel günlerde ve kutlamalarda alkol serbest hadi kutlayalım bari :D:D:D:D::D
Hadi hayırlı olsun.. İraden bol olsun :)
Ben de alkolü 5 sene önce, sigarayı 1 ay önce bıraktım. Gerçi sigaraya bazen başlıyorum 6 ay kullanıyorum, bırakıyorum 2 sene kullanmıyorum. Bi daha başlıyıp 2 ay kullanıyorum sonra 1 sene bi daha bırakıyorum. :p
marlox
25.December.2012, 16:29
bende sigarayı bir bırakıp bir devam edenlerdendim eskiden sporcu olduğumdan koymuyordu ama geçen gün bi basketbol maçı yaptım yemin ederim maç sonunda ağzımdan nefes almıyordum :D acilen bırakmam gerek rr üye işine bakıcam şimdi ama ben izmir grubunu kurmak istiyorum onun için ne yapmam gerek
cihan54
25.December.2012, 16:35
bende sigarayı bir bırakıp bir devam edenlerdendim eskiden sporcu olduğumdan koymuyordu ama geçen gün bi basketbol maçı yaptım yemin ederim maç sonunda ağzımdan nefes almıyordum :D acilen bırakmam gerek rr üye işine bakıcam şimdi ama ben izmir grubunu kurmak istiyorum onun için ne yapmam gerek
Ve artık kurulmuştur hayırlı uğurlu olsuun :mrgreen: forum grupları mı yoksa sanal grup mu. Mesela bursa ankara istanbul grupları var ama özel olarak forum grubu kullanılmıyor. Hadi Ankara buluşalım deniyor buluşuluyor. Kim kimin ne olduğunu biliyor yani.
Onun dışında forum il grupları varmış da hiç ayrı bi aktiflik görmedim oralarda..
Bu izmir il grubu kategorisi:
http://www.regalraptor.net/forums/forumdisplay.php?f=36
marlox
25.December.2012, 16:38
teşekkürler RR üye yapamadım halen kendimi yaa nerden yapıyoruz?
cihan54
25.December.2012, 16:41
teşekkürler RR üye yapamadım halen kendimi yaa nerden yapıyoruz?
Emin misin :mrgreen:
turq
25.December.2012, 16:42
Nabersiniz millet. Bursa olarak kis uykusundayiz, uyandirmayin bizi :)
Bende su icmeye kalkmistim yaticam yine
marlox
25.December.2012, 16:44
genel anlamda üyeler istanbuldan galiba ben halen izmirli birini bulamadım :D adamlar harbiden saklanmış gibiler...
Erkan 28
25.December.2012, 16:47
sabahta özgür geldi gitti :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
25.December.2012, 16:49
Çok gürültü yaptık galiba. ben bi istanbul yapıp geldim ortalığı bulandırdım biraz :p:p bi dahakine biraz daha sessiz gidip gelirim söz :p
dreamrocker
25.December.2012, 17:52
haapppşuuuuuu
Emrehan
25.December.2012, 17:59
Çok yaşa! :p
marlox
25.December.2012, 18:00
bu egsozların sesine polis karışyormu yani motorsiklet sürücülerinin polislerle yaşadığı genel sorunlar neler bunun için ek bir konu açıp orada fikirlerinizden faydalanmak istiyorum
marlox
25.December.2012, 18:01
iyi yaşa hasta oldun galiba hemen adaçayı iç ama fazla içme testesteron sayısını düşürüyor... ( tıbben kanıtlanmış birşey )
cihan54
25.December.2012, 18:08
bu egsozların sesine polis karışyormu yani motorsiklet sürücülerinin polislerle yaşadığı genel sorunlar neler bunun için ek bir konu açıp orada fikirlerinizden faydalanmak istiyorum
Ruh haline kalmış. Ama normalde yasak ve cezai işlem gerektiren bir durum :mrgreen: Muayeneden nasıl geçerse odur normali :mrgreen:
marlox
25.December.2012, 18:56
konuyu açtım cevapları oradan alırım biraz da eğlence kattım konuya umarım beğenirsiniz...
ozguralic
25.December.2012, 19:07
Bursa'dan tekrar selam, arkadaşlar ara ara girip çıkıyorum işler yoğun. Unutulmayalım yani yaza tam gaz devam :)
cihan54
25.December.2012, 19:15
Bursa'dan tekrar selam, arkadaşlar ara ara girip çıkıyorum işler yoğun. Unutulmayalım yani yaza tam gaz devam :)
Pardon arkadaşım isim neydi :? :p
Erkan 28
25.December.2012, 19:17
ara ara derken ayda bir demi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Pardon arkadaşım isim neydi :? :p
bu güzeldi cihan:mrgreen::mrgreen:
ozguralic
25.December.2012, 19:52
vurun abalıya :)
teker teker gelin din kardeşlerim, yaza gitar getirip siz hapşırık tozunuzu çekerken gitar çalarım size ödeşiriz :)
cihan54
25.December.2012, 19:58
vurun abalıya :)
teker teker gelin din kardeşlerim, yaza gitar getirip siz hapşırık tozunuzu çekerken gitar çalarım size ödeşiriz :)
Eralp'in de öyle bi meziyeti varmış kuşlardan öğrendiğim kadarıyla. İkiniz getirirsiniz festivallere gitarları, resital yaparız :cheesy:
Erkan 28
25.December.2012, 20:26
Eralp'in de öyle bi meziyeti varmış kuşlardan öğrendiğim kadarıyla. İkiniz getirirsiniz festivallere gitarları, resital yaparız :cheesy:
Mükemmel olur, bende aldığım duyumlar üzerine Cihanın sesi güzelmiş.:mrgreen::mrgreen: özgürle Eralp çalar cihanda ortada dans ederek şarkısını söyler:mrgreen::mrgreen:
marlox
26.December.2012, 00:44
ben de bateri çalıyorum :D belki ihtiyaç olur
cihan54
26.December.2012, 02:49
Mükemmel olur, bende aldığım duyumlar üzerine Cihanın sesi güzelmiş.:mrgreen::mrgreen: özgürle Eralp çalar cihanda ortada dans ederek şarkısını söyler:mrgreen::mrgreen:
Sesim güzel değil, vokal yaparım. duyumlar biraz değişik ulaşmış sana :mrgreen:
eralp_goksu
26.December.2012, 03:08
Benım guzel aılem bensız ne guzel muhabbet etmıs gunduz. Gece 12 de eve gelıp su sızın konusmaları okumak oluyo ılk ısım. Keske muhabbete katılabılsem. :mrgreen:
Siz de dedikodumu yapın anca. 8) Özledim hepinizi cok. :|
cihan54
26.December.2012, 03:27
Benım guzel aılem bensız ne guzel muhabbet etmıs gunduz. Gece 12 de eve gelıp su sızın konusmaları okumak oluyo ılk ısım. Keske muhabbete katılabılsem. :mrgreen:
Siz de dedikodumu yapın anca. 8) Özledim hepinizi cok. :|
Olm bi dur zaten kursağımda kalmış hevesim, dövememişim seni.. :x
Havalar ısınınca gel, soğuktan aklıma gelmedi seni kündeye getirmek..
eralp_goksu
26.December.2012, 03:30
Olm bi dur zaten kursağımda kalmış hevesim, dövememişim seni.. :x
Havalar ısınınca gel, soğuktan aklıma gelmedi seni kündeye getirmek..
Motorunu calarım :mrgreen:
cihan54
26.December.2012, 04:02
Motorunu calarım :mrgreen:
Eşeğe söylerim sudan gelmez :mrgreen:
marlox
26.December.2012, 09:34
:D vay vay vay demek kendi aramızda bir fight club te var :D bunu duymak hoşuma gitti :D:D:D:D
cihan54
26.December.2012, 09:57
Şamaroğlanı var diyelim :mrgreen:
Hafta ortasından günaydınlar herkese.. 8)
marlox
26.December.2012, 11:25
:D ufak tefek biri olduğundan mı yoksa çok sessiz sakin olduğundan mı ?
cihan54
26.December.2012, 11:34
Kanı kaynayan yırtık bi genç olduğundan. Önüne gelene salça olur da kendisi :x
Gel görki gerçek hayatta karşına çıksın... "Kuzu" :|
marlox
26.December.2012, 11:44
:D kuzuların sessizliği diyorsun yani :D:D:D
SEVERİM DELİYİ ÇÜNKÜ BENDE AKILLI DEĞİLİM
CELİL
26.December.2012, 11:46
GÜNAYDINNN RAPTOR RIDERS nazar:cheesy:
cihan54
26.December.2012, 11:50
:D kuzuların sessizliği diyorsun yani :D:D:D
SEVERİM DELİYİ ÇÜNKÜ BENDE AKILLI DEĞİLİM
Hepimizde inceden var tabi..
Günaydın MC nasılsın..
marlox
26.December.2012, 11:56
Günaydın harbiden yaaa günaydın demeden geyiğin boynuzlarına daldık
CELİL
26.December.2012, 12:19
İyiyim yazdan kalma harika bir havada deniz kenarında yürüş ve eve dönüş kahvaltı foruma giriş
cihan54
26.December.2012, 12:22
İyiyim yazdan kalma harika bir havada deniz kenarında yürüş ve eve dönüş kahvaltı foruma giriş
Ben geldiğimde nerdeydi bu hava :x
CELİL
26.December.2012, 12:28
Ben geldiğimde nerdeydi bu hava :x
sen gelmeden önce söylemiştim sizin hava oraya geldiğimizde bizi hep ıslattı istanbulda sana karşılıgını verdi ama vermese daha güzel olacaktı :mrgreen:
cihan54
26.December.2012, 12:37
Yok ben ıslandım üşüdüm falan mazeretinde değilim. Keşke sayımız eksilmeyip daha artsaydı, herkes motorlarıyla gelip bi boğaz turu yapsaydık falan.. Ona binaen isterdim yani hava durumunun bu şekilde olmasını.. Bi de Salih abiyle teker çevircektik ya işte :p Ah be Salih abim, nedir senin benden çektiğin :p:p
marlox
26.December.2012, 13:40
izmir de de hava tam bir bahar havası şu anda soğuklar iyice kırıldı umarım yaza kadar hep böyle olur :D bu arada bu yaz harbiden güzel bir buluşma yapalım yaa herkes ile tanışmak isterim...
cihan54
26.December.2012, 14:06
izmir de de hava tam bir bahar havası şu anda soğuklar iyice kırıldı umarım yaza kadar hep böyle olur :D bu arada bu yaz harbiden güzel bir buluşma yapalım yaa herkes ile tanışmak isterim...
Bir buluşma mı. neden birle yetiniyosunki :)
Festivallere zaten iştirak ediliyor ki bu yaz geziler de olacak görünüşe bakılırsa. Çeşitli zamanlarda bir araya gelme fırsatı bulacaksın. 8)
ozguralic
26.December.2012, 14:50
ibrahim motor işini ne yaptın konuşamadık bayadır senle de..
marlox
26.December.2012, 15:49
bol bol gezi ve buluşma harika bir yaz olacak şimdiden herkese teşekkürler...
ozguralic
26.December.2012, 19:03
içtimaaaaa!!!
2006 RR DADYW 250 E 9-B
cihan54
26.December.2012, 19:06
2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS :cheesy:
Erkan 28
26.December.2012, 19:09
-----------------------------------
marlox
26.December.2012, 19:13
bu nedir yaa :D
cihan54
26.December.2012, 19:15
-----------------------------------
Sen sıkıduru adamdan saymıyomusun taşsız kral pele :mrgreen:
Erkan 28
26.December.2012, 19:16
Motorumuz yok diye vurun bakalım :shock::evil::evil:
marlox
26.December.2012, 19:19
benimde motorum yok ama buraya bi araba markaları yazarım hayata küsersiniz valla X: 8:
ozguralic
26.December.2012, 19:21
Motorumuz yok diye vurun bakalım :shock::evil::evil:
benimde motorum yok ama buraya bi araba markaları yazarım hayata küsersiniz valla X: 8:
yazııııık :mrgreen:
Erkan 28
26.December.2012, 19:21
Kusura bakma dostum burda araba geçmiyor:mrgreen::mrgreen:
yazııııık :mrgreen:
sende mi? :(
Sen sıkıduru adamdan saymıyomusun taşsız kral pele :mrgreen:
NASİİİİİİ
marlox
26.December.2012, 19:24
ben anlayacağınız dilde söyledim yoksa bende 2.5 bir Subaru wrx sti twin turbo 780 küsürlük bir canavara araba değil güç derim ;););););)
hmm
böyle bir makineyi kullanıp çeşme otobanında 0-340 civarını gördük
( neden civarı diyorum çünkü belli bir yerden sonra ibredeki sayılar bitiyor ) :D
cihan54
26.December.2012, 19:28
Kusura bakma dostum burda araba geçmiyor:mrgreen::mrgreen:
sende mi? :(
NASİİİİİİ
O sıkıdur senin az kahrını çekmiyo.. Nie adamdan saymıyosun onu diyorum.. İsmail abi :mrgreen:
marlox
26.December.2012, 19:30
http://www.youtube.com/watch?v=Jva-EHDP3V4
paylaşmak istedim
bu arada ilk yarış sadece lastikleri ısıtmak içindi :D
ozguralic
26.December.2012, 19:30
ben anlayacağınız dilde söyledim yoksa bende 2.5 bir Subaru wrx sti twin turbo 780 küsürlük bir canavara araba değil güç derim ;););););)
hmm
böyle bir makineyi kullanıp çeşme otobanında 0-340 civarını gördük
( neden civarı diyorum çünkü belli bir yerden sonra ibredeki sayılar bitiyor ) :D
olan var olmayan var ayıp oluyor özenip biyeri şişen olur :)
turq
26.December.2012, 19:33
ibrahim motor işini ne yaptın konuşamadık bayadır senle de..
Motorsuzluga devam, bulamadim kafama gore bisey
marlox
26.December.2012, 19:36
hacım bıktım arabalardan bende istiyorum bi motor yaa
ozguralic
26.December.2012, 19:37
bi dragstar yakışırdı
Erkan 28
26.December.2012, 19:38
""" sıkıdur """ = """scooter"""
Jeton yeni düştü :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Onu geç ya utanıyorum vallahi cihan:mrgreen::mrgreen:
cihan54
26.December.2012, 19:39
bi dragstar yakışırdı
başlangıç :|
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.