Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
:evil: Fosil fosil..
Teşekkürler fosillerin ne kadar kıymetli olduğunu bilen bir arkadaş :mrgreen: 8)
cihan54
15.Ocak.2014, 13:23
Teşekkürler fosillerin ne kadar kıymetli olduğunu bilen bir arkadaş :mrgreen: 8)
Seni son kazıda itina ile gün yüzüne çıkardık.. Pahan biçilemiyo yüce kırmızı :lol: :+1:
UCANLAZ
15.Ocak.2014, 19:44
İyi akşamlar efeler,
İyi akşamlar efeler,
Sanada iyi akşamlar 8)
İzmir'den iyi akşamlar.
Çarşambaları buluşmak tüm memlekette var galiba. Kordon girişinde baya bir motorcu toplanmıştı. Arada 3-4 tane regal vardı, biri de beyaz.
Erkan 28
15.Ocak.2014, 23:24
İzmir'den iyi akşamlar.
Çarşambaları buluşmak tüm memlekette var galiba. Kordon girişinde baya bir motorcu toplanmıştı. Arada 3-4 tane regal vardı, biri de beyaz.
Tamam artık Ömerde kesin bizlerden bir. nerde motorcu görse aralarında regal varmı diye baktığına göre :mrgreen::mrgreen:
İzmir'den iyi akşamlar.
İzmir e iyi akşamlar onların arasında spyder ile engin de olabilir bende az önce onunla telde konuştum herkese selam söyledi 8)
cihan54
16.Ocak.2014, 10:19
Eee Ömer üstadım İzmir'e motorla mı gitti? Motorla gitmediyse neden motorla gitmedi.. Bize de malzeme çıkarırdı işte, vuuhuuu motorla gitmiş budur abi :lol::cheesy: falan derdik :mrgreen:
Tamam sustum günaydın :mrgreen:
omer_cip23
16.Ocak.2014, 10:31
günaydııın güzel insanlar :=)
Erkan 28
16.Ocak.2014, 10:38
Yagmurlu bir istanbul sabahindan herkese Gunaydinlar
cihan54
16.Ocak.2014, 10:42
Yagmurlu bir istanbul sabahindan herkese Gunaydinlar
Yağmur mu.. Yav haftasonu 19 derece diyodu, gezi yapmayı düşünüyodum :cry: yağmuru nerden çıkardın şimdi :(
omer_cip23
16.Ocak.2014, 10:53
Yağmur mu.. Yav haftasonu 19 derece diyodu, gezi yapmayı düşünüyodum :cry: yağmuru nerden çıkardın şimdi :(
abi yağmurda lazım yahu kış gelmedi gitti yaza içecek su yok :D
UCANLAZ
16.Ocak.2014, 10:59
Bu sabah yine işe erken gelip tavana yağmur damlaları vururken kestirivedim arabada.Yaw çok güzel oluyo be kardeşim :cheesy:
Ömer Aga,İkinci memleketim İzmir'e selam olsun.
1.Memleketim İstanbul (Doğma büyüme)
2.Memleket İzmir
3.Memleketim Antalya
İş dolayısı ile İzmir ve Antalya da çok kez bulundum,iyi bilirim.17 ay İzmir'de askerlik yaptım
Ama nasip olursa gelecekte 1 ve 3. sıralar yer değişecek 8)
Birde ana memleketler var Batum/Borçka/Kandıra
Bir insanda bukadar memleket olurmu diye soruyorsunuzdur muhtemelen ama ben LAZım.Atalarımız çok gezmiş..
Rus harbinde sınırlar değişince ve savaş nedeni ile lazlar önce Artvin ve Rize'nin bazı ilçelerine oradan da bir kısmı Düzce,Adapazarı,Kocaeli ve İstanbul Sarıyer ile Kartal ilçelerine göç etmiş.
Eee Ömer üstadım İzmir'e motorla mı gitti? Motorla gitmediyse neden motorla gitmedi.. Bize de malzeme çıkarırdı işte, vuuhuuu motorla gitmiş budur abi :lol::cheesy: falan derdik :mrgreen:
Tamam sustum günaydın :mrgreen:
Günaydın raptor riders ailesi.
Motoru bırak arabayla giderdim bu sefer aceleyle uçarak gittim diyerek kıvırayım hemen 8)
Ama gezerken hem aklımda motorum olsaydı onunla ne gezerdim şu motorculara katılır ayakta konuşmak yerine oturup geyik yapardım vs. düşündüm durdum.
Lazio aleyküm selam, izmirin kızları da sana selam söyledi, askerken aranız pek iyiymiş öyle dediler :mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz
16.Ocak.2014, 11:34
Günaydınlar Raptorrider ailesi, Dışarısı yağmurlu, motorla çıkacak olan varsa önlemini alsın diye duyuru yapalım buradan:)
Ah izmir güzel izmir, Ömer tadını çıkar, İzmir kızlarına selam ama Basmane taraflarına yolun düşmesin dikkat et:cheesy::cheesy:
Özlemkayra
16.Ocak.2014, 11:36
Günaydın efendim... İzmir'e bizim tarafta gece yağmur yağdı, yağmurda dolaşmayı sevmem ama şükür dedim, yazın inşallah susuz kalmayacağız...
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi 8)
Günaydınlar Raptorrider ailesi, Dışarısı yağmurlu, motorla çıkacak olan varsa önlemini alsın diye duyuru yapalım buradan:)
Ah izmir güzel izmir, Ömer tadını çıkar, İzmir kızlarına selam ama Basmane taraflarına yolun düşmesin dikkat et:cheesy::cheesy:
Cevdet dün akşam iyiydi. Ama sabaha kadar yağmur yağdı, şimdi yağan yağmuru deli gibi giden araçlar havalara uçurarak yağmur yağıyormuş hissi veriyorlar :)
Manisaya geçtim, geri İzmir'e dönüyorum sonra ne varsa yine İstanbul'da var deyip dönüyorum.
av. Cevdet Yılmaz
16.Ocak.2014, 14:04
Gel gel biz artık İstanbullu olduk,İzmir'e anca aşık oluruz ama gidelim yaşayalım desek sudan çıkmış balığa döneriz:))
Özlemkayra
16.Ocak.2014, 14:24
Gel gel biz artık İstanbullu olduk,İzmir'e anca aşık oluruz ama gidelim yaşayalım desek sudan çıkmış balığa döneriz:))
Ben aslen İstanbul Kadıköylüyüm... Ama o eski hali bambaşka... Ben daha liseye giderken ortam bozulmaya başlamıştı, zaten üniversite hayatımla beraber İstanbul'u da terk ettim... İlk başlarda İzmir bana karışık geliyordu ama şimdi alıştım, hoş gene bazen yolları şaşırıyorum ya neyse... Her zaman küçük yerleri tercih ediyorum, çünkü İzmir'in ulaşımı kolay deseler de gene bir yerden bi yere gitmek 1 saati buluyor, aktarmalardan nefret ediyorum, o yüzden şehir merkezinden uzak işime yakın oturuyorum... Hele şuan ki İstanbul'un durumunu düşünmek bile istemiyorum...
Ben aslen İstanbul Kadıköylüyüm... Ama o eski hali bambaşka... Ben daha liseye giderken ortam bozulmaya başlamıştı, zaten üniversite hayatımla beraber İstanbul'u da terk ettim... İlk başlarda İzmir bana karışık geliyordu ama şimdi alıştım, hoş gene bazen yolları şaşırıyorum ya neyse... Her zaman küçük yerleri tercih ediyorum, çünkü İzmir'in ulaşımı kolay deseler de gene bir yerden bi yere gitmek 1 saati buluyor, aktarmalardan nefret ediyorum, o yüzden şehir merkezinden uzak işime yakın oturuyorum... Hele şuan ki İstanbul'un durumunu düşünmek bile istemiyorum...
istanbulun trafiği çile bülbülüm çile ama onu kenara koyarsak istanbuldan vaz geçmek çok zor insanın içine işliyor nereye gidersen git içinde bir yerlede özlem bırakır 8)
Özlemkayra
16.Ocak.2014, 15:10
istanbulun trafiği çile bülbülüm çile ama onu kenara koyarsak istanbuldan vaz geçmek çok zor insanın içine işliyor nereye gidersen git içinde bir yerlede özlem bırakır 8)
Emin olun özlemiyorum, belki büyüdüğüm mahalleyi ve Modayı... ama eski haliyle...
Emin olun özlemiyorum, belki büyüdüğüm mahalleyi ve Modayı... ama eski haliyle...
Aradan uzun zaman geçtiği için bu halini kesinlikle beğenmezsin normaldir eski dönemler kesinlikle çok daha harikaydı biz içinde değişimi yaşadığımız için çok fazla takılmıyoruz bununla yaşamayı ögrendik galiba 8)
av. Cevdet Yılmaz
16.Ocak.2014, 15:39
Bende 5 yıl boyunca kadıköyde yaşadım, belki bozuldu eskisi gibi değil ama yine de en güzel yerlerden birisi kadıköy, ben şimdi şişli de hergün anıyorum kadıköyü modayı:|
Mc şu boğazı görmesek, ortaköyde kahvaltı yapıp sahil yolundan şöyle kortej yapmasak nefes alamaz oluruz:)
omer_cip23
16.Ocak.2014, 17:08
abiler motoru aldıktan sonra hafta sonu yaklaştığı vakit aşağıdan yukarı doğru bir titreme alıyor beni yeniyim diyemi yoksa herkezde aynı mı romatizmada yok bu titreme neyin nesi :D
cihan54
16.Ocak.2014, 17:09
abiler motoru aldıktan sonra hafta sonu yaklaştığı vakit aşağıdan yukarı doğru bir titreme alıyor beni yeniyim diyemi yoksa herkezde aynı mı romatizmada yok bu titreme neyin nesi :D
Haftasonu mu, ben eve zor ulaşıyorum, yemeği yiyip kendimi dışarı atıcam diye :shock::lol::cheesy::mrgreen:
Ömer motorla gezme zamanı geliyor heyecanıdır o :mrgreen:8)
omer_cip23
16.Ocak.2014, 17:12
Haftasonu mu, ben eve zor ulaşıyorum, yemeği yiyip kendimi dışarı atıcam diye :shock::lol::cheesy::mrgreen:
ozaman bendeki belirtilerde normal abi korkulucak bişey yok anladığım kadarıyla :D
omer_cip23
16.Ocak.2014, 17:13
Ömer motorla gezme zamanı geliyor heyecanıdır o :mrgreen:8)
kız arkadaşımla buluşcağım zaman bukadar heycan yapmıyorum gerçi 9 sene oldu biraz normal galiba ama bu aşk bir ömür gidicek gibi duruyor abi :D
kız arkadaşımla buluşcağım zaman bukadar heycan yapmıyorum gerçi 9 sene oldu biraz normal galiba ama bu aşk bir ömür gidicek gibi duruyor abi :D
Heyacan azalsada aşk bir ömür sürer :mrgreen:8)
UCANLAZ
16.Ocak.2014, 17:32
Heyacan azalsada aşk bir ömür sürer :mrgreen:8)
Abi onu "heyecan ve aşk azalsa da sevgi ve saygı ömür boyu sürer" diye değiştirsekmi:mrgreen:
Genç kardeşim.Erken yaşta başlayan beraberlikler de gelecekte çok daha sakin ve dikkatli olmalısınız.Yaşanacaklar nekadar erken tüketilirse yaşanılacak da o kadar azalmakta.
Abi onu "heyecan ve aşk azalsa da sevgi ve saygı ömür boyu sürer" diye değiştirsekmi:mrgreen:
Genç kardeşim.Erken yaşta başlayan beraberlikler de gelecekte çok daha sakin ve dikkatli olmalısınız.Yaşanacaklar nekadar erken tüketilirse yaşanılacak da o kadar azalmakta.
Serdar biz bekar adamlarız evlilik tecrübemiz yok ama sana katılıyorum 8)
ama motor aşkı bitmezzz :mrgreen:
omer_cip23
16.Ocak.2014, 17:41
kulağıma bir küpe daha taktım abi teşekkür ederim :)
Bir İstanbul İzmir karşılaştırması almış yürümüş.
Ayrı şehirler ve farklı tadları var. Bir ondan bir bundan idare ediceğiz.
Uçak bekliyorum ÖZLEDIM Istanbul'u.
Hadi Hayırlı yolculuklar burda bekliyoruz seni 8)
cihan54
16.Ocak.2014, 18:00
Ne getiriyosun bize friiişoptan :mrgreen:
omer_cip23
16.Ocak.2014, 18:08
Ne getiriyosun bize friiişoptan :mrgreen:
biri absinthe mi dedi abi :P
omer_cip23
16.Ocak.2014, 18:16
bidahaki inşallah hepberaber ve motorlarla olur ömer abi hayırlı yolculuklar az trubulanslı sağ salim inin inşallah :)
UCANLAZ
16.Ocak.2014, 18:19
Serdar biz bekar adamlarız evlilik tecrübemiz yok ama sana katılıyorum 8)
ama motor aşkı bitmezzz :mrgreen:
Tam tersi abi,
Aşk,meşk işlerinde tecrübeliler bekarlığı tercih eder, tecrübesizler ise evlenir :x
omer_cip23
16.Ocak.2014, 18:29
Tam tersi abi,
Aşk,meşk işlerinde tecrübeliler bekarlığı tercih eder, tecrübesizler ise evlenir :x
abi benimde çok uzun ama uzağız almanyada yaşıyor kız arkadaşım o yüzden yaşanılcak konusunda ona güveniyorum ama sölediklerin benim için büyük tecrübedir teşekkür ederim tekrardan :)
Hadi Hayırlı yolculuklar burda bekliyoruz seni 8)
Almadılar o tarafa motorsuz olmuyormuş :)
Fuara gelince yaparız birşeyler
Tam tersi abi,
Tuzun kuru evlenmişsin korkutma gençleri
Her fani tatmalı bu duyguyu
mavibuz
16.Ocak.2014, 21:16
Tam tersi abi,
:alkis::alkis::alkis:
Herkese günaydın, oh be büyük yazılar yazmak ve bir o kadarda okumak ne güzelmiş, kaç gündür cepten okuycam diye canım çıkıyordu
cihan54
17.Ocak.2014, 10:16
Bir cuma gününden daha herkese günaydınlar, hayırlı cumalar efenim :sleep:
Günaydın millet, bugün cuma, pazar değil.
Hala uyuyormusunuz :?
Emrehan
17.Ocak.2014, 11:05
Gutmornik evribadi! :cheesy:
cihan54
17.Ocak.2014, 11:09
Naber nan.. Sular duruldu mu..
Emrehan
17.Ocak.2014, 11:11
Naber nan.. Sular duruldu mu..
Hee duruldu duruldu. Pis herif. :p
cihan54
17.Ocak.2014, 11:13
Hee duruldu duruldu. Pis herif. :p
He iyi, festivale geliyosun yani.. 8)
Erkan 28
17.Ocak.2014, 11:17
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar
Emrehan
17.Ocak.2014, 11:17
He iyi, festivale geliyosun yani.. 8)
Hayırlısı... :|
Günaydınlarrr Herkeseee cuma gelmiş :)
Ömer hoş geldin :)
Hayırlı Cumalar abilerim, kardeşlerim 8)
cihan54
17.Ocak.2014, 11:23
Celil abi adam pis herif dedi bana yaa :cry:
av. Cevdet Yılmaz
17.Ocak.2014, 11:39
Günaydınlar Raptorriders,
Cumamız hayırlı olsun,
Ömer memleketimize hoşgeldin, boş ver gavur izmir'i gezmeye gideriz oraya:)
Emrehan
17.Ocak.2014, 11:45
Dava aç arkadaşım. Bak hazır avukat da var. :p
Kardeşler arasında olur böyle şeyler aranızda halledin bakimmm :mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz
17.Ocak.2014, 11:58
Dava aç arkadaşım. Bak hazır avukat da var. :p
Kardeşim ben senin tarafı savunurum:)
cihan54
17.Ocak.2014, 12:00
bunu diyeceğini bildiğimden bişey demedim..
Adam avukat ya ekmek çıktı diye hemen elleri ovuşturmaya başladı :mrgreen:
Özlemkayra
17.Ocak.2014, 12:07
bunu diyeceğini bildiğimden bişey demedim..
Kuzen seni yalnız mı bıraktılar...
Günaydın herkese, cumartesinin gelişi cumadan belli olurmuş (var mı böle bi söz!! yoksa ben mi karıştırdım...)
av. Cevdet Yılmaz
17.Ocak.2014, 12:09
Adam avukat ya ekmek çıktı diye hemen elleri ovuşturmaya başladı :mrgreen:
Mc Lütfen şimdi avukatları sorun çıksın da para kazanalım diyen kişiler gibi göstemeyelim:cheesy::cheesy:
Mc Lütfen şimdi avukatları sorun çıksın da para kazanalım diyen kişiler gibi göstemeyelim:cheesy::cheesy:
Sen hariç allah ellerine düşürmesin
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cihan54
17.Ocak.2014, 12:20
Kuzen seni yalnız mı bıraktılar...
Günaydın herkese, cumartesinin gelişi cumadan belli olurmuş (var mı böle bi söz!! yoksa ben mi karıştırdım...)
Cumartesinin geleceği cumadan belli olur, var var..
Sen fuara geliyo musun bu sene..
av. Cevdet Yılmaz
17.Ocak.2014, 12:20
:cheesy::cheesy:
Sana dokunacak avukat karşısında beni bulur, yakarım ulenn:)
Özlemkayra
17.Ocak.2014, 12:28
Gelmeye çalışacağız... Biliyorsun dükkan var kız var o var bu var... Halledersek geleceğiz...
:cheesy::cheesy:
Sana dokunacak avukat karşısında beni bulur, yakarım ulenn:)
Sırtım daha yere gelmez Helal sana :cheesy: :cheesy: :cheesy:
omer_cip23
17.Ocak.2014, 12:57
tünaydınlarrrrr cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah :)
Emrehan
17.Ocak.2014, 13:46
"Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir" olacak. Gönüllü TDK temsilcisi var burda genşler. :p :p :p
UCANLAZ
17.Ocak.2014, 13:57
Hayırlı cumalar efem,İyi hafta sonları,
Agalar,Takvimde yer alan 25 nisandaki Dumlupınar-Çanakkale sürüşü hakkında detay bilgisi olan varmı ve katılmayı düşünen?
cihan54
17.Ocak.2014, 13:59
Agalar,Takvimde yer alan 25 nisandaki Dumlupınar-Çanakkale sürüşü hakkında detay bilgisi olan varmı ve katılmayı düşünen?
Ben :mrgreen: ama şimdi cumaya gidiyom :mrgreen:
Özlemkayra
17.Ocak.2014, 14:48
"Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir" olacak. Gönüllü TDK temsilcisi var burda genşler. :p :p :p
Biliyordum biliyordum, ama kabul edin ki haftasonun gelişi de gidişatı da genelde cumadan belli olur...
Biliyordum biliyordum, ama kabul edin ki haftasonun gelişi de gidişatı da genelde cumadan belli olur...
Motorcu camiası için bu deyim doğru bencede :mrgreen:8)
cihan54
17.Ocak.2014, 15:24
Detay bilgisi derken tam olarak neyi öğrenmek istediğini bilmiyorum ama, Sürüş Kütahya Dumlupınar'dan Çanakkaleye olacak. Büyük katılım olur sanıyorum. Çanakkalede hem otel pansiyon hem de çadır konaklaması olacak. O tarihin seçilme sebebi de; bütün dünyadan anzaklar dedelerinin mezarlarına anma töreni için geliyorlar. Biz de dedelerimizi anma ve varlığımızı göstermemiz amaçlı yapılan bir organizasyon.
Emrehan
17.Ocak.2014, 15:29
Detay bilgisi derken tam olarak neyi öğrenmek istediğini bilmiyorum ama, Sürüş Kütahya Dumlupınar'dan Çanakkaleye olacak. Büyük katılım olur sanıyorum. Çanakkalede hem otel pansiyon hem de çadır konaklaması olacak. O tarihin seçilme sebebi de; bütün dünyadan anzaklar dedelerinin mezarlarına anma töreni için geliyorlar. Biz de dedelerimizi anma ve varlığımızı göstermemiz amaçlı yapılan bir organizasyon.
Burdan gençlerimize sağduyu ve itidal çağrısı yapmak istiyorum bu vesileyle. Anzaklar'a dalmayın sakın oralarda; provokasyona gelmeyin. :p
Şaka bir yana; bu sene katılmayı en çok istediğim etkinlik. Bakalım bu hususta SUlar ne tarafa akacak... [smilie=greencolorz:
cihan54
17.Ocak.2014, 15:31
Burdan gençlerimize sağduyu ve itidal çağrısı yapmak istiyorum bu vesileyle. Anzaklar'a dalmayın sakın oralarda; provokasyona gelmeyin. :p
Şaka bir yana; bu sene katılmayı en çok istediğim etkinlik. Bakalım bu hususta SUlar ne tarafa akacak... [smilie=greencolorz:
:p:p:p:p:cheesy:
istanbuldaki gurupları kim organize ediyor plan nedir onun bilğisi lazım 8)
Sen çıkarsın biz peşine düşeriz. Alsana grup ve organize 8)
Bir aksilik olmazsa katılmayı kesinlikle isterim.
adamları birde sitelerine Türkçe bölüm ilave etmişler.
http://www.anzacsite.gov.au/2visiting/tr/trwalk_08lonepine.html
Sen çıkarsın biz peşine düşeriz. Alsana grup ve organize 8)
Bir aksilik olmazsa katılmayı kesinlikle isterim.
adamları birde sitelerine Türkçe bölüm ilave etmişler.
http://www.anzacsite.gov.au/2visiting/tr/trwalk_08lonepine.html
Haritadan baktım 317 km 4 saat veriyor motorla en az 5-6 saatlik yol ve + dönüş açıkcası usta sürücülerin dışında bu yola toplu gurup çıkmak doğru olmaz [smilie=greencolorz:
cihan54
17.Ocak.2014, 16:15
Detaylı bilgiler ve organizasyon düzenlemeleri, önümüzdeki platform toplantılarında netleşecektir. O bilgileri de aktarırım abi. Önümüzdeki platform ve federasyon toplantılarına ben de katılıyorum çünkü..
Haritadan baktım 317 km 4 saat veriyor motorla en az 5-6 saatlik yol ve + dönüş açıkcası usta sürücülerin dışında bu yola toplu gurup çıkmak doğru olmaz [smilie=greencolorz:
Herkes kendinden sorumlu, ama yolda üzücü bir olay herkesi etkileyeceği için konu biraz düşündürücü tabi.
Detaylı bilgiler ve organizasyon düzenlemeleri, önümüzdeki platform toplantılarında netleşecektir. O bilgileri de aktarırım abi. Önümüzdeki platform ve federasyon toplantılarına ben de katılıyorum çünkü..
Bak sıcak ve iyi bir haber geliyorum diyor. :|
UCANLAZ
17.Ocak.2014, 17:19
Eyvallah Cihan başkan...Madem ünvan var kullanmak lazım8)
(Bildiğim kadarı ile Erol başkanın yardımcısı olmuştun)
Kütahya olayını bilmiyordum.Ben de katılmak istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek.Hemen hemen her sene Çanakkale'ye giderim 3-4 günlüğüne kamp için
cihan54
17.Ocak.2014, 17:25
Eyvallah Cihan başkan...Madem ünvan var kullanmak lazım8)
(Bildiğim kadarı ile Erol başkanın yardımcısı olmuştun)
Kütahya olayını bilmiyordum.Ben de katılmak istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek.Hemen hemen her sene Çanakkale'ye giderim 3-4 günlüğüne kamp için
Evet :happy: Erol Başkanı indiremedik tahttan :x :dil: bu yıl federasyon-platform muhabbetleri karışık ve oralarda bağlantıları-söz hakkı çok fazla. O yüzden bu sene de sürdürüp aynı zamanda bu konuda beni eğitmek istiyorlarmış..
Çanakkale'ye bir türlü kısmet olmadı ne kadar çok istediğimi bir ben bilirim. Bu sene Allah kısmet ederse artık gidebilmek istiyorum..25 nisanda olsun farklı bir tarihte olsun. Ama gitmem lazım.. :cry: bak yine duygulandım :(
UCANLAZ
17.Ocak.2014, 17:32
Kütahya'ya gidip Çanakkale'ye geçmek yerine Kütahya'dan gelen gruba Bursa'dan katılıp Çanakkale'ye geçmek iyi bir alternatif gibi ancak hem Eskihisar-Yalova hem de Çanakkale- Eceabat Abide arası feribot kullanmak gerekecek.
Yada direkt İstanbul'dan Tekirdağ üzerinden mekana varmak..
cihan54
17.Ocak.2014, 17:34
Kütahya'ya gidip Çanakkale'ye geçmek yerine Kütahya'dan gelen gruba Bursa'dan katılıp Çanakkale'ye geçmek iyi bir alternatif gibi ancak hem Eskihisar-Yalova hem de Çanakkale- Eceabat Abide arası feribot kullanmak gerekecek.
Yada direkt İstanbul'dan Tekirdağ üzerinden mekana varmak..
O zaman sürüşün bi anlamı olmayacaktır kanımca..
UCANLAZ
17.Ocak.2014, 18:11
O zaman sürüşün bi anlamı olmayacaktır kanımca..
Gezinin ana teması için doğru fakat İstanbul-Kütahya-Çanakkale güzergahı 800 km civarı yapıyor.Dönüşte 400 km civarı olsa 1200 km benim için 1-2 günde fazla olur muhtemelen.
cihan54
17.Ocak.2014, 18:22
Gezinin ana teması için doğru fakat İstanbul-Kütahya-Çanakkale güzergahı 800 km civarı yapıyor.Dönüşte 400 km civarı olsa 1200 km benim için 1-2 günde fazla olur muhtemelen.
25 Nisan cuma gününe denk geliyo. Haftasonuna bağlama şansın olursa güzel olur :happy:
UCANLAZ
17.Ocak.2014, 19:12
Daha 3 ay var bakalım.Kısmet diyelim başkan,
Günaydın, herkese iyi hafta sonları
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi nazar :)
Bugün Harika Güneşli bir Hava var müsait olanlar kaçırmasın 8)
omer_cip23
18.Ocak.2014, 11:32
güneşli istanbul sabahından herkeze günaydınlaar güzel insanlar yolunuz açık tekeriniz düz bassın inşallah :)
Erkan 28
20.Ocak.2014, 10:24
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Yeni bir hafta yeni heyecanlar, Allah herkesin işini rast getirsin :cheesy:nazar
cihan54
20.Ocak.2014, 10:30
Günaydın herkese... Ben hala hasta bu güzel havalarda [smilie=greencolorz:
Günaydınlar RAPTOR RIDERS Ailesi nazar
Herkese iyi haftalar :D
Cihan Allah Acil Şifalar Versin nazar
Emrehan
20.Ocak.2014, 10:55
Cihan iyileş çabuk beni sinirlendirme. :x
cihan54
20.Ocak.2014, 11:01
Sinirlenirsen nolur :x
omer_cip23
20.Ocak.2014, 11:23
günaydın abiler kardeşler muhteşem pazartesi gününden herkeze merhabaalar :) cihan abi geçmiş olsun
Emrehan
20.Ocak.2014, 11:46
Sinirlenirsen nolur :x
Üzülürsün genç; gelme üstüme fena yaparım bak. :x
cihan54
20.Ocak.2014, 12:07
Üzülürsün genç; gelme üstüme fena yaparım bak. :x
Hep lafta hep kurusıkı. Bi numaranı göremedik daha :x
UCANLAZ
20.Ocak.2014, 12:11
Günaydınlar..
Emrehan
20.Ocak.2014, 12:13
Hep lafta hep kurusıkı. Bi numaranı göremedik daha :x
Tamam sen kaşındın. :x Görürsün yakında. :x
av. Cevdet Yılmaz
20.Ocak.2014, 12:18
Gunaydinlar Raptorriders ailesi,
tuzla tapu dan hepinize selamlar:)
Özlemkayra
20.Ocak.2014, 12:26
Yine pazartesi... yine iş... monoton monotonn...
Günaydın efendim...
Gunaydinlar Raptorriders ailesi,
tuzla tapu dan hepinize selamlar:)
tuzla tapu da ne işin var abi ya?
av. Cevdet Yılmaz
20.Ocak.2014, 13:29
tuzla tapu da ne işin var abi ya?
Sorma,muvekkilin fabrikasini devredicegiz diye geldim buralara, 60 70km uzaklik vardir herhalde:x:)
Sorma,muvekkilin fabrikasini devredicegiz diye geldim buralara, 60 70km uzaklik vardir herhalde:x:)
çalışmıyor olsaydım gelirdim abi yanına
Herkese güzel bir gün olması dileğiyle Günaydın raptor riders camiasının güzel insanları.
cihan54
21.Ocak.2014, 10:14
Günaydınlar. Birazdan yola çıkıp isyanbula geliyorum. Aynı havayı soluyacağız beyaa :cheesy: İş gezisi yapalım biraz :happy:
Hoşgeldin yaparız sana, Gebze girişinde karşılayalım diycem ama mesai günündeyiz :(
Emrehan
21.Ocak.2014, 10:47
Günaydınlar. Birazdan yola çıkıp isyanbula geliyorum. Aynı havayı soluyacağız beyaa :cheesy: İş gezisi yapalım biraz :happy:
Feyzırlan mı gitçen beyaa? :mrgreen:
Günaydınlar Herkeseee :D
Cihan sen iyileşdinmi işe gittin birde istanbula geliyorsun istanbula kaçta nereye geliyorsun 8)
Erkan 28
21.Ocak.2014, 11:36
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Hayırdır Cancağazım Hasta hasta ne işin var istanbulda
Emrehan
21.Ocak.2014, 11:41
Feyzırlan mı gitçen beyaa? :mrgreen:
Cihan sen iyileşdinmi işe gittin birde istanbula geliyorsun istanbula kaçta nereye geliyorsun 8)
Hayırdır Cancağazım Hasta hasta ne işin var istanbulda
Adam yola çıkmış bile arkadaş... :p
omer_cip23
21.Ocak.2014, 12:03
günaydınnn abilerrr güzel bir gün geçirmeniz dileği ile :=)
av. Cevdet Yılmaz
21.Ocak.2014, 12:12
Gunaydinlar raptorriders ailesi ,yine Tuzla tapu dan sevgiler selamlar:)
UCANLAZ
21.Ocak.2014, 12:13
Günaydınlar..
Herkese hayırlı günler,güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. :D
cihan54
21.Ocak.2014, 14:58
Ehe :mrgreen: tarihî meşhur ünlü Karaköy balık lokantasındayım :p iş gezisi yav motorla niye geleyim. Ayrıca hastalığa devam.. :|
Erkan 28
21.Ocak.2014, 15:21
Ehe :mrgreen: tarihî meşhur ünlü Karaköy balık lokantasındayım :p iş gezisi yav motorla niye geleyim. Ayrıca hastalığa devam.. :|
Hoşgeldin cancağızım
Karaköy mü dikkat et oralarda :mrgreen::mrgreen:
Emrehan
21.Ocak.2014, 15:27
Denizden çok uzaklaşma, yukarılara doğru gitme, ıssız sokaklara sakın ha girme. :p
cihan54
21.Ocak.2014, 20:04
Galata kulesinin dibine çıktım. Baya büyük bi yapıymış. Tepesine çıkmak yine kısmet olmadı gerçi..
Galata kulesinin dibine çıktım. Baya büyük bi yapıymış. Tepesine çıkmak yine kısmet olmadı gerçi..
O yokuş çok diktir adamı yorar yarı yolda yan sokaklara dalmadın değilmi :mrgreen:
cihan54
21.Ocak.2014, 20:52
Abi hiç sorma. Çok mu kilo aldım ne :(
Abi hiç sorma. Çok mu kilo aldım ne :(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Herkese günaydın, bir haftayı daha ortaladık, hadi hayırlısı...
cihan54
22.Ocak.2014, 10:26
Herkese selamlarrrr :p :p ağzım kulaklarımda geziyorum. Sebebine geleyim hemen. Akşam 1600'lük bir yaratık canavar tank panzer gibi bişey kullandım. :p:p Neyse cıvımadan anlatayım.
Bir adet VN1600'ümüz oldu dünden itibaren. Başkanım aldı. Ben de gördüğüm an yapıştım hemen kullandım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-goz-alici-gurultulu-mean-streak-vn-1600-136401425/detay
İlandaki motoru aldık. Ben de başkana dedim Fazer'ı vereyim üstünü tamamlıyım dedim. Hadelen gibisinden bi argo kullandı. Git don al kendine gibisinden de bi argo kullandı. Sonrasını söylemiyim :p velhasıl ikna ettim. Git sat fazer'ını, bunu sana vereyim dedi :p
Allahım o nasıl bir ses o nasıl bir kasa.. Anlatılmaz yaşanır arkadaşlar. Hani derler ya, 1.6 araba alacaktım ama çok geldi 1.4 aldım diye.. Bildiğin 1.6 yahu şaka gibi :p sesi de homurdama desem değil kükreme desen değil :lol::p
Dinledim sesini resmen şarkı söylüyor makine, hadi darası isteyipte kavuşamayanlara diye bağlayalım
cihan54
22.Ocak.2014, 10:40
Benim de üzerine oturup ilk çalıştırdığımda yaptığım ilk yorumumdu; "Senfoni orkestrası çalıyor mübarek." :p
UCANLAZ
22.Ocak.2014, 10:45
Günaydınlar,
Hayırlı olsun gelecekti yeni motorun :lol:
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi nazar
Cihan çok güzel kasa fena bir makina egsoz aynen melodi sayıyor chopperde son nokta 1600 cc
makinayı alıca bir benzinci kızı ayarlamayı unutma ihtiyacın olucak :mrgreen:8)
Herkese selamlarrrr :p :p ağzım kulaklarımda geziyorum. Sebebine geleyim hemen. Akşam 1600'lük bir yaratık canavar tank panzer gibi bişey kullandım. :p:p Neyse cıvımadan anlatayım.
Bir adet VN1600'ümüz oldu dünden itibaren. Başkanım aldı. Ben de gördüğüm an yapıştım hemen kullandım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-goz-alici-gurultulu-mean-streak-vn-1600-136401425/detay
İlandaki motoru aldık. Ben de başkana dedim Fazer'ı vereyim üstünü tamamlıyım dedim. Hadelen gibisinden bi argo kullandı. Git don al kendine gibisinden de bi argo kullandı. Sonrasını söylemiyim :p velhasıl ikna ettim. Git sat fazer'ını, bunu sana vereyim dedi :p
Allahım o nasıl bir ses o nasıl bir kasa.. Anlatılmaz yaşanır arkadaşlar. Hani derler ya, 1.6 araba alacaktım ama çok geldi 1.4 aldım diye.. Bildiğin 1.6 yahu şaka gibi :p sesi de homurdama desem değil kükreme desen değil :lol::p
Bu ne yaa, insan binecek buna insan :p
Şimdiden hayırlı olsun Cihanım, hayırlıysa biran önce kavuşmak nasip olur inş. 8)
cihan54
22.Ocak.2014, 11:13
Cihan çok güzel kasa fena bir makina egsoz aynen melodi sayıyor chopperde son nokta 1600 cc
makinayı alıca bir benzinci kızı ayarlamayı unutma ihtiyacın olucak :mrgreen:8)
Benim makineden de az yakıyo :roll:
Başkan çok ekstrem bi hard kullanıcıdır. Motorlarını limitlerde kullanır hep. Ben de içiyodur bu dedim, "yok lan 40 kuruş yaktırabildim" diyo :p
Erkan 28
22.Ocak.2014, 11:15
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi:cheesy:nazar
Cancağızım şimdiden hayırlı olsun diyelim, şimdi iş fazerielden çıkarmaya geldi8)
Emrehan
22.Ocak.2014, 11:15
Pis! :x
O ne biçin ses olum; dizel midir, traktör motoru mudur bilemedim. :p :p :p
Rengi de berbat. O ne öyle, kavuniçi motor mu olur? :?
Çok kötü, çok... :cry:
cihan54
22.Ocak.2014, 11:18
Bu ne yaa, insan binecek buna insan :p
Şimdiden hayırlı olsun Cihanım, hayırlıysa biran önce kavuşmak nasip olur inş. 8)
Hayırlısı neyse o olsun. Tek kötü yanı, arka lastiği çok ince yapmışlar. Spyder'dan hallice..
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi:cheesy:nazar
Cancağızım şimdiden hayırlı olsun diyelim, şimdi iş fazeri elden çıkarmaya geldi8)
Onu öyle yangından mal kaçırır gibi elden çıkaramam yavru. Sadece eşe dosta söylerim bakın makinemi satabilirim, isteyen olursa bilginiz olsun diye. Çünkü çok seviyorum. İlana koymak haksızlıkmış gibi geliyo..
Pis! :x
O ne biçin ses olum; dizel midir, traktör motoru mudur bilemedim. :p :p :p
Rengi de berbat. O ne öyle, kavuniçi motor mu olur? :?
Çok kötü, çok... :cry:
Çatla patla e mi :x
SÜRÜCÜ
22.Ocak.2014, 11:27
günaydinnn ahaliiii
cihan54
22.Ocak.2014, 11:30
Alırsam arka tarafa şöyle bir dokunuş yaparım :sleep:
http://www.saarbike.de/projekte/5383409a780cc8b11/l008.jpg
günaydinnn ahaliiii
Günaydınlar efem :happy:
av. Cevdet Yılmaz
22.Ocak.2014, 11:33
Günaydınlarr Raptorriders ailesi,
bugün sonunda oturup bilgisayarın başına,devlet dairelerinden gunaydın esajı atmak zorunda kalmadım,Levent'den hepinize selamlar
:)
Alırsam arka tarafa şöyle bir dokunuş yaparım :sleep:
http://www.saarbike.de/projekte/5383409a780cc8b11/l008.jpg
Günaydınlar efem :happy:
Motoru alırsan, parası ne olursa olsun, bu dediğini yap. Çok fena gözüküyo bu haliyle yaa :cheesy:
Herkese günaydın, dün perşembe sanıyordum zarardayım :(
Erkan 28
23.Ocak.2014, 10:36
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar
omer_cip23
23.Ocak.2014, 10:44
günaydınlar güzel ailee :=)
Emrehan
23.Ocak.2014, 11:03
cihan54
23.Ocak.2014, 11:05
Bebeeem. Yağmur geldi yeniçağa yattı :(
av. Cevdet Yılmaz
23.Ocak.2014, 11:08
Günaydınlar Raptorriders ailesi , hava bügun bozmaya başlıycak gibi, şemsiyenizi unutmayın:)
Emrehan
23.Ocak.2014, 11:12
Bebeeem. Yağmur geldi yeniçağa yattı :(
Ben de onu diyecektim. :( Yağmur gelmese de Cumartesi annem geliyo. Her türlü yatar. :|
cihan54
23.Ocak.2014, 11:21
Ben de onu diyecektim. :( Yağmur gelmese de Cumartesi annem geliyo. Her türlü yatar. :|
Olm biz yine fuara kalcaz gibi yav :ntr:
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi nazar8)
Emrehan
23.Ocak.2014, 11:27
Olm biz yine fuara kalcaz gibi yav :ntr:
O hususta da suyun akışı olumlu yönde bu arada. Dün kontrol ettim de. :mrgreen:
cihan54
23.Ocak.2014, 11:40
O hususta da suyun akışı olumlu yönde bu arada. Dün kontrol ettim de. :mrgreen:
Oo hadi bakalım. Susuz gelme bari..
Emrehan
23.Ocak.2014, 11:59
Fuara gelebilirsem çok iyi olacak hakikaten.
VN1700 Classic, VN1700 Classic Tourer ve VN1700 Voyager arasında kararsız kaldım da. :p :p :p
İlkiyle sonuncusu arasında da yedibin avro fiyat farkı var bu arada; böyle kararsızlığa can kurban. :p
Hayaller, hayaller... :(
cihan54
23.Ocak.2014, 12:18
Fuara gelebilirsem çok iyi olacak hakikaten.
VN1700 Classic, VN1700 Classic Tourer ve VN1700 Voyager arasında kararsız kaldım da. :p :p :p
İlkiyle sonuncusu arasında da yedibin avro fiyat farkı var bu arada; böyle kararsızlığa can kurban. :p
Hayaller, hayaller... :(
Çocuk seni eşşek sudan gelinceye kadar döverim :p :p
Özlemkayra
23.Ocak.2014, 12:21
Günaydın... Yağmur yağsın... Susuz kalmayalım yazın...
Emrehan
23.Ocak.2014, 12:52
Çocuk seni eşşek sudan gelinceye kadar döverim :p :p
O eşeği sudan getirir seni teptiririm. :cheesy:
cihan54
23.Ocak.2014, 12:56
O eşeği sudan getirir seni teptiririm. :cheesy:
Olm bak seni çamaşır suyuna batırır batırır çıkarırım :ntr:
Emrehan
23.Ocak.2014, 13:02
Olm bak seni çamaşır suyuna batırır batırır çıkarırım :ntr:
Var ya "o laflar boy boy" a kadar gider bu olm. :p :p :p
cihan54
23.Ocak.2014, 13:06
Var ya "o laflar boy boy" a kadar gider bu olm. :p :p :p
Hep sulu şakalar arkadaş biraz çıtanı yükselt yaa :p
Emrehan
23.Ocak.2014, 13:08
Hep sulu şakalar arkadaş biraz çıtanı yükselt yaa :p
Yükselticem yükseltmesine de; sen yetişemedikten sonra ne anladım ben o çıtadan? :p
Bak geliyo "o laflar boy boy" :p
cihan54
23.Ocak.2014, 13:09
Yükselticem yükseltmesine de; sen yetişemedikten sonra ne anladım ben o çıtadan? :p
Banane senin çıtandan nan :p
üff yeter :p
Emrehan
23.Ocak.2014, 13:11
üff yeter :p
Ehehe... :p :p :p
Ben sordum doktor bey ne olucak bu arkadaşların durumu diye ?
Oda kendi hallerine bırak birazdan yorulurlar dedi doğru demiş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emrehan
23.Ocak.2014, 13:41
Ben sordum doktor bey ne olucak bu arkadaşların durumu diye ?
Oda kendi hallerine bırak birazdan yorulurlar dedi doğru demiş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ben de diyorum bu Cihan kişisi azıttı; yüce kırmızı neden müdahale etmiyo diye. :p :p
Meğer doktor tavsiyesiymiş. :p
cihan54
23.Ocak.2014, 13:54
Ben naptım :x
Emrehan
23.Ocak.2014, 14:00
Ben naptım :x
Hep sen hep sen... :p
cihan54
23.Ocak.2014, 14:12
Şamar oğlanına döndük. Yüce Celil de bana vuruyo..
Şamar oğlanına döndük. Yüce Celil de bana vuruyo..
Ben isim vermedimki suçlu pisikolojisi işte 8)
cihan54
23.Ocak.2014, 15:15
Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi :
-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki?
Bir başkası:
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş.
Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok.Nerden baksan dökülüyor.
Hoca kızmış:
-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?
sercan.m
23.Ocak.2014, 17:41
Zamanlaması manidar.
:sleep:
Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.
Birisi :
-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki?
Bir başkası:
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş.
Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok.Nerden baksan dökülüyor.
Hoca kızmış:
-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?
Bir motorcu sahibinden com'a girmiş, altta gördüğü küçük resimlerde kendi motorunu görür görmez tanımışsa, o motorcu medyum mudur? İçgüdüleri mi kuvvetlidir? Yoksa sattığı motorla arasında halen süren duygusal bağ var mıdır?:lol: Yorum size kalmış 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-super-temizz-150141918/detay/
Neyse ki halen tertemiz [smilie=greencolorz:8)
Bir motorcu sahibinden com'a girmiş, altta gördüğü küçük resimlerde kendi motorunu görür görmez tanımışsa, o motorcu medyum mudur? İçgüdüleri mi kuvvetlidir? Yoksa sattığı motorla arasında halen süren duygusal bağ var mıdır?:lol: Yorum size kalmış 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-super-temizz-150141918/detay/
Neyse ki halen tertemiz [smilie=greencolorz:8)
Yine satılıga çıkmış ne gezgin makina çıktı yerinde duramıyor ama hala taş gibi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
24.Ocak.2014, 10:06
Günaydınlar, Celil gününden selamlar, herkese hayırlı cumalar efenim :sleep:
ozguralic
24.Ocak.2014, 10:20
Günaydın herkese :D
Aaaaa yine cuma gelmiş ne güzellll 8)
Ben bugün dışarıdayım forum size emanet arada kontrol edicem ona göre :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Erkan 28
24.Ocak.2014, 10:42
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar8)
Herkese hayırlı cumalar, iyi hafta sonları
Emrehan
24.Ocak.2014, 10:47
Yüce kırmızı dışarda olacakmış; hadi bahçede top oynayalım. :p :p :p
cihan54
24.Ocak.2014, 10:48
Ben bugün dışarıdayım forum size emanet
Hadi at koşturalım gençlik :x
Günaydın herkese hayırlı cumalar.
Celil motorla mı diye sorasım geldi?
Özlemkayra
24.Ocak.2014, 15:08
Öğlen oluvermiş yaa.. bugün zaman çabuk geçiyor iyi... Hafta sonları da bir çırpıda bitiyor, tam tersi olsa hep...
av. Cevdet Yılmaz
24.Ocak.2014, 19:23
Hayırlı Cumalar Raptorriders,
Bugün Gv 650 limi satmış bulunmaktayım, artık motor alana kadar iki teker hasreti yaşayacağım.
Motorun satış işinde Adminimiz yine abiliğini yaptı, bana çok çok çok yardımcı oldu ,Allah onu Raptorriders ekibinin başından eksik etmesin:):)
Celil motorla mı diye sorasım geldi?
Motorsuz yayaydım metrobüs turu yaptım
Hayırlı Cumalar Raptorriders,
Bugün Gv 650 limi satmış bulunmaktayım, artık motor alana kadar iki teker hasreti yaşayacağım.
Motorun satış işinde Adminimiz yine abiliğini yaptı, bana çok çok çok yardımcı oldu ,Allah onu Raptorriders ekibinin başından eksik etmesin:):)
Bugün cevdetin GV650 sini sattık
Cevdet hayırlısı olsun işallah daha iyilerini alırsın 8)
av. Cevdet Yılmaz
24.Ocak.2014, 19:46
Bugün cevdetin GV650 sini sattık
Cevdet hayırlısı olsun işallah daha iyilerini alırsın 8)
Aminn aminn:)
Gitti iki teker geldi dört teker, hayırlısı olsun. İnşallah daha iyisini alırsın.
Aminn aminn:)
Haırlı Olsun Kardeşim İnsallah Tekrar kavusursun gonlundeki motora Araban yakıyor masallah cok guzel bi sure sini idare eder sonra durumu toparlayınca motorla aramızda olursun tekrar dan Herşey gölünce Olsun İnş. kardeşim:D
av. Cevdet Yılmaz
26.Ocak.2014, 14:50
Haırlı Olsun Kardeşim İnsallah Tekrar kavusursun gonlundeki motora Araban yakıyor masallah cok guzel bi sure sini idare eder sonra durumu toparlayınca motorla aramızda olursun tekrar dan Herşey gölünce Olsun İnş. kardeşim:D
Kardeşim eksik olma cok teşekkür ediyorum artık hayırlısı diyelim:)
Gitti iki teker geldi dört teker, hayırlısı olsun. İnşallah daha iyisini alırsın.
Valla 2 teker verdik 4lüsünü aldık, inş daha iyilerini göreceğimiz günlerde gelir:)
Bugün dükkan açılmamış , Günaydınlar Raptorriders ailesi ,
bugünde ofiste,bugünde çalışıyorum ne demişler
çalışmak çalışmak çalışmak:)
Hava Buz evden kafayı çıkarmadan yan gelip yatıyorum :mrgreen:
Bende Celil senin gibi yaptım, ama bir başladık call of duty oymanaya akşam olmuş :)
o6mertsever
26.Ocak.2014, 21:34
Ankara daa sabahtan beri yağan tatlı bi yağmur var :)
Hava Buz evden kafayı çıkarmadan yan gelip yatıyorum :mrgreen:
Sis vardı zaten, bugün hiç yoklamadım seni :lol::mrgreen:
Sis vardı zaten, bugün hiç yoklamadım seni :lol::mrgreen:
Havanın tadı yoktu ama sen makinanın hasretine dayanamayıp yanına gelmişsin :mrgreen:8)
Alican
26.Ocak.2014, 22:43
Herkese hayirli aksamlar dilerim nasilsiniz
iyi akşamlar Herkes sessiz kış modunda :|
Serkan
26.Ocak.2014, 22:56
pusudayız ama takip var = ))
Serkan
26.Ocak.2014, 23:07
alican ist.da yağış varmış benim motoru açıkta bırakmadın değil mi = ))
o6mertsever
27.Ocak.2014, 00:45
İyi geceler RR ailesi :)
cihan54
27.Ocak.2014, 10:06
Herkese günaydınlar. Hayırlı bir hafta dilerim. Nassınız gençlik :mrgreen:
Günaydın, herkese bol kazançlı bir hafta olur inşallah.
Sabah kar atıştırıyordu, bakalım devamı gelecek mi?
Emrehan
27.Ocak.2014, 10:47
Bugün bir misafirim olacak ama süprüz. Söylemem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cihan54
27.Ocak.2014, 10:51
Bugün bir misafirim olacak ama süprüz. Söylemem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ben biliyom ki :mrgreen::lol:
Emrehan
27.Ocak.2014, 10:52
Ben biliyom ki :mrgreen::lol:
Zıpçıktılık yapma. :mrgreen: :p :mrgreen:
Sen de gelsene. :|
cihan54
27.Ocak.2014, 10:55
Ne güzel olmaz mıydı :| Ama artık harcamalarımı kısıyorum. Yeni motor alıcam ya, artık eski gezenti Cihan'a byby diyoruz :|
o6mertsever
27.Ocak.2014, 11:06
Herkese gunaydın iyi bir hafta olur umarım :)
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese karlı istanbul sabahından iyi haftalar 8)
Emrahan o misafirin bu havada zor :)
cihan54
27.Ocak.2014, 11:15
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese karlı istanbul sabahından iyi haftalar 8)
Neye göre kime göre zor. Ben olsam acımazdım kalkar giderdim. Hele onun kadar ateşliysem bu konu hakkında :p
Neye göre kime göre zor. Ben olsam acımazdım kalkar giderdim. Hele onun kadar ateşliysem bu konu hakkında :p
Herkes senin gibi uçuk değil bu havada karda yağmurda uzun yolmu olurmuş biliyorsun onun geçmişte ders aldığı sağlam bir tecrübesi olmuştu :lol:
cihan54
27.Ocak.2014, 11:18
biliyorsun onun geçmişte ders aldığı sağlam bir tecrübesi olmuştu :lol:
E aynı şeyi ben de sana söyleyebilirim. Biliyosun :mrgreen:
Emrehan
27.Ocak.2014, 11:34
Geldi bile pîrim. Ankara'da şu an. :cheesy:
cihan54
27.Ocak.2014, 11:34
Geldi bile pîrim. Ankara'da şu an. :cheesy:
Adam adam :mrgreen:
Motorla mı geldi Ankara'ya hemde bu havada...
Emrehan
27.Ocak.2014, 11:43
Motorla mı geldi Ankara'ya hemde bu havada...
Abi bu soruya cevap verirsem süprüzü kaçar. :p Dönünce kendisi anlatsın bence. :cheesy:
cihan54
27.Ocak.2014, 11:44
Abi bu soruya cevap verirsem süprüzü kaçar. :p Dönünce kendisi anlatsın bence. :cheesy:
Ağzını arıyo olm anlasana. Laf alacak çözecek kim olduğunu.. Ama O dönmeden zaten ifşa olur gibime geliyo :p
Ben çözdüm olayı sanki :)
av. Cevdet Yılmaz
27.Ocak.2014, 11:57
Ben çözdüm olayı sanki :)
sürprizi bilmek gibisi varmı:)
Günaydınlar Raptorriders ailesi, keyifli geçen bir hafta olsun:)
Tahminim doğru çıktı :) Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
Cevdet böyle mutlu sürprizleri her zaman bekleriz...
Erkan 28
27.Ocak.2014, 13:03
Ewet doslarim uzun zamandan beri hayalimde okan makineme sonunda kavustum. Suan ankaradayim birazdan emrehanin yanina gecegim sonra duruma gore ya otogar yada direk istanbul.
Makineyle ilgili daha sonra baslik acip oglumun reimlerini yukleyecegim.
Herkese Teşekkür. Iyiki varsiniz
cihan54
27.Ocak.2014, 13:05
Ewet doslarim uzun zamandan beri hayalimde okan makineme sonunda kavustum. Suan ankaradayim birazdan emrehanin yanina gecegim sonra duruma gore ya otogar yada direk istanbul.
Bana uğramıycan yani..
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Sen Ankaradan gelinceye kadar ben bir öncü resim koyayım 8)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1621925_10201422756267272_132307113_n.jpg
nazar Hayırlı uğurlu kasazıs belasız kullanman dileğiyle, çok güzel makine sanada yakışmış.
cihan54
27.Ocak.2014, 13:19
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Sen Ankaradan gelinceye kadar ben bir öncü resim koyayım 8)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1621925_10201422756267272_132307113_n.jpg
Ne de yakışıyo kardeşime :+1: Maşallah..
av. Cevdet Yılmaz
27.Ocak.2014, 13:39
Full+Full+Full+Full
Adamın Özü makina altına çok yakışmış ,getir oğlanı bekliyoruz,en yakın haftasonunda motorla arabanın tatlısını yiyoruz:cheesy::)
Baklavaların da yarısını kurtardın buarada:)
o6mertsever
27.Ocak.2014, 18:00
Ankarada bugun oyle donek bı hava varki :)
Ankarada bugun oyle donek bı hava varki :)
Sabah yağmur sonra güneş şimdi kar havası geliyor değilmi :mrgreen::mrgreen:
Erkan 28
27.Ocak.2014, 19:45
Kent turizm 5 30 arabasina koyduk motoru bende tam motorun ustunde 10 numarali koltuktayim allah kismet ederse saat 24 00gibi eve variriz. Bu arada motoru cok iyi bglanamadi buyuk ihtimalle 1 kac yerinde birseyler olacak. (Umarim birsey olmaz ) bu arada yorgunluktan ve soguktan donmus bit haldeyim
Emrehan
27.Ocak.2014, 19:48
Kent turizm 5 30 arabasina koyduk motoru bende tam motorun ustunde 10 numarali koltuktayim allah kismet ederse saat 24 00gibi eve variriz. Bu arada motoru cok iyi bglanamadi buyuk ihtimalle 1 kac yerinde birseyler olacak. (Umarim birsey olmaz ) bu arada yorgunluktan ve soguktan donmus bit haldeyim
Telefonun niye kapalı arkadaş? :?
Hadi hayırlı yolculuklar istanbula gelip motoru çalıştırınca bütün yorgunlugun geçer 8)
Bu sene Erkan'ı tutabilene aşkolsun :lol: :mrgreen:
Hayırlı olsun Erkan'cım :D nazar nazar
o6mertsever
27.Ocak.2014, 21:48
Hayırlı olsun abi darısı başıma :D
Birşey olnaz Allah' ın izniyle, zor kısmı bitti bundan sonrası kolay inşallah 8)
Erkan 28
28.Ocak.2014, 04:04
saat 1:30 sağ sağlim eve geldik. Yarın güzel bir başlıkta tanıtacağım motoru.
Tüm Raptor Riders Ailesine ilgi, alakası ve iyi dilekleri için ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER İyiki varsınız ve iyiki bu güzel ailenin içindeyim. :cheesy::cheesy: nazar
cihan54
28.Ocak.2014, 10:01
Tüm Raptor Riders Ailesine ilgi, alakası ve iyi dilekleri için ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER İyiki varsınız ve iyiki bu güzel ailenin içindeyim. :cheesy::cheesy: nazar
Hadi geçmiş olsun :happy:
Herkese günaydın, özellikle yeni motor heyecanıyla erken kalkanlar (hatta uyuyamayanlar) için iki kere günaydın.
Tekrar hayırlı olsun, yorucu ama mutlu bir yolculuk içinde geçmiş olsun. Otobüse şu makineyi nasıl sığdırdın bir resim çekmişsindir artık. Paylaş bizde görelim nasıl oluyor.
omer_cip23
28.Ocak.2014, 10:41
buzz gibi bir istanbul sabahından herkese günaydınlar allah evsizlere dışarda kalmış yardıma muhtaç insanlara yardım etsin fazlasıyla soğuk
Emrehan
28.Ocak.2014, 11:01
cihan54
28.Ocak.2014, 11:06
Demek öyle diyosun ha.. Taşıt kredisinden uzak dur diyosun. Kendi bankandan al diyosun.. [smilie=greencolorz:
av. Cevdet Yılmaz
28.Ocak.2014, 11:26
Günaydınlar Raptorriders ailesi,
Erkan'dan daha güzel fotoları görelim de şenlenelim :)
Emrehan
28.Ocak.2014, 11:30
Demek öyle diyosun ha.. Taşıt kredisinden uzak dur diyosun. Kendi bankandan al diyosun.. [smilie=greencolorz:
Çok güzel özetledin genç. :cheesy:
Erkan geçmiş olsun hoş geldin :cheesy:
Erkan kardeşim Hayırlı Olsun Allah kaza bela Vermesin inş.
Erkan 28
28.Ocak.2014, 12:54
Gunaydinlar Raptor Riders Ailesi:cheesy:nazar
ozguralic
28.Ocak.2014, 14:52
Erkan günaydın. Yeni motorunu bi tanıt konu açıp 650 mi 1100 mü :)
Zincir yağlamak için üye olduğum başka bir forumda şöyle bir ürün var https://www.youtube.com/watch?v=CEdNc2GPyJU
Ben almak istiyorum ve sipariş verdim birkaç hafta sonra alıcam. 60 TL'ye satıyorlar.
İlgisini çeken veya düşünen olabilir diye paylaşmak istedim.
Zincir yağlamak için üye olduğum başka bir forumda şöyle bir ürün var https://www.youtube.com/watch?v=CEdNc2GPyJU
Ben almak istiyorum ve sipariş verdim birkaç hafta sonra alıcam. 60 TL'ye satıyorlar.
İlgisini çeken veya düşünen olabilir diye paylaşmak istedim.
Çok pratikmiş ama spyder in arkasını kaldıracakmı sen al bir bakalım 8)
UCANLAZ
28.Ocak.2014, 16:19
S.a arkadaşlar,
Erkan Hocam,hayırlı olsun.İkiledik dragstarları,Grubun arkasını biz toplarız artık:cheesy:
Eğer aldığın makine düşük KM li ise ve geçen senede satıştaydı ise benim motordan önce niyetlenip gidemediğim makina olabilir.
Erkan 28
28.Ocak.2014, 19:58
Sağolun arkadaşlar sabahtan beri birikmiş işlerin koşuşturmasından yazamadım akşam eve gideyim. Bu arada bagaj resmi bekleyenler hüsrana uğrayacak çünkü çekmeye vakit bulamadım. :(
Oğluma henüz isim veremedim, sizce ne olsun
XVS 650 Dragstar - 2005 model 30.000 km
Emrehan
28.Ocak.2014, 20:06
Sağolun arkadaşlar sabahtan beri birikmiş işlerin koşuşturmasından yazamadım akşam eve gideyim. Bu arada bagaj resmi bekleyenler hüsrana uğrayacak çünkü çekmeye vakit bulamadım. :(
Oğluma henüz isim veremedim, sizce ne olsun
XVS 650 Dragstar - 2005 model 30.000 km
Aman Erkan, sen sağ salim dönebildin ya, fotoğraf eksik olsun. :mrgreen: Çok korktum bi delilik yapıp motorla dönmeye kalkacaksın diye. :mrgreen:
Bu arada, ben fotoları göremiyorum ama; şu başlıkta (http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7059&page=4) bagajda 650 Dragstar fotoğrafı vardı diye hatırlıyorum. :cheesy:
Çok pratikmiş ama spyder in arkasını kaldıracakmı sen al bir bakalım 8)
Yazıyı aynen aktarıyorum
Parçanın orta kısmında bulunan iki ayrı delikte işlev gösteren portatif pim sayesinde parça, geri tepme yapmıyor ve lastik değişimi işlemi bitene kadar motoru havada tutabiliyor (ilk deneme Varadero üzerinde yapıldı, o ağırlığı bile rahatça kaldırıyor).
Alt kısmında bulunan 9 delik sayesinde, chopper motorlardan cross motorlara kadar kullanım yüksekliğine erişebiliyor.
Alüminyum malzemenin yumuşaklığı sebebiyle, tercihen metal profilden yapıldı ve motoru çizmemesi için her iki tarafına plastik kapak konuldu. Bu şekilde yaklaşık 600 gr. ağırlığında. Resimler prototip parçadan çekildi, temiz gözükmesi için ilk etapta beyaz sprey boyayla kaplanmıştı. Ancak seri üretimde nikel kaplama kullanılacak.
S.a arkadaşlar,
Erkan Hocam,hayırlı olsun.İkiledik dragstarları,Grubun arkasını biz toplarız artık:cheesy:
Eğer aldığın makine düşük KM li ise ve geçen senede satıştaydı ise benim motordan önce niyetlenip gidemediğim makina olabilir.
Dragstar kardeşliği için altyapı çalışmaları daha şimdiden başladı 8)
Erkan 28
29.Ocak.2014, 00:16
sabahtan beri bir başlık açayımda motoru tanıtayım diyorum ama ne zaman forumu açsam hemen telefon geliyor ve gidiyorum. yine aynısı oldu, Çokk yoruldum bugun çokkk. daha oğlumu bile göremedim:(:?
Herkese günaydın, hayırlı işler...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.