Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
cihan54
15.July.2013, 16:15
artık işlere yoğunlaşmam lazım bugunluk bu kadar yeter CANCAĞIZIM :mrgreen: kal sağlıcaklanazar8)
İş İş İş .. Biraz da bana vakit ayır :x (Tanıdık geldi mi :p)
cihan54
16.July.2013, 09:00
Günaydın gençler.. Herkese hayırlı günler bol kazançlar dilerim.. :happy:
Günaydın raptorrrr riderssss :x :x :x
Ohh bee rahatladım :mrgreen:
Bu arada Karadeniz turunun bazı resimlerini kaybettim sandım diye ödüm koptu, neyse ki dün akşam buldum. İnş. o raporuda hazırlayabilmek nasip olur.
cihan54
16.July.2013, 10:33
Günaydın raptorrrr riderssss :x :x :x
Ohh bee rahatladım :mrgreen:
Bu arada Karadeniz turunun bazı resimlerini kaybettim sandım diye ödüm koptu, neyse ki dün akşam buldum. İnş. o raporuda hazırlayabilmek nasip olur.
İnsan çok gezip çok foto çekince böyle oluyo demekki :mrgreen:
eralp_goksu
16.July.2013, 10:34
Gunaydin gencler :)
cihan54
16.July.2013, 10:43
Gunaydin gencler :)
Günaydın Rıfat abi :|
Yenge çoluk çocuk nasıllar.. :roll:
[B]GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDRES nazar8)[/B
Emre o raporu , resimleri unutmıcaz bekliyoruz haberin olsun :mrgreen:8)
cihan54
16.July.2013, 11:23
[B]GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDRES nazar8)[/B
Emre o raporu , resimleri unutmıcaz bekliyoruz haberin olsun :mrgreen:8)
Ee ne de olsa ailemizin medar-ı iftiharı :mrgreen:
İnsan çok gezip çok foto çekince böyle oluyo demekki :mrgreen:
Ondan değil yaa Habibe sağolsun aynı pozu 20 kere çektiği için telefonun hafızası doldu. :p Sonra onu yanımızdaki bir hard diske aktardık. Sonra resim çekmeye devam ettik. Uzatmayayım en son birleştirirken resimleri neredeyse 1 haftalık bölüm kayıptı. Geceleri kabuslar görmeye başlamıştım. Derken eve gelince başka bir yere kopyalamışım, dün akşam onu buldum. Çocuklar gibi şenim anlayacağınız :mrgreen:
Tamadır Celil abi, en kısa zamanda halledecem inş. o işide 8)
Ee ne de olsa ailemizin medar-ı iftiharı :mrgreen:
Estağfurullah Cihan' ım o senin medar-ı iftiharlığın :) Ne kadar zormuş yazması be, ilk defa yazdım hayatımda bu kelimeyi :mrgreen:
cihan54
16.July.2013, 11:55
Ondan değil yaa Habibe sağolsun aynı pozu 20 kere çektiği için telefonun hafızası doldu. :p Sonra onu yanımızdaki bir hard diske aktardık. Sonra resim çekmeye devam ettik. Uzatmayayım en son birleştirirken resimleri neredeyse 1 haftalık bölüm kayıptı. Geceleri kabuslar görmeye başlamıştım. Derken eve gelince başka bir yere kopyalamışım, dün akşam onu buldum. Çocuklar gibi şenim anlayacağınız :mrgreen:
Tamadır Celil abi, en kısa zamanda halledecem inş. o işide 8)
Estağfurullah Cihan' ım o senin medar-ı iftiharlığın :) Ne kadar zormuş yazması be, ilk defa yazdım hayatımda bu kelimeyi :mrgreen:
:p neyse bekliyoruz işte raporunu inşallah 8)
cihan54
18.July.2013, 11:47
Celil abi.. İnanç abiden haber var mı.. [smilie=greencolorz:
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
Celil abi.. İnanç abiden haber var mı.. [smilie=greencolorz:
Evet var dün aradım 15 dakika konuştuk sesi çok iyi geliyor oda kendini daha iyi hissediyor yavaş yavaş yürüyüşler başlamış herşey yolunda iftar yemeğine gelmeyi istiyor ama kendini güçlü iyi hisseder bir araba ayarlarsa belki gelicek nazar8)
cihan54
18.July.2013, 11:58
GÜNAYDINLAR HERKESE 8)
Evet var dün aradım 15 dakika konuştuk sesi çok iyi geliyor oda kendini daha iyi hissediyor yavaş yavaş yürüyüşler balamış herşey yolunda iftar yemeğine gelmeyi istiyor ama kendini güçlü iyi hisseder bir araba ayarlarsa belki gelicek nazar8)
oh içim rahatladı. Uzun süredir yoktu, sesi çıkmıyodu. Merak ettim :( Ama çok şükür iyimiş. Ameliyat başarılı mı geçmiş, tamamen düzelmiş mi, başka herhangi birşey olcakmıymış..
İftara gelsin tabi yaa.. Hatta ben getireyim onu iftara, özel şoförü olayım onun ben :happy:
oh içim rahatladı. Uzun süredir yoktu, sesi çıkmıyodu. Merak ettim :( Ama çok şükür iyimiş. Ameliyat başarılı mı geçmiş, tamamen düzelmiş mi, başka herhangi birşey olcakmıymış..
İftara gelsin tabi yaa.. Hatta ben getireyim onu iftara, özel şoförü olayım onun ben :happy:
Herşey yolunda hiçbir sıkıntı yok nazar:cheesy:
Erkan 28
18.July.2013, 17:44
Bi nefes al daaaaaa. :mrgreen::mrgreen:
herkese merhabalar nasılsınız millet:?:
cihan54
18.July.2013, 17:50
Bi nefes al daaaaaa. :mrgreen::mrgreen:
herkese merhabalar nasılsınız millet:?:
yorgunum çok :( sen nasılsın
Erkan 28
18.July.2013, 17:56
yorgunum çok :( sen nasılsın
sen dahada berbat bir yorgunluktayım
cihan54
18.July.2013, 18:08
sen dahada berbat bir yorgunluktayım
Hiç sanmıyorum o kadar olduğunu.. Son on gündür sabah 6 akşam 7 işteyim. 7'de eve geçip motoru alıyorum, başlıyorum koşturmaya. Festival için sponsordu firmalardı anlaşmalardı vs. gelip iftar yapıyorum. Sonra tekrar çıkıyorum. Elemanları toplayıp bilgilendiriyorum, bazı görev dağılımları yapıyorum. Gidip kulüple görüşüyorum bilgi verip bilgi alıyorum. Ertesi gün yine buna çok benzer bir program.
10 gündür 2 veya 3 saat uyuyabiliyorum. Bazen sahurda eve anca gelebiliyorum bu koşuşturmacadan. Ya da 12'de geliyosam sahura kadar uyuyamıyorum. Sahuru yapıp yattığımda saat 4 olmuş oluyor.
Ya da bi sağlık problemim peydah oldu, sahura kadar o uyutmuyor..
Anlamadım gitti, bünye nereye kadar dayancak böyle. Harbi çok yoruldum, ve çok yalnız hissediyorum. Kimse birşey yapmıyor yapamıyor. Üff başlıycam yaa, içini dök rahatlaya çevirdim ortamı..
Napıyo bizim kule.. ses yok mu hala..
Hiç sanmıyorum o kadar olduğunu.. Son on gündür sabah 6 akşam 7 işteyim. 7'de eve geçip motoru alıyorum, başlıyorum koşturmaya. Festival için sponsordu firmalardı anlaşmalardı vs. gelip iftar yapıyorum. Sonra tekrar çıkıyorum. Elemanları toplayıp bilgilendiriyorum, bazı görev dağılımları yapıyorum. Gidip kulüple görüşüyorum bilgi verip bilgi alıyorum. Ertesi gün yine buna çok benzer bir program.
10 gündür 2 veya 3 saat uyuyabiliyorum. Bazen sahurda eve anca gelebiliyorum bu koşuşturmacadan. Ya da 12'de geliyosam sahura kadar uyuyamıyorum. Sahuru yapıp yattığımda saat 4 olmuş oluyor.
Ya da bi sağlık problemim peydah oldu, sahura kadar o uyutmuyor..
Anlamadım gitti, bünye nereye kadar dayancak böyle. Harbi çok yoruldum, ve çok yalnız hissediyorum. Kimse birşey yapmıyor yapamıyor. Üff başlıycam yaa, içini dök rahatlaya çevirdim ortamı..
Napıyo bizim kule.. ses yok mu hala..
o işi sana boşunamı itelediler onlar kurtuldu ne demişlerdi sana bize taze kan lazım bu lafın çevirisi senin anlattığın işleri yapacak adam lazım diye tercüme edilebilir :mrgreen:
Allah sana kolaylık güç kuvvet versin nazar:cheesy:
eralp_goksu
19.July.2013, 06:25
Kolay gelsin abim..
cihan54
19.July.2013, 09:03
Sen nerelerdesin yine pis Fazercı..
Celil gününden herkese günaydınlar.. Hayırlı cumalar efenim :sleep:
Erkan 28
19.July.2013, 10:06
Herkeslere GÜNAYDNLAR
cihannnn olm biz bitmişizde haberimiz yokmuş. bendemi içimi döksem ne yapsam :mrgreen:
olmadıkı bi emekliliğimiz istediğin saatte yat istediğin saatte kalk offf offf:mrgreen:
cihan54
19.July.2013, 10:11
Herkeslere GÜNAYDNLAR
cihannnn olm biz bitmişizde haberimiz yokmuş. bendemi içimi döksem ne yapsam :mrgreen:
olmadıkı bi emekliliğimiz istediğin saatte yat istediğin saatte kalk offf offf:mrgreen:
Valla haaa bu saatlerde pireler uçuşsun :p şöyle öğlen yaklaştıkça sıcaklık artınca anca uyanayım, oramı buramı kaşıyarak yataktan kalkayım yüzümü yıkamaya zombi yürüyüşü ile gidip, sonra balkona çıkıp gerine gerine etrafımı süzeyim..
Bu arada dün akşam da 3 saat uyudum yine. gidişat değişmedi :(
Erkan 28
19.July.2013, 10:18
Valla haaa bu saatlerde pireler uçuşsun :p şöyle öğlen yaklaştıkça sıcaklık artınca anca uyanayım, oramı buramı kaşıyarak yataktan kalkayım yüzümü yıkamaya zombi yürüyüşü ile gidip, sonra balkona çıkıp gerine gerine etrafımı süzeyim..
Bu arada dün akşam da 3 saat uyudum yine. gidişat değişmedi :(
Valla olm uyku satlerimde değişme yok benim gece 01 de yatayrum sabah 8 de kalkayrum ama ne kadar uyusamda fark etmiyor, çünkü bünyem yorgun. 1 ay daha böyle devam edeceğim. 7/24 ERKAN iş başında bak bak psiklojime bak
bu eski halim :mrgreen::p:x8):):mrgreen::p:x8):)nazar
bu yeni halim :(:?:cry::evil::shock::srch::arw::wrn::hırr:[smilie=redcolorz3_::ntr::crs::oops::offtopic::ban: :pls::saveded::twisted::tr:
cihan54
19.July.2013, 10:22
Valla olm uyku satlerimde değişme yok benim gece 01 de yatayrum sabah 8 de kalkayrum ama ne kadar uyusamda fark etmiyor, çünkü bünyem yorgun. 1 ay daha böyle devam edeceğim. 7/24 ERKAN iş başında bak bak psiklojime bak
bu eski halim :mrgreen::p:x8):):mrgreen::p:x8):)nazar
bu yeni halim :(:?:cry::evil::shock::srch::arw::wrn::hırr:[smilie=redcolorz3_::ntr::crs::oops::offtopic::ban: :pls::saveded::twisted::tr:
Seninki yine çok renkliymiş. Benim halimi anlatan tek smili var da o da burda yok.. :p mala bağladım diyim sen anla :p
Erkan 28
19.July.2013, 10:25
Seninki yine çok renkliymiş. Benim halimi anlatan tek smili var da o da burda yok.. :p mala bağladım diyim sen anla :p
hahhhahaahhahhahhhhahha
offffffffff koy ver gitsin olm nereye kadar giderse, bu arada cevo 1-2 gün içinde gelir 8)
cihan54
19.July.2013, 10:27
hahhhahaahhahhahhhhahha
offffffffff koy ver gitsin olm nereye kadar giderse, bu arada cevo 1-2 gün içinde gelir 8)
Hee dün mesaj attım yokladım. Oooh tabi hayat sana güzel dedim. mıçından ter atarcasına cevap geldi, oruçlu oruçlu ev taşıyorum imanım gevremiş, güzel yanını ben de görsem de serinlesem gibisinden bi cevap geldi :p
Erkan 28
19.July.2013, 10:30
Hee dün mesaj attım yokladım. Oooh tabi hayat sana güzel dedim. mıçından ter atarcasına cevap geldi, oruçlu oruçlu ev taşıyorum imanım gevremiş, güzel yanını ben de görsem de serinlesem gibisinden bi cevap geldi :p
geldimi cevo haberim yok
Yormayın gençler kendinizi bu kadar diyim mi? :mrgreen:
Allah hepimize kolaylık versin.
Bu arada sabahlarınız da hayrola 8)
cihan54
19.July.2013, 10:37
geldimi cevo haberim yok
Bilmiyom, geldi de burdaki evi mi taşıyo yoksa ailesinin evini mi..
Yormayın gençler kendinizi bu kadar diyim mi? :mrgreen:
Allah hepimize kolaylık versin.
Bu arada sabahlarınız da hayrola 8)
Aha kaşınan biri :p genç, konuşturma beni :x "rapor ne oldu rapor" diye sorarım hee..
Günaydınlar raptor rıders ailesi nazar8)
cihan54
19.July.2013, 11:44
Günaydınlar raptor rıders ailesi nazar8)
Nasıl iyi uyudun mu canım :roll:
Nasıl iyi uyudun mu canım :roll:
senin tarif ettiğin gibi uyudum ve kalktım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
19.July.2013, 11:50
senin tarif ettiğin gibi uyudum ve kalktım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
düşmanına yapılmaz bu nispet... :ntr:
düşmanına yapılmaz bu nispet... :ntr:
çok çalış ileride (çok çok ileride) sende yaparsın ben çok uzun senelerce sabah
05 de karanlıkta kalkıp işe gittim bunu hakettim çalış seninde olur kıskanma :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
elvs23
19.July.2013, 11:57
merhaba arkadaşlar daytona 350cc ile bende RR ailesine katıldım
Merhaba emre günaydın seni hemen tanışma başlığına alalım tebrikleri orada kabul et burada araya kaynamasın 8)
tanışma başlığı:http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
cihan54
19.July.2013, 12:01
çok çalış ileride (çok çok ileride) sende yaparsın ben çok uzun senelerce sabah
05 de karanlıkta kalkıp işe gittim bunu hakettim çalış seninde olur kıskanma :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Vaay şimdi de küçük velet muamelesi ha.. Erkan ne diyo bu admin ya, indirelim bunu tahtından gel.. :-1:
Hoşgeldiiiin 8) tanışma bölümünde kendine bir tanışma başlığı açsana sende, çok güzel oluyo bak valla :cheesy:
eralp_goksu
19.July.2013, 12:11
Sen nerelerdesin yine pis Fazercı..
Celil gününden herkese günaydınlar.. Hayırlı cumalar efenim :sleep:
Ben hep buralardayim :D
eralp_goksu
19.July.2013, 12:14
Vaay şimdi de küçük velet muamelesi ha.. Erkan ne diyo bu admin ya, indirelim bunu tahtından gel.. :-1:
Hoşgeldiiiin 8) tanışma bölümünde kendine bir tanışma başlığı açsana sende, çok güzel oluyo bak valla :cheesy:
Kim kimi tahtindan indiriyo bakalim! Sakin :mrgreen:
cihan54
19.July.2013, 12:16
Bişey sorcam, Yağcılar nerenin ilçesiydi yav :ntr:
eralp_goksu
19.July.2013, 12:30
Hahahaha izmirin :mrgreen:
cihan54
19.July.2013, 12:31
Hahahaha izmirin :mrgreen:
Tabi ya.. Doğru, tamam.. Sen de İzmir düşünüyodun zaten.. Tamam.. :ntr:
(Nice 4 binlere)
Aha kaşınan biri :p genç, konuşturma beni :x "rapor ne oldu rapor" diye sorarım hee..
Eee, kemmm, kümmm... Ben bir arkadaşa bakıp çıkacaktım :mrgreen:
Erkan 28
19.July.2013, 14:34
yok kardeşim şimdilik boşver dokunmayalım malum benim moderatörlüğüm bile yok sonra maazAllah siteden şutlar felan :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
şişşşşşşşşşşşştttttttttttt sen sus bakayım :mrgreen::mrgreen: büyükler konuşurken araya girilmez :mrgreen:
hani bi göksu vardı biliyonmu ERALP GÖKSU orası knk
Eee, kemmm, kümmm... Ben bir arkadaşa bakıp çıkacaktım :mrgreen:
burdayım Emre :mrgreen: RAPOR ne oldu RAPOR :mrgreen::mrgreen:
burdayım Emre :mrgreen: RAPOR ne oldu RAPOR :mrgreen::mrgreen:
Aaa arkadaşım gelmiş, hadi görüşürüz :p
cihan54
19.July.2013, 15:27
Aaa arkadaşım gelmiş, hadi görüşürüz :p
Sen raporunu yaz ben fotolarını linklerim. Bak sana bi güzellik benden..
diycem de zamanım yok :ntr:
Sen raporunu yaz ben fotolarını linklerim. Bak sana bi güzellik benden..
diycem de zamanım yok :ntr:
Bir ara ciddi ciddi düşündüm hee :mrgreen: Pis kandırıkçıııııı :x :x
cihan54
19.July.2013, 18:16
Bir ara ciddi ciddi düşündüm hee :mrgreen: Pis kandırıkçıııııı :x :x
Benim de cümleyi yazdıktan sonra aklıma geldi ne kadar yoğun olduğum :p
Yarın sabah Ankaraya gidiyorum. iki gün ordayım. Haftaya haftasonu istanbuldayım sizin yanınızda olcam. Hafta içi çalışıyorum. Akşam iftar öncesi ve sonrasında da festival için koşturuyorum.. :ntr:
Ha, hazır konusu açılmışken, Noldu bizim rapor :ntr:
eralp_goksu
19.July.2013, 21:08
Tabi ya.. Doğru, tamam.. Sen de İzmir düşünüyodun zaten.. Tamam.. :ntr:
(Nice 4 binlere)
3 bin o yanlislik var :)
Emre abi rapor ne alemede? :mrgreen:
Ramazan dolayısıyla kapalıyız efenim :mrgreen:
Şaka şaka :p Resimleri düzeltiyoruz sonra da rapora başlayacam inşallah 8)
mrtckrt
20.July.2013, 11:59
Herkese günaydın 10 gündür Kars'tayım ve ne yazıkki en erken 2 hafta sonra evi taşıyabilecek gibiyim
Motorcunun motorsuz kalması ne kötüymüş yahu ..... :(
Günaydınlar herkese :D:D:D
Murat senin durumun zor :(
cihan54
20.July.2013, 12:34
Size Ankara yolundan sesleniyorum: "otobüs yolculuğu çok yorucuymuş, mıçım ağrıdı daha yolu yarılamadık bile. Ben oğlumu özledim."
Size Ankara yolundan sesleniyorum: "otobüs yolculuğu çok yorucuymuş, mıçım ağrıdı daha yolu yarılamadık bile. Ben oğlumu özledim."
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: halka karışmak böyle bir şey :mrgreen:
iyi yolculuklar 8)
Erkan 28
20.July.2013, 13:10
araba yolculuğu kötü diyorsun ama otobüsün internetinden yorum yazıyorsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yok ona da garip bi bahane buldu. Seni göremeyeceksem Napim sakarya fest'de dedi...
neden seni sakarya motofestte göremiyoz hayırdırrrrrr
cihan54
20.July.2013, 14:13
araba yolculuğu kötü diyorsun ama otobüsün internetinden yorum yazıyorsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
neden seni sakarya motofestte göremiyoz hayırdırrrrrr
Cevap 1: kendi internetim
Cevap 2: Festival organizatörlüğünü biraderin yapıyor...
Erkan 28
20.July.2013, 14:19
Cevap 1: kendi internetim
Cevap 2: Festival organizatörlüğünü biraderin yapıyor...
hahahahhahahaha
organizatörsün diye bize vakit ayırmayacaksan bende neyleyim motofesti
cihan54
20.July.2013, 14:50
hahahahhahahaha
organizatörsün diye bize vakit ayırmayacaksan bende neyleyim motofesti
Gelme len :x
Ne ayıp ne ayıp
Erkan 28
20.July.2013, 15:37
TERBİYESİZZZZZ
Gelmiyorum laynnnnnnnnn:x:x
cihan54
20.July.2013, 18:19
Gonuşma nan :x
Gençler yapmayın böyle şeyler cık cık cık :evil: :evil:
Cihan sen bizle ilgilenmeyecek misin yoksa? :shock: Yok yok o kadar da değildir canım :?
cihan54
21.July.2013, 02:31
Gençler yapmayın böyle şeyler cık cık cık :evil: :evil:
Cihan sen bizle ilgilenmeyecek misin yoksa? :shock: Yok yok o kadar da değildir canım :?
Ilgilenicem tabi de pek bir araya gelemiycez..
marlox
21.July.2013, 08:05
Günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir pazar günü dilerim...
Erkan 28
21.July.2013, 10:29
GÜNAYDINLAR RR AİLESİ
Ilgilenicem tabi de pek bir araya gelemiycez..
yok abi dahada davosa gitmem. NOKTAA :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Günaydın abilerim, kardeşlerim :mrgreen: 8) :p
Neyse Cihan' la zaten haftaya görüşecez Erkan, orada sorguya çekeriz 8)
cihan54
21.July.2013, 15:25
GÜNAYDINLAR RR AİLESİ
yok abi dahada davosa gitmem. NOKTAA :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Davos kadar taş düşsün gaffana e mi
ozguralic
22.July.2013, 10:09
Günaydın millet 8)
cihan54
22.July.2013, 10:19
Günaydın Özgürüm, Bursa'da havalar nasıl :happy: çok duruldunuz galiba son zamanlarda :happy:
GÜNAYDIN RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar :D
HERKESE İYİ HAFTALAR 8)
Günaydınlar olsun inş. :)
ozguralic
22.July.2013, 11:45
Günaydın Özgürüm, Bursa'da havalar nasıl :happy: çok duruldunuz galiba son zamanlarda :happy:
Cihancım bursa'da havalar iyi ben 4 gündür Bozcaada kaçamağı yaptım yeni döndüm :mrgreen:
Bizim ekip duruldu biri tatilde 3-4 kişi çalışıyor bazısı her akşam canlı müzik yapıyor katılamıyor felan. Geçenlerde güzel bi toplandık ama sohbet etmekten fotoğraf çekmeyi unutmuşuz. :|
cihan54
22.July.2013, 11:55
Cihancım bursa'da havalar iyi ben 4 gündür Bozcaada kaçamağı yaptım yeni döndüm :mrgreen:
Bizim ekip duruldu biri tatilde 3-4 kişi çalışıyor bazısı her akşam canlı müzik yapıyor katılamıyor felan. Geçenlerde güzel bi toplandık ama sohbet etmekten fotoğraf çekmeyi unutmuşuz. :|
Bursa atak yapması lazım, öyle bi büyük şehirden bu sayı bence düşük yav.. :mrgreen:
ne sorcam ben sana.. Bursadan izmir tarafına gitmek için otoban varmış galiba. Kullanmalı mıyım sence. yoksa "normal yoldan da gayet rahat olursun" diyor musun..
ozguralic
22.July.2013, 12:24
eğer sabah 8-9 arası akşam 7-8 arası gibi geçmeyeceksen şehir içinden de geçsen farketmez.
ama ben hız yapıcam dersen çevre yolundan bas. Hem temiz yol risk az hem de bedava otoban ama öyle çok uzun değil toplasan 50 km felan yol
cihan54
22.July.2013, 12:31
eğer sabah 8-9 arası akşam 7-8 arası gibi geçmeyeceksen şehir içinden de geçsen farketmez.
ama ben hız yapıcam dersen çevre yolundan bas. Hem temiz yol risk az hem de bedava otoban ama öyle çok uzun değil toplasan 50 km felan yol
Ha söylemeyi unuttum pardon, bayramın birinci günü öğle sıraları... :ntr: normal şehirler arası trafik akışı hızında...
ozguralic
22.July.2013, 12:37
hiç problem olmaz dümdüz şehre gir zaten neredeyse şehirden çıkana kadar hiç lamba yok. heryer bat-çık durmadan geçersin.
cihan54
22.July.2013, 12:40
hiç problem olmaz dümdüz şehre gir zaten neredeyse şehirden çıkana kadar hiç lamba yok. heryer bat-çık durmadan geçersin.
Eyvallah kardeşcağızım. :happy: artık kafamı kurcalamaz. Zaten o gün otoban da beleş olacak da, şehirden geçerken en azından etrafı izleye izleye giderim mesela :happy:
Eyvallah kardeşcağızım. :happy: artık kafamı kurcalamaz. Zaten o gün otoban da beleş olacak da, şehirden geçerken en azından etrafı izleye izleye giderim mesela :happy:
şehir içindeki polis ve radar kontrolünü unutma ben geçen sene tur dönüşü yeni otoban yolu kullandım çok güzel kaymak gibi asfalt keyifli sürüşü var 8)
cihan54
22.July.2013, 12:52
şehir içindeki polis ve radar kontrolünü unutma ben geçen sene tur dönüşü yeni otoban yolu kullandım çok güzel kaymak gibi asfalt keyifli sürüşü var 8)
EDS'yi mi diyosun. Aramız pek iyi değil yaa eds ile. farketmiyorum mereti.. [smilie=greencolorz: Bu turda gözümü tüm yol boyunca açık tutmak zorundayım radarlara karşı...
EDS'yi mi diyosun. Aramız pek iyi değil yaa eds ile. farketmiyorum mereti.. [smilie=greencolorz: Bu turda gözümü tüm yol boyunca açık tutmak zorundayım radarlara karşı...
Bazen plakayı kapatmak gerekiyor sanırım :p
cihan54
22.July.2013, 20:04
Bazen plakayı kapatmak gerekiyor sanırım :p
Yok abi onu yapmam ben :( yersem paşa paşa yerim cezamı ama hak yiyomuşum gibi hissediyorum kapatınca. Veya, ne bileyim işte..
cihan54
23.July.2013, 09:56
Good morning family :happy:
Good morning family :happy:
Good morning guy.
Did not say anything butt................
will you come to us on saturday ???
cihan54
23.July.2013, 10:43
Good morning guy.
Did not say anything butt................
will you come to us on saturday ???
hahah :mrgreen: I know I know. Eralp called me too. I couldn't know what will I do. :mrgreen:
(By the way, we are chewing forum rules :mrgreen: Foreign language is forbidden at the forum :p)
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Birileri forumun dil ayarlarıyla oynamış :mrgreen:
hahah :mrgreen: I know I know. Eralp called me too. I couldn't know what will I do. :mrgreen:
(By the way, we are chewing forum rules :mrgreen: Foreign language is forbidden at the forum :p)
Yav sende hemen sopayı gösteriyon aba altından (Celil'e mi benzemeye başladın nedir ????).Hem suçlu hem güçlüsün.Hem ingilizce selam veriyon devam edince de çemkiriyon.:mrgreen: :mrgreen: Alllllaaaaaaaaaaa..........:x
Yok abi onu yapmam ben :( yersem paşa paşa yerim cezamı ama hak yiyomuşum gibi hissediyorum kapatınca. Veya, ne bileyim işte..
Ben uzun yolda bazen kapatıyorum mecbur. Ama paralı bir yola falan gireceksem inip açıyorum. Yani sadece radar olayı için kapıyorum. Daha doğrusu ilk defa bu Karadeniz turunda kapadım :) Ordu Giresun arasında her yer kamera ve yer yer 50' yi geçtiğin zaman ceza yazıp gönderiyorlarmış. Herkes çok dertli bu konudan. Çoğu yerde konvoy var, görsen çok komik :)
Motorla bu hız olayını sabitleme işi çok tehlikeli. 50 km. çok az olduğu için ve sürekli gözün km. saatinde olacağından, yanından seni geçmek isteyenler vs.. gibi durumları farketmek zorlaşıyor ve çok tehlikeli bir durum oluşturuyor. Bu sebeple orada kapama kararı aldım. Zaten o bölgede motorların çoğunun plakası yok :)
Uzun lafın kısası, diyeceğim o ki, trafik kurallarını koyarken motorları göz önüne almadıkları sürece böyle çözümler üretmek gerekiyor gibi geliyor bana. Böyle içimi rahatlatıyorum yani 8)
Günaydın bu arada :mrgreen: Foruma yabancılar dadandı galiba :) Lanet olası federaller :p
Günaydın bu arada :mrgreen: Foruma yabancılar dadandı galiba :) Lanet olası federaller :p[/quote]
Hepsi Cihan'ın suçu:mrgreen: :mrgreen::mrgreen:
Abi zaten adam ortalığı karıştırmak üzere programlanmış, kesin onun suçudur pis fazercıııı :x
cihan54
23.July.2013, 11:33
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Birileri forumun dil ayarlarıyla oynamış :mrgreen:
Ben de öyle dedim, oynamayın dedim bozarsınız dedim, dedim dedim dinletemedim :ntr:
Yav sende hemen sopayı gösteriyon aba altından (Celil'e mi benzemeye başladın nedir ????).Hem suçlu hem güçlüsün.Hem ingilizce selam veriyon devam edince de çemkiriyon.:mrgreen: :mrgreen: Alllllaaaaaaaaaaa..........:x
Yok canım ben sadece bi halt yapıyoz ama yokuşa gidiyo demek istedim. Gidersek beraber gideriz yokuşa abim ayıpsın :mrgreen:
Ben uzun yolda bazen kapatıyorum mecbur. Ama paralı bir yola falan gireceksem inip açıyorum. Yani sadece radar olayı için kapıyorum. Daha doğrusu ilk defa bu Karadeniz turunda kapadım :) Ordu Giresun arasında her yer kamera ve yer yer 50' yi geçtiğin zaman ceza yazıp gönderiyorlarmış. Herkes çok dertli bu konudan. Çoğu yerde konvoy var, görsen çok komik :)
Motorla bu hız olayını sabitleme işi çok tehlikeli. 50 km. çok az olduğu için ve sürekli gözün km. saatinde olacağından, yanından seni geçmek isteyenler vs.. gibi durumları farketmek zorlaşıyor ve çok tehlikeli bir durum oluşturuyor. Bu sebeple orada kapama kararı aldım. Zaten o bölgede motorların çoğunun plakası yok :)
Uzun lafın kısası, diyeceğim o ki, trafik kurallarını koyarken motorları göz önüne almadıkları sürece böyle çözümler üretmek gerekiyor gibi geliyor bana. Böyle içimi rahatlatıyorum yani 8)
Günaydın bu arada :mrgreen: Foruma yabancılar dadandı galiba :) Lanet olası federaller :p
Peki atıyorum 150km hızla bi radarın önünden geçtim ve plakam kapalı. 2-3 km ilerde çevirmesi var radarın. Ve radar adamları uyardı motorlunun plakası kapalı diye. Sen de çevirmeden de yapıştırdın durmadın geçtin. Bu riskli değil midir. Peşine birileri düşse falan?
Allllaaahım neeydi günaahımmm.. dararaaaraaammm.. :dil:
Abi zaten adam ortalığı karıştırmak üzere programlanmış, kesin onun suçudur pis fazercıııı :x
Vaaay şimdi öyle olduk :x
ozguralic
23.July.2013, 11:50
Cihancım motorun önde plakası olmadığından hiçbir radar motoru göremez. Renginden ve tek oluşundan dolayı çevirirler. Arkadan plaka okuma köprü gişelerinde ve kırmızı ışık ihlalinin tehlikeli olduğu noktalarda yapılıyor diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltin (pamela andersonu) :mrgreen:
Bu arada Celil Abi özel mailine bakabilir misin?
cihan54
23.July.2013, 11:57
Cihancım motorun önde plakası olmadığından hiçbir radar motoru göremez. Renginden ve tek oluşundan dolayı çevirirler. Arkadan plaka okuma köprü gişelerinde ve kırmızı ışık ihlalinin tehlikeli olduğu noktalarda yapılıyor diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltin (pamela andersonu) :mrgreen:
Bu arada Celil Abi özel mailine bakabilir misin?
Tamam radar okumadı. Ama hızını kaydediyo, gönderiyo kontrol noktasına. Dediğim gibi, kontrol noktasında durmaman büyük bir suç unsuru haline geliyor. Bir yunus polis oralarda olsa veya ne bileyim bir yerde peşine düşseler vs. falan. Berbat bir durum olur..
ozguralic
23.July.2013, 12:03
Eğer çevirme varsa zaten kaçarın yok ama tepe kamerasından her türlü kurtuluyorsun zannımca.
cihan54
23.July.2013, 12:06
Eğer çevirme varsa zaten kaçarın yok ama tepe kamerasından her türlü kurtuluyorsun zannımca.
Peki ben uzun turda (Mesela bayramın birinci günü tek çıkışta 700km yapıcam) plakayı söküp çantaya koyarsam, çevirmede de kaçmayıp, kontrol noktasında plakam düştü, dersem. Yer mi :p
ozguralic
23.July.2013, 12:08
Yemezler abi, bence plakayı tek vidasından sıkıca tuttur sonra okunmayacak şekilde yamult. durdururlarsa "aaaa" yaparsın durdurmazlarsa da zaten okunmaz. Yada üzerini iyice çamur kapla.
cihan54
23.July.2013, 12:10
Yemezler abi, bence plakayı tek vidasından sıkıca tuttur sonra okunmayacak şekilde yamult. durdururlarsa "aaaa" yaparsın durdurmazlarsa da zaten okunmaz. Yada üzerini iyice çamur kapla.
Hiç biri kulağa güzel gelmiyo yav :mrgreen:
ozguralic
23.July.2013, 13:01
Bu duruma düşürenler utansın bizim suçumuz var mı?
cihan54
23.July.2013, 13:07
Bu duruma düşürenler utansın bizim suçumuz var mı?
Yok tabi.. Benim altımda, sürekli 80'le gittiğinde hararet yapacak bir motor var. Ne yapabilirim yani.. :ntr:
Peki atıyorum 150km hızla bi radarın önünden geçtim ve plakam kapalı. 2-3 km ilerde çevirmesi var radarın. Ve radar adamları uyardı motorlunun plakası kapalı diye. Sen de çevirmeden de yapıştırdın durmadın geçtin. Bu riskli değil midir. Peşine birileri düşse falan?
Özgür gerekli cevapları vermiş ama bende fikrimi yazmak istedim. Zaten benim amacım 150 kapatıp gitmek değil, 120 km. gibi hızlarla seyahat edebilmek ve birisi beni sıkıştırırsa sadece o periyotta hızlanıp kendimi güvenli yere atıp tekrar hızımı düşürmek. Bu arada 120 km. süratin (titreşim ve benzeri unsurlarla) sürücü dikkatini dağıtmayan bir motosiklet için tehlike olmadığını düşünüyorum.
Bu sebeplerle bu hızlarda seyahat ederken olurda bir radar görüp çevirmeye girseydim, ekibi görür görmez arkasına yanaşıp plakamı açmayı planlıyordum. Yani çevirme olsaydı cezamı kabul edecektim :) Tabi o anki adrenalinle kaçmaya kalkarmıyım orasını bilmiyorum :p
Dönüş yolunda da biraz hızlı gelmem gerekti. Bu sebeple plakayı kapadım ama gece yolculuğu olduğından ve Ankara' dan sonrası TEM olduğundan çok şükür sıkıntı olmadı.
Yani Karadeniz turunu birazda galiba ettiğim duaların yardımıyla radar yemeden kapadım ve bu durum neredeyse imkansıza yakın o yollar için. Neredeyse o bölgeye giden her vatandaş en az bir radar cezasından bahsediyor. Benden bir hafta sonra bir abimiz Rize' ye 250' lik maxi scooter' ıyla gitti ve ard arda 2 kez radar cezası yemiş :( Böyle olunca çare bulmak gerekiyor maalesef.
cihan54
23.July.2013, 15:07
150 dediğim misaldi. Ben de ortalama 120 ile giderim sanırım..
Bir misal daha vereyim. yolda gidiyosun, plakan kapalı; bez sarmışsın mesela :p ortada aylak aylak dolaşan bi trafik polisi denk geldi, solladın veya arkandan yaklaştı. Gördü plakanın kapalı olduğunu.. Düştü peşine, haydaaaa.. ee? :|
150 dediğim misaldi. Ben de ortalama 120 ile giderim sanırım..
Bir misal daha vereyim. yolda gidiyosun, plakan kapalı; bez sarmışsın mesela :p ortada aylak aylak dolaşan bi trafik polisi denk geldi, solladın veya arkandan yaklaştı. Gördü plakanın kapalı olduğunu.. Düştü peşine, haydaaaa.. ee? :|
unaaaaaaaaaaaannnn:x :duvar: :hırr: :dil:
amma beyin fırtınası yaptınız haaaaa .Bu iş için en güzel malzeme beyaz renk elektrik bandı yolda bantla tamamen harfleri veya tamamen rakamları kapatırsınız olur biter dikkatte çekmez vınn der geçersiniz.O hızda da kimse farketmez bile .Radar çevirmeleri için yola çıkmadan önce internetten radar noktalarına bakarsınız o bölgeye yaklaştığınızda da tırıs tırıs gidersiniz .Tünel ve gişeler de ise sistem otomatik çalışıp makbuzu eve gönderdiğinden okunamayan plakaya da ceza kesemeyeceği için sıkıntı olmaz.
ozguralic
23.July.2013, 15:35
Benim gibi motora gps tutucu alacaksınız. Gps cihazınıza da bütün radarları yüklerseniz kulaklığı takınca yolda sürekli radara yaklaşınca sesli ve görüntülü uyarıyor. Defalarca kurtardım arabaylayken.
Ayrıca plaka için basit bir aparatla aç kapa yapılabilir. Ayrıca üzerini komple kaplayıp ucuna misine bağlayıp gidona kadar çekilir. Polis görünce misineye asılırsın kaplamayı söker atarsın. Peçete uçtu zannederler :mrgreen:
cihan54
23.July.2013, 15:36
amma beyin fırtınası yaptınız haaaaa .Bu iş için en güzel malzeme beyaz renk elektrik bandı yolda bantla tamamen harfleri veya tamamen rakamları kapatırsınız olur biter dikkatte çekmez vınn der geçersiniz.O hızda da kimse farketmez bile .Radar çevirmeleri için yola çıkmadan önce internetten radar noktalarına bakarsınız o bölgeye yaklaştığınızda da tırıs tırıs gidersiniz .Tünel ve gişeler de ise sistem otomatik çalışıp makbuzu eve gönderdiğinden okunamayan plakaya da ceza kesemeyeceği için sıkıntı olmaz.
köprü gişe otoban vs. sıkıntı yok. HGS'yi gösteriveriyorum gari :mrgreen: ama şu radar olayından çekiniyorum açıkçası. Bayramda uzun yol yapıcam. bunun ilk ve son 700km'si kapatıp giderek olacak.. [smilie=greencolorz:
Beyin fırtınası gelmiş abi Cihan' ın yapacak bir şey yok :mrgreen:
Bayramda uzun yol yapıcam. bunun ilk ve son 700km'si kapatıp giderek olacak.. [smilie=greencolorz:
Biz karışmayız ama kapatmak yasal bir şey değil sonuçta her iki anlamda da, bunu da belirtmek isterim :? Hadi ayıkla pirincin taşını :p
cihan54
23.July.2013, 16:07
Beyin fırtınası gelmiş abi Cihan' ın yapacak bir şey yok :mrgreen:
Biz karışmayız ama kapatmak yasal bir şey değil sonuçta her iki anlamda da, bunu da belirtmek isterim :? Hadi ayıkla pirincin taşını :p
Ooo tukaş oldu :? naptın sen yaa.. Kuyuya taşı attın ben peşinden atlamaz mıyım onun şimdi..
Plaka kapalıyken yakalandın durduruldun vs. bişey oldu. Cezası kaç para :p Hadi bakalım :p
Ahanda videodakinin motosiklet versiyonunu yapmak lazım
http://www.youtube.com/watch?v=pcQP0U7MIr4
İşte onuda buldum çok iyi yapmışlar
http://www.youtube.com/watch?v=HGE6CK1NKsA
cihan54
23.July.2013, 16:29
Biz tabi iş yerinde izleyemediğimiz için burada Fransızız :p Evde izleriz artık...
Biraz pahallı amma
http://www.ebay.com/itm/Universal-HIDE-Motorcycle-LICENSE-PLATES-FITS-most-types-of-motorbikes-/121132356636?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item1c340d141c&vxp=mtr#ht_1022wt_932
cihan54
23.July.2013, 16:46
Biraz pahallı amma
http://www.ebay.com/itm/Universal-HIDE-Motorcycle-LICENSE-PLATES-FITS-most-types-of-motorbikes-/121132356636?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item1c340d141c&vxp=mtr#ht_1022wt_932
Çok güzelmiş ama be.. Harley'in olcak, gözün kapalı alırsın :mrgreen:
Evet abi video' ları göremediğimiz için fikir sahibi olamadık ama 130$ çok para yaa daha mekanik çözülmeli bu konu :p
Ooo tukaş oldu :? naptın sen yaa.. Kuyuya taşı attın ben peşinden atlamaz mıyım onun şimdi..
Plaka kapalıyken yakalandın durduruldun vs. bişey oldu. Cezası kaç para :p Hadi bakalım :p
Plaka saklama 60 - 70 TL arası bir şey hatırladığım kadarıyla. Biri anlatmıştı da oradan aklıma kalmış, radardan ucuz yani :mrgreen:
Evet abi video' ları göremediğimiz için fikir sahibi olamadık ama 130$ çok para yaa daha mekanik çözülmeli bu konu :p
Plaka saklama 60 - 70 TL arası bir şey hatırladığım kadarıyla. Biri anlatmıştı da oradan aklıma kalmış, radardan ucuz yani :mrgreen:
Manueli de var genelde kuryeler kullanıyor
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.motosikletaksesuarlari.com/images_buyuk/f62/Katlanir-Plakalik-Motosiklet-Spo_2662_2.jpg&imgrefurl=http://www.motosikletaksesuarlari.com/Katlanir-Plakalik-Motor-Aksesuar-Yamaha-Honda-Suzuki-Kawasaki-Hyosung_2662.html&h=354&w=445&sz=73&tbnid=Ae11SLNK9RQz-M:&tbnh=69&tbnw=87&prev=/search%3Fq%3Dmotosiklet%2Bkatlan%25C4%25B1r%2Bplak al%25C4%25B1k%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=motosiklet+katlan%C4%B1r+plakal%C4%B1k&usg=__4cvcsgIw4n0HZuUv_QgBQCNK0Ck=&hl=tr&sa=X&ei=O3zuUbbJK8iMO8C3gaAE&ved=0CCYQ9QEwBA
cihan54
23.July.2013, 16:56
En son çöpe attırcaksınız bana plakayı.:evil: Hiç ceza yemişliğim bile yok daha. zırt pırt ceza yiyen biri olsam illallah der çıkarırım plakayı belki de :p
En son çöpe attırcaksınız bana plakayı.:evil: Hiç ceza yemişliğim bile yok daha. zırt pırt ceza yiyen biri olsam illallah der çıkarırım plakayı belki de :p
İşte testi kırılmadan tedbir almak lazım :p
Şaka bir yana inş. hiç kaza yemezsin nazar Bende senin gibiyim bu arada maşallah 8)
cihan54
23.July.2013, 18:26
maşallah inşallah :mrgreen:
Erkan 28
23.July.2013, 19:48
27 Temmuz tarihli bir ceza gödüm sannkkiiii :mrgreen: HÜYAMDAAAA:p:mrgreen::p:mrgreen:
cihan54
24.July.2013, 00:45
27 Temmuz tarihli bir ceza gödüm sannkkiiii :mrgreen: HÜYAMDAAAA:p:mrgreen::p:mrgreen:
Çomağızlı :-1:
Merhabalar Raptor Rıders ailesi nazar:D
cihan54
24.July.2013, 12:37
Merhabalar Raptor Rıders ailesi nazar:D
Uyandın mı :happy: nasıl iyi uyudun mu, aldın mı uykunu :happy:
Uyandın mı :happy: nasıl iyi uyudun mu, aldın mı uykunu :happy:
uyanalı 2 saat oldu :mrgreen: ramazanda uyku düzeni değişiyor :mrgreen:8)
eralp_goksu
24.July.2013, 13:30
Gunaydin Raptorriders! :x
cihan54
25.July.2013, 09:33
Online geyik günaydın panosu olmaktan çıksın, bir dur diyelim, koruma altına alalım, meclise çıkalım, cumhurbaşkanına diyelim...
(Günaydın bu arada :ntr: )
Beeen çoook yoorgunuuuum :(:cry: akşam Sakarya ARTmoto akademi eğitimi vardı. Koşturmaktan anam ağladı :( kolumu kaldıramıyorum şu anda. Gece 2'de eve geldim, duş alayım dedim. Başımı sabunlayamadım yahu, elimi taşıyamıyodum. [smilie=greencolorz:
Çok şükür kusursuz geçti herşey yaa.. Bi de şu asıl konu; festivali de sağ salim sıkıntısız atlatsak da derin bi 'oh' çeksem...
(Dök içini rahatlaya hoşgeldiniz)
Eralp senin motor noldu rektefiye mi olcak nedir son durum? Ben de ona göre cumartesi günü için kendime başka rehber arayışına gircem de :ntr: (Lanet olsun adamım çok küstahım :mrgreen: )
Celil abi, Salih abim nerde yaaa :(
Haftaya Sakarya için bi iftar programı ayarladım. Bizim başkan dedi "bak şuraya git, bizim kardeşimizdir o caferestaurant, orayla görüş anlaş, iyidir o." dedi. Oke dedim, gittim konuştum ettim, çok zengin bi menüyü 12,5 tl'ye anlaştım adamla. Geldim etkinlik açtım, duyurdum, menü bu fiyat bu falan.. Başkan bana "olm çok ucuz fiyat lan, altından kalkamaz çocuk bunun. 15 tl olsun bari!" !!! :? Birşeyleri yaparken iyi yapman da iyi olmuyor bazen, ne diyim... :?
Arkadaşlar haftasonu ben cumartesi biraz erken gelcem iftara göre.. Uğramam gereken bir iki yer var. Biri Esenlerde (Bir firma), biri Eyüp'te (Eyüp El-Ensari Türbesi), bir iki yer daha vardı da şu anlık eledim onları. Haftasonu oruçlu oruçlu güneşin alnında benimle gezmek isteyen varsa beklerim :p (Manyak mısın nesin diyodur bazıları :mrgreen: )
Salih abim nerdesin :( çok yoruyolar beni :(
Erkan 28
25.July.2013, 09:45
Günaydınlar Raptor Riders :?
cihan ne oldu olm sabah sabah sana
Günaydınlar Raptor Riders :?
cihan ne oldu olm sabah sabah sana
Yorgunluğun yan etkileri bunlar gayet normal.Yapılması gereken biraz sevgi,şevkat ve anlayış abisi
cihan54
25.July.2013, 10:02
Yorgunluğun yan etkileri bunlar gayet normal.Yapılması gereken biraz sevgi,şevkat ve anlayış abisi
Nasıl da anlıyo kardeşini :(
Online geyik günaydın panosu olmaktan çıksın, bir dur diyelim, koruma altına alalım, meclise çıkalım, cumhurbaşkanına diyelim...
(Günaydın bu arada :ntr: )
Beeen çoook yoorgunuuuum :(:cry: akşam Sakarya ARTmoto akademi eğitimi vardı. Koşturmaktan anam ağladı :( kolumu kaldıramıyorum şu anda. Gece 2'de eve geldim, duş alayım dedim. Başımı sabunlayamadım yahu, elimi taşıyamıyodum. [smilie=greencolorz:
Çok şükür kusursuz geçti herşey yaa.. Bi de şu asıl konu; festivali de sağ salim sıkıntısız atlatsak da derin bi 'oh' çeksem...
(Dök içini rahatlaya hoşgeldiniz)
Eralp senin motor noldu rektefiye mi olcak nedir son durum? Ben de ona göre cumartesi günü için kendime başka rehber arayışına gircem de :ntr: (Lanet olsun adamım çok küstahım :mrgreen: )
Celil abi, Salih abim nerde yaaa :(
Haftaya Sakarya için bi iftar programı ayarladım. Bizim başkan dedi "bak şuraya git, bizim kardeşimizdir o caferestaurant, orayla görüş anlaş, iyidir o." dedi. Oke dedim, gittim konuştum ettim, çok zengin bi menüyü 12,5 tl'ye anlaştım adamla. Geldim etkinlik açtım, duyurdum, menü bu fiyat bu falan.. Başkan bana "olm çok ucuz fiyat lan, altından kalkamaz çocuk bunun. 15 tl olsun bari!" !!! :? Birşeyleri yaparken iyi yapman da iyi olmuyor bazen, ne diyim... :?
Arkadaşlar haftasonu ben cumartesi biraz erken gelcem iftara göre.. Uğramam gereken bir iki yer var. Biri Esenlerde (Bir firma), biri Eyüp'te (Eyüp El-Ensari Türbesi), bir iki yer daha vardı da şu anlık eledim onları. Haftasonu oruçlu oruçlu güneşin alnında benimle gezmek isteyen varsa beklerim :p (Manyak mısın nesin diyodur bazıları :mrgreen: )
Salih abim nerdesin :( çok yoruyolar beni :(
Yav niyetli olarak o kadar yol gelecen üstüne üstlük İstanbul trafiğinde Esenler ve Eyüp'e uğrayacan.Vücudunun su kaybı tavan yapacak,kafan zaten düdüklü tencere gibi olacak,konsantrasyon kaybı da cabası.
Kendine çok dikkat et .:lol:
cihan54
25.July.2013, 10:36
Yav niyetli olarak o kadar yol gelecen üstüne üstlük İstanbul trafiğinde Esenler ve Eyüp'e uğrayacan.Vücudunun su kaybı tavan yapacak,kafan zaten düdüklü tencere gibi olacak,konsantrasyon kaybı da cabası.
Kendine çok dikkat et .:lol:
Felaket senaryosu resmen. :p
Felaket senaryosu resmen. :p
Lennnn (parmak sallama smile i yokmu yaaaaaa)
http://dizayntrafik.com/images/IsGuv_Tabela_.JPG
Söylediğine göre son günlerde zaten hayalet gibi yorgun yorgun dolaşıyon.
cihan54
25.July.2013, 10:53
Lennnn (parmak sallama smile i yokmu yaaaaaa)
http://dizayntrafik.com/images/IsGuv_Tabela_.JPG
Söylediğine göre son günlerde zaten hayalet gibi yorgun yorgun dolaşıyon.
Evet abim, kendimi toparlamaya fırsatım olmadı. Vurgun yemiş misali gönlüm. :ntr: Çok da arabesk gördüm kendimi heh :ntr:
Bu arada bizim kırmızılı amca hala uyanmamış yav....
Peeeeh peh hayat O na güsssselll.
leemmmmmm bende emekliyim ama çalışıyommmm çok kızıyom sinirrrrrr.....Kahpe kader,terbiyesiz felek..... :hırr: :hırr: :twisted: :ban: :duvar: :dil: :crs: :x
cihan54
25.July.2013, 11:35
Bu arada bizim kırmızılı amca hala uyanmamış yav....
Peeeeh peh hayat O na güsssselll.
leemmmmmm bende emekliyim ama çalışıyommmm çok kızıyom sinirrrrrr.....Kahpe kader,terbiyesiz felek..... :hırr: :hırr: :twisted: :ban: :duvar: :dil: :crs: :x
Bize nispet yapıyo o.. (Gerçi uyanması da pek hayırlı olmaz bizim için, her tarafı kana buladık geyikle :p ) yat yat nereye kadar ama di mi :ntr:
Bize nispet yapıyo o.. (Gerçi uyanması da pek hayırlı olmaz bizim için, her tarafı kana buladık geyikle :p ) yat yat nereye kadar ama di mi :ntr:
Valla yaaaa hem de geyiğin irisini ettik .Bu ren geyiği oldu biraz. :mrgreen: :mrgreen:
Yiter artıkın.
cihan54
25.July.2013, 11:46
Valla yaaaa hem de geyiğin irisini ettik .Bu ren geyiği oldu biraz. :mrgreen: :mrgreen:
Yiter artıkın
Tamam ciddiyet http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/shhh.gif gerçi dur yaa, burası online geyik di mi :p:cheesy: burda atış serbestti unuttuk.. diğer konularda ciddiyet şşt tamam http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/shhh.gif
"Düşünüyorum da uzun kavak altında yatan ren geyiği nasıl dururdu"
biri beni durdursuuuuunnn.
cihan54
25.July.2013, 11:56
"Düşünüyorum da uzun kavak altında yatan ren geyiği nasıl dururdu"
biri beni durdursuuuuunnn.
:p:p:p:p:p Vodafone reklamına döneriz yakında.. KIRMIZIIIIII :shock: diye her taraftan tırsar olcaz bu gidişle :p
kavağın boyu ne civarda :ntr:
:p:p:p:p:p Vodafone reklamına döneriz yakında.. KIRMIZIIIIII :shock: diye her taraftan tırsar olcaz bu gidişle :p
kavağın boyu ne civarda :ntr:
http://demdemiray.files.wordpress.com/2012/01/demdemiray_geyik.jpg
geyik buysa ağacı sen düşün..............:p :p :p
cihan54
25.July.2013, 12:09
EHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHEUHUEHUEHUhuehuehuehueheuhe u :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
gözlerimden yaş geldi..Hani diyorum kavakların dibi de sulak olur, o bakıma yani :p :p :p ah be abim :p sabah sabah ilaç gibisin valla :p:p:p
Hiaaaaaaaa................!!!!!!!!!!:?
Tırsın kaçın saklanın.
Kırmızılı amca uyanmış.:scared: :scared:
cihan54
25.July.2013, 12:12
KIRMIZIIII!!!! http://www.enduroist.com/forum/images/smilies/DahaFazla/hii1.gif
Biraz yalaklanayımmı acep bizi cısss yapmasın...
Hüloooğğğğğğğğ Celil aaabey...............................kılıyık kılı....................
cihan54
25.July.2013, 12:24
Biraz yalaklanayımmı acep bizi cısss yapmasın...
Hüloooğğğğğğğğ Celil aaabey...............................kılıyık kılı....................
Bu biraz kara mizah yalakalanma oldu :p
Bak böyle olcak bak..
Abim yaa aabiiim yaa.. Yüce Allahım abimi kırmızı olsun, yönetsin diye yaratmış yaa. bi tane o var ya.. kimin abisi yaa.. Bi de teknik bilgi ansiklopedisi gibi haa.. :ntr: valla :ntr:
Merhabalar herkese :cheesy:
cihan ile atilla tam tencere kapak birbirlerini bulmuş bu sayfada istediğiniz kadar çoşabilirsiniz konulara bulaşmayın yoksa çız yaparım :mrgreen:8)
cihan54
25.July.2013, 12:36
Merhabalar herkese :cheesy:
cihan ile atilla tam tencere kapak birbirlerini bulmuş bu sayfada istediğiniz kadar çoşabilirsiniz konulara bulaşmayın yoksa çız yaparım :mrgreen:8)
Abi sen uzun kavakları biliyon mu :ntr:
Bu biraz kara mizah yalakalanma oldu :p
Bak böyle olcak bak..
Abim yaa aabiiim yaa.. Yüce Allahım abimi kırmızı olsun, yönetsin diye yaratmış yaa. bi tane o var ya.. kimin abisi yaa.. Bi de teknik bilgi ansiklopedisi gibi haa.. :ntr: valla :ntr:
Seninki benden kara oldu beyaa..
amilim yaaaa amilimmmm ............. amilim in sonu pek iyi bitmiyo ama....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :p :p :p
cihan54
25.July.2013, 12:39
Seninki benden kara oldu beyaa..
amilim yaaaa amilimmmm ............. amilim in sonu pek iyi bitmiyo ama....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :p :p :p
Şşşş çaktırma :p
Maşallah sizi tutana helal olsun bu ne enerji halbuki cihan da enerji falan kalmamış olması lazım ama ters tepti herhalde :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
25.July.2013, 12:43
Maşallah sizi tutana helal olsun bu ne enerji halbuki cihan da enerji falan kalmamış olması lazım ama ters tepti herhalde :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ati abim ilaç gibi adam yaa.. Şu an göz kapaklarımı taşıyamıyorum, ekranı zor görüyorum ama adam resmen rüyamdaki ak sakallı dede oldu. Gerçi biraz terbiyesiz versionu :p
sen onu bunu bırak da abim, uzun diyorum kavak diyorum.. :ntr:
Abi sen uzun kavakları biliyon mu :ntr:
muhahahahhaaaaaahahahahahaaaaaaaaaa :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Cihanım kriz geldi Allah iyiliğini versin işten mi attıracan len beni herkez bana bakıyooooo
cihan54
25.July.2013, 12:46
muhahahahhaaaaaahahahahahaaaaaaaaaa :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Cihanım kriz geldi Allah iyiliğini versin işten mi attıracan len beni herkez bana bakıyooooo
Sen başlattın :p:p:p:p
sen onu bunu bırak da abim, uzun diyorum kavak diyorum.. :ntr:
boşuna uğraşma beni Ren geyinin içine çekemezsin :mrgreen:
cihan54
25.July.2013, 12:49
boşuna uğraşma beni Ren geyinin içine çekemezsin :mrgreen:
Tam pozisyona getirdik aslında bu pozisyonda topun başında Salih abi olmalıydı :p neredesin ey güzel insan...
Sen başlattın :p:p:p:p
Yav anormal bişeyde kullanmadım ama.Şu sabah kafa biraz daha farklı çalışıyo.
Şakralarım neyin açıldı.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
25.July.2013, 12:50
Yav anormal bişeyde kullanmadım ama.Şu sabah kafa biraz daha farklı çalışıyo.
Şakralarım neyin açıldı.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ne kullanıyosan ben de istiyom abim :lol:
Tam pozisyona getirdik aslında bu pozisyonda topun başında Salih abi olmalıydı :p neredesin ey güzel insan...
Aaaah Salih ah .Duy sesimizi nerdeysen.Telepati,telekineti....tüm teleleri denicem şimdi ulaşmak lazım.Tam zamanı gelmişken O yok.
Ne kullanıyosan ben de istiyom abim :lol:
İşte ben de onu diyommm bir şey kullnmadım ama ....
Kozmik dalgaların etkileşim alanına falanmı girdim yada bulunduğum ortamdaki ofis makina alet ekran edevatlarının radyasyonuna mı maaruz kaldım...:?
Bilemedim ben onu.
cihan54
25.July.2013, 13:03
İşte ben de onu diyommm bir şey kullnmadım ama ....
Kozmik dalgaların etkileşim alanına falanmı girdim yada bulunduğum ortamdaki ofis makina alet ekran edevatlarının radyasyonuna mı maaruz kaldım...:?
Bilemedim ben onu.
:mrgreen: tamam o zaman. bak öğle paydosu, sen bi hava al. ben de uyuyım paydos boyunca. uykusuzlukla aramı biraz kapamış olurum en azından :?
:mrgreen: tamam o zaman. bak öğle paydosu, sen bi hava al. ben de uyuyım paydos boyunca. uykusuzlukla aramı biraz kapamış olurum en azından :?
Evet şimdilik bu kadar yeter devamı Cumartesi kısmetse
cihan54
25.July.2013, 14:16
Uyandım :p ulen ne uyumuşum bee. kaldırmamış bi de bizim ofistekiler. 1 saatten fazla uyumuşum :p nası iyi geldi nası iyi geldi..
Aaaah Salih ah .Duy sesimizi nerdeysen.Telepati,telekineti....tüm teleleri denicem şimdi ulaşmak lazım.Tam zamanı gelmişken O yok.
Home sweet home. :mrgreen::mrgreen: 15 dk. önce içeri girdim. :mrgreen:
15 gün telefonu kapadım, ''sevenler her zaman kalbimizde'' ama taciz eden banka, sigorta, adsl şirketleri, müzmin akraba vs.. 'e karşı herkese tavsiye ederim 8)
Bu arada uzun kavak, kimin nesi kara? Ne kaçırdım, ne kaçırdım? :mrgreen::mrgreen:
Cihan, Ati!!! Alfa erkeğine sataşmayın derim :lol::p:p:p
cihan54
25.July.2013, 16:48
Home sweet home. :mrgreen::mrgreen: 15 dk. önce içeri girdim. :mrgreen:
15 gün telefonu kapadım, ''sevenler her zaman kalbimizde'' ama taciz eden banka, sigorta, adsl şirketleri, müzmin akraba vs.. 'e karşı herkese tavsiye ederim 8)
Bu arada uzun kavak, kimin nesi kara? Ne kaçırdım, ne kaçırdım? :mrgreen::mrgreen:
Cihan, Ati!!! Alfa erkeğine sataşmayın derim :lol::p:p:p
Güneşi gördüm :?: :mrgreen: :cheesy: Hoşgeldin güzel abim..
Salh hoş geldin güzel tatil yaptın maşallah nazar8):cheesy:
cihan54
25.July.2013, 17:43
işallah işallah :mrgreen:
Ahanda içime doğmuş sanki geldi,geldiiiiii:p :p :p:alkis::oky:
[quote=Salih;138997]Bu arada uzun kavak, kimin nesi kara? Ne kaçırdım, ne kaçırdım? :mrgreen::mrgreen:
Önce Cevdet'in konusunu sonrada buradaki konuları biraz gerilere gidip okursan şamatayı anlarsın.
Sabah Cihan'ımla fırtına gibiydik işyerinde öyle bir güldüm ki herkez bana baktı.Çok fenaydı çok.:p
cihan54
25.July.2013, 18:00
Önce Cevdet'in konusunu sonrada buradaki konuları biraz gerilere gidip okursan şamatayı anlarsın.
Sabah Cihan'ımla fırtına gibiydik işyerinde öyle bir güldüm ki herkez bana baktı.Çok fenaydı çok.:p
Ama ondan önce benim başıma geldi. Ati abi on numara yaaa :p Dedik araya şöyle oturaklı Salih abi esprileri de girse dadından yinmez dedik ama çok uzaklardaydın be abim :|
[quote=Salih;138997]
Tabii okuyacağım, kaçar mı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ahanda içime doğmuş sanki geldi,geldiiiiii:p :p :p:alkis::oky:
Telepati telepati :mrgreen:
Hoşbulduk abi. 8) 8) İstanbul'a dönüşü kötü oldu.:( Tabiatın gözünü seveyim :cry:
Cihan!! İstanbul'a sakın gelme. :lol::lol::lol: [smilie=greencolorz:[smilie=greencolorz:
(Bizi görmeye gel tabi o ayrı, her zaman kapımız açık :mrgreen::mrgreen:8))
cihan54
25.July.2013, 18:10
[QUOTE=Rona;139002]
Hoşbulduk abi. 8) 8) İstanbul'a dönüşü kötü oldu.:( Tabiatın gözünü seveyim :cry:
Cihan!! İstanbul'a sakın gelme. :lol::lol::lol: [smilie=greencolorz:[smilie=greencolorz:
Cumartesi sabahtan geliyorum ama abim [smilie=greencolorz: trafiğini diyorsun di mi.[smilie=greencolorz: biliyorumi o şehri o yüzden sevmiyorum zaten..
av. Cevdet Yılmaz
25.July.2013, 18:14
Abi hoşgeldin sefalar getirdin,tatilde topladığın pozitif enerjileri tasarruflu harca aman trafiğe gireyim diyip tüketme tüm keyfi:mrgreen:
cihan54
25.July.2013, 18:18
Abi hoşgeldin sefalar getirdin,tatilde topladığın pozitif enerjileri tasarruflu harca aman trafiğe gireyim diyip tüketme tüm keyfi:mrgreen:
Sen bakma buna abi, adam Niğde'lerde yediği önünde yemediği arkasında. Ne trafik var ne bişey.. Kurusıkı atıyo sana oralardan..
[quote=Rona;139002]
Oy Oyyyy Salih İstanbul psikolojisine girmiş bile.O duyguyu bilirim.:x
"Burada ne işin var şimdi b..... mu vardı da geldim yine " diye düşünürüm hep.
Neyse acıyacak biraz ama geçer Salih'im:mrgreen:
Şu an şort maske, şnorkel ve palet var üzerimde Cevdet, bozmuyorum :p:p Çam yaprağından da bıyık yaptım, kokusunu çekiyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sen bakma buna abi, adam Niğde'lerde yediği önünde yemediği arkasında. Ne trafik var ne bişey.. Kurusıkı atıyo sana oralardan..
Oooh Niğde de yaylalar serindir şimdi, iftarda organik domates, GDO suz kurufasulye, Aladağlar. Cevdeeeet sen de gelme sakın :lol:.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Oy Oyyyy Salih İstanbul psikolojisine girmiş bile.O duyguyu bilirim.:x
"Burada ne işin var şimdi b..... mu vardı da geldim yine " diye düşünürüm hep.
Neyse acıyacak biraz ama geçer Salih'im:mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:8)
cihan54
26.July.2013, 09:44
Celil gününden hayırlı sabahlar hayırlı cumalar efenim :happy: Günaydın...
Ati abi, senin evin kapalı garajı var mıdır gece motoru bırakmak için. Veya yakınında kapalı otopark var mıdır (Pahalı olmayan cinsten :mrgreen: )
Celil gününden hayırlı sabahlar hayırlı cumalar efenim :happy: Günaydın...
Ati abi, senin evin kapalı garajı var mıdır gece motoru bırakmak için. Veya yakınında kapalı otopark var mıdır (Pahalı olmayan cinsten :mrgreen: )
Var var sıkıntı yok:evil:
cihan54
26.July.2013, 09:58
Var var sıkıntı yok:evil:
Ha oke. O zaman seni seçtim pikachu :?:
http://www.anime-gift.com/productimg/full/PN/PW/PNPW3760.jpg
Cumartesi gecesi bir misafir kazandınız, güle güle tepeleyin :p:cheesy:
Günaydınlar..8)
Anlaşılan Johnny Pag ekzost sorununa güzel bir çözüm bulmuş: Sökülebilir susturucu (Malibu modelinde ):
http://i41.tinypic.com/33opngh.jpg
cihan54
26.July.2013, 10:03
Günaydınlar..8)
Anlaşılan Johnny Pag ekzost sorununa güzel bir çözüm bulmuş: Sökülebilir susturucu (Malibu modelinde ):
http://i41.tinypic.com/33opngh.jpg
Çok şık duruyor be :lol:
cihan54
26.July.2013, 10:33
Ben yanlış bişey mi söyledim yav :? Ati abi koptu gitti :ntr:
Ben yanlış bişey mi söyledim yav :? Ati abi koptu gitti :ntr:
Hemen panik.İşteyim sonuçta.....
Geldimmmmm pc nin başına
Ha oke. O zaman seni seçtim pikachu :?:
Cumartesi gecesi bir misafir kazandınız, güle güle tepeleyin :p:cheesy:
Yav cikletten çıktım ben gibi olmuş bu ama neyse:mrgreen::mrgreen:
Geeeeeel gel ne olursan ol demedik mi en baştan.
cihan54
26.July.2013, 11:26
Yav cikletten çıktım ben gibi olmuş bu ama neyse:mrgreen::mrgreen:
Geeeeeel gel ne olursan ol demedik mi en baştan.
Cikletten çıktım zaten. Bigbabol. Hatırlar mısın bilmem :mrgreen:
Cikletten çıktım zaten. Bigbabol. Hatırlar mısın bilmem :mrgreen:
Tipi tip daha uygun bence :mrgreen: :mrgreen:
cihan54
26.July.2013, 11:30
Tipi tip daha uygun bence :mrgreen: :mrgreen:
Hey gidi o da tarih oldu.. Kavunlu bi sakız vardı bi de.. Onu da çok severdim..
Hey gidi o da tarih oldu.. Kavunlu bi sakız vardı bi de.. Onu da çok severdim..
dandy olmasın o
Nereden aklıma getirdin şimdi yaaa yine 80 lere gitti kafa Madonna 20 li yaşlarındaydı MichaelJckson genç delikanlıydı.Mettalica henüz cenaze marşı çalmıyordu ,Barış Manço nun 7 den 77 ye sini tv karşısında adeta çivilenmişçesine seyrederdim vs vs ........peh peeeeeh............
cihan54
26.July.2013, 11:38
Valla hiç ismini hatırlamıyorum, belki de odur. Çiğnerken deli gibi haz alıyoduk kavun kokusundan :p
Valla hiç ismini hatırlamıyorum, belki de odur. Çiğnerken deli gibi haz alıyoduk kavun kokusundan :p
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://gecmisgazete.com/haberresim/2013-07-05/_11659_11471.jpg&imgrefurl=http://gecmisgazete.com/%3FTurbo_super_balonlu_ciklet%26icerik%3D11659&usg=__w35pVmu1G97Bt5yuqrt05XEm_Oc=&h=640&w=454&sz=81&hl=tr&start=146&sig2=GfHZW6CPjE4UuZllUqGO7w&zoom=1&tbnid=iLgEhIVcMT05XM:&tbnh=137&tbnw=97&ei=PynyUYSuNYzKtAah-YH4AQ&prev=/search%3Fq%3Ddandy%2Bsak%25C4%25B1z%26start%3D140% 26um%3D1%26sa%3DN%26hl%3Dtr%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&sa=X&ved=0CDQQrQMwBTiMAQ
bu olabilirmi
cihan54
26.July.2013, 11:53
Aaa Turboooo :lol: Doğru yaa.. Bu da vardı.. Vivident, Delete çıktı mertlik bozuldu arkadaş :p
http://mcdn01.gittigidiyor.net/4125/tn30/41256353_tn30_0.jpg
bunun kavunlusu deli bir şeydi
http://www.kibaroglumarket.com/images/products/00/79/61/7961_kucuk.jpg
Ama kesin bu dur kavunlu sakızın hası
cihan54
26.July.2013, 12:06
Benim dediğim ufak tekli satılıyodu, uzun hali yoktu sanırım..
http://www.kibaroglumarket.com/images/products/00/79/61/7961_kucuk.jpg
Ama kesin bu dur kavunlu sakızın hası
Aaa BigBabol candır kraldır adamdır :cheesy:
http://1-ps.googleusercontent.com/x/in.5thvillage.com/distilleryimage5.s3.amazonaws.com/xacaa9afc95b011e2bb6122000a1f9d92_6.jpg.pagespeed. ic.KaPCOrfQTC.jpg
Bunu hatırladın mı?
cihan54
26.July.2013, 12:20
http://1-ps.googleusercontent.com/x/in.5thvillage.com/distilleryimage5.s3.amazonaws.com/xacaa9afc95b011e2bb6122000a1f9d92_6.jpg.pagespeed. ic.KaPCOrfQTC.jpg
Bunu hatırladın mı?
Hep merak ederdim kim yazıyo bunca şeyi diye :p
Sonra bunun bir benzerini ben Face profilimde yaptım; Aşk dedikleri zımbırtı diye bi bölüm :mrgreen:
Bunu hatırlayan var mı?
http://i39.tinypic.com/2cdcox1.jpg
(Ulan bunu ben bile hatırlamıyorum :mrgreen:)
cihan54
26.July.2013, 12:27
Bunu hatırlayan var mı?
Bu ne yaa kibrit mi :p
Bu ne yaa kibrit mi :p
çikolata, ciklet ve şekerleme fabrikasıydı. 1983 yılına kadar varlığını sürdürdü. o yıldan sonra el değiştirdi. samatya'da tam da kör agop'un takıldığı kahvenin sırasında idi.
Alıntı: Ekşi sözlük
Bizim ihtiyarlar hatırlıyor :mrgreen:
cihan54
26.July.2013, 12:36
çikolata, ciklet ve şekerleme fabrikasıydı. 1983 yılına kadar varlığını sürdürdü. o yıldan sonra el değiştirdi. samatya'da tam da kör agop'un takıldığı kahvenin sırasında idi.
Alıntı: Ekşi sözlük
Bizim ihtiyarlar hatırlıyor :mrgreen:
Ekşici misin abi sen :|
Ekşici misin abi sen :|
Web de Zambo'yu aranırken ekşi'deki yorum denk geldi. Bu ciklet hala var galiba, kuruyemişçilerde görüyor gibiyim. Beyoğlu çikolatacası ile alakası var mı çözemedim.
cihan54
26.July.2013, 12:43
Web de Zambo'yu aranırken ekşi'deki yorum denk geldi. Bu ciklet hala var galiba, kuruyemişçilerde görüyor gibiyim. Beyoğlu çikolatacası ile alakası var mı çözemedim.
Sen yine de çok eskilere gitme abi boşver, gözlerinde buğulanma görüyorum :mrgreen:
Bunu hatırlayan var mı?
hatırlamam mı ööle bakkalda filan satılmazdı kuruyemişçilerden alabilirdiniz anca pahallıydı
gözlerinde buğulanma görüyorum :mrgreen:
Yok, gözüme toz kaçtı da :(
(Hadi buradan Türk filmlerine bağlayalım :mrgreen:)
Ati Aydemir Akbaş'ı bilir misin?:p:p:p
Zerrin Egeliler filan:p:p
cihan54
26.July.2013, 12:46
Selvi boylum Al yazmalım Imdb'de ne kadar da üst sıralardaymış yav geçen gün ben de onu farkettim. Dünyaca biliniyo mübarek :?
Ati Aydemir Akbaş'ı bilir misin?:p:p:p
Zerrin Egeliler filan:p:p
Upss Ramazandayız :p
Kaşınmayın,uyuzlanmayın bu konuya bir dalarsak yarına kadar içinden çıkamayız.
mmmmmmmmmmmm Parçala Behçet haa
alın size
http://www.sobeledik.com/imghaber/aydemir_akbas_film_250x.jpg
cihan54
26.July.2013, 12:56
Oooooo yok yok olmaz.. Ati abi ve Aydemir Akbaş adı aynı karede olmamalı... :?:
Celil abi diyoduk Celil abi nerde uyanmamış mı daha, Cuma saati geldi.. Neredesin en yüce kırmızı... :?
Oooooo yok yok olmaz.. Ati abi ve Aydemir Akbaş adı aynı karede olmamalı... :?:
Celil abi diyoduk Celil abi nerde uyanmamış mı daha, Cuma saati geldi.. Neredesin en yüce kırmızı... :?
Geeeel,kaçmaaaaa Celil abin de kurtaramaz seniiiii......:twisted: :twisted::mrgreen: :mrgreen:
cihan54
26.July.2013, 13:06
Konu kötü gelişiyo ama, Sonunu tahmin edebiliyorum. Hiç gerek yok :mrgreen:
Ramazan nasıl gidiyo ramazan.. :mrgreen:
Konu kötü gelişiyo ama, Sonunu tahmin edebiliyorum. Hiç gerek yok :mrgreen:
Ramazan nasıl gidiyo ramazan.. :mrgreen:
Eeeep Salih'ten ötürü beyaaaaa.
Çok sinsi çookkk.Verdi gazı çekildi kenara kıs kıs sırıtıyor pc başında
Seeeenden ötürü beyaaa senden ötürü Salih kızanım.
cihan54
26.July.2013, 13:15
Bak bu konuda katılıyorum. Attı oltayı, bekliyo :ntr: vaaay..
Bu arada.. KIRMIZIII :lol:
AAAAAAA :? :? :? :shock: :shock:
Kırmızılı amcaaaaaaaa....
Uyanmış,teşrif etmiş.Savulun boşaltın meydanı.
cihan54
26.July.2013, 13:19
AAAAAAA :? :? :? :shock: :shock:
Kırmızılı amcaaaaaaaa....
Uyanmış,teşrif etmiş.Savulun boşaltın meydanı.
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lbadeczBM61qdwgfko1_r1_500.gif
http://img.webme.com/pic/d/deneke/kacma-uleyn2.gif
http://ilgincmedya.com/wp-content/uploads/H%C4%B1rs%C4%B1zdan-ak%C4%B1l-dolu-ka%C3%A7%C4%B1%C5%9F-plan%C4%B1.gif
MERHABALARRRR 8)
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen:
cihan54
26.July.2013, 14:48
Merabalar nassıns efem :sleep:
av. Cevdet Yılmaz
26.July.2013, 14:53
Bugün de eskilerden bir Celil Cihan Cuma gününe kavustuk,hayırlı cumalar,
orucu uykuya tutturanlara da günaydın Raptorriders ailesi:cheesy:
Merabalar nassıns efem :sleep:
iyiyiz efem nazar8)
cihan54
26.July.2013, 15:11
iyiyiz efem nazar8)
Müvekkilin dediği yeni uyanangiller ailesinden misiniz efem :|
Müvekkilin dediği yeni uyanangiller ailesinden misiniz efem :|
sayılırız bence oda aynı katagoride ama ben açığı kapamak için sahura kadar görev başında bekliyorum 8)
cihan54
26.July.2013, 16:08
sayılırız bence oda aynı katagoride ama ben açığı kapamak için sahura kadar görev başında bekliyorum 8)
Yok o sayılmıyo, oruçlu olmuyosun o sırada. Ki ben de yapıyorum onu ne var :|
Yok o sayılmıyo, oruçlu olmuyosun o sırada. Ki ben de yapıyorum onu ne var :|
ben forum mesaim açısından söylüyorum 8)
oruç açısndan bütün gün evde olduğumdan istediğimde uyku molası verebiliyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ayrıca bu akşam erken yat yarın sabah yolculuk ve koşturmaca var
cihan54
26.July.2013, 16:24
ben forum mesaim açısından söylüyorum 8)
oruç açısndan bütün gün evde olduğumdan istediğimde uyku molası verebiliyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ayrıca bu akşam erken yat yarın sabah yolculuk ve koşturmaca var
Erken yatamıyom abim yaa. hep sahurdan sonra yatabiliyom o da saat 4'e tekabül ediyo :( uykuya hasretim yav..
Erken yatamıyom abim yaa. hep sahurdan sonra yatabiliyom o da saat 4'e tekabül ediyo :( uykuya hasretim yav..
Abin yat diyosa yatçen o kadar.:evil:
Hem yarın epey bi seferi olacaksın....
cihan54
26.July.2013, 16:49
Abin yat diyosa yatçen o kadar.:evil:
Hem yarın epey bi seferi olacaksın....
Yollarına seferi de olurum bedevi de olurum abim, özledim zaten seni :mrgreen:
Yollarına seferi de olurum bedevi de olurum abim, özledim zaten seni :mrgreen:
Ne olursan ol bedevi olma.Hele talihsizi hiç olma......:mrgreen:
cihan54
26.July.2013, 16:59
Ne olursan ol bedevi olma.Hele talihsizi hiç olma......:mrgreen:
Tamam abim.. :p yarın bi esenler tarafında şirket varmış onu arayıp bulcam. şu boyun anahtarlıklarından numunelerine bakıcam, festival için.. ondan sonra istanbulda takılcak birilerini ararım artık :mrgreen:
Tamam abim.. :p yarın bi esenler tarafında şirket varmış onu arayıp bulcam. şu boyun anahtarlıklarından numunelerine bakıcam, festival için.. ondan sonra istanbulda takılcak birilerini ararım artık :mrgreen:
Yarın bende koşturacağım bi boşluk bulabilirsem diycem ama pek olmayacak gibi seninle takılırdım iyi de olurdu.Dur bakalım yarın ola hayır ola.Aslında Kırmızılı Amca eşlik edebilir sana müsaitse...
cihan54
26.July.2013, 17:17
Yarın bende koşturacağım bi boşluk bulabilirsem diycem ama pek olmayacak gibi seninle takılırdım iyi de olurdu.Dur bakalım yarın ola hayır ola.Aslında Kırmızılı Amca eşlik edebilir sana müsaitse...
O yorgun yaa otursun evde o :mrgreen:
O yorgun yaa otursun evde o :mrgreen:
haberleşelim 8)
cihan54
26.July.2013, 17:31
haberleşelim 8)
Vaaay :+1: Eralp'i de artçı alıcam galiba. Motoru rektefiyeye gircek garibimin. öksürüyomuş motoru..
(Rektefiye olayı uydurma.. Belki bi ihtimal ona çıkabilir de..)
Bak bu konuda katılıyorum. Attı oltayı, bekliyo :ntr: vaaay..
Bu arada.. KIRMIZIII :lol:
Hep dilimde hep dilimde. :love: İcraat yok, masumum :+1::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dışarıdaydım, şimdi geldim. :|8)
cihan54
26.July.2013, 18:07
Hep dilimde hep dilimde. :love: İcraat yok, masumum :+1::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dışarıdaydım, şimdi geldim. :|8)
Abim yarın iftara yakın gelme erken gel de bari de biraz yüzünü göreyim yav :love:
cihan54
26.July.2013, 18:20
Emri vaki gibi oldu [smilie=greencolorz: hani yani diyorum ki abim erken gelebilirse daha çok görüşmüş oluruz. Abim. [smilie=greencolorz: sıvadım mı ki [smilie=greencolorz:
Yarın plan nedir tam olarak okumadım ama sen iftar için mi geliyorsun, şirketlik bir durum mu var? Eğitim falan..
Yarın plan nedir tam olarak okumadım ama sen iftar için mi geliyorsun, şirketlik bir durum mu var? Eğitim falan..
Şimdi okudum, ben erkenden Fatihe geçerim, orada görüşürüz. 8)
cihan54
26.July.2013, 19:04
Abim ben sizin için geliyorum yaa .. İstanbulu sevmem, şirket için kılımı kıpırdatmam. Varsa yoksa Salih abim Celil abim, Ati abim, Eralpim Erkanım vs. vs. gerisi yalan :|
Telefonda da dediğim gibi, öğlen gibi gelirim sanırım. kaçta uyanırsam artık, oğlumu yıkarım sonra aheste aheste yol alırım. :|
Emrehan nerelerde yaw :lol: Tatilde filan mı?:)
Emrehan nerelerde yaw :lol: Tatilde filan mı?:)
Arazi oldu telefonada bakmıyor :)
cihan54
26.July.2013, 20:28
Hala tatilde. En son Bursaya geçicem oradan Ankaraya geçicem diyodu.. Ama daha Bursaya geçmedi sanırım.
Hala tatilde. En son Bursaya geçicem oradan Ankaraya geçicem diyodu.. Ama daha Bursaya geçmedi sanırım.
hangi ara istanbula gelip iftara katılacak bu :|
cihan54
26.July.2013, 20:35
hangi ara istanbula gelip iftara katılacak bu :|
İstanbula gelip iftara mı katılacak :ntr: yoo bize öyle bi bilgi gelmedi :mrgreen:
cihan54
27.July.2013, 12:04
Aa bugün günlerden buluşma :mrgreen: Günaydın RaptorRiders :x
Günaydın Raprtor Rıders Ailesi nazar8)
Bugün mutlu gün akşama iftar yemeğinde hep beraber olucaz hasret gidericez 8)
av. Cevdet Yılmaz
27.July.2013, 14:41
Günaydın ve keyifli haftasonları:)
Söyle masanın bir kenarına benim içinde bir iskender söyleyin,kenarda ansın dursun beni hesabı da Mc ödesin:cheesy:
Erkan 28
27.July.2013, 16:40
Günaydın ve keyifli haftasonları:)
Söyle masanın bir kenarına benim içinde bir iskender söyleyin,kenarda ansın dursun beni hesabı da Mc ödesin:cheesy:
adamın hası galiba bende gidemiyorum işyerinde rehin kaldım gibi [smilie=greencolorz::( (cihanssss fena halde haşlıyacak beni ama ne yapayım iş- iş- iş ) benim hesabıda MC ödesin diyecem ama olmayacak benim hesabı Cihan ödesin:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)
av. Cevdet Yılmaz
27.July.2013, 16:58
adamın hası galiba bende gidemiyorum işyerinde rehin kaldım gibi [smilie=greencolorz::( (cihanssss fena halde haşlıyacak beni ama ne yapayım iş- iş- iş ) benim hesabıda MC ödesin diyecem ama olmayacak benim hesabı Cihan ödesin:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)
Erkanım kavusabilseydin aileyle sahane olurdu ya,burnumda tutyor tayfanın coğu ama şartlar izin vermiyorsa sağlık olsun,bir yol bulur yine kavuşuruz:cheesy::cheesy:
eralp_goksu
27.July.2013, 17:08
Sizsiz olmaz be abiler :(
Erkan 28
27.July.2013, 17:47
aynenn cevom sğlık olsun 1 imza için bekliyorum. yetişebilirsem gideceğim yanlarına, gidemessem zaten hapı yuttuk demektir:mrgreen::mrgreen:
REALİST
27.July.2013, 18:12
Bu ilanda bir gariplik var gost falan yazmış resimlerde regal var enteresan.
http://cdn-mf1.n11.com/t/166/53/67/14/43/18/42/27/48/30/44524380301002688930.jpg
http://www.n11.com/asya-ghost-ucerler-motorda-P13952268
cihan54
29.July.2013, 09:05
Günaydın geyikler :mrgreen:
Günaydınlar olsun bakalım Pazartesi Pazartesi :(
Uyuyupta yorgun kalkılırmı hiş ya sanki taş taşımış gibiyim.:?
Gözkapaklarım kurşun gibi.Pazartesi psikolojisi mi ??????
Uyurken ne ettim ki acep ???:mrgreen:
Herkese hayırlı haftalar bol, kazançlar,gününüz aydın olsun............:cheesy:
cihan54
29.July.2013, 11:44
Uyurken ne ettim ki acep ???:mrgreen:
Rüyanda kimi gördün abi, oradan başlayalım. :p
Rüyanda kimi gördün abi, oradan başlayalım. :p
:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Cihan yapma :mrgreen::mrgreen: Zor tutuyorum kendimi :p:p:p
Günaydınlar :mrgreen::mrgreen::mrgreen: 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.