Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
acryvz
15.October.2017, 09:53
Günaydın arkadaşlar....
Can Akkuzuluoglu
15.October.2017, 10:37
Günaydınlar 🤙
Ömer
15.October.2017, 11:24
Tüm aileye günaydın, herkese iyi pazarlar...
Hava güzel turlarım diyordum ama bugünü turşu günü ilan ettik :(
Atıl geçenlerde sen yapmıştın bir tarif versen diyorum :)
eNkaZw
15.October.2017, 11:30
Günaydın, iyi tatiller [emoji4]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bjorngelotte
15.October.2017, 11:41
Günaydın RR İyi pazarlar
Oğuzhan Ocak
15.October.2017, 12:07
Herkese günaydın
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
centaur
15.October.2017, 12:09
Günaydın RR Ailesi.. Önce anneyi ve büyükleri ziyaret için kabristana sonra doğru köye..
ersupalit
15.October.2017, 13:16
Valla dayanışma süper... Bir hafta önce Antalyada bizim motordan anlayam bir usta var mı, derdim büyük diye sormuştum. Sağolun mesajlara boğuldum resmen.... Demek isterdim ama kimse iplememiş :) hakikaten bravo :)
centaur
15.October.2017, 13:36
Köy yolları..
centaur
15.October.2017, 13:41
Valla dayanışma süper... Bir hafta önce Antalyada bizim motordan anlayam bir usta var mı, derdim büyük diye sormuştum. Sağolun mesajlara boğuldum resmen.... Demek isterdim ama kimse iplememiş :) hakikaten bravo :)Buluşmalara katılmadıysan aktif değilsen insanlar kolaylıkla seni farkedemiyor dostum. Antalya teşkilatından arkadaşlara denk gelmemissindir bu bir..
Ikıncı ve en önemli olanı;
Misafirlerimizin de okuduğu online geyik ve forumda kırk yılda bi girip bi soruna cevap alamadın diye hiç bilmediğin fakat bizim çok özen gösterdiğimiz dayanışma özelliğimize keyfekeder laf giydiremezsin. Müsaade vermeyiz. Burada dayanışma var! Hem de sapına kadar! Sen bu aile için ne yaptın onu bi söyle bakalım
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer
15.October.2017, 14:02
Valla dayanışma süper... Bir hafta önce Antalyada bizim motordan anlayam bir usta var mı, derdim büyük diye sormuştum. Sağolun mesajlara boğuldum resmen.... Demek isterdim ama kimse iplememiş :) hakikaten bravo :)
Suphi yazının mimikleri yok, bu yüzden emojiler bile bazen kurtaramayabiliyor. Bu nedenle yazdıkların çok farklı yönlere gidebiliyor.
Emre motor oraya taşındı, öncelikli olarak bence onlara bir yüklen. Ne yapıyorsunuz kardeşim diye :)
Antalya grubumuzdan bir kardeşimizin oğlu sünnet oldu. Ekip muhtemelen onlarla meşgul...
Sende artık yeniden aktif olup ekiple bir araya gelirsin artık. :Rockn Roll:
Eray Gürman
15.October.2017, 14:12
günaydın RR mutlu pazarlar bizden şileye geçen oldu mu
kurt
15.October.2017, 14:17
Günaydın RRİDERS Ailesi
Ahhh İSTANBUL millet Şileye gidiyorrrr[emoji24][emoji24][emoji24]
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nedemek
15.October.2017, 14:33
herkese tünaydın :uyuyorum daha yeni yataktan çıktım ama hala uykum var.. ah şu ilaçlar :(
alibaba07
15.October.2017, 14:39
Herkese günaydın. İyi pazarlar.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasan Yeşilırmak
15.October.2017, 14:44
Tünaydın aile :)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bypale
15.October.2017, 14:44
Tünaydın millet. Pazar keyfi taylot battaniye ıhlamur üçlüsüyle paha biçilemez.
Cydia
15.October.2017, 14:55
Pazar sabahından Tünaydın aile [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ersupalit
15.October.2017, 14:57
Buluşmalara katılmadıysan aktif değilsen insanlar kolaylıkla seni farkedemiyor dostum. Antalya teşkilatından arkadaşlara denk gelmemissindir bu bir..
Ikıncı ve en önemli olanı;
Misafirlerimizin de okuduğu online geyik ve forumda kırk yılda bi girip bi soruna cevap alamadın diye hiç bilmediğin fakat bizim çok özen gösterdiğimiz dayanışma özelliğimize keyfekeder laf giydiremezsin. Müsaade vermeyiz. Burada dayanışma var! Hem de sapına kadar! Sen bu aile için ne yaptın onu bi söyle bakalım
Uuuuu korkudan elim ayağım titredi :) ne yaptığıma aç da bak profilimden, ne zaman önce neler yazdığıma bak bi sonra konuş yakışıklı ;)
ersupalit
15.October.2017, 15:00
Ömer Bey, önceki beyin cevabının aksine, seviyeli ve terbiyeli cevabınız için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Mesleğim ve iş yoğunluğum sebebiyle ekiple toplanmaya fırsatım olmuyor bir türlü. Sadece pazar günü boş olduğu için onu da eşim ve ufaklıklara ayırıyorum. Zar zor bir cmtsi ayarlayıp motoru ustaya götürmeyi planlıyorum. Umarım kosa sürede arkadaşlar bir cevap verebilirler. İyi günler ;) (mimik eksik olabikir ama yüzüm gülüyor şu an :) )
ersupalit
15.October.2017, 15:03
Suphi yazının mimikleri yok, bu yüzden emojiler bile bazen kurtaramayabiliyor. Bu nedenle yazdıkların çok farklı yönlere gidebiliyor.
Emre motor oraya taşındı, öncelikli olarak bence onlara bir yüklen. Ne yapıyorsunuz kardeşim diye :)
Antalya grubumuzdan bir kardeşimizin oğlu sünnet oldu. Ekip muhtemelen onlarla meşgul...
Sende artık yeniden aktif olup ekiple bir araya gelirsin artık. :Rockn Roll:
Ömer Bey, önceki beyin cevabının aksine, seviyeli ve terbiyeli cevabınız için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Mesleğim ve iş yoğunluğum sebebiyle ekiple toplanmaya fırsatım olmuyor bir türlü. Sadece pazar günü boş olduğu için onu da eşim ve ufaklıklara ayırıyorum. Zar zor bir cmtsi ayarlayıp motoru ustaya götürmeyi planlıyorum. Umarım kosa sürede arkadaşlar bir cevap verebilirler. İyi günler ;) (mimik eksik olabikir ama yüzüm gülüyor şu an )
centaur
15.October.2017, 15:43
Ömer Bey, önceki beyin cevabının aksine, seviyeli ve terbiyeli cevabınız için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Mesleğim ve iş yoğunluğum sebebiyle ekiple toplanmaya fırsatım olmuyor bir türlü. Sadece pazar günü boş olduğu için onu da eşim ve ufaklıklara ayırıyorum. Zar zor bir cmtsi ayarlayıp motoru ustaya götürmeyi planlıyorum. Umarım kosa sürede arkadaşlar bir cevap verebilirler. İyi günler ;) (mimik eksik olabikir ama yüzüm gülüyor şu an :) )Seviyesizce ve terbiyesizce konuşmamıştım aslında güzel insan. Korkmanı gerektirecek bir durum da yok. Kıraathane kabadayısıyla sivilceleri yeni hareketlenmiş ergen arası bir kıvam ve ciddiyetsizliğe de gerek yok. Yılda iki kez aktif olan ,yıllardır tek bir buluşmaya bile katılamayacak kadar meşgul( buna gerçekten sesli güldüm [emoji4] )...Katılır katılmaz , yazar yazmazsın , özgür irade, saygı duyarım. Lakin bu sık girmediğin ve yüzyüze görüşemediğin için tanımadığın insanları " dayanışma" yada "yardımlaşma" hususunda suçlama hakkını vermez. Üstüne üstlük bir de liseli kız misali tripli cevaplarla gönderme yapmazsın ;)
centaur
15.October.2017, 16:57
Arkadaş kalkmış milleti suçluyor,bana laf yetiştiriyor.. Niye? Bir hafta önce mesaj yazmış Antalya okumamış,kimse ulaşmamış.. Niye yazmış? Motorunda sıkıntı olmuş.. Geçmiş olsun pek tabii, istemem hiçbir motorcu ne sağlığıyla ne de motorunda teknik hasarla eziyet çeksin. Lakin samimi olmak lazım. Biz sadece işi görülsün diye uğrayanlara da nezaketen yardımcı oluyoruz. Delikanlica söylemekte fayda var bu açıdan.. Şöyle diyen canımı yesin " Forum-morum hikaye! Sadece motor arizalandigi için geldim. Zaten arasıra isim düştükçe uğruyorum ,bana ne yahu sizin kardesliginizden ,uğraşamam bu islerle " En azından dürüstce olur. Teşbihte hata olmaz , yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bir de ukalalıkla,tanımadığı dünyalar iyisi insanları suçlayarak üste çıkmaya çalışmasın. Medeni ve efendice sualini istirhamını arz etsin bizler de bilgimiz,gücümüz doğrultusunda yardımcı olalım. Aksi halde mazeret olarak söylenen bu yan yattı-çamura battılar gülünç duruyor.. Değerli Ömer Abinin satırlarıyla bitiriyorum okumakta fayda var http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/13959-Foruma-girince-once-oku-uye-olsanda-olmasanda-once-bunu-bir-oku/page5
Cydia
15.October.2017, 18:21
Gloria bir iki [emoji4]
Gelmek isteyeni bekleriz, biz denizle geçiyoruz.
denizyoruk
15.October.2017, 18:28
Gloria bir iki [emoji4]
Gelmek isteyeni bekleriz, biz denizle geçiyoruz.
Deniz özel isim Le ayrı değil mi ibo?
denizyoruk
15.October.2017, 18:34
Arkadaş kalkmış milleti suçluyor,bana laf yetiştiriyor.. Niye? Bir hafta önce mesaj yazmış Antalya okumamış,kimse ulaşmamış.. Niye yazmış? Motorunda sıkıntı olmuş.. Geçmiş olsun pek tabii, istemem hiçbir motorcu ne sağlığıyla ne de motorunda teknik hasarla eziyet çeksin. Lakin samimi olmak lazım. Biz sadece işi görülsün diye uğrayanlara da nezaketen yardımcı oluyoruz. Delikanlica söylemekte fayda var bu açıdan.. Şöyle diyen canımı yesin " Forum-morum hikaye! Sadece motor arizalandigi için geldim. Zaten arasıra isim düştükçe uğruyorum ,bana ne yahu sizin kardesliginizden ,uğraşamam bu islerle " En azından dürüstce olur. Teşbihte hata olmaz , yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bir de ukalalıkla,tanımadığı dünyalar iyisi insanları suçlayarak üste çıkmaya çalışmasın. Medeni ve efendice sualini istirhamını arz etsin bizler de bilgimiz,gücümüz doğrultusunda yardımcı olalım. Aksi halde mazeret olarak söylenen bu yan yattı-çamura battılar gülünç duruyor.. Değerli Ömer Abinin satırlarıyla bitiriyorum okumakta fayda var http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php/13959-Foruma-girince-once-oku-uye-olsanda-olmasanda-once-bunu-bir-oku/page5
Eline diline sağlık abi.
Oguzhan2616
15.October.2017, 18:49
iyiakşamlar RR:)
Zafer
15.October.2017, 20:42
Abi ben ayvalıktan beri hastayım 2ay oldu geçmiyor doktor tonla ilaç verdi.. aman siz dikkat edin çok kötü yav ben ihmalde ettim.Yakıcam da kıyılmıyo ki yav çok tatlı şerefsiz �� birde yakalamışken sorayım katalizör borusu o şekilde yırttıkken kullanmak zarar verir mi
Geçmiş olsun doğukan bir zararı olacağını dusunmuyordusunmuyoru m ama sen yinede oraya bir klingirik jonta kestir yada sanayiden birpar al sen kes 5- 10TL tutmaz
centaur
15.October.2017, 20:45
Eline diline sağlık abi.Evvelallah bro..
bozbirbaykus
15.October.2017, 20:48
İyi geceler RR ailesi. O değil de dün çadırı açtım uzun zaman sonra ilk kez. İçinde hala Ayvalık festivalinin tozu duruyordu. Bir kez daha çınlattım mükemmel festivalin kulaklarını :cheesy:
Zafer
15.October.2017, 20:52
Iyi akşamlar rr ailesi
Cydia
15.October.2017, 21:46
Gloria full, gelmek isteyeni bekleriz [emoji4]
bjorngelotte
15.October.2017, 21:52
Geçmiş olsun doğukan bir zararı olacağını dusunmuyordusunmuyoru m ama sen yinede oraya bir klingirik jonta kestir yada sanayiden birpar al sen kes 5- 10TL tutmaz
Teşekkürler abi boş bi zamanımda hallediceğim
Cydia
15.October.2017, 22:18
Spontane gelişen bir pazar, çok güzel oldu [emoji4]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171015/d5a0ac8e466186bd8cff8dee98a3ce12.heic
centaur
15.October.2017, 22:28
Spontane gelişen bir pazar, çok güzel oldu [emoji4]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171015/d5a0ac8e466186bd8cff8dee98a3ce12.heic
Gelişmeler hep güzel olur .. Muhabbetiniz bol olsun 8)
centaur
15.October.2017, 22:32
Cümleten iyi geceler RR Ailesi..
kurt
15.October.2017, 22:34
İyi akşamlar arkadaşlar muhabbetiniz daim olsun[emoji4]
Zafer
15.October.2017, 23:20
Iyi geceler rr ailesi
Cydia
15.October.2017, 23:40
Cümleten iyi geceler aile
MaRCoS
15.October.2017, 23:43
İyi geceler RR ailesi
nedemek
15.October.2017, 23:51
herkese iyi geceler millet 8)
acryvz
16.October.2017, 00:20
İyi geceler arkadaşlar...
nedemek
16.October.2017, 05:54
hala uyuyamadım ben :)
denizyoruk
16.October.2017, 05:56
hala uyuyamadım ben :)
+1 bende öyle
nedemek
16.October.2017, 05:57
+1 bende öyle
6 kişiyiz olum senin de benim de keyfimiz ve kahyaları var :)
denizyoruk
16.October.2017, 05:58
6 kişiyiz olum senin de benim de keyfimiz ve kahyaları var :)
Biraz uzak kalaydıkiyiydi kahyalardan. Yarın işten Sonra izmit é fabrikaya gitmem gerek.. Valla ayvayı yedim uyku yok gitti kaçtı ne dersen artık peh..
nedemek
16.October.2017, 05:59
Biraz uzak kalaydıkiyiydi kahyalardan. Yarın işten Sonra izmit é fabrikaya gitmem gerek.. Valla ayvayı yedim uyku yok gitti kaçtı ne dersen artık peh..Ben şansımı son 1 saatte deniyorum.. wish me luck :)
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Zafer
16.October.2017, 08:55
gunaydın herkese
Birkan Bozkuş
16.October.2017, 09:10
Günaydın RR ailesi iyi haftalar:Rockn Roll:
Ömer
16.October.2017, 09:15
Tüm aileye günaydın, herkese bol kazançlı güzel bir hafta olması dileğiyle işleriniz rast gelsin...
kurt
16.October.2017, 09:30
Günaydın dostlar güzel bir hafta diliyorum herkese:)
emreozkok
16.October.2017, 09:38
Gunaydin tum aileye...
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emreozkok
16.October.2017, 09:47
Ankara hareketlenmis heryerde raptorlar geziyor diyolar[emoji41][emoji111]
Eray Gürman
16.October.2017, 10:01
günaydın RR, güzel haftanız olsun
Bypale
16.October.2017, 10:06
Yeni bir haftadan herkese ve tüm aileye günaydın.
acryvz
16.October.2017, 10:07
Günaydın arkadaşlar...
Cydia
16.October.2017, 10:08
Günaydın aile, sendromsuz pazartesiler [emoji4]
nedemek
16.October.2017, 10:13
herkese günaydınlar her ne kadar hiç uyumamış olsam da :)
Hasan Yeşilırmak
16.October.2017, 10:15
Günaydın aile mutlu haftalar :Rockn Roll:
batebay
16.October.2017, 10:18
Günaydın millet pazartesi sendromunuz bol olsun,bol olsun ki eğlenceye acikalim [emoji14]
bozbirbaykus
16.October.2017, 10:24
Günaydın millet :)
spue
16.October.2017, 10:26
Herkese günaydınlar...8)
centaur
16.October.2017, 10:31
Cümleten günaydın RR Ailesi..
CaNeR
16.October.2017, 10:44
Günaydın herkese iyi haftalar 8)
Ali ÜNVERDİ
16.October.2017, 10:45
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar.
emreozkok
16.October.2017, 11:02
https://youtu.be/hTWKbfoikeg silkelenin raptorlar...
bjorngelotte
16.October.2017, 11:17
Günaydın RR umarım yağmursuz sinirsiz stressiz bir hafta olur [emoji24]
Ömer
16.October.2017, 11:23
Sen asıl bir de bunu izle, kazanan Reptor Riders diyor :)
https://www.youtube.com/watch?v=Wh_W51TKs9M
acryvz
16.October.2017, 11:36
Yarın bir ufak operasyon geçireceğim. Yarın akşam Duruma göre katılıp katılmayacağımı bildiririm millet.
Geçmiş olsun , çabuk iyileşmeni dilerim , umarım önemli veya tehlikeli bir durum yoktur , bana düşen bir şey olursa lütfen bildir ... Saygı ve sevgilerimle ...
newmoon06tr
16.October.2017, 11:39
Herkese günaydın,
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
K.Erkut
16.October.2017, 11:44
Günaydın RR. Herkese iyi haftalar. Arka lastiğim pazartesi sürprizi yapmayı ihmal etmedi yine.
acryvz
16.October.2017, 12:23
Günaydın RR. Herkese iyi haftalar. Arka lastiğim pazartesi sürprizi yapmayı ihmal etmedi yine.
Kadir geçmiş olsun , yapabileceğim bir şey var mı ?
K.Erkut
16.October.2017, 13:11
Kadir geçmiş olsun , yapabileceğim bir şey var mı ?
Acar abi teşekkürler. Motor evin önünde şimdi. Müsait zamanda bi pompa bulup şişireceğim sonra doğru lastikçiye.
Bypale
16.October.2017, 13:21
Abi geçmiş olsun. Yinemi yaa
Zafer
16.October.2017, 13:37
geçmiş olsun kardir abi ne cektin beee bu arka lastıkten.
Zafer
16.October.2017, 13:50
Sen asıl bir de bunu izle, kazanan Reptor Riders diyor :)
https://www.youtube.com/watch?v=Wh_W51TKs9M
ömer abi cok sagol be eskişehir festivaliydi cok güzel bir festivaldi ama ne cekmişiz beeee :))))))
slamlar eskişehire.
downoflight
16.October.2017, 14:05
Günaydın RR :)
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bypale
16.October.2017, 14:22
Geçmiş olsun , çabuk iyileşmeni dilerim , umarım önemli veya tehlikeli bir durum yoktur , bana düşen bir şey olursa lütfen bildir ... Saygı ve sevgilerimle ...
Teşekkürler acar abi. Diş operasyonu. 20lik. Yan çıkmış ve kırık. Cerrahi müdahale gerektiriyormuş. Bakalım sonucu yarın sabah görücez.
bronks
16.October.2017, 14:44
İyi öğlenler RR
acryvz
16.October.2017, 14:50
Teşekkürler acar abi. Diş operasyonu. 20lik. Yan çıkmış ve kırık. Cerrahi müdahale gerektiriyormuş. Bakalım sonucu yarın sabah görücez.
Benim kiracılarım arasında konusunda uzman ağız ve çene cerrahı var , banada çok manevi borcu var , ihtiyacın olur ise bilgin olsun ....
Bypale
16.October.2017, 14:53
İyi öğlenler RR
Vay bronks bro. Yaw yeminle söylüyom. Efsane geri dönüş yaşıyosun sen yaaa 😂😂😂😂
bronks
16.October.2017, 15:24
Vay bronks bro. Yaw yeminle söylüyom. Efsane geri dönüş yaşıyosun sen yaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Azcık fırsat bulmaya başladım galiba :)) sana da geçmiş olsun bypale bey :)
nedemek
16.October.2017, 15:43
bir şey olmaz ya çekilirken inan hiç bir şey hissetmeyeceksin uyuşturduklarında :) ama sonrası için bir şey söyleyemem şöyle 4-5 gün çeyrek ekmek çiğneyip sıkıştırmışsın gibi yanağına bir şişlik, bol bol zonklama falan oooh mis :)
Bypale
16.October.2017, 16:33
bir şey olmaz ya çekilirken inan hiç bir şey hissetmeyeceksin uyuşturduklarında :) ama sonrası için bir şey söyleyemem şöyle 4-5 gün çeyrek ekmek çiğneyip sıkıştırmışsın gibi yanağına bir şişlik, bol bol zonklama falan oooh mis :)
Tesellimi taksiratmı bilemedim ibo. 😃😃
Azcık fırsat bulmaya başladım galiba :)) sana da geçmiş olsun bypale bey :)
Sağol mersi. 😉😄😄
K.Erkut
16.October.2017, 16:34
Uğur geçmiş olsun. Kurtul artık şu dişten.
Bypale
16.October.2017, 16:35
Uğur geçmiş olsun. Kurtul artık şu dişten.
Sende şu şambriyelden kurtul abi 😂😂
Tolga Öncel
16.October.2017, 16:49
Abi aynı sorun bende de var nasıl yapsak dişçi fobim var [emoji19]
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bjorngelotte
16.October.2017, 17:00
Geçmiş olsun abi..benimkilerde daha yeni çıkıyor ve kaç gündür ağrıdan ölüyorum 😭
nedemek
16.October.2017, 17:02
Tesellimi taksiratmı bilemedim ibo.
Sağol mersi.
abi şu ana kadar devamlı çektiğin acıları düşünürsek, bir şey yiyip içmek istediğinde ağrıyacak endişesini düşünürsek keyifle hareket edememen geçecek tamamen abi.. böyle düşünürsen psikolojik olarak seni hazırlıyorum :) yalan mı söyleyeyim gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak mı diyeyim? :) küfür etmez misin lan totoş hiç acımayacak dedin de bak şimdi ne oldu diye? sonra küfür gırla iken söylememek için dişini sıkarken daha çok ağrımaz mı? :) bak her halukarda seni düşünüyorum görüyor musun? :::::
nedemek
16.October.2017, 17:10
Abi aynı sorun bende de var nasıl yapsak dişçi fobim var [emoji19]
vallahi bro inan kırık 20lik diş ağrısını yaklaşık 4 sene çektim her yediğim içtiğim eziyet olmuştu.. dişçide biraz uzun süren bir operasyon sonrası(tam tamına 2 saat) o dişten kurtuldum ama asıl çile sonraki bir haftada devam etti ta ki o dikişler alınana kadar.. o ana kadar keşke alırmasaydım dediğim anlar iyi ki aldırmışım dediğim anlara oranla %95 daha fazlaydı.. ama dikişler alındı dikiş yerleri de iyileşince 10 gün içinde iyi ki aldırmışım dedim.. ayrıca iğneyi dayadıklarında inan hiç bir şey hissetmiyorsun ;) 8)
Bypale
16.October.2017, 17:12
abi şu ana kadar devamlı çektiğin acıları düşünürsek, bir şey yiyip içmek istediğinde ağrıyacak endişesini düşünürsek keyifle hareket edememen geçecek tamamen abi.. böyle düşünürsen psikolojik olarak seni hazırlıyorum :) yalan mı söyleyeyim gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak mı diyeyim? :) küfür etmez misin lan totoş hiç acımayacak dedin de bak şimdi ne oldu diye? sonra küfür gırla iken söylememek için dişini sıkarken daha çok ağrımaz mı? :) bak her halukarda seni düşünüyorum görüyor musun? :::::
Yaaa ibooo. Bii ..... gidermisin 😂😂😂😂
Tolga Öncel
16.October.2017, 17:17
Valla bilmiyorum ama ben dişçiye gidersem dişçide falan bayılırım ciddi bir fobiim var son enkaz dan sonra hastaneye adım atamıyorum
nedemek
16.October.2017, 17:28
Yaaa ibooo. Bii ..... gidermisin
hedef göster abi kimi pazarlayayım? :) ne vereyim abime? :)
nedemek
16.October.2017, 17:28
Valla bilmiyorum ama ben dişçiye gidersem dişçide falan bayılırım ciddi bir fobiim var son enkaz dan sonra hastaneye adım atamıyorum
çok zorda kalırsan genel anestezide oooh mis gibi :)
nedemek
16.October.2017, 17:43
bu şarkının verdiği duygu karmaşası...
https://www.youtube.com/watch?v=9rHXkMitp3s
Tolga Öncel
16.October.2017, 18:00
çok zorda kalırsan genel anestezide oooh mis gibi :)Genel anestezi de kimbilir nenyaparlar ben güvenemem abi
Zafer
16.October.2017, 18:16
ugur cok geçmiş olsun kardeşim.
Bypale
16.October.2017, 19:33
ugur cok geçmiş olsun kardeşim.
Eyvallah kardeşim. Nasıl gidiyo gurbet. Lan özledim seni ya. Bi gelde. Pöçeleğin tutulana kadar sürelim ::::::::
Zafer
16.October.2017, 19:48
Eyvallah kardeşim. Nasıl gidiyo gurbet. Lan özledim seni ya. Bi gelde. Pöçeleğin tutulana kadar sürelim ::::::::
:):):) nasıl gitsin kardeşim alısıyoruz yavas yavas vallahi bede özledim hepinizi. 5 gün önce kardeşimde 20 mılık dişini cektirdi iyiki cektirmişim diyor sende kurtul bir an önce inşallah tekrar cook geçmiş olsun kardeşim acil şifalar diliyorum. inş. sezona beraber olmak dilegiyle kendinize cook iyi bakın seviyorum hepinizi.
Tolga Öncel
16.October.2017, 21:28
Akşam oldu daha kimseler yok gece goygoy olmuyor galiba buralarda
GM 5 cihazımdan Tost Makinasi kullanılarak gönderildi
nedemek
16.October.2017, 21:41
eveeet şaşırtıcı şekilde bugün kapımın önündeki ve cadde girişindeki pazarcı erken toplamıştı diğerleri durmasına rağmen o yüzden 1-1.5 saat kadar erken eve gelebildim ama dışarısı buzz buzz ellerim uyuştu soğuktan :( artık kışlık eldivenleri çıkarmanın vakti gelmiş
WOLF
16.October.2017, 22:08
ibrahim şakamı yapıyorsun anlamadım. soğukmu dedin bu havaya :)
daha yeni çadırlı kamptan geldim. harika bir hava var. sende yaşlanmışsın :) yaşlanmışsın derken aman Ali abi duymasın
nedemek
16.October.2017, 22:19
daha yeni çadırlı kamptan geldim. harika bir hava var. sende yaşlanmışsın :) yaşlanmışsın derken aman Ali abi duymasın
abi benim senin kadar doğal izolasyonum yok :) :) bana göre soğuk artık yıllarca yaşadım o izolasyonla kolay mı sanıyorsun yalıtımsız yaşamak :)
WOLF
16.October.2017, 22:30
hadi hadiii bahane bulma yaşlandın işte :)
Oğuzhan Ocak
16.October.2017, 22:31
Herkese iyi akşamlar sarj aletini eseste unuttum yeni aldim simdi sarj aleti koleksiyonu yapicam artık :)
nedemek
16.October.2017, 22:38
hadi hadiii bahane bulma yaşlandın işte :)
ruhum genç ama bedenim yaşlı abi :) onca bıçak değdi onca dikiş atıldı, o kadar eksik var organlarda normal yani :p ama izolasyon önemli 8)
Tolga Öncel
16.October.2017, 22:40
Herkese iyi akşamlar sarj aletini eseste unuttum yeni aldim simdi sarj aleti koleksiyonu yapicam artık :)
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiDün deseydin getirirdim ama sana pahalıya patlardi
Tolga Öncel
16.October.2017, 22:42
Abi her yasin ayrı güzelliği var aile şarap gibi valla yillandikca güzelleşiyor
nedemek
16.October.2017, 22:52
gençler dün geceki uykusuzluktan sonra ben erken yatar, tüm aileye iyi geceler
downoflight
16.October.2017, 22:53
Dün deseydin getirirdim ama sana pahalıya patlardi
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYaparsın sen, bak ibrahim berk abi de hastaymış git istanbula bi ilgileniver :D
Tolga Öncel
16.October.2017, 22:59
Yaparsın sen, bak ibrahim berk abi de hastaymış git istanbula bi ilgileniver :D
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİstanbul meşakkatli ama şimdi git gel sorun değilde PTT den OGS falan yüklemek lazim
downoflight
16.October.2017, 23:00
İstanbul meşakkatli ama şimdi git gel sorun değilde PTT den OGS falan yüklemek lazim
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYapılacak birşey yok o konuda :D yüzerek geç karşıya
Oğuzhan Ocak
16.October.2017, 23:00
Dün deseydin getirirdim ama sana pahalıya patlardi
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKanka bunu dusundumde 30 lira git gel masrafi var 15 tlye aldim 15 tl kardayim [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Tolga Öncel
16.October.2017, 23:03
Yapılacak birşey yok o konuda :D yüzerek geç karşıya
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi ben yüzlerinde şimdi durduk yere islanmayalm zaten motoru alınca doya doya islanicaz yağmurda
Tolga Öncel
16.October.2017, 23:05
Kanka bunu dusundumde 30 lira git gel masrafi var 15 tlye aldim 15 tl kardayim [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 TL mi Kütahya'dasin demi
Oğuzhan Ocak
16.October.2017, 23:06
30 TL mi Kütahya'dasin demi
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAynen kanka kutahyadayim bursa eses arasi git gel 50 tl MOTORLA ama bizim MOTORLA ibrahim abinin motorla 159 falan olur heralde[emoji1][emoji1]
Tolga Öncel
16.October.2017, 23:07
Ya şöyle bir gelirin olucak Eskişehir teşkilatına dayican vrodlari rengarenk
Tolga Öncel
16.October.2017, 23:11
Aynen kanka kutahyadayim bursa eses arasi git gel 50 tl MOTORLA ama bizim MOTORLA ibrahim abinin motorla 159 falan olur heralde[emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi ben arabaya çok yakıt alıyormusum yaa valla yediler bitirdiler
Oğuzhan Ocak
16.October.2017, 23:12
Abi ben arabaya çok yakıt alıyormusum yaa valla yediler bitirdiler
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKanka araba ihtiyaçtır okey ama hem zarar ettiriyor hem keyif vermiyor[emoji1][emoji1]
Tolga Öncel
16.October.2017, 23:14
Kanka araba ihtiyaçtır okey ama hem zarar ettiriyor hem keyif vermiyor[emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBak bro keyif vermiyor diyemeyiz ama tamam moto ya göre zarar ettiriyor vergiler yakıt falan haklısın ama ya kışın soğuk derdin yok çalışmak derdin yok
Oğuzhan Ocak
16.October.2017, 23:17
Bak bro keyif vermiyor diyemeyiz ama tamam moto ya göre zarar ettiriyor vergiler yakıt falan haklısın ama ya kışın soğuk derdin yok çalışmak derdin yok
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKeyif tartışılır kanka ama kısın yedigin sogukta guzel motorda hersey güzeldir[emoji1][emoji1]
Tolga Öncel
16.October.2017, 23:21
Keyif tartışılır kanka ama kısın yedigin sogukta guzel motorda hersey güzeldir[emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi motor biraz sıkıntı çok emek istiyor araba baş calistir
Oğuzhan Ocak
16.October.2017, 23:25
Abi motor biraz sıkıntı çok emek istiyor araba baş calistir
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEmek vermeden zevk olur mu hiç
downoflight
16.October.2017, 23:46
Emek vermeden zevk olur mu hiç
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMotorunu alıp bi festivale gelsin de sonra konuşalım bunu :D
Tolga Öncel
16.October.2017, 23:51
Motorunu alıp bi festivale gelsin de sonra konuşalım bunu :D
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiFestival de dovmeSeniz gelirim
Tolga Öncel
16.October.2017, 23:52
Emek vermeden zevk olur mu hiç
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAaa öyle bir olirki sen hiç zincir takmadan vadisehire bayirini tirmandinmi
nedemek
16.October.2017, 23:52
Yaparsın sen, bak ibrahim berk abi de hastaymış git istanbula bi ilgileniver :D
Sen gelmezsen olmaz Caner :(
Oğuzhan Ocak
16.October.2017, 23:53
Aaa öyle bir olirki sen hiç zincir takmadan vadisehire bayirini tirmandinmi
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKardeşim yanlış bolgelerdesin oralardan cik sen[emoji1][emoji1]
Oğuzhan Ocak
16.October.2017, 23:54
Motorunu alıp bi festivale gelsin de sonra konuşalım bunu :D
ASUS_Z01BD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiFestival dayagini falan yemesi lazim[emoji1][emoji1]
downoflight
16.October.2017, 23:56
İmkanım olsa yarım saate hazırlanır +1 le bile gelirim sizin keyfiniz yerine gelsin diye de :D imkan yok
nedemek
16.October.2017, 23:56
Sen imkan istediğinde yaradan direk imkan mı verir yoksa imkan yaratacağın bir fırsat mı verir? :) :::::
downoflight
16.October.2017, 23:58
Dövmek değil o lütfen. Sevdiğimizden yapıyoruz. Hele Atıl abi, Acar abi ve Recep abi çok sever :D
Tolga Öncel
17.October.2017, 00:00
Sen gelmezsen olmaz Caner :(Tabi abi onsuz bende gelmem zaten
Tolga Öncel
17.October.2017, 00:00
Dövmek değil o lütfen. Sevdiğimizden yapıyoruz. Hele Atıl abi, Acar abi ve Recep abi çok sever :DPatch törenini izledim hocam gerçekten çok sadomazo
Tolga Öncel
17.October.2017, 00:01
İmkanım olsa yarım saate hazırlanır +1 le bile gelirim sizin keyfiniz yerine gelsin diye de :D imkan yokArtı 1 benmiyim baba
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 00:03
Dövmek değil o lütfen. Sevdiğimizden yapıyoruz. Hele Atıl abi, Acar abi ve Recep abi çok sever :DBende cok severim [emoji1][emoji1]
nedemek
17.October.2017, 00:04
Patch törenini izledim hocam gerçekten çok sadomazo
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYok ya dövmedik patch'i dikmeye gerek bırakmadan işledik sadece :)
downoflight
17.October.2017, 00:08
Gözünü sevem Tolga artçı koltuğum dolu :D
Tolga Öncel
17.October.2017, 00:09
Yok ya dövmedik patch'i dikmeye gerek bırakmadan işledik sadece :)
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildiEvet abi geçen hamama gittik sırtında izi duruyor hala [emoji33][emoji33]
downoflight
17.October.2017, 00:10
https://galeri8.uludagsozluk.com/455/allah-yuru-ya-kulum-demis_535476.jpg
Bilmem ki :D Bu karikatür geldi aklıma :D
Tolga Öncel
17.October.2017, 00:10
Gözünü sevem Tolga artçı koltuğum dolu :DBeni kimle aldatıyorsun Caner !! Yakıştıramadım ...
downoflight
17.October.2017, 00:11
Ben büyük bir onur ve gururla katıldım o törene şahsen :D (bkz. mazoşizm)
O değil de oralardan bi yer bakalım Tolga baggalın şubesini açalım oraya da abi :D
Tolga Öncel
17.October.2017, 00:11
Bende cok severim [emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBen pek dokunulmasini sevmem o yüzden
Don't touch me
nedemek
17.October.2017, 00:15
Evet abi geçen hamama gittik sırtında izi duruyor hala [emoji33][emoji33]
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSiz el ele tutuşup hamama mı gittiniz Caner ile :) vah kardeşiiim
Tolga Öncel
17.October.2017, 00:16
Siz el ele tutuşup hamama mı gittiniz Caner ile :) vah kardeşiiim
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildiYok abi gidermiyim hiç dağlara taşlara [emoji33][emoji33]
acryvz
17.October.2017, 00:18
İyi geziler , bol eğlenceler ...
acryvz
İyi geceler arkadaşlar...
Oğuzhan Ocak
Ben pek dokunulmasini sevmem o yüzden
Don't touch me
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBenim dedem terzi bro patchi biz dikeriz sana terzi parasi verme diye hele sen bi almayi haket [emoji1][emoji1][emoji1]
downoflight
17.October.2017, 00:19
Nereye abi daha yeni geldiydin :D
downoflight
17.October.2017, 00:19
Öyle bi dünya yok :D
Zafer
17.October.2017, 00:22
Iyi geceler rr ailesi.
Tolga Öncel
17.October.2017, 00:26
Benim dedem terzi bro patchi biz dikeriz sana terzi parasi verme diye hele sen bi almayi haket [emoji1][emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHocam bir hak edelim de gerisi kolay
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 00:26
Hocam bir hak edelim de gerisi kolay
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİnsallah kardeşim inşallah[emoji1]
nedemek
17.October.2017, 00:32
Muhabbet öyle bir sardı ki kalktım bu saatte bulaşıkları yıkayıp(malum bekar hayatı abla olsa bile sürmez elini pek) sarımsak, domates, zeytin ve ultra acılı makarna yaptım yiyorum şuan [emoji23][emoji23][emoji23]
Tolga Öncel
17.October.2017, 00:33
Muhabbet öyle bir sardı ki kalktım bu saatte bulaşıkları yıkayıp(malum bekar hayatı abla olsa bile sürmez elini pek) sarımsak, domates, zeytin ve ultra acılı makarna yaptım yiyorum şuan [emoji23][emoji23][emoji23]
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildiEv nerede abi gelelim aciz
nedemek
17.October.2017, 00:33
Ev nerede abi gelelim aciz
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKocasinan bro atla gel :)
nedemek
17.October.2017, 00:37
Yarım paket makarnaya şu biberden iki tane koydum yerken acıdan dudaklarım kabardı deli gibi terledim :) tohum isteyene tohumluk ayırırım saksıya dikip yetiştirmek isterseniz :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171016/2d84cb65e760bc567f6a1478ce104efc.jpg
downoflight
17.October.2017, 00:56
Vallaha mı ben alırım :D Acı candır!
nedemek
17.October.2017, 01:05
Vallaha mı ben alırım :D Acı candır!
gelmeyerek neler kaçırdın bak gör Caner :)
downoflight
17.October.2017, 01:13
Sözün olsun abi bir dahakine isterim. Sırf senin acılı makarnan için İstanbul'a gelicem :D
Recep YAŞAR
17.October.2017, 01:21
Sözün olsun abi bir dahakine isterim. Sırf senin acılı makarnan için İstanbul'a gelicem :DBanada haber edin :)
siz bu mesajı okurken o çok uzakta olabilir...
downoflight
17.October.2017, 01:26
Habersiz olur mu abi :D Sen zaten Türkiye sınırları içindeysen makarna olana kadar yetişirsin ona eminim :D
Tolga Öncel
17.October.2017, 01:34
Kocasinan bro atla gel :)
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildiCok uzakmis abi ya
Tolga Öncel
17.October.2017, 01:35
Yarım paket makarnaya şu biberden iki tane koydum yerken acıdan dudaklarım kabardı deli gibi terledim :) tohum isteyene tohumluk ayırırım saksıya dikip yetiştirmek isterseniz :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171016/2d84cb65e760bc567f6a1478ce104efc.jpg
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildiAbi ben gelirinde sabah dükkan acicam yoksa ah birnizinim olsa bı konuma yanındayım
Bypale
17.October.2017, 02:23
Bana ayır ibo. Tabi hâla hayattaysan 😂😂😂😂
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 02:41
The king is back!! Ringte olmayı ozlemisim buranin kokusu bile başka [emoji1]
centaur
17.October.2017, 02:51
Banada haber edin :)
siz bu mesajı okurken o çok uzakta olabilir...Bi şeyden de eksik kal arkadaş :)
centaur
17.October.2017, 02:52
Kocasinan bro atla gel :)
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildiHep atıl kurt atıl kurt ! Hiç katıl kurt yok :)))
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 03:12
Herkese iyi geceler :)
downoflight
17.October.2017, 03:56
İyi geceler millet :D
Ömer
17.October.2017, 08:14
Tüm aileye günaydın
denizyoruk
17.October.2017, 08:54
günaydın aile gününüz güzel geçsin
acryvz
17.October.2017, 09:04
Günaydın arkadaşlar...
kurt
17.October.2017, 09:18
Hepinize günaydın RR ailesi [emoji4]
nedemek
17.October.2017, 09:20
dün acıyı yedikten sonra sızmışım artık :) keyiften mi, acıdan mı bilemedim :) herkese günaydın :)
spue
17.October.2017, 09:31
Herkese günaydınlar...8)
nedemek
17.October.2017, 09:34
Bana ayır ibo. Tabi hâla hayattaysan 😂😂😂😂
tamamdır abi ayırıyorum 8)
Hep atıl kurt atıl kurt ! Hiç katıl kurt yok :)))
geleceğim abi eğer motordaki yakıt olayını çözebilirsem aklımda :)
Birkan Bozkuş
17.October.2017, 09:43
Günaydın millet:Rockn Roll:
alibaba07
17.October.2017, 10:29
Herkese günaydın
Hasan Yeşilırmak
17.October.2017, 10:42
Günaydın aile herkese mutlu günler :)
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Punisher45
17.October.2017, 11:06
Günaydınlar herkese 8)
Eray Gürman
17.October.2017, 11:18
günaydın RR
bronks
17.October.2017, 11:22
Günaydın RR
Eray Gürman
17.October.2017, 11:31
Günaydın RR
günaydın delikanlı
bjorngelotte
17.October.2017, 11:53
Günaydın RR
K.Erkut
17.October.2017, 12:21
Günaydın RR.
WOLF
17.October.2017, 12:23
Günaydın RR.
ohhh hayat sana güzel. bu saatte günaydınmı olur
Ömer
17.October.2017, 13:00
Duyan da sabahın bir köründe kalkmış sanar :)
K.Erkut
17.October.2017, 13:01
Hayat sadece bu saatte uyanmakla güzel olsa keşke.
Zafer
17.October.2017, 13:32
Tünaydın RR.
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 13:40
Herkese gunaydin :)
WOLF
17.October.2017, 14:44
Duyan da sabahın bir köründe kalkmış sanar :)
aşk olsun ömer abi kırk yılın başı erken kalktım onuda inandıramıyorum.
WOLF
17.October.2017, 14:45
Hayat sadece bu saatte uyanmakla güzel olsa keşke.
aaa değilmi ? beni kandırdılarmı?
downoflight
17.October.2017, 15:25
Günaydın RR :D
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 15:43
Günaydın RR :DBu saatte günaydın mi yazılır ya insan da biraz utanma olur[emoji1][emoji1][emoji1]
nedemek
17.October.2017, 15:49
Bu saatte günaydın mi yazılır ya insan da biraz utanma olur[emoji1][emoji1][emoji1]
sen hayırdır ring falan durumu dedin dün üzerine böyle atarlar falan? :) bir özgüven patlaması mı yaşıyoruz? :) :::::
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 15:50
sen hayırdır ring falan durumu dedin dün üzerine böyle atarlar falan? :) bir özgüven patlaması mı yaşıyoruz? :) :::::Yok abi ne alaka benim özgüvenim hep yerindeydi[emoji1]
downoflight
17.October.2017, 16:09
Utanamiyorum :D
downoflight
17.October.2017, 16:10
Acılı makarna çekmiştir abi canı :D
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 16:12
Acılı makarna çekmiştir abi canı :DYooo öğrenci evinde kaliyom olum ben bana hergün makarna bana 10 çeşit biliyoz biz[emoji1][emoji1]
nedemek
17.October.2017, 16:19
Yooo öğrenci evinde kaliyom olum ben bana hergün makarna bana 10 çeşit biliyoz biz[emoji1][emoji1]
OLUM öğrenci evinde maliyeti düşürmek için makarnayı hazır almak yerine oturup kendisi yapan öğrenci asıl öğrencidir :) 10 çeşitmiş peeh hazır makarnayı herkes yapar(gerçi kabul yapamayanlar da var :) )
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 16:31
OLUM öğrenci evinde maliyeti düşürmek için makarnayı hazır almak yerine oturup kendisi yapan öğrenci asıl öğrencidir :) 10 çeşitmiş peeh hazır makarnayı herkes yapar(gerçi kabul yapamayanlar da var :) )Ogrenci olupta makarna yapmyi bilmiyosa o olmamıştır abi[emoji1][emoji1]
Bypale
17.October.2017, 16:32
Selam millet diyeceğim de. Forumda kimseler yok. Neyse bir arkadaşa bakıp çıkıcam :(
Ömer
17.October.2017, 16:38
Sen ne yaptın, operasyon başladı mı?
Selam millet diyeceğim de. Forumda kimseler yok. Neyse bir arkadaşa bakıp çıkıcam :(
Bypale
17.October.2017, 16:43
Sen ne yaptın, operasyon başladı mı?
Yarım kaldı abi. 1ini aldılar
Ömer
17.October.2017, 16:45
Geçmiş olsun, inşallah yanlışlıkla sağlamı almamışlardır :)
Bypale
17.October.2017, 16:47
Geçmiş olsun, inşallah yanlışlıkla sağlamı almamışlardır :)
Hala uyşuk ..olabilir de ::::::::::
Tolga Öncel
17.October.2017, 16:48
Günaydın RR ne uyumuşum ya herkese günaydın ,,,
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 17:00
Selam millet diyeceğim de. Forumda kimseler yok. Neyse bir arkadaşa bakıp çıkıcam :(Biz hep burdayız abi :) lutfen :)
nedemek
17.October.2017, 17:18
geçmiş olsun abi 8)
downoflight
17.October.2017, 17:32
6 Sene kaldım öğrenci evinde makarnayı bana mı anlatıyon :D makarnadan heykelini yaparım :D :D
nedemek
17.October.2017, 17:49
6 Sene kaldım öğrenci evinde makarnayı bana mı anlatıyon :D makarnadan heykelini yaparım :D :D
sen git makarnayı 3D modelle kardeşim :) boşver onları :)
Bypale
17.October.2017, 18:15
geçmiş olsun abi 8)
Sağol ibo. Hiçte dediğin kadar değilmiş yaa. Bi kütürtü hissettim ama acısız :::::::::::
nedemek
17.October.2017, 18:18
Sağol ibo. Hiçte dediğin kadar değilmiş yaa. Bi kütürtü hissettim ama acısız :::::::::::Abi dedim sana çekilirken acımayacak diye :) iğnenin uyuşuklupu geçsin sonra konuşalım :)
Bypale
17.October.2017, 18:33
Abi dedim sana çekilirken acımayacak diye :) iğnenin uyuşuklupu geçsin sonra konuşalım :)
İşte onu diyorum ibo. Şuan 1i çekildi problem yok. Ama diğeri biraz sıkıntılıymış. İnşallah oda böyle olur 8)
centaur
17.October.2017, 18:35
İşte onu diyorum ibo. Şuan 1i çekildi problem yok. Ama diğeri biraz sıkıntılıymış. İnşallah oda böyle olur 8)
Gardaşım geçmiş olsun..
centaur
17.October.2017, 18:36
sen git makarnayı 3D modelle kardeşim :) boşver onları :)
pastafaryan lan bu :)
Zafer
17.October.2017, 18:37
cok geçmiş olsun uğur.
Bypale
17.October.2017, 18:44
Gardaşım geçmiş olsun..
Eyvallah abi
cok geçmiş olsun uğur.
Sağol zaferim.
nedemek
17.October.2017, 18:48
bunu cerrahi mi çekti yoksa normal mi? eğer normal ise sıkıntı yok çok hafif hissedersin azcık orası bızıklandığı için ama kamandıracak bir ağrı olmaz yani çektirmeden önceki gibi bir ağrı olmaz
nedemek
17.October.2017, 18:49
sessizleştiğine göre ciddi ciddi oturup makarna modelliyor abi bu çocuk :)
nedemek
17.October.2017, 18:49
o değil de hızını alamayıp makarna pişirme oyunu falan tasarlıyormuş :) :) zuhahahahaha
Bypale
17.October.2017, 18:51
Lan caner pesto sos için tecrüben lazın. İnce ayrıntıları var mı bu işin. 8) bi kere denedim bulamaç gibi oldu
nedemek
17.October.2017, 18:54
Lan caner pesto sos için tecrüben lazın. İnce ayrıntıları var mı bu işin. 8) bi kere denedim bulamaç gibi oldu
kuru fesleğenle mi taze fesleğenle mi? cevizle mi tulum peyniriyle mi? :) yoğun yeşil kıvamlı mı yoksa aroması yoğun kremalı mı? ne vereyim abime? :)
Bypale
17.October.2017, 18:57
kuru fesleğenle mi taze fesleğenle mi? cevizle mi tulum peyniriyle mi? :) yoğun yeşil kıvamlı mı yoksa aroması yoğun kremalı mı? ne vereyim abime? :)
Milanolu İbrahim usta geldi. Günün menüsü nedir ?
nedemek
17.October.2017, 19:00
Milanolu İbrahim usta geldi. Günün menüsü nedir ?Kreamalı soğan, çorbası yanına midium rare dana bonfile ve risotto tatlı olarak da ballı çıtır pane muz kızartması :)
Şaka şaka lahmacun yemeyi planlıyorum :) :::::
Bypale
17.October.2017, 19:50
Kreamalı soğan, çorbası yanına midium rare dana bonfile ve risotto tatlı olarak da ballı çıtır pane muz kızartması :)
Şaka şaka lahmacun yemeyi planlıyorum :) :::::
5inci kelimede bunelan iskender yerim dicektim. Lahmacunda iyiymiş 😂😂😂
downoflight
17.October.2017, 19:51
Makarnadan bi karakter koyucam easter egg olarak ilk çalışmama sana sözüm olsun abi :D
downoflight
17.October.2017, 19:52
Abi yağı daha az koy bi kaşık da süt ekle ben öyle yapıyodum :D
Tolga Öncel
17.October.2017, 19:52
Selamlar ben geldim iyi akşamlar
Tolga Öncel
17.October.2017, 19:53
Makarnadan bi karakter koyucam easter egg olarak ilk çalışmama sana sözüm olsun abi :DEaster egg kolay bulunmaz ama
Tolga Öncel
17.October.2017, 19:56
Oğuzhan nerede oda gelsin çağırın abi [emoji41][emoji41] bir gün bi mangal yapayim ben size böyle makarna ile yürümez işler
Tolga Öncel
17.October.2017, 19:57
Çok efsane kafalar yaşıyorum sanki biri cevap veriyordu ona yazıyorum ama bu bakıyorum gene ben
Tolga Öncel
17.October.2017, 19:58
Çok efsane kafalar yaşıyorum sanki biri cevap veriyordu ona yazıyorum ama bu bakıyorum gene ben
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiDemi kanka [emoji41][emoji41]
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 19:58
Oğuzhan nerede oda gelsin çağırın abi [emoji41][emoji41] bir gün bi mangal yapayim ben size böyle makarna ile yürümez işler
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAdamın dibii dibii sabahtan beri makarna nedir abi yav[emoji1][emoji1][emoji1]
Tolga Öncel
17.October.2017, 19:59
Adamın dibii dibii sabahtan beri makarna nedir abi yav[emoji1][emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiO zaman bu hafta sonu yapalım bakalım bir mani cikmazsa
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 20:00
O zaman bu hafta sonu yapalım bakalım bir mani cikmazsa
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİnsallah kanka sorumlular okey derse bana hersey uygun[emoji1][emoji1]
Tolga Öncel
17.October.2017, 20:00
O zaman bu hafta sonu yapalım bakalım bir mani cikmazsa
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAma tavuk alırım ha baştan diyim de dana falan beklemeyin [emoji6][emoji6]
Tolga Öncel
17.October.2017, 20:03
İnsallah kanka sorumlular okey derse bana hersey uygun[emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSorumlu beylere kim soylicek bende o kadar yürek yok bizde kella paça var
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 20:03
Sorumlu beylere kim soylicek bende o kadar yürek yok bizde kella paça var
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKanka bende de yok o bendede ciger var [emoji1][emoji1][emoji1]
Tolga Öncel
17.October.2017, 20:23
O zaman makarnaya devam kanka en iyi sosu kim yapıyor ogrenicez [emoji16][emoji16]
downoflight
17.October.2017, 20:26
Adam tek başına baggalda beklemekten iyice sıyırdı gitti :D
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 20:35
Adam tek başına baggalda beklemekten iyice sıyırdı gitti :DYooo bence gayet guzel seyler söylemişti[emoji1][emoji1][emoji1]
Tolga Öncel
17.October.2017, 20:44
Adam tek başına baggalda beklemekten iyice sıyırdı gitti :DDemek öyle ha alindim net
Tolga Öncel
17.October.2017, 20:45
Yooo bence gayet guzel seyler söylemişti[emoji1][emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTeşekkürler ediyorum kardesim
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 20:47
Teşekkürler ediyorum kardesim
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYiğidi oldur hakkını yeme kanka mangal fikri on numarydi yani[emoji1][emoji1]
Tolga Öncel
17.October.2017, 21:14
Yiğidi oldur hakkını yeme kanka mangal fikri on numarydi yani[emoji1][emoji1]
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSağol kmk
nedemek
17.October.2017, 21:43
Siz burda mangal organize ederken benim içim geçmiş salyalar aka aka koltukta uyumuşum :(
Ömer
17.October.2017, 22:29
Pazar gününe toplanın gelin mangalın dibine vuralım birlikte
Oğuzhan Ocak
17.October.2017, 22:34
Pazar gününe toplanın gelin mangalın dibine vuralım birlikte
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiImkanlar el vermiyor abi yoksa biz simdi de geliriz[emoji1]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.