Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
CaNeR
18.March.2015, 11:55
Günaydın millet anadolu yakasındada güneş var ama hava serin valla, mart harbiden kapıdan baktırıp kazma kürek yaktırcak galiba :)
Bir günde dört mevsim yaşanıyor memleketimizde :)
Celil iki resim arasındaki 7 farkı bulun gibi bişey oldu :)
sabah 2 derece kar/buz öğleye doğru güneş açık hava :shock:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Nerde kar kış Büyükçekmecede yaZ var üşüyenler buraya gelsin :)
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/18/0dc6510eba64129b36dfb2040e24c27a.jpg
Bu arada antifirizlere dikkat, motorlara bu havalarda zarar gelmesin diye uyarmış olalım herkesi...
Günaydın millet anadolu yakasındada güneş var ama hava serin valla, mart harbiden kapıdan baktırıp kazma kürek yaktırcak galiba :)
ersupalit
18.March.2015, 13:52
Günaydın herkese :) bu sabah Antalya motor için çok uygun. Öğleden sonra yağmur yağabilir dikkatli olmak lazım :) benim Ollie'nin ön sağ diskinde hata olduğu için garantiden değişiyor, şu an serviste. Yarına muhtemelen teslim ederler gibi. Ben de yağmurlu perşembeyi es geçip bir sıkıntı daha çıkmazsa cuma Ollieyle beraber sahil yolundan işe gelirim ;)))
ersupalit
18.March.2015, 14:01
Yaw bu arada Antalyadan kimler var forumda? Sadece iki kişiyle karşılaştım gibi :) ses verin de bi tanışalım, ayarlayıp toplaşalım hatta :)))
Bahadır
18.March.2015, 15:19
Havalar ısınmadı bari eğlenceli nostaljik bişey dinleyelim neşemiz yerine gelsin 8):Rockn Roll:
https://www.youtube.com/watch?v=17yfqxoSTFM
erdincc
18.March.2015, 22:57
Ben bugun istanbul turu yaptim ohhh misss havada guzeldi 8)
http://s11.postimg.org/pof06ipcv/20150318_112618.jpg (http://postimg.org/image/pof06ipcv/)
http://s11.postimg.org/vbbd3zrvj/20150318_142259.jpg (http://postimg.org/image/vbbd3zrvj/)
Ruberjack
19.March.2015, 08:19
Herkese Günaydınlarrrr RR ailesi
Rainmaker
19.March.2015, 10:44
Günaydın millet, güzel bir gün geçirin...
Benim için güzel bir gün, çünkü Beşiktaşkımın maçı var... 8)
CaNeR
19.March.2015, 11:32
Herkese günaydın millet bu haftanın da sonuna doğru yaklaştık, güzel bi güneşin yanında çok soğuk bi hava var güneşe aldanmayın :)
CELİL
19.March.2015, 11:52
Herkese Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar
Hava çok açık fuul güneş ama resmen buz gibi kışın böyle soğuk yapmadı desek yeri ama hafta sonu c.tesi yağmur olsada pazar günü güneş ve 12 derece sıcak diyebileceğimiz bir hava var bunu değerlendirmek için toplantı başlığı açtım sizleride bekliyorum 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=10227
Salih the raptor
20.March.2015, 02:18
arkadaşlar bu Junak hakkında bilgisi olan var mı bildiğiniz regal raptor satıyo bu adamlar kendi isimleri adı altında
Potenza
20.March.2015, 02:30
arkadaşlar bu Junak hakkında bilgisi olan var mı bildiğiniz regal raptor satıyo bu adamlar kendi isimleri adı altında
Buradaki Mondial ne yapıyorsa, Polonyadaki Junak'ta aynısını yapıyor sanırım, pek şaşırmadım tipik Çin-X ülke ticareti :)
Regal raptor markası Lİ-FENG GROUP adlı şirketindir.Aynı mamulleri dünyanın birçok ülkesinde birçok marka adı altında satış yapar.Bu durum pek normal.:soru?
Hatırladığım kadarıyla ülkelere göre markalar şöyle.
Türkiye : Regal Raptor,Asya (ghost)
Çek cumhuriyeti : JUNAK (M16)
Polonya : Jawa 350
Amerika : Johny Pag (pro street,spider)
Avustralya : hunter 350
Uzak doğu : YUKI
İngiltere : AJS (320,125)
İspanya : Leonard
Almanya : Regal Raptor
Rusya : Geon
Ruberjack
20.March.2015, 08:53
Herkese Günaydınlarrrr
Günaydın. Celil günü gelmiş :)
Herkese hayırlı cumalar
Sent from my iPhone using Tapatalk
benal
20.March.2015, 09:35
gununuz aydin, cumaniz mubarek olsun dostlar.
Bahadır
20.March.2015, 11:21
Hayırlı cumalar herkese :)
CaNeR
20.March.2015, 11:33
Günaydın millet. Veeee haftanın son iş günü en mutlu günü cumadan herkese hayırlı cumalar.. :)
CELİL
20.March.2015, 11:46
Herkese Günaydınlar Cuma gelmiş yine bir haftayı daha bitiriyoruz :Rockn Roll:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/18084_931552766878083_1714399089758650896_n.jpg?oh =27dfbcbfd91c25693a87f351962d754a&oe=557AE17B&__gda__=1437948124_e7ded69a846460a8b6c8e4793be8c9b 5
İlker Akgül
20.March.2015, 11:51
Günaydın herkeze iki gündür yoktum biri antalyadan kim var diye sormustu kimdi o celil abi
fatih ekren
20.March.2015, 11:59
uzun bir aradan sonra herkese günaydın hayırlı cumalar
İlker Akgül
20.March.2015, 12:03
Antalya uyanıyor en sonunda[emoji4]
CELİL
20.March.2015, 12:16
günaydın herkeze iki gündür yoktum biri antalyadan kim var diye sormustu kimdi o celil abi
yaw bu arada antalyadan kimler var forumda? Sadece iki kişiyle karşılaştım gibi :) ses verin de bi tanışalım, ayarlayıp toplaşalım hatta :)))
8)8)8)8)8)8)
Hayırlı Cumalar herkese.:):hastayız::cheesy:8):Rockn Roll::artiz:
Ruberjack
21.March.2015, 07:48
CELİL
21.March.2015, 12:17
Herkese iyi haftasonları Raptor Riders Ailesi 8)
Herkese iyi haftasonları Raptor Riders Ailesi 8)
Başkan sanada iyi hafta sonları...
Büyükçekmecede hava nasıl yarın :soru?:soru?:soru?
CELİL
21.March.2015, 22:22
Başkan sanada iyi hafta sonları...
Büyükçekmecede hava nasıl yarın :soru?:soru?:soru?
Hava açık 10 derece belki B.çekmeceye ati ile recep gelecek
Yarın haberleşiriz
Büyükçekmece mini buluşma olur [emoji106]
İlker Akgül
21.March.2015, 22:59
Hafta sonunu soğuk ve rüzgar a rağmen değerlendirdik http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/21/649484fa5cfe6d29029c1da0f9b52515.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/21/d2afff683fe047f316d8d5067da4917a.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/21/21dedfc168f12d52c47db1445ec7001c.jpg
Antalya-Merkez
fatih ekren
21.March.2015, 23:42
Buluşma varsa bende gelmek istiyorum abiler ,celaliyeden b.çekmeceye kısa bi sürüş yaparım sonra çay ve sohbet ederiz...
CELİL
21.March.2015, 23:47
Buluşma varsa bende gelmek istiyorum abiler ,celaliyeden b.çekmeceye kısa bi sürüş yaparım sonra çay ve sohbet ederiz...
Fatih haberleşelim hepberaber buluşur sohbet ederiz :)
CELİL
21.March.2015, 23:49
Hafta sonunu soğuk ve rüzgar a rağmen değerlendirdik http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/21/649484fa5cfe6d29029c1da0f9b52515.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/21/d2afff683fe047f316d8d5067da4917a.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/21/21dedfc168f12d52c47db1445ec7001c.jpg
Antalya-Merkez
İlker ne güzel en azından sen motorun tadını çıkarıyorsun :)
fatih ekren
22.March.2015, 00:03
Fatih haberleşelim hepberaber buluşur sohbet ederiz :)
Olur abi ben öğlen 12 gibi çekmecede olurum telefonlaşiriz ...
Ruberjack
22.March.2015, 08:55
CELİL
22.March.2015, 10:56
Herkese Miss gibi güneşli bir havadan günaydınlar :Rockn Roll:
Özlediğimiz Güneşli havalar kendini göstermeye başladı
Günaydınlar herkese iyi pazarlar
dragut_60
22.March.2015, 22:31
Selamlar.Sola yatarak dönüldüğünde ayakçak yere sürtüyor.Sizde de durum aynı mı?
Selamlar.Sola yatarak dönüldüğünde ayakçak yere sürtüyor.Sizde de durum aynı mı?
Hepsinde standart özellik :)
paradidlecraft
22.March.2015, 23:16
Selamlar abilerim..Az kaldı raptor ailesine katılacagım fakat kafamda deli sorularr..
Arkadaş,chopper tarzı motorların ozellıklerını,vitrinlerini,kullanıcı forumlarının hepsını en alttan en ust modellere kadar arastırdım.
Süperlighttan baslayarak Elecktra glide a kadar.Yalnız soyle bırsey var,Kimse memnun degıl! adam süperlightada gömmüş,regalede gommus harleyede gömen var.Yani harleyın ustu olsa onada gomecekler.! bunun sebebı assa yukarı belli maddi durum kriterlerı ama neden kımse yüzdeyüz emın olamıyor onu anlıyabılmıs degılım.Gözünüzü seviyim regal raptor daytona 250 kullanan abılerım bana bı detay bılgı atsın destek olsun.İçimiz rahatlasın yahuu :)) yenı uyeyım nereye yazıcagımı bılemedım o yuzden genel geyıye salladım kusra bakmayın eyw :)
CELİL
22.March.2015, 23:26
Selamlar abilerim..Az kaldı raptor ailesine katılacagım fakat kafamda deli sorularr..
Arkadaş,chopper tarzı motorların ozellıklerını,vitrinlerini,kullanıcı forumlarının hepsını en alttan en ust modellere kadar arastırdım.
Süperlighttan baslayarak Elecktra glide a kadar.Yalnız soyle bırsey var,Kimse memnun degıl! adam süperlightada gömmüş,regalede gommus harleyede gömen var.Yani harleyın ustu olsa onada gomecekler.! bunun sebebı assa yukarı belli maddi durum kriterlerı ama neden kımse yüzdeyüz emın olamıyor onu anlıyabılmıs degılım.Gözünüzü seviyim regal raptor daytona 250 kullanan abılerım bana bı detay bılgı atsın destek olsun.İçimiz rahatlasın yahuu :)) yenı uyeyım nereye yazıcagımı bılemedım o yuzden genel geyıye salladım kusra bakmayın eyw :)
Merhaba Tolga hoş geldin alttaki linkteki Tanışma başlığına mesajını aktar oradan devam edelim burada konu kaynar karışır 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
ersupalit
23.March.2015, 01:58
Başkan sana danışayım dedim bir. Biliyosun benim Ollie'nin ön diskinindeki problem diskin fabrika çıkışı hatalı olduğundan kaynaklandığını ve diski, garantiden değiştireceklerini söylemişti servis bana. Cuma günü konuştum motor hazır gelip alabilirsiniz dediler. Aldım eve döndüm ama cumartesi yine aynı şikayetimin azalmış bir şekilde de olsa devam ettiğini gördüm. Öğleden sonra servise gittim abi değiştirdik falan dilan bi sürü laf bi sürü özen numaraları falan neyse bi iki bişey yaptı gene azaldır ses. Sonra eve döndüm. Bugün gene ses devam ettiği için başka bir ustaya götürdüm ve bir baktık ki aslında disk değişmemiş, tornaya sokulmuş. Diskin kenarlarında ve deliklerinde hala torna çapakları var ve dijital kumpasla ölçtüğümüzde ses yapan taraf 4 mm yerine 3,5 mm. Yani yamulan yeri düzeltmek için tornada inceltmişler. Şimdi yarın götürüp makinayı büyük olay çıkarmayı planlıyorum Antalya Nebioğulları Motorda. Ama öncesinde sana bir danışıp nasıl bir yol izlemeliyim sence diye sormak istedim.
Zaten akılcı bir çözüm de üretmezlerse başlarım garantisinden diyip çok güvendiğim ve bir çok motorcu tanıdığımın da çok övüp güvendiği bir ustaya, demirtaştan disk ve balata siparişi verip elimde yeni diskim ve balatam, gideceğim...
Celil Başkanım bu yalancı, beceriksiz ve benim hayatımı, diski değiştirdik diyip de tornaya sokarak riske atan pis düzenbazlar hakkında sence ne yapmalıyım????
paradidlecraft
23.March.2015, 03:16
tesekkurler Celil abi :)
Ruberjack
23.March.2015, 08:29
Herkese Günaydınlarrrr
CaNeR
23.March.2015, 11:14
Günaydın raptorcular yeni bi haftaya daha başladık herkese bol kazançlı günler.. :)
CELİL
23.March.2015, 11:53
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi Herkese iyi haftalar :Rockn Roll:
Merhaba Suphi
Servis sağlıklı doğru bir işlem yapmamış ama birde işin diğer tarafından bakarsak kendince çözüm bulmaya işi çözmeye çalışmış sanırım merkezden garantiden fren diskini vermemiş veya zorluk çıkarmış olabilirler onu sana yansıtmamış olabilir ama sana bilği verseydi sende ne olduğunu bilirdin bundan sonra ne yapılabilir öncelikle garantiyi bozma ileride bir terslik olursa lazım olabilir garantiyi bozmamak için yağ değişimlerini serviste yaptırıp garanti kitapçığını kaşelet bakım işlemlerini tanıdığın güvendiğin ustaya yaptır ama servise çaktırma
Diski yenilemek için istersen istanbulu distribütörü ara 0212 656656 bölge satış sorumlusunu iste durumu ona anlat onlar servisle bağlantıya geçer sorunu çözerler kolay gelsin 8)
Başkan sana danışayım dedim bir. Biliyosun benim Ollie'nin ön diskinindeki problem diskin fabrika çıkışı hatalı olduğundan kaynaklandığını ve diski, garantiden değiştireceklerini söylemişti servis bana. Cuma günü konuştum motor hazır gelip alabilirsiniz dediler. Aldım eve döndüm ama cumartesi yine aynı şikayetimin azalmış bir şekilde de olsa devam ettiğini gördüm. Öğleden sonra servise gittim abi değiştirdik falan dilan bi sürü laf bi sürü özen numaraları falan neyse bi iki bişey yaptı gene azaldır ses. Sonra eve döndüm. Bugün gene ses devam ettiği için başka bir ustaya götürdüm ve bir baktık ki aslında disk değişmemiş, tornaya sokulmuş. Diskin kenarlarında ve deliklerinde hala torna çapakları var ve dijital kumpasla ölçtüğümüzde ses yapan taraf 4 mm yerine 3,5 mm. Yani yamulan yeri düzeltmek için tornada inceltmişler. Şimdi yarın götürüp makinayı büyük olay çıkarmayı planlıyorum Antalya Nebioğulları Motorda. Ama öncesinde sana bir danışıp nasıl bir yol izlemeliyim sence diye sormak istedim.
Zaten akılcı bir çözüm de üretmezlerse başlarım garantisinden diyip çok güvendiğim ve bir çok motorcu tanıdığımın da çok övüp güvendiği bir ustaya, demirtaştan disk ve balata siparişi verip elimde yeni diskim ve balatam, gideceğim...
Celil Başkanım bu yalancı, beceriksiz ve benim hayatımı, diski değiştirdik diyip de tornaya sokarak riske atan pis düzenbazlar hakkında sence ne yapmalıyım????
Güzel bir hafta, bol kazançlı işler dileğiyle tüm aileye günaydın
Bahadır
23.March.2015, 13:24
Herkese hayırlı haftalar:)
Alıcan motoru gidecen bi tepeye manzaraya karşı açıcan şarkıyı dinlicen:
https://www.youtube.com/watch?v=mmS5HIFn9A0#t=173
Rainmaker
23.March.2015, 14:33
İngilizcede bir deyiş var "I hate morning people... I hate mornings... I hate people" diye... Manası "Sabahları enerjik-zinde olan insanları sevmem... Sabahları sevmem... İnsanları da sevmem"... Forum dilimiz Türkçe olduğu için böyle gereksiz bir çeviri ile sözlerime başlarken asıl söylemeye çalıştığım şey saat öğlen olmasına rağmen hala kendime gelememiş olmam...
Pazartesi... sabah... hava kapalı... pöeh :soru?
o zaman ayılmama yardımcı olması maksadıyla dinlemekte olduğum bu gürültülü musiki eserini, beğeneceğini düşündüğüm Ankaralı üyemiz Mezarkabul'a yolluyorum... esen kalın...
https://www.youtube.com/watch?v=1DVDQwkYRCk
Bahadır
23.March.2015, 15:44
o zaman ayılmama yardımcı olması maksadıyla dinlemekte olduğum bu gürültülü musiki eserini, beğeneceğini düşündüğüm Ankaralı üyemiz Mezarkabul'a yolluyorum... esen kalın...
https://www.youtube.com/watch?v=1DVDQwkYRCk
Güzel şarkı abi :) Bi ara arkadaşlarla stüdyoda çalacaz diye 20 kere falan dinlemiştim.Sonra ne olduysa çalmadık başka şarkı çalmıştık.:Rockn Roll:
Rainmaker
23.March.2015, 15:56
Sentenced candır aga... Kuzey Avrupa'dan babam çıksa dinlerim... Candı daha doğrusu zira dükkanı kapattılar biliyorsun, kendi cenazelerini kendileri kaldırdılar...
Sen ne çalıyorsun? Grup falan var mı?
Bahadır
23.March.2015, 16:08
Sentenced candır aga... Kuzey Avrupa'dan babam çıksa dinlerim... Candı daha doğrusu zira dükkanı kapattılar biliyorsun, kendi cenazelerini kendileri kaldırdılar...
Sen ne çalıyorsun? Grup falan var mı?
Grubu ben çok bilmiyom.Gruptan arkadaş demişti bunu çalalım diye :) Liseden arkaşlarla giderdik stüdyoya.Ama iş hayatına atılınca artık çok zor bir araya gelebiliyoz.Ben bateri çalardım.Evde de baterim vardı ama taşınacaz diye yolda zarar görür diye sattım.Sonra taşınmadık.Hayattaki en büyük pişmanlığım.:cry:Şimdi yeniden almaya kalksam babamdan bir daha bi dünya küfür yerim.:cheesy:
Rainmaker
23.March.2015, 16:24
iş hayatı+evlilik = rock star hayallerinin sonu :cheesy:
ben de bass çalıyorum ama senin de saydığın sebeplerden ötürü çalıyordum desem daha doğru olur, 2-3 senedir elime bass bile almadım. Grubum dağılalı seneler oluyor. 20 li yaşlarda bi 7-8 sene kadar istanbulun bütün barlarında çaldım. Hayat çok güzeldi.
Ama bir karar vermen gerekiyor ya hani : Hobi olmak için fazla ciddiydi, iş olmak için ise fazla gayriciddi... Albüm aşamasına gelince bitti. Ha kaydetsen ne olacak, sonradan 2 tane albümü olan o grubun gitaristi de şu anda yazılım firmasında çalışıyor. Ülkemizin gerçekleri, Mustafa Pektemek'in, Serdar Ortaç'ın, saçma sapan mankenlerin(!) trilyonlar kazandığı bir ülkede ne kadar yetenekli olduğunun hiçbir önemi yok...
Ha inatla yapanlar yok mu, var tabii, onlara da saygımız sonsuz ama benim hep hayatımı kazanmam gerekiyordu.
90 lı yıllar çok farklıydı, tanıdığım bütün erkekler uzun saçlı ve gitar falan çalıyordu. Yetenek önemliydi, herkes bir konuda kendini geliştirmeye çalışıyordu. Şimdi 15-25 li yaşlarda Iron Maiden tişörtü giyen bir genç görsem durdurup muhabbet ediyorum. O kadar azaldı sayıları... Gitar, bateri görseler bomba diye karakola götürürler, adam yetenek diye iphone daki uygulamalarını ya da bilgisayar oyununda yarattığı karakterin level bilmemkaç olduğunu anlatıyor...
Bahadır
23.March.2015, 16:52
iş hayatı+evlilik = rock star hayallerinin sonu :cheesy:
ben de bass çalıyorum ama senin de saydığın sebeplerden ötürü çalıyordum desem daha doğru olur, 2-3 senedir elime bass bile almadım. Grubum dağılalı seneler oluyor. 20 li yaşlarda bi 7-8 sene kadar istanbulun bütün barlarında çaldım. Hayat çok güzeldi.
Ama bir karar vermen gerekiyor ya hani : Hobi olmak için fazla ciddiydi, iş olmak için ise fazla gayriciddi... Albüm aşamasına gelince bitti. Ha kaydetsen ne olacak, sonradan 2 tane albümü olan o grubun gitaristi de şu anda yazılım firmasında çalışıyor. Ülkemizin gerçekleri, Mustafa Pektemek'in, Serdar Ortaç'ın, saçma sapan mankenlerin(!) trilyonlar kazandığı bir ülkede ne kadar yetenekli olduğunun hiçbir önemi yok...
Ha inatla yapanlar yok mu, var tabii, onlara da saygımız sonsuz ama benim hep hayatımı kazanmam gerekiyordu.
90 lı yıllar çok farklıydı, tanıdığım bütün erkekler uzun saçlı ve gitar falan çalıyordu. Yetenek önemliydi, herkes bir konuda kendini geliştirmeye çalışıyordu. Şimdi 15-25 li yaşlarda Iron Maiden tişörtü giyen bir genç görsem durdurup muhabbet ediyorum. O kadar azaldı sayıları... Gitar, bateri görseler bomba diye karakola götürürler, adam yetenek diye iphone daki uygulamalarını ya da bilgisayar oyununda yarattığı karakterin level bilmemkaç olduğunu anlatıyor...
Aynen abi doğru söylüyorsun.Hayat şartları herkesi para kazanmak için bir işe girmeye zorluyor.Ne kadar kullanacağımızın meçhul olduğu şeylere özendiriyor.Sırf bu hevesler yüzünden hayallerinden vazgeçen birçok insan var dünyada.Birçok yetenek(sadece müzik konusunda değil) heba olup gidiyor.Niye?Çünkü çalışıp para kazanıp o parayı harcaması gerekiyor.Bizde öyleyiz tabiki.Ama sen,ben ve bu forumdaki abiler-kardeşler birçok insanın aksine robotlaşmaya karşı çıkıp hayallerini gerçekleştirmiş.Diğer insanlar yataklarında ölmeyi beklerken ''Keşke bi motor alsaydım da yollara düşseydim.'' yada ''keşke x enstrümanını alıp çalmaya çalışsaydım.'' yada ''keşke x işinde çok iyiydim.Az paraya sevdiğim işi yapsaydım.'' diye iç geçirecekler.Ama biz onlardan biri olmayacağız.Ve bununla gurur duyuyorum. 8)
Ruberjack
24.March.2015, 07:41
Herkese Günaydınlarrrr
Vakit geçip tünaydın olmadan herkese bir günaydın diyelim...
Haftaya yeni başladık demi, yarın yarıya gelicez :Rockn Roll:
CELİL
24.March.2015, 11:40
Herkese Günaydınlar Raptor Riders Ailesi 8)
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/487497_468360209864469_945007533_n.jpg?oh=4e408011 a8eeaad0bc1ae4494678fef5&oe=5578EAFB
CaNeR
24.March.2015, 11:50
Günaydın millet bir bulutlu günden daha herkese selam..:)
Rainmaker
24.March.2015, 13:38
Gooood morrrrning Vieetnaaam! (liseliler bilmez bunu)
Bu arada iki alttaki mesajında benim fotoğrafımı izinsiz olarak paylaşan Celil Başkan'a teesüflerimi sunuyorum. Alışmaya çalışıyoruz dedik, acemiyiz dedik, hem güvenlik önemlidir, niye hemen herkese reklam ediyorsunuz ki beni :cheesy:
Haftanın tam ortasından günaydın
CELİL
25.March.2015, 10:30
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :Rockn Roll:
Akşam buluşmaya herkesi bekleriz 8)
Bahadır
25.March.2015, 10:59
Raptor Riders gününden herkese hayırlı sabahlar 8)
Bugün işe motorla geldim ve söylemek istediğim bişey var:Ohh yes, işte bu be :Rockn Roll::Rockn Roll::Rockn Roll:
CaNeR
25.March.2015, 11:18
Günaydın millet hava süper ,bugün bi iş için ataşehire geldim bi çay sigara yapayım dedim bea [emoji3]
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/25/64a4b1df639a8d7336cbb720ddc4e13e.jpg
Gooood morrrrning Vieetnaaam! (liseliler bilmez bunu)
Bu arada iki alttaki mesajında benim fotoğrafımı izinsiz olarak paylaşan Celil Başkan'a teesüflerimi sunuyorum. Alışmaya çalışıyoruz dedik, acemiyiz dedik, hem güvenlik önemlidir, niye hemen herkese reklam ediyorsunuz ki beni :cheesy:
https://www.youtube.com/watch?v=FzFIDTs3WtI
fatih ekren
25.March.2015, 11:54
herkese günaydın ne güzel bir hava keşke haftasonuda böyle olsa
İlker Akgül
25.March.2015, 12:45
Günaydin arkadaşlar plakaniza sahip çıkın düşer veya bir sekilde kaybolursa yenisi 300 ytl. Yeniden ruhsat ve yeni plaka çıkıyor bilginize
Antalya-Merkez
Rainmaker
25.March.2015, 12:49
https://www.youtube.com/watch?v=FzFIDTs3WtI
Atilla Abi günaydın, dağıttın beni sabah sabah valla... Müthiş bi klip yapmışlar, ironinin doruklarına seyahat...
Teşekkür ederim paylaştığın video için, şu filmi hala izlemeyen varsa izlesin bak çok şey kaçırıyorsunuz... Artık ha bire X-Men, Super bilmemne tadında klip gibi filmler çekiyorlar. İzleyecek film bulmak zor...
Neyse, bence şimdiye kadar çekilmiş en gerçekçi Vietnam filmi ise budur
https://www.youtube.com/watch?v=ECQeLQURNuw
Bu filmi de izlemeyen çok şey kaçırmış demektir. Özellikle "air strike" (havadan napalm yağdırılan sahneler) kuşku uyandıracak kadar gerçek...
ve son olarak iyice ortamı sinema forumuna çevirdim belki, özür diliyorum ama motosiklet ruhuna işlemiş hiçbir erkeğin, bu sertlikteki bir filme kayıtsız kalabileceğini düşünemiyorum. gerçek bir öyküden uyarlama, vaktiniz varsa önce kitabı okuyun (türkçeye boyun eğmez diye çevrildi) sonra filmi izleyin, filmin yönetmeni ise "yok artık" diyeceğiniz bir kadın...
https://www.youtube.com/watch?v=X8mBzKLhL0U
CELİL
25.March.2015, 12:55
Günaydin arkadaşlar plakaniza sahip çıkın düşer veya bir sekilde kaybolursa yenisi 300 ytl. Yeniden ruhsat ve yeni plaka çıkıyor bilginize
Antalya-Merkez
İlker hayırldır plakanmı düştü ?
İlker Akgül
25.March.2015, 13:17
İlker hayırldır plakanmı düştü ?
Aynen abi plaka vidasi gevsemis gecen haftaki gezide düştü bulamadık 300 ytl dedi trafik ben app bastirdim istanbuldan bugün geldi oyle idare edicem artık
Antalya-Merkez
Antalya-Merkez
İlker geçmiş olsun :(
CELİL
25.March.2015, 13:41
Aynen abi plaka vidasi gevsemis gecen haftaki gezide düştü bulamadık 300 ytl dedi trafik ben app bastirdim istanbuldan bugün geldi oyle idare edicem artık
Antalya-Merkez
Geçmiş olsun çok para istemişler sanki tespit için 80 tl gibi muayene ücreti 10 tl plaka birde trafikte ek 2 form dolduruluyordu 20 tl toplamı 110 tl gibiydi bir ama tam emin değilim sen kolay çözüm bulmuşsun idare eder ama fiyatı başka yerlerden bir araştır bence kolay gelsin 8)
frknulas
25.March.2015, 13:56
Geçmiş olsun çok para istemişler sanki tespit için 80 tl gibi muayene ücreti 10 tl plaka birde trafikte ek 2 form dolduruluyordu 20 tl toplamı 110 tl gibiydi bir ama tam emin değilim sen kolay çözüm bulmuşsun idare eder ama fiyatı başka yerlerden bir araştır bence kolay gelsin 8)
Bende böyle biliyorum abi. O kadar çok çıkmaması lazım. Arabayla kaza yaptığımda düşmüştü plaka orda farketmedim emniyete durumu bildirip form doldurdum sonra şöförler odasından bastırdım plakayı. 2 sene oluyo ne kadar verdiğimi tam hatırlamıyorum ama 200 300 tutmuyo yani.
Bahadır
25.March.2015, 14:03
Antalya-Merkez
Geçmiş olsun İlker abi.
Murat abi filmler güzele benziyor.Listeme ekledim 8)
İlker Akgül
25.March.2015, 14:18
Teşekkür ederim kanun değişmiş araba olsa öteki tekine bakıp basiyorlarmis motor olunca olmazmis plaka ve dolayısıyla ruhsat degisirmis anlamadım gitti hükümet zaten hep bana bende onlara karşıyım ama ruhsatta benim plakamin ne olduğu yazıyo ne gerek var bu islere bana göre yukardakilerin nakit sıkıntısı var [emoji12]
Antalya-Merkez
frknulas
25.March.2015, 14:35
Teşekkür ederim kanun değişmiş araba olsa öteki tekine bakıp basiyorlarmis motor olunca olmazmis plaka ve dolayısıyla ruhsat degisirmis anlamadım gitti hükümet zaten hep bana bende onlara karşıyım ama ruhsatta benim plakamin ne olduğu yazıyo ne gerek var bu islere bana göre yukardakilerin nakit sıkıntısı var [emoji12]
Antalya-Merkez
Böyle saçmalık mı olur ya? Motorda da ruhsatta da en basitinden şasi numarası yazıyo. Bakarsın tutarsa plakayı basarsın nedir bu saçmalık. Sen hiç verme o parayı abi muayene de sıkıntı çıkmasın diye mühürlü bi app yaptır eğer şuan ki mühürsüz app ise. Sonra bak yoluna. Ruhsatla plaka tuttuktan sonra ve plaka mühür olduktan sonra ne polis bişey diyebilir nede muayene de sıkıntı çıkabilir. En ucuza böyle kapatırsın işi
İlker Akgül
25.March.2015, 14:37
Öyle yaptım zatende app plaka muhursuz gelirmis her zaman oylede geldi zaten bu sekilde takilcam artık verdiğim vergi ve cezalar canıma yetti zaten
Antalya-Merkez
frknulas
25.March.2015, 14:47
Öyle yaptım zatende app plaka muhursuz gelirmis her zaman oylede geldi zaten bu sekilde takilcam artık verdiğim vergi ve cezalar canıma yetti zaten
Antalya-Merkez
Tanıdık bi plakacım var mühürlü app yapıyo 40 tl ye. Eğer ücreti gönderirseniz size yaptırıp gönderebilirim. Kendim kargocuyum zaten ücretsiz teslimat sağlatırım size
İlker Akgül
25.March.2015, 16:16
Süper sin
Antalya-Merkez
ben de düşürdüm ruhsat ve plaka değişecek dedi emniyet:shock:
frknulas
25.March.2015, 17:13
O zaman bi liste yapalım app plaka isteyenler yazsınlar belki toplu olunca daha ucuza da getiririz hem herkesin işi de görülmüş olur hemde daha ucuza kapatırız :) maaşımı alınca ay başında ben de yaptırıcam kendime. İsteyene numarasını da verebilirim bi görüşürsünüz :)
MuratGokturk
25.March.2015, 20:23
şşş bu aralar çok giremiyorum foruma unutmayın beni sakın ha :) işler güçler fakat az kaldı toplarlayıp döneceğim aktif olarak.
Eski dostlara ve yeni tüm arkadaşlara selam olsun.
aidikurt
25.March.2015, 23:13
şşş bu aralar çok giremiyorum foruma unutmayın beni sakın ha :) işler güçler fakat az kaldı toplarlayıp döneceğim aktif olarak.
Eski dostlara ve yeni tüm arkadaşlara selam olsun.
canım kardeşim seni hiç unuturmuyuz valla 8)
Tüm aileye günaydın, yarın mübarek Cuma günü, herkese şimdiden .... yok yok erken oldu galiba.
Celil günü mesajını yarın yazarım artık :)
frknulas
26.March.2015, 10:58
Herkese günaydın :) bol kazançlı neşeli keyifli bi gününüz olsun :)
Bahadır
26.March.2015, 11:04
Tüm aileye günaydın, yarın mübarek Cuma günü, herkese şimdiden .... yok yok erken oldu galiba.
Allah allah deyip geçer Ömer abi of off :cheesy:
Herkese hayırlı sabahlar :)
CELİL
26.March.2015, 11:32
Herkese Günaydınlar Arkadaşlar 8)
Cuma'nın gelişi perşembe'den belli olur :cheesy:
CaNeR
26.March.2015, 12:06
Keşke cuma olaydı ömer abi :D Herkese günaydın millet haftasonu hava yağmurlu sanırım bugünle yarının tadını çıkartın 8)
frknulas
26.March.2015, 18:54
Abilerim kardeşlerim aklınızda bulunsun kulağınız açık olsun 2012 ve üstü balansörlü spyder veya daytona alıcam. Burdan bizden birinden olursa çok daha iyi olur. Dünkü buluşmadan sonra içim gitti açıkçası almam lazım artık :)
İlker Akgül
26.March.2015, 19:30
İyi akşamlar raptorriders sök tak koca gün bitti [emoji4] http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/26/2cd2acd0d103662f3a79300242deb342.jpg
Antalya-Merkez
Bahadır
27.March.2015, 00:50
Abilerim kardeşlerim aklınızda bulunsun kulağınız açık olsun 2012 ve üstü balansörlü spyder veya daytona alıcam. Burdan bizden birinden olursa çok daha iyi olur. Dünkü buluşmadan sonra içim gitti açıkçası almam lazım artık :)
Serkan abi satıyordu forumdan.Onun motorunu incelemeni tavsiye ederim.8)
frknulas
27.March.2015, 01:59
Serkan abi satıyordu forumdan.Onun motorunu incelemeni tavsiye ederim.8)
Kullanıcı adı nedir serkan abinin bi irtibata geçiyim kendisiyle :)
Kim demiş chopperle stund yapılmaz diye.:cheesy:
https://www.youtube.com/watch?v=4pIMcN9hc3Q
frknulas
27.March.2015, 10:58
Herkese günaydın hayırlı cumalar :) sonunda bi haftayı daha bitirdik 8)
Cuma gelmiş hoş geldin diyelim o zaman. Tüm aileye günaydın. Bir mutlu Celil gününden daha herkese selamlar.
Hayırlı cumalar...
Atilala sabah sabah neydi be o öyle. İyi ki havalar ısındı, yoksa durum fenaydı :)
CELİL
27.March.2015, 11:34
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Yine cuma geldi bir hafta sonu daha geliyor veeee hava yine yağmurlu :p:)
CaNeR
27.March.2015, 11:38
Günaydın millet sonunda bi haftayı daha bitiriyoruz, 2 gün yağmurlu tatil için geri sayım başladı :)
herkese hayırlı cumalar :)
ben mehmet aranıza yeni katıldım. hava yağmurlu diyorsunuz yağmur motora ne gibi zarar verir.8)
Cuma gelmiş hoş geldin diyelim o zaman. Tüm aileye günaydın. Bir mutlu Celil gününden daha herkese selamlar.
Hayırlı cumalar...
Atilala sabah sabah neydi be o öyle. İyi ki havalar ısındı, yoksa durum fenaydı :)
Şenlik şenlik.:p:Rockn Roll::artiz:8)
fatih ekren
27.March.2015, 12:22
günaydın hayırlı cumalar tüm aileye
ben mehmet aranıza yeni katıldım. hava yağmurlu diyorsunuz yağmur motora ne gibi zarar verir.8)
Sorun lastik kalitesi ve gezi konforu...
Başka bir zararı yok...
Bu arada hoşgeldin mehmet
Rainmaker
27.March.2015, 12:34
abi umarım ironi yapmıyorsundur ama ben de acemi olduğum için, acemiliğin zor şey olduğunu bildiğimden cevap vereceğim yine de :
yağmurda motor kullanmak çok tehlikeli ve ekstra dikkat isteyen bir iş, hatta çoğu zaman imkansız. mecbur değilsen kullanmaman önerilir. acemiysen hiç bulaşma. konuyla ilgili internette birçok video mevcut. normal havada bile giderken yoldaki yağ ve su birikintisinin nelere yol açabileceğini görmelisin.
motora vereceği zararı kastetmiyor zaten kimse, önemli olan can sağlığı... şahsen ben üstüne çektim brandayı, yağarsa yağsın, binemeyeceğim ona yanıyorum...
teşekkürler cevap için. iş-ev arası 40 km kullanmam gerekiyor çok daha fazla dikkat daha yavaş onun haricinde bir sıkıntı yok
Rainmaker
27.March.2015, 15:01
teşekkürler cevap için. iş-ev arası 40 km kullanmam gerekiyor çok daha fazla dikkat daha yavaş onun haricinde bir sıkıntı yok
abi hiç değilse şunu bir oku bari, gözünü seveyim... Alper Başkan, Donald Duck'ın makalelerini toplu halde paylaşmıştı, ordan copy-paste yaptım... Hani nedir bu yağmur mevzusu diyen herkes için, tekrar tekrar okumaktan bir zarar gelmez...
-----------------------------------------------------------------------------
Yağmurda sürüş doğayla içiçe olan biz motorcuların başlıca sorunlarından biri. Yağmurda görüş mesafemiz daralır, otomobillerdeki avantajmız “sileceği”nden yoksun olmamız büyük bir eksikliğe dönüşür, yollar kayganlaşır, yayalar dikatsizleşir, günlük güneşlik havada dahi “görünmez” olan bizler hepten kayboluruz diğer araçların buğulu cam ve ıslak aynalarında…ayrıca diğer araç sürücüleri bu tip havalarda motosiklet sürücülerini etraflarında görmeyi de beklemezler.
Yağmurda sürüş için önce biz hazırlıklı olmalıyız bu şartlara biraz. Motosikletler yağışta kuru havaya gore daha fazla arıza yapar. Su hava basıncıyla bütün elektrik devrelerinin derinliklerine kadar girebilir, “aman basınçlı suyla motosiklet yıkamayın” diye öğütte bulunan bütün arkadaşlarınızın tavsiyeleri boşa gider ister istemez. Yani motorun tüm su geçirmez noktalarının gerçekten öyle olması gerekiyor.
Yağmurda sürüş için motosikletin ön camı olmalı, ve bu turing tipi olmalı, lastikler bakımlı, taze, diş derinlikleri yeterli olmalıdır. Sürüşten once tüm stop, sinyal ve farlarının gerektiği gibi çalışır durumda olduğunu kontrol etmelisiniz ayrıca.
Motor hazırsa sıra size geliyor… Bir yağmurluğunuzun olması ve çizmelerinizin su geçirmez olması şart tabii...yağmur mevsiminde bunları motorda bulundurmakta ve yağışı gördüğünüzde ıslanmadan evvel giymenizde fayda var. Tam kapalı bir kaskınız olmalı ve eldivenlerinde başparmak dışı yada işaret parmağı iç kısmının süet olması lazim ki vizorünüzü silebilesiniz. Kaskın havalandırması da önemli, yağış sırasında sıcaklık düşer ve vizör kolayca buğulanır. İşin aksi tarafı kaskın tepe hava kanalını kapatmanız gerekir, çünkü oradan içeri su dolar ve kaskın içi sırılsıklam oluverir hemen ki bu buğulanmayı daha da artırır.
Elleriniz için şayet su geçirmez eldiveniniz yoksa büyük boy bir çift bulaşık eldiveni bulundurup bunu normal eldiveninizin üstüne giyebilirsiniz, eldiven yenlerini ceketin/ varsa yağmurluğun üstüne çıkartin ki kollarınızdan içeri su yürümesin. Ancak bu plastık eldiven vizörü silmenizi zorlaştıracaktır.
Vizörde ve otomobil ön camlarında su tutmaması için kullanılan sprey mamuller vardir, bunlardan kullanabilirsiniz. Bunlar akrilik vizöre herhangi bir zarar vermeyecektir ama yinede kutuların üstünü okumak iyi bir alışkanlıktır.
Sıra sürüşe geliyor…Önce “uzun” farınızı yakarak işe başlayın.
Yağmur yağmaya başladıktan bir kaç saat sonra sorun değil ama, ilk yağış anında yoldaki bütün kil, çamur, yağ, pislik, antifriz, yakit artıklari vb. yüzeye çıkar ve yüzey özellikle trafigi ağir yollarda çok kaygan olur.
Fren ve gazı daha pürüzsüz, yumuşak kullanmanız gerekiyor. Takip mesafelerini artirmak lazim...zaten öndeki araçlarin püskürttuğü su ve çamurdan da uzaklaşmak için bu şart. Araçlari sollamaya pek meraklı olmayın, hele kamyon,TIR gibi büyük tekerlekli araçlar bir iki dakika süresınce bütün görüşünüzü kaybettirecek kadar çok su püskürtür yanlardan ki o sirada yagmur yağmiyor dahi olabilir...yoldaki su yeter buna…
Yağmurda metal yüzeyler (menhol kapakları, ızgaralar, tren/tramvay rayları, köprü genleşme ızgaraları vb) son derece kayganlaşır. Plastik kaplı/boyalı (yaya geçidi çizgileri/ yol cizgileri vs.) kayganlaşır.
"Gözünüzle" kullanmaya calışacaksınız yağışta. Motorun baktığınız yere gitmekte olduğunu düşünün sürekli. Hızınızı virajlarda fazla yatmaya gerek kalmayacak şekilde ayarlamayı unutmayın.
Su birikintisinden gecerseniz “aquaplaning” e karsi hazirlikli olun ama unutmayın ki yağis sirasinda yolda özellikle drenaj da yeterli degilse her zaman bir iki mm, yada daha fazla "su filmi" bulunur ve bu da aquaplaning denilen olaya yol açabilir. Yani illa "birikinti" olmasi gerekmez. “Aquaplaning” tekerleklerin altından kaçamayarak sıkışan suyun aracı yoldan kaldırması – kesmesi şeklinde özetlenebilir ve çok tehlikelidir. Böyle bir şey başınıza gelirse yapılabilecek şeyler çok kısıtlıdır, belki hafifçe gaz kesebilirsiniz o kadar, gözünüzü karşıdan ayırmayın. Fren, vites, gaz ve gidonla oynamayın, gidonu gayet relaks tutmaya ve elinizden geldigince relaks olmaya, yapabiliyorsaniz sırıtmaya çalışın...Bu durumda motorun bir yada iki tekerleği birden yerden kesilmiştir, düz bir doğrultuda gitmiyorsanız düşersiniz. Yani virajlarda su birikintisine girilmeyecek...yani gördüğünüz kadar gitmeye çok daha fazla dikkat edeceksiniz. Aquaplaning genellikle arka tekerlekte çekiş kaybıyla ortaya çıkar ve bunu “motorun devrinin artması ama hızınızın değişmemesi” şeklinde algılarsınız. Motor bu durumda yatmaya başlarsa yapabileceğiniz tek şey yumuşak ve soğukkanlı bir kontra tekniği ile düzeltmek olabilir.
Gece ve yağmurda sürüşü kesinlikle tavsiye etmem. Zaten dediğim gibi görünmüyoruz, bu şartlarda hiçkimsenin sizi görmekte olduğunu varsayamazsınız. Bir de asfaltın rengi simsiyah olur, ve yol çizgilerinin görünüşü de oldukça zayıflar…Çukur, engebe, su birkintisi gibi tehlikeler tamamen görünmez hale gelir. Vizorünüzdeki su damlacıklarının ışığı dağıtması nedeniyle karşıdan gelen araçların farları görüşünüzü tamamen engeller. Cok risklidir ve gereği ne olursa olsun bu riski almaya değmez.
Kritik - kilit kelimeler...
"smooth" (düzgün-pürüzsüz-yumuşak-ani olmayan)
"gözlerle kullanmak"
"gördüğün kadar gitmek"
"uygun takip mesafesi"
"gece ve yağmur....sakın ha!"
ve tabii
"HER zaman TAM kuşam"
Donald Duck
Reşat Arbaş
erdincc
27.March.2015, 15:06
https://www.youtube.com/watch?v=l-DKMVDc-lQ
ŞUNUN GÜZELLİĞİNE BAKARMISINIZZZ
erdincc
27.March.2015, 15:12
https://www.youtube.com/watch?v=oO9X921KHgo
ÇİNDEN GETIRICEM SUNLARA BAKARMISINIZ YAAAA
Serkan
27.March.2015, 16:42
Kullanıcı adı nedir serkan abinin bi irtibata geçiyim kendisiyle :)
Kulaklarım çınladı birileri benden mi bahsetti. = ))
frknulas
27.March.2015, 16:57
Kulaklarım çınladı birileri benden mi bahsetti. = ))
Motoru satıyomuşsun abi de o yüzden çınlamıştır kulaklar :)
Serkan
27.March.2015, 17:06
Evet satıyorum, sahibinden de ilanı var bi bak istersen
https://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=180772830&type=active&rnd=5323
frknulas
27.March.2015, 17:32
Evet satıyorum, sahibinden de ilanı var bi bak istersen
https://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=180772830&type=active&rnd=5323
250 olsaydı çok iyiymiş abi ekstraları falan ama 350 nin vergisi ve yakıtı ağır gelir 250 düşünüyorum o yüzden :)
Serkan
27.March.2015, 17:41
250 olsaydı çok iyiymiş abi ekstraları falan ama 350 nin vergisi ve yakıtı ağır gelir 250 düşünüyorum o yüzden :)
Umarım istediğin motoru en kısa zamanda alıp aramıza katılırsın =)
frknulas
27.March.2015, 17:44
Umarım istediğin motoru en kısa zamanda alıp aramıza katılırsın =)
İnşallah abi sağol teşekkür ederim :)
Bahadır
27.March.2015, 21:48
Vergisi yıllık 190 lira galiba.Yakıt tüketimi ise 100 kilometrede en fazla yarım litre fazla yakar 250ye göre8)
frknulas
28.March.2015, 02:32
Vergisi yıllık 190 lira galiba.Yakıt tüketimi ise 100 kilometrede en fazla yarım litre fazla yakar 250ye göre8)
Yakıtı daha fazla farkeder diye duymuştum ben. Eğer böyleyse 350 de düşünebilirim :)
CELİL
28.March.2015, 11:23
Günaydnlar Raptor Riders Ailesi Herkese iyi Hafta Sonları 8)
Furkan yakıtta nerdeyse fark bile yok Bahadırın dediği gibi 100 km de yarım litre anca fark eder vergisi 250 cc ye göre daha fazla 350 cc 1-3 yaş arası olanlar 230 tl - 4-6 yaş arası 2011 modeller 175 tl dir 8)
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10941907_935700769796616_6726971679389982635_n.jpg ?oh=db990e752b48e77ee827007b4d07363b&oe=5573FD1E
fatih ekren
28.March.2015, 11:27
herkese günaydın
Günaydın Raptor Riders ailesi, herkese güzel bir hafta sonu olsun...
frknulas
28.March.2015, 12:49
Günaydnlar Raptor Riders Ailesi Herkese iyi Hafta Sonları 8)
Furkan yakıtta nerdeyse fark bile yok Bahadırın dediği gibi 100 km de yarım litre anca fark eder vergisi 250 cc ye göre daha fazla 350 cc 1-3 yaş arası olanlar 230 tl - 4-6 yaş arası 2011 modeller 175 tl dir 8)
O zaman 350 de bakıyım abi ben hangisini uygun bulursam artık :)
Ve herkese günaydın mutlu bi haftasonu sizinle olsun :)
CaNeR
28.March.2015, 13:38
Cumartesi sabahından herkese günaydın millet gününüz aydın olsun :)
bygoose27
29.March.2015, 00:25
Bugün motorumla 2. günüm .. Gaziantep'de deli gibi yağmur olmasına rağmen umursamadım çıktım dışarı .. Ama baya ıslandım :)
CELİL
29.March.2015, 00:47
Bugün motorumla 2. günüm .. Gaziantep'de deli gibi yağmur olmasına rağmen umursamadım çıktım dışarı .. Ama baya ıslandım :)
İlk günler ilk ayların tadı bir başkadır tadını çıkar ama yağmurda değil kuru havada kullan bizim makinaların lastikleri islak zeminde çok kayar yeri tutmaz tehlikeli bir durum olmasın dikkat et :) 8)
Serkan
29.March.2015, 01:54
bugun antepte değil motor kullanmak dışarı bile çıkmazdım mecbur kalmasam = )) acele etme daha önünde koca bir sezon var ki antepte haftaya havalar gayet iyi görünüyor,önce emliyet 8)
bende kasımda aldım ilk günler hava iyiydi biraz bindim, ama ankara'nın soğukları gelince çektim garaja. ama içim gitti biran önce yaz gelsin diyordum :hastayız: veee gün geçtikçe zevk artıyor:)
Bu saat değiştirme işini kim icat ettiyse...
Sabahın köründe kalkmış olduk, eski saat güzeldi.
Tüm aileye günaydın...
Bahadır
29.March.2015, 15:48
Bu saat değiştirme işini kim icat ettiyse...
Sabahın köründe kalkmış olduk, eski saat güzeldi.
Tüm aileye günaydın...
Aynen abi bu ileri alınmış haliyle bıraksalar keşke :)
Herkese günaydın :)
erdincc
29.March.2015, 23:22
herkese ıyı aksamlar ve şimdiden iyi haftalar olsun
bygoose27
30.March.2015, 00:32
İyi akşamlar RR ailesi .. Bol egzos sesli ve güzel bir hafta geçirirsiniz umarım :)
aidikurt
30.March.2015, 01:55
http://s13.postimg.org/qqttwgm5z/logo.png
Ruberjack
30.March.2015, 06:36
Herkesin özlemle beklediği bir pazartesi sabahından tüm aileye günaydın. İşinüz gücünüz rast gelsin.
CaNeR
30.March.2015, 10:15
Günaydın millet pazartesi sendromu başladı :yorgun: hadi bakalım kolay gelsin raptorcular..
Gününüz aydın olsun RR ailesi
Herkese iyi haftalar...
Bahadır
30.March.2015, 11:39
Herkesin özlemle beklediği bir pazartesi sabahından tüm aileye günaydın. İşinüz gücünüz rast gelsin.
Abi p.tesiyi özlemle bekleyen insan yoktur ya bi yanlışın var bence :cheesy:
Herkese hayırlı haftalar 8)
Abi p.tesiyi özlemle bekleyen insan yoktur ya bi yanlışın var bence :cheesy:
Pazartesi gelecek ki Çarşamba ve Cuma günü de gelsin :)
Şu garibanlar sevinsin :Rockn Roll::Rockn Roll::Rockn Roll:
frknulas
30.March.2015, 15:33
Hava güzel olursa bu çarşamba da buluşma var mı abiler?
CaNeR
30.March.2015, 20:23
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/30/9aa3c670120c4e0d84c93af448d2688f.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/30/3610e2a22877391bff552fbbc8806bb6.jpg murat abiyle çay keyfi [emoji4]
Rainmaker
31.March.2015, 10:54
çarşambayı bekleyemedik, gayrıresmi iki kişilik buluşma yaptık Caner'le :)
bu arada her ne kadar "geyik" başlığı altında olsak da, ciddi bir-iki kelime edeceğim. Caner kardeşime ben çağırmadan koşup geldiği ve motor bahanesiyle Celil abiye dileklerimizi telefondan aktardığı için de teşekkür ederim. Bu forumda hep güzel insanlar tanıdım, yüz yüze tanıştığım ise ilk Caner oldu :) Darısı diğerlerinin başına...
Dünyayı motorsikletler değil belki ama iyilik ve güzellik kurtaracak. Hepinize iyi bir gün diliyorum...
Tüm aileye günaydın. Nihayet haftayı yarıladık.
Herkese bol kazançlı bir gün dileğiyle işiniz gücünüz rast gelsin nazar
CaNeR
01.April.2015, 10:21
Günaydın Millet bu güzel havanın akşama yağmura dönceği söyleniyor ,benim gibi motorla çıkanlar akşama dikkat. :)
Bahadır
01.April.2015, 10:46
Haftanın motor sürülebilecek en güzel gününden herkese hayırlı sabahlar.:)
Caner doğru diyon akşam 7 de yağmur gösteriyor 8)
fatih ekren
01.April.2015, 10:59
herkese günaydın
frknulas
01.April.2015, 18:09
Bu regallerde kronik olarak şanzıman sıkıntısı var mutlaka arıza çıkartıyo yaptırmak zorunda kalıyosun falan diye okudum bi kaç yerde. Var mı aslı astarı?
fatih ekren
01.April.2015, 18:26
Bu regallerde kronik olarak şanzıman sıkıntısı var mutlaka arıza çıkartıyo yaptırmak zorunda kalıyosun falan diye okudum bi kaç yerde. Var mı aslı astarı?
yok öyle bişey furkan kardeşim onlar motorlarını ilk alıp hor kullanan arkadaşlar rodajda limitleri zorlayıp sonra vayy benim motorda kronik arıza var bu regallerde çin malıymış binilmez diyen arkadaşlar.
diyeceğim o ki 2 yıldır kullanıyorum daha beni zor durumda bırakacak bir sorun yaşamadım.ama bende ona gözüm gibi bakıyorum daha önceleri sadece biniyordum şimdi onun sayesinde motora nasıl bakım yapılır hangi parça nerede nasıl sökülüp takılır aşagı yukarı biliyorum elimde gelirsede yapmaya çalışıyorum.
frknulas
01.April.2015, 18:30
yok öyle bişey furkan kardeşim onlar motorlarını ilk alıp hor kullanan arkadaşlar rodajda limitleri zorlayıp sonra vayy benim motorda kronik arıza var bu regallerde çin malıymış binilmez diyen arkadaşlar.
diyeceğim o ki 2 yıldır kullanıyorum daha beni zor durumda bırakacak bir sorun yaşamadım.ama bende ona gözüm gibi bakıyorum daha önceleri sadece biniyordum şimdi onun sayesinde motora nasıl bakım yapılır hangi parça nerede nasıl sökülüp takılır aşagı yukarı biliyorum elimde gelirsede yapmaya çalışıyorum.
Şuan motorumu satıp sıfır daytona almaya çok yakınım. Kullanıcılarının çoğu memnun çünkü biliyorum ama böyle şeyler okuyunca da istemsiz bi acaba diyo insan. O soru işaretleri istemsiz takılıyo kafasına. Sağolun cevabınız için teşekkür ederim :)
CaNeR
01.April.2015, 18:54
Şuan motorumu satıp sıfır daytona almaya çok yakınım. Kullanıcılarının çoğu memnun çünkü biliyorum ama böyle şeyler okuyunca da istemsiz bi acaba diyo insan. O soru işaretleri istemsiz takılıyo kafasına. Sağolun cevabınız için teşekkür ederim :)
Hadi bakalım furkan hayırlııs olsun sıfır almaya karar verdin heralde ama bende çok tedirgindim 6 aydır kullanıyorum gayette memnunum raptordan 8)
frknulas
01.April.2015, 19:15
Hadi bakalım furkan hayırlııs olsun sıfır almaya karar verdin heralde ama bende çok tedirgindim 6 aydır kullanıyorum gayette memnunum raptordan 8)
Evet sıfır almaya karar verdim en azından düşüncem o yönde maddiyat ne gösterir bilemem tabi. Ama alıcam yani kafaya koydum 8)
aidikurt
01.April.2015, 22:56
Şimdiden hayırlısı olsun Furkan kardeşim. Allah hayırlısıysa almayı nasip etsin.
İlk aşamayı atlamışsın kafaya koymuşsun şimdi sıra ikinci aşamada parayı cebe koymakta :)
frknulas
01.April.2015, 22:59
Şimdiden hayırlısı olsun Furkan kardeşim. Allah hayırlısıysa almayı nasip etsin.
İlk aşamayı atlamışsın kafaya koymuşsun şimdi sıra ikinci aşamada parayı cebe koymakta :)
Sağol abi inşallah Allah razı olsun.
İlk aşamayı atlattım parayı da motoru satıp üstünü kredi olarak düşünüyorum da bakalım zaman ve şartlar ne göstericek :)
Ruberjack
02.April.2015, 08:24
Herkese Günaydınlarrrr
Yağmurlu ama Cuma'ya en yakın gün olan Perşembe sabahından tüm aileye günaydın :)
Bahadır
02.April.2015, 09:54
Herkese hayırlı sabahlar 8)
frknulas
02.April.2015, 10:12
Yağmurlu ama Cuma'ya en yakın gün olan Perşembe sabahından tüm aileye günaydın :)
Ömer abi senin günaydınlarına hastayım ben ya :D
İlker Akgül
02.April.2015, 11:22
Günaydın raptorcularhttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04/02/559a8272e7a171d758ee8a97acbdb7c8.jpg
Antalya-Merkez
CaNeR
02.April.2015, 11:24
Günaydın millet bune soğuk ya bi düzene girmedi şu havalar :soru?
İlker Akgül
02.April.2015, 11:29
Burda son yağmurlar kaldi caner akşam a yine yagmadan turluyorum haftaya burda olay baslar orayı bilemem [emoji12]
Antalya-Merkez
CaNeR
02.April.2015, 12:32
Burda son yağmurlar kaldi caner akşam a yine yagmadan turluyorum haftaya burda olay baslar orayı bilemem [emoji12]
Antalya-Merkez
Ohh ilker abi mis gibi valla antalyada yakında sezon başlar keyfini sürersin. Bende 3 haftaya kadar iş için gelicem o taraflara bakalım 8)
frknulas
02.April.2015, 12:37
Ohh ilker abi mis gibi valla antalyada yakında sezon başlar keyfini sürersin. Bende 3 haftaya kadar iş için gelicem o taraflara bakalım 8)
Motorla git caner :D
CaNeR
02.April.2015, 13:15
Motorla git caner :D
Çok Yere gidicem furkan motor beni çok yorar bide gittiğim yerlerde koşturmaca olur perişan olurum valla yoksa niyetim var yani :)
İlker Akgül
02.April.2015, 13:53
[emoji6]
Antalya-Merkez
ersupalit
02.April.2015, 14:23
Geliyo geliyo... Haftasonuna Ollie servisten çıkıyo :))) hepinizi çatlatıcam görürsünüz siz :)))) iki haftadır Ollie'sizim zaten, içim şişti ;)
CaNeR
02.April.2015, 15:09
Geliyo geliyo... Haftasonuna Ollie servisten çıkıyo :))) hepinizi çatlatıcam görürsünüz siz :)))) iki haftadır Ollie'sizim zaten, içim şişti ;)
Suphi abi antalya ya geldiğimde senlede tanışalım fırsat bulursak ben sen ilker abi oturur bi çay içeriz 8)
ersupalit
02.April.2015, 15:19
Çok sevinirim :)))
http://s18.postimg.org/pe6uhi2z9/cumaimages.jpg (http://postimg.org/image/pe6uhi2z9/)
Vay be lisedeydim belki 5-6 kez arka arkaya izlemişimdir .1991
https://www.youtube.com/watch?v=BTV5Xpo4j3M
İlker Akgül
03.April.2015, 10:26
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04/02/a6d99e1352837b74fcb98f5013bf872e.jpg Günaydın millet bunu bende yapmak istiyorum [emoji12]
Antalya-Merkez
Büyük usta,söz yazarı,besteci Kayahan.Allah rahmet eylesin.
https://www.youtube.com/watch?v=MXz90txI1Ok
Celil'siz bir Celil gününden daha herkese hayırlı işler, hayırlı cumalar.
CaNeR
03.April.2015, 15:33
Sabah maltepede siyah daytona kullanan pembe beyaz kasklı bi bayan, az öncede maltepe köprüsünden bobber kullanan nazi kasklı biri geçti havalar ısındıkça bizim raptorcular piyasaya çıkıyo heralde yada bu aralar bana denk geliyo :cheesy:
İlker Akgül
03.April.2015, 21:12
Herkeze iyi aksamlar yarin hava süper olacak burda erkenden yatmak sabahın köründe kalkmak uçmak lazım [emoji6] http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04/03/c3934e34de63f7aaaabedb3ee2cb5b66.jpg
Antalya-Merkez
ersupalit
04.April.2015, 10:31
Süper güneşli, azıcık minicik rüzgarlı, süper keyifli bir Antalya sabahından herkese merhaba :) Günaydın... Ollie'nin de selamı var hepinize :)))
Güzel ama sakin bir hafta sonu, değerlendirebilecek tüm arkadaşlara keyifli gezmeler.
Bu arada güzel bir hafta sonu olsun hepimize
Tek başına gezmek keyif vermiyor.
Bugün hava çok güzeldi, biraz turladım sonra Büyükçekmece İnanç'ın orada takıldık.
Celil, İnanç, İnanç Ali, Atila derken baya bir çoğalmışız...
Bu iyiye işaret sezonun açıldığına delalet :)
Herkes daha eve dönememiş güzel havayı değerlendiriyor :soru?
raptors
04.April.2015, 22:04
yarın hava güzel görünüyor yarın için bi etkinlik var mı?
erdincc
05.April.2015, 20:21
yarın hava güzel görünüyor yarın için bi etkinlik var mı?
bence 15 gun sonra baslamak gerekıyo yanı ayın 18 fılan havalar ıyıce ısınır tabı bu benım kendı dusuncem
frknulas
05.April.2015, 20:24
Katılıyorum sana erdinç abi. Havalar çok dengesiz çünkü. İyice bahar havasına bürünsün ortalık düzene girsin ısınsın öyle başlasın etkinlikler organizasyonlar.
Tüm aileye güzel bir hafta olması dileğiyle günaydın
Gezmek için karamsar olmayın havalar gittikçe ısınıyor. Sonra bıkarsınız motora binmekten :)
CaNeR
06.April.2015, 10:29
Günaydın millet havalar ısındıkça motorcular kızışıyo he herkes sabırsızlanıyor :cheesy:
fatih ekren
06.April.2015, 11:21
herkese günaydın
İlker Akgül
06.April.2015, 13:12
İyi haftalar raptorridershttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04/06/78a7a3f9c5fe94cd22543ad8ba30a1fe.jpg
Antalya-Merkez
erdincc
06.April.2015, 19:44
Katılıyorum sana erdinç abi. Havalar çok dengesiz çünkü. İyice bahar havasına bürünsün ortalık düzene girsin ısınsın öyle başlasın etkinlikler organizasyonlar.
Nisan sonu yada mayis basi celil abinin bilgisi altinda kalmali kamp tarzi biseylerde ayarliyabiliriz havalar iyice acilinca kardesim mis olur hemde
frknulas
06.April.2015, 20:20
Nisan sonu yada mayis basi celil abinin bilgisi altinda kalmali kamp tarzi biseylerde ayarliyabiliriz havalar iyice acilinca kardesim mis olur hemde
Aynen öyle abi çok iyi olur valla. Özellikle evdeki hesap çarşıya uyarsa mayısta daytonamı almış olucam o zaman çok daha güzel olur 8)
CELİL
06.April.2015, 20:32
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/18510_941691609197532_807204680363982573_n.jpg?oh= 5cb5769bd2758bd1c704384c0cc657eb&oe=559EBD3A&__gda__=1436146403_7a49e62f716bd84439ee130f0d45136 e
aidikurt
06.April.2015, 21:18
Celil saçlarını uzatsan aynı bu resimdeki abi gibi olursun valla :)
Mis gibi hava 6 derece gösteriyor. Günaydın yarın Çarşamba. [emoji106]
Rainmaker
07.April.2015, 10:09
Günaydın herkese... tek haneli sıcaklıklar, %70 in üzerinde nem oranları... İstanbul'dan bu hafta bir cacık olmaz... şu değerlere bak...
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KARTAL#sfB
ersupalit
07.April.2015, 11:23
Günaydınlar :) Antalya üç gün boyunca sağanak yağmurlu :) benim gibi acemi yüzünden Ollie üç gün ev istirahatinde :) sıkılmasın diye bir kedi arkadaşı var onu çağırdık takılıyolar beraber arasıra :) sizlere de selamı var....
CELİL
07.April.2015, 11:39
Herkese Günaydınlar
frknulas
07.April.2015, 11:52
Günaydın RR ailesi herkese bol kazançlı hayırlı günler dilerim :)
fatih ekren
07.April.2015, 12:35
günaydın RR ailesi
Haftanın ortasına geldik ama mevsim üzerine düşeni yapıyor...
Günaydın tüm Raptor riders ailesine
Bahadır
08.April.2015, 09:17
Bize Nisan demişlerdi ama bu bildiğiniz Şubat :cheesy:
Raptor Riders gününden herkese hayırlı sabahlar :)
İlker Akgül
08.April.2015, 10:00
Günaydın motor aşıkları
Antalya-Merkez
Haftanın ortasına geldik ama mevsim üzerine düşeni yapıyor...
Günaydın tüm Raptor riders ailesine
Hep şikayet hep şikayet.:)
Mevsim normal her sene aşağı yukarı aynı .Hatta hatırlarsan 2006 mıydı 2007 miydi nisan da lapa lapa kar yağmıştı.:cheesy:
En azından kar yağmıyor.8)
Günaydııııııın Herkese:hastayız:
Rainmaker
08.April.2015, 10:44
Depresif bir günden herkese günaydın,
İstanbul için yarın şiddetli fırtına ve sağanak yağış uyarısı var, sıcaklık ise 1-2 derece daha düşecekmiş :shock:
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KARTAL#sfB
İyi haber ise, 5 günlük hava durumuna göre haftasonu yağış gözükmüyor, rüzgar etkisini yitiriyor, hatta yabancı sitelere göre önümüzdeki hafta havalar komple düzeliyor gibi... 10-17 nisan arası hiç yağış gözükmüyor, gündüz hava sıcaklıkları da (hissedilen) 13-14 ve üstü şeklinde...
Güüüüüünaydınnnnnnn Raptırlar,kaptırlaaarrrr. :Rockn Roll::Rockn Roll::Rockn Roll:
https://www.youtube.com/watch?v=kaIZWjItReI&index=8&list=RDTKJymx2KDWo
fatih ekren
09.April.2015, 10:54
bırrrr soğuk bir sabahtan herkese günaydın donduk yahu
CaNeR
09.April.2015, 13:10
Tünaydın millet iş için hadımköydeyim bi taraflarım dondu bune soğuk ya :shock:
Hep şikayet hep şikayet.:)
Mevsim normal her sene aşağı yukarı aynı .Hatta hatırlarsan 2006 mıydı 2007 miydi nisan da lapa lapa kar yağmıştı.:cheesy:
En azından kar yağmıyor.8)
Hay demez olaydım Kavacıkta kar yağıyormuş şu an.
http://s10.postimg.org/isk0tirmt/depositphotos_7655796_Emoticon.jpg (http://postimg.org/image/isk0tirmt/)
Hay demez olaydım Kavacıkta kar yağıyormuş şu an.
http://s10.postimg.org/isk0tirmt/depositphotos_7655796_Emoticon.jpg (http://postimg.org/image/isk0tirmt/)
Gamlı baykuş :)
Konuşmasan iyiydi[emoji12]
aidikurt
09.April.2015, 17:27
ulen ben boyl havanın taaaaa içine edeyim. Motora hasret kaldık valla. Bilseydim kar motosikleti alırdım .
frknulas
09.April.2015, 19:12
Ankara istanbul tem yolu bile kapanmış kardan. Nisan diyolar da bu bilginiz aralık-ocak. Motora binemez olduk valla ya
Ekrem Özdemir
09.April.2015, 20:52
Merhaba arkadaşlar, Yeni bir başlık açıp kalabalık etmeden buradan devam etmek istedim.
Tekrar aranıza döndüm. Bundan yaklaşık 3 yıl önce Regal'im vardı . Bu arada motoru sattım. Okulu bitirdim. Askere gittim geldim. Çalışmaya başladım ve sonunda tekrardan bir motor aldım 2 gün önce. Artık temelli olarak İstanbul'dayım. Tekrardan forumdayım.
aidikurt
09.April.2015, 22:08
Ekrem kardeşim tekrar aramıza hoş geldin. İlk fırsatta görüşmek dileğiyle.Bende sancaktepedeyim cok yakınız ılk fırsatta görüşelim.
Ekrem Özdemir
10.April.2015, 00:55
Hoşbuldum Alper abi, takipdeyim bir aksilik olmazsa ilk buluşmaya katılacağım.
Bahadır
10.April.2015, 09:27
Hell Yeah, it's friday:Rockn Roll:
yani:Evet be, işte cuma :cheesy: Herkese hayırlı cumalar:)
Celil günü gelmiş, hava mis. hafta sonu süper olacakmış meteoroloji yetkilileri öyle buyurdular :)
Herkese hayırlı ve bereketli Cumalar, şimdiden iyi hafta sonları, çalışacak olanlara kolay gelsin...
http://i.hizliresim.com/AARoGq.jpg
Hayırlı Cumalar ,Hayırlı sabahlar Raptırlar.
ersupalit
10.April.2015, 10:25
Herkese Antalya'dan güneşli ama hafif serin bir günaydın :) Ollie'nin de selamı var :)
http://s29.postimg.org/e9ym1z8mb/image.jpg (http://postimg.org/image/e9ym1z8mb/)
Cumamız mübarek olsun sevgili RR ailesi
CaNeR
10.April.2015, 10:46
Haftanın son iş günü olan cumanız mübarek olsun raptorcular, güneşi gördüm misali havanın serin olmasına aldanmadan motorla geldim işe yarından sonra daha da iyi olcakmış hadi bakalım 8)
aidikurt
10.April.2015, 10:51
Günaydın dostlar . En sonunda hasret kaldığımız güneşi görebildik. Bide hava ısınsa süper olucak kanımca :)
fatih ekren
10.April.2015, 11:00
herkese günaydın hayırlı cumalar
İlker Akgül
10.April.2015, 12:41
Hayırlı cumalar raptorriders
Antalya-Merkez
ersupalit
10.April.2015, 17:13
Ya Ollienin bedenine uygun ve hesaplı branda öneriniz var mı???
İlker Akgül
10.April.2015, 18:05
Kac beden giyiyo senin ki [emoji12] [emoji12] eski sanayi deki motorcularda vardir 40veya 50tl boyutuna bakarsın orda
Antalya-Merkez
fatih ekren
10.April.2015, 18:18
suphi 2 ay önce hepsiburada dan almıştım 28 tl ye xl tam oldu
bir kaç çeşit daha vardı en uygunu buydu işimi görüyor...
Bahadır
10.April.2015, 22:04
Dünkü fırtınada branda bayrak direğine takılıp yırtılmıştı.Bugün branda konuşuluyor :cheesy:
frknulas
10.April.2015, 22:28
Abiler spyder a benzeyen bi motorun sticker çalışmasını yaptım duvarıma. Sizce nasıl olmuş :) boyutları 120x88 cm http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/10/0c653376f7331d95c7f8ac675c29e2f3.jpg
fatih ekren
10.April.2015, 22:38
Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim.
fatih ekren
11.April.2015, 10:28
güzel güneşli bi cumartesi gününden herkese günaydın
CELİL
11.April.2015, 10:37
Günaydınlar Herkese hava sonunda toparlanıyor
Furkan güzel çalışma emeğine sağlık 8)
Erken kalkan ekip önce size sonra geç kalanlara günaydın.
Celil geçmiş olsun, inşallah toparlamışsındır bugün. Erken kalktığına göre biraz iyileştin galiba.
CELİL
11.April.2015, 11:37
Erken kalkan ekip önce size sonra geç kalanlara günaydın.
Celil geçmiş olsun, inşallah toparlamışsındır bugün. Erken kalktığına göre biraz iyileştin galiba.
Sağol Ömer evet bugün biraz daha iyiyim toparlanıyorum ayağa kalktım bu grip çok ağır geçti :yorgun:
fatih ekren
11.April.2015, 11:42
Sağol Ömer evet bugün biraz daha iyiyim toparlanıyorum ayağa kalktım bu grip çok ağır geçti :yorgun:
geçmiş olsun abi,bu grip senin peşini bırakmadı bu sene...
Örümceği dışarı çıkarıp wd40'la bir güzel temizleyip biraz hareket ettirdim.
Havada örümcekte mis ama bu hafta yatırım yapıyoruz [emoji6]
Haftaya inşallah hava daha güzel olur
Koskaca sayfa benim, kendi kendime ne güzel konuşurum ben burada :)
Herkese iyi pazarlar, gününüz güzel geçsin...
CELİL
12.April.2015, 13:56
Herkese iyi pazarlar hava çok güzel fırsatı olanlar değerlendirsin
Ömer'ide yalnız bırakmayın bak ayıp uluyor :)8)
Bahadır
12.April.2015, 16:02
Örümceği dışarı çıkarıp wd40'la bir güzel temizleyip biraz hareket ettirdim.
Havada örümcekte mis ama bu hafta yatırım yapıyoruz [emoji6]
Haftaya inşallah hava daha güzel olur
Abi bende 1-2 kere wd40 ile temizledim ama bu sefer hep toz yapıştı üzerine.Sende aynısı olmuyor mu:soru?
Abi bende 1-2 kere wd40 ile temizledim ama bu sefer hep toz yapıştı üzerine.Sende aynısı olmuyor mu:soru?
Son tur fiber bez ile üstünden geç hiç birşey olmaz
Sonra turlamaya Çık ama benim gibi Kontrolü kaybedip fazla açılma [emoji57]
ersupalit
12.April.2015, 22:46
Merhaba millet :) bugün anca yazabildim.... Ve günün bombası... Ollie'yle beraber ilk defa asfaltı öptük bugün maalesef. Katil ruhlu bir otobüs şoförünün yol tartışması üstüne, erkekliğine yediremeyip koca otobüsü üstüme sürmesi sonucu Antalya Güllük Caddesinde düştüm. Neyse ki karşıdan gelen motorlu polis olanları gördü ve otobüs şoförü halkettiğinin yarısı bile olmasa da gene de ceza yedi, bütün yolcuların önünde polis yarafından çocuk gibi azarlandı ve olayın ateşiyle gözünün üstüne çaktığım yumruğun acısıyla tıpış tıpış karakola ifade vermeye götürüldü. Bende ve Ollie'de yiç hasar yok neyse ki... Ollienin sol pedal kapandı ve fren pedalında biraz çizik var, benim de montta ve pantolonda asfalt lekesi var, biraz da kıçım acıyo tabii :)
Şimdi, işin en can alıcı yerine geldik... Benim monttaki bu lekeler nasıl geçeceeeekkkkk :) Montum, Revit GT-Air. Elde yıkayınız yazıyor, küvette güzelce bezle ve sabunla yıkadım sildim ama nafile, sol kol bağırıyor "Bu adam yeri öpmüş!!!!" diye :) Napçaz netçez bi yol yordam abiler :)
CELİL
12.April.2015, 23:02
Suphi çok geçmiş olsun Allah korumuş ucuz atlatmışsın aman otobüs minübüs ve ticari taksilerlerden uzak durun heran başınıza iş açabilirler
Monttaki asfat lekesi çıkması çok zor formülü varmı bilmiyorum mantık yürütürsek asfalt zift demek zifti benzin ve gazyağı çıkarır kolay gelsin
frknulas
12.April.2015, 23:34
Geçmiş olsun suphi abi Allah beterinden saklasın. Dikkat etmek lazım. Motorun üzerinde dalaşmalar sinirlenmemeler olmamalı. Hepimiz biliyoruz ki onların tonluk araçları sactan kaportaları varken bizde 150-200 kiloluk motor var ve kaportası bizzat biziz.
fatih ekren
12.April.2015, 23:57
Suphi çok geçmiş olsun arkadaşım.montundaki lekeler çıkar elbet ben geçen sene Bakırköy dönüşü asfaltı öpmüştüm ama bende korumalıklı mont yoktu o zamanlar.deri yelekle serin serin giderken yatınca kollar bayaği bi leke oldu neyseki geçti allah beterinden korusun arkadaşim.
Merhaba millet :) bugün anca yazabildim.... Ve günün bombası... Ollie'yle beraber ilk defa asfaltı öptük bugün maalesef. Katil ruhlu bir otobüs şoförünün yol tartışması üstüne, erkekliğine yediremeyip koca otobüsü üstüme sürmesi sonucu Antalya Güllük Caddesinde düştüm. Neyse ki karşıdan gelen motorlu polis olanları gördü ve otobüs şoförü halkettiğinin yarısı bile olmasa da gene de ceza yedi, bütün yolcuların önünde polis yarafından çocuk gibi azarlandı ve olayın ateşiyle gözünün üstüne çaktığım yumruğun acısıyla tıpış tıpış karakola ifade vermeye götürüldü. Bende ve Ollie'de yiç hasar yok neyse ki... Ollienin sol pedal kapandı ve fren pedalında biraz çizik var, benim de montta ve pantolonda asfalt lekesi var, biraz da kıçım acıyo tabii :)
Şimdi, işin en can alıcı yerine geldik... Benim monttaki bu lekeler nasıl geçeceeeekkkkk :) Montum, Revit GT-Air. Elde yıkayınız yazıyor, küvette güzelce bezle ve sabunla yıkadım sildim ama nafile, sol kol bağırıyor "Bu adam yeri öpmüş!!!!" diye :) Napçaz netçez bi yol yordam abiler :)
Geçmiş olsun...
Allah korusun hepimizi böyle insanlardan
CELİL
13.April.2015, 09:49
Günaydınlar Herkese iyi Haftalar
Dün baya bir motor kullandım, sendrom falan bırakmıyor insanda...
Herkese günaydın, sendromsuz ve bol kazançlı bir hafta dileğiyle işiniz gücünüz rast gelsin.
https://www.youtube.com/watch?v=QkM9WO9-uZ0&hd=1
CaNeR
13.April.2015, 10:26
Günaydın millet süper bi haftasonunda sonra güzel havalar devam ediyor herkese keyifli sürüşler.. 8)
Rainmaker
13.April.2015, 11:31
Herkese günaydın ve iyi haftalar...
Bugün insanlık için küçük, benim için ise büyük bir gün çünkü kişisel tarihimde ilk defa işe motorla geldim. Bir sürü yokuşun ve inşaatın, harfiyatın bulunduğu 10 km lik bir parkuru hiç stop ettirmeden, viteste problem yaşamadan, sarsıntısız geldim. Motordan ineli iki saat oldu hala etkisi geçmedi... Çok çok mutluyum... Gerçi sağolsun işyerinde yaşananlar o mutluluğun daim olmasına izin vermiyor neticede Pazartesi ve işyeri (ölümcül ikili) ama olsun be, azmin zaferidir bu :)
aidikurt
13.April.2015, 11:55
Suphi cok gecmis olsun kardesim
Bu mesaj Cep Telefonumdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Potenza
13.April.2015, 12:17
Herkese günaydın ve iyi haftalar...
Bugün insanlık için küçük, benim için ise büyük bir gün çünkü kişisel tarihimde ilk defa işe motorla geldim. Bir sürü yokuşun ve inşaatın, harfiyatın bulunduğu 10 km lik bir parkuru hiç stop ettirmeden, viteste problem yaşamadan, sarsıntısız geldim. Motordan ineli iki saat oldu hala etkisi geçmedi... Çok çok mutluyum... Gerçi sağolsun işyerinde yaşananlar o mutluluğun daim olmasına izin vermiyor neticede Pazartesi ve işyeri (ölümcül ikili) ama olsun be, azmin zaferidir bu :)
Kardeş gün gelecek, uzun yollara gideceksin, bayırlara kırlara doğru süreceksin..
Suphi bu arada sana da çok geçmiş olsun, bırak muhattap olma böyle sığırlarla..
iyi olmuş motorculara bulaşmamayı öğrenir o manda
Bahadır
13.April.2015, 12:20
Allah beterinden korusun Suphi abi
pacasi_camurlu
13.April.2015, 12:57
geçmiş olsun suphi abi dikkat etmek lazım .
hep düşünüyorum kask ve korumalı mont var ama bacakları koruyacak bi şey yok bunun için ne yapmalı korumalı pantolonlar bi işe yarıyor mu . başka bi konuda düşünce motorun altında ayak kalıyor mu düşenler bi tecrübeleri ile yardımcı olabilir mi bana : )
Rainmaker
13.April.2015, 13:12
Öncelikle mesajını geç fark ettiğim Suphi'ye bir geçmiş olsun da benden... Bence de o sığırlarla muhattap olma, adamdan sayarlar, başın belaya girer. Yine iyi polis görmüş, genelde yaptıkları magandalıklar yanlarına kar kalıyor...
Pantolon konusunda henüz almadım ama korumalı pantolon almayı düşünüyorum. Özellikle dizleri ve kalçanın yan taraflarını korumak gerektiğine inanıyorum. Bu noktada Hudson'da falan satılan kevlarlı, dışı kot pantolon görünümüne sahip pantolonlar var, normal kot gibi gözüküyor aynı. Rahatlığını bilemem, denemedim ama almayı düşünüyorum. Chopper ruhuna aykırı düşmediği veya anormal sırıtmadığı sürece her türlü korumanın kullanılması taraftarıyım.
Ben de motoru aldığımın ertesi günü asfaltı öptüm ve korumalı pantolonum da yoktu. İki şeyin çok önemli olduğunu düşünüyorum : Birincisi düşme-kayma anındaki süratin (ben çok yavaştım), ikincisi de kontrolü kaybettiğin anda motordan mümkün olan en hızlı şekilde uzaklaşmak, yani motoru bırakmak, motordan kurtulmak... Yana doğru düşmelerde yandaki koruma demirleri belli bir açı oluşturarak motorun altında kalmanı engelliyor. Ancak yine de ayağının arka tarafa, sinyallerin olduğu bölüme sıkışması olası, bu nedenle korumalı bot giymek de en az pantolon kadar önemli. Öne doğru uçma ve arkaya doğru düşme durumlarında ise işin Allah'a kalmış, bu tip kazaları en ucuz atlatan bi taraflarını kırıyor zaten...
Kısacası Furkan kardeşim, ben bu motorla ve standart korumalarla e-5 te 80-90 ile giderken düştüğümde sağ kalacağıma pek inanmıyorum. O nedenle asla o hızlara çıkmıyorum. 20-30 ile giderken düştüğünde ise eğer eldivenden bota korumaların tamsa, biraz da şansın varsa gülerek hatırlar, forumda anlatırsın...
Motorsiklet böyle bir alet, gönül ister ki hiç düşmesin ama oluyor işte... Fazla takıntı haline getirmeden, dikkatli olmak lazım. Korkular, insanın hareket kabiliyeti üzerinde direkt etkiye sahiptir. Korkularla yüzleşmek ve o korkuyu seni konsantre bir binici haline getirmesine doğru yöneltmek lazım. Paranoyak olmak lazım, yavaş gitmek lazım...
İlker Akgül
13.April.2015, 13:48
Günaydın raptorriders ilhan geçmiş olsun kardeşim bensiz gezersen ole olur dicem olmicak[emoji12] http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/13/4cae0288abb3446cd60b9351c0a64f10.jpg
Antalya-Merkez
ersupalit
13.April.2015, 18:45
geçmiş olsun suphi abi dikkat etmek lazım .
hep düşünüyorum kask ve korumalı mont var ama bacakları koruyacak bi şey yok bunun için ne yapmalı korumalı pantolonlar bi işe yarıyor mu . başka bi konuda düşünce motorun altında ayak kalıyor mu düşenler bi tecrübeleri ile yardımcı olabilir mi bana : )
Valla bilinçli yatırmış olsam da ayak sıkışıyo, o yüzden bot şart... Bunun yanında montum, kaskım ve eldivenlerim iyi oldukları için üstte hiç hasar yok, kas ağrısı hariç. Hızımın da 35-40 km olduğunu hesaba katarsak biraz sürüklenmeme rağmen kollarda, ellerde ve sırtta sıfır hasar.
Ancaaaakkkk gelelim zurnanın zırt dediği yere. Bugün itibariyle çanağın kenarı fena ağrıyo çünkü korumalı pantolon olmadığı ve ilk yere çarpan nokta orası olduğu için ezilme kaçınılmaz olmuş. Renklere bakılırsa fena ezmişim :) sarısı var yeşili var moru var :) yani çanağı ve bacağı kırmaktan allah korumuş o kadar diyeyim.
Uzun lafın kısası bu kadar düşük hızda bile düşünce ciddi ağrı çekiyosam ve ezilmeler oluyorsa, biraz daha ciddi bir kazada korumasız bölgelerde gerçekten hasarlı yaralanmaların olması kaçınılmaz olur tahminimce. O yüzden:
*Kask
*Mont
*Pantolon
*Eldiven
*Bot
kesinlikle şart. Chopper ruhuna uysun uymasın. Benim ruhum daha değerli ;)
Bunların yanında seni unutmadım İlker kardeş :) konuyu açınca zooorrrttt diye gözümün önüne kocaman keyif foton geliyo çok ayıp :) hem sen gel gezelim dedin de gezmedik mi :) bak böyle zeytinyağından hafif Demirel hesabı, çıkarım su üstüne :) işin şakası bir yana teşekkür ederim sana ve tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara :)
Seçkin-67
13.April.2015, 19:57
Suphi kardeşim geçmiş olsun Allah beterinden saklasın seni ve hepimizi seni şu an belkide en iyi ben anlıyorumdur bende iki gün önce düştüm motordan arkadaşın motoru yeni öğreniyorum daha motor sürmesini. Yaklaşık 20 km hızla düştüm ellerimin iç tarafı ve sağ dizim sürtünmeyle yüzüldü özellikle sol elim fena yanıyor şimdi zonk zonk acı çekiyorum bu kadar düşük hızla sonuç buysa gersini hayal etmek istemiyorum. Full koruma sart hatta farz , farz eldiven dizlik olsa hiçbişeyim yoktu şu an.
Bahadır
14.April.2015, 10:14
Tüm Raptor Riders Türkiye'ye selam olsun8)
Murat abi nickini görünce gördüğüm rüya aklıma geldi.Rüyamda Bruce Dickinson konserindeyim.Bruce, Iron Maiden'dan ayrıldığını söylüyordu :cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.