Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
Herkese günaydınlar....8)
Crixus
29.April.2016, 10:01
Günaydın Ahalii
RaptoRider
29.April.2016, 10:07
Günaydın RR hayırlı işler bol kazançlar :)
NOT: Yürüyebildiğimi Hatırladım :artiz::cheesy::cheesy::cheesy:
srwnk
29.April.2016, 10:15
Günaydın güzel insanlar... ;)
İlker Akgül
29.April.2016, 10:35
Günaydınlar hayırlı cumalar raptırlar
CELİL
29.April.2016, 10:43
Herkese Günaydınlar Raptor Riders Ailesi cuma gelmiş bir haftanın daha sonuna geliyoruz : Rockn Roll:
Berkay BEKTAŞ
29.April.2016, 10:52
Günaydın RR :artiz:
frknulas
29.April.2016, 10:53
Günaydın RR herkese hayırlı cumalar hayırlı işler bol kazançlar 8)
2_rock
29.April.2016, 11:06
Yok mu ankaraya ziyarete gelen? 😃😃😃😎
Fatih Ucek
29.April.2016, 11:19
Günaydın millet. az kaldı bu hafta da bitiyor sabredin :)
Peder
29.April.2016, 11:19
Resmen sabah oldu . Bahar yorgunluğu denen şey dayak yemiş gibi uyanmaksa çok fena
Kürekle dövmüşler gibi uyandım bende abi hatta hala beyin uyku durumunda :cheesy:
Peder
29.April.2016, 11:21
Bir gün daha var ama sabır kardeşim
frknulas
29.April.2016, 11:26
İzin günüm gelmeden hafta bitmez benim için :cheesy: cumartesi pazar ırgat gibi calisinca hafta bitti mi bitmedi mi anlamıyorum :Rockn Roll:
Fatih Ucek
29.April.2016, 11:29
İzin günüm gelmeden hafta bitmez benim için :cheesy: cumartesi pazar ırgat gibi calisinca hafta bitti mi bitmedi mi anlamıyorum :Rockn Roll:
ben 2 haftada bir c.tesi çalışıyorum bu hafta da çalışmadığım hafta olduğu için biraz nispet yapar gibi olmuş ama :)))
Fatih Ucek
29.April.2016, 11:30
Bir gün daha var ama sabır kardeşim
kendi adına konuş adamım benim yarım gün kaldı. gerçi işe de yeni geldim dün eve gittiğimde saat 2'miş hiç farkında değildim anca kalkabildim.
DarkMacros
29.April.2016, 11:39
Güüüünaydın arkadaşlar.
batebay
29.April.2016, 12:38
Gunaydin millet 😀
Baho,berke agalar cok gelmek istiyorum tekirdaga da tum parami bu hafta sonuna yatirdim malum yıl dönümü... 😀 💸🔫
Peder
29.April.2016, 13:43
Gunaydin millet 😀
Baho,berke agalar cok gelmek istiyorum tekirdaga da tum parami bu hafta sonuna yatirdim malum yıl dönümü... 😀 💸🔫
Geçmiş olsun kardeşim :cheesy:
Peder
29.April.2016, 13:45
kendi adına konuş adamım benim yarım gün kaldı. gerçi işe de yeni geldim dün eve gittiğimde saat 2'miş hiç farkında değildim anca kalkabildim.
Ben geç yatıp erken kalkmaya alıştım ya onda sıkıntı yok. Bizim bigün daha var. Bide yarın ay sonu diye sayım var sanırım depoda bakalım yine ne kitlenecek :sustum:
frknulas
29.April.2016, 15:47
Ben geç yatıp erken kalkmaya alıştım ya onda sıkıntı yok. Bizim bigün daha var. Bide yarın ay sonu diye sayım var sanırım depoda bakalım yine ne kitlenecek :sustum:
Geçmiş olsun kardeşim :D gerçi bende 9 da kapatıyorum bu akşam:x
Peder
29.April.2016, 16:31
Geçmiş olsun kardeşim :D gerçi bende 9 da kapatıyorum bu akşam:x
Kanka orda senin kapatmandan daha çok sana kapatmışlar gibi ama :cheesy:
Kuwaha
29.April.2016, 16:50
Bu saatte daha yeni uyandım :D bana günaydın herkese iyi günler :D
Peder
29.April.2016, 17:50
Bu saatte daha yeni uyandım :D bana günaydın herkese iyi günler :D
Günaydın kardeşim. Bu uyku tüm isteyipte uyuyamayanlara gelsin o zaman :cheesy:
Bypale
29.April.2016, 18:47
Neyin rüzgarını yapıyosunuz siz kardeşiıiim. Bgün öğlen geldim. Paxartesiyi iple çekiyom iş başı yapmak için:::::::::::::::::::::::::
bronks
29.April.2016, 23:01
Evet abiler kardeşler!
Celil abi ve Erdinç abi ile yaptığım görüşmeler sonucunda Tekirdağ'a köfte yemeye gitmeye karar verdik.Hem toplu sürüş kurallarını uygulayarak öğrenmiş olacağız hem de yol yapmış olacağız.
Ancak bu hafta sonu c.tesi günü Caner arkadaşımızın düğünü olduğu için o gün gidemeyiz.
1 mayıs pazar günü yada haftaya 7-8 mayıs hangi günler daha kalabalık oluruz diye buradan bir yoklama alalım dedik.
Sizlere hangi günler uyarsa buradan belirtirseniz ona göre organizasyon yapılacaktır.
Not:C.tesi öğlene kadar çalışanlar belirtirse duruma göre c.tesi öğleden sonra gidilebilir.8)
Ben başlayayım o zaman: Bana 7-8 mayıs her türlü uyar 8):Rockn Roll:
Güzel bir etkinlik olabilir diye düşünüyorum. Bakalım netleşecek mi
2_rock
30.April.2016, 00:06
raptorriders ailesi keyifler nasıl ? ne yapıyorsunuz ?
CELİL
30.April.2016, 00:07
raptorriders ailesi keyifler nasıl ? ne yapıyorsunuz ?
Az sonra yatıyoruzzz :p:)
2_rock
30.April.2016, 00:23
Az sonra yatıyoruzzz :p:)
Bu saatte yapılmaz başkanım :cheesy: bende Ankara teşkilatı için gereken bazı şeyleri hazırlıyorum planlıyoruz yönetim ile yaptığım konuşmalar doğrultusunda bazı değişiklikler ve kararlar alınması gerektiğini düşünüyorum. Yarınki buluşmadan itibaren olayın boyutunu biraz ciddiye çekme vakti gelmiştir .kalan sağlar bizimdir herzaman ve heryerde RAPTORRİDERS diyorum gerisini siz anlayın artık :cheesy:
CELİL
30.April.2016, 00:31
Bu saatte yapılmaz başkanım :cheesy: bende Ankara teşkilatı için gereken bazı şeyleri hazırlıyorum planlıyoruz yönetim ile yaptığım konuşmalar doğrultusunda bazı değişiklikler ve kararlar alınması gerektiğini düşünüyorum. Yarınki buluşmadan itibaren olayın boyutunu biraz ciddiye çekme vakti gelmiştir .kalan sağlar bizimdir herzaman ve heryerde RAPTORRİDERS diyorum gerisini siz anlayın artık :cheesy:
Evet konuştuğumuz gibi biz yolumuza devam ediyoruz bize katılmayan kendi kaybeder 8)
2_rock
30.April.2016, 00:36
Evet konuştuğumuz gibi biz yolumuza devam ediyoruz bize katılmayan kendi kaybeder 8)
Oluşum vakti geldi geçti ti bundan sonra çeki düzen vermemiz zamanı Celil Başkan
Cüneyt_
30.April.2016, 00:40
İyi geceler raptorriders ailesi :)
Andarkan_
30.April.2016, 01:02
Ankaradan herkese iyi geceler RR ailesi.
bronks
30.April.2016, 01:13
Evye'den Topcase yapmış adamlar :) iyi geceler herkese
http://s32.postimg.org/u4w7akhqp/2014_07_22_14_18_10.jpg (http://postimg.org/image/u4w7akhqp/)
http://s32.postimg.org/3oj7031ld/2014_07_22_14_18_18.jpg (http://postimg.org/image/3oj7031ld/)
http://s32.postimg.org/9ops62wup/2014_07_22_14_18_38.jpg (http://postimg.org/image/9ops62wup/)
2_rock
30.April.2016, 01:15
Evye'den Topcase yapmış adamlar :) iyi geceler herkese
http://s32.postimg.org/u4w7akhqp/2014_07_22_14_18_10.jpg (http://postimg.org/image/u4w7akhqp/)
http://s32.postimg.org/3oj7031ld/2014_07_22_14_18_18.jpg (http://postimg.org/image/3oj7031ld/)
http://s32.postimg.org/9ops62wup/2014_07_22_14_18_38.jpg (http://postimg.org/image/9ops62wup/)
Abi bence su borusundan motor daha etkileyici gibiydi:cheesy:
bronks
30.April.2016, 01:22
Abi bence su borusundan motor daha etkileyici gibiydi:cheesy:
Bence bunlar bir devam niteliğinde :) önce boru sonra evye . Musluklu motoru da bulursak sistem tamamlanır abdestimi alır şükür namazimi kızlarım ben :))
Ama haklısın borulu motorun yaratıcılığı ve işçiliği açık ara önde gider :)
Peder
30.April.2016, 01:32
Herkese iyi geceler :)
ereneren
30.April.2016, 02:01
iyi geceler raptoRRiders
Bypale
30.April.2016, 07:44
Günaydın millet :Rockn Roll:
srwnk
30.April.2016, 08:40
Günaydın Cumartesiciler.... ;) :Rockn Roll:
ereneren
30.April.2016, 09:05
günaydın RR iyi hafta sonları
Peder
30.April.2016, 09:10
Günaydın RR Cumartesi çalışanlara selam olsun :)
bronks
30.April.2016, 09:48
Herkese günaydin:shock:
2_rock
30.April.2016, 09:55
Günaydın RaptorRiders Ailesi. Ankaradan herkese selamlar .Caner kardeşime kucak dolusu sevgiler mutluluğunuz sevginiz daim olsun kardeşim
Andarkan_
30.April.2016, 10:58
Herkese günaydın RaptoRRıders ailesi herkese guzel Haftasonları.
frknulas
30.April.2016, 11:43
Tüm aileye günaydın herkese iyi hafta sonları 8)
2_rock
30.April.2016, 11:56
Hayret cumartesi günü ve iş yok hala saat 11 oldu ne geleni var ne de giden
Peder
30.April.2016, 12:04
Hayret cumartesi günü ve iş yok hala saat 11 oldu ne geleni var ne de giden
Dükkan sokağının başında bekliyorum gelenleri kapalı deyip geri yolluyorum forumda rahatça takıl diye :cheesy:
CELİL
30.April.2016, 12:21
Herkese Tünaydınlar
Bugün Caner kardeşimizin mutlu günü düğünümüz var onun yanında olmak için düğüne gidiyoruz herkesi bekliyoruz :Rockn Roll: 8)
Peder
30.April.2016, 12:26
Herkese Tünaydınlar
Bugün Caner kardeşimizin mutlu günü düğünümüz var onun yanında olmak için düğüne gidiyoruz herkesi bekliyoruz :Rockn Roll: 8)
Çalışmanın zararları abi malesef katılamıyorum bugün :(
Peder
30.April.2016, 20:42
Kimseden ses soluk çıkmıyor millet düğünde olanlar harici nerdesiniz ne yapıyorsunuz?
Çalışmanın zararları abi malesef katılamıyorum bugün :(
Kimseden ses soluk çıkmıyor millet düğünde olanlar harici nerdesiniz ne yapıyorsunuz?
Nobetimi tuttum geldim. Yarınki nöbete hazırlanıyorum :p o nasıl oluyorsa artik
Geç oldu ama Başkan'a hayırlı olsun diyelim... Kazasız belasız keyifli sürüşler... ;)
MUSTAFA48
01.May.2016, 02:07
Herkese Tünaydınlar
caner bey allah bir yastıkta kocatsın hayırlı ugurlu olsun :)
Andarkan_
01.May.2016, 02:35
Ankaradan herkese iyi geceler RR ailesi.
Öğlene kadar uyuyacağım nihayet. İyi geceler RaptorRiders :yorgun:
Mustafa Gözgen
01.May.2016, 03:12
Iyi geceler RR ailesi ✋🏿 gececi varsa gorelim 😜
Hali saha macim vardi 1-2 arasi .. Gecenin 3 de motorla boş sokaklarda dolandı m geldim : )
Mustafa Gözgen
01.May.2016, 06:57
Hali saha macim vardi 1-2 arasi .. Gecenin 3 de motorla boş sokaklarda dolandı m geldim : )
En sevdigimden abi 😂 Hele Ankara da olunca 12 den sonra bombos yollar bizim 😎
Mustafa Gözgen
01.May.2016, 06:58
Bu arada Gunaydin RaptorRiders 🏍💨 Sabah i serifleriniz hayrolsun 😜
ereneren
01.May.2016, 10:10
herkese günaydın RR :cheesy:
ereneren
01.May.2016, 10:10
Bu arada Gunaydin RaptorRiders 🏍💨 Sabah i serifleriniz hayrolsun 😜
must geç kalma bulusma yerini biliyomusun :cheesy:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi iyi pazarlar 8)
Günaydınlar RaptorRiders ailesi iyi pazarlar herkese :)
frknulas
01.May.2016, 12:18
Günaydın RR herkese iyi pazarlar 8)
Saçmasapan bir nöbet gününden günaydın :cry:
Iscinin ve emekcinin bayrami 1 mayis herkese kutlu olsun.
Günaydın RR, Keyifli pazarlar
e.erbaş
01.May.2016, 21:50
İyi akşamlar abiler,kardeşlerim bugün üç motor çıktık tam 266 km yol yapmışız.Yola çıkmadan fulledim depoyu ve halen yedeğe düşmedi,bu işte bi gariplik var :cheesy: Yaptığımız km de doğru :soru?
İyi akşamlar abiler,kardeşlerim bugün üç motor çıktık tam 266 km yol yapmışız.Yola çıkmadan fulledim depoyu ve halen yedeğe düşmedi,bu işte bi gariplik var :cheesy: Yaptığımız km de doğru :soru?
Ergün maşallah İlk fırsatta bende yanına gelip ayarları sana yaptıracağım 8)
e.erbaş
01.May.2016, 21:57
[QUOTE=CELİL;213142]Ergün maşallah İlk fırsatta bende yanına gelip ayarları sana yaptıracağım 8)[/QUOTE Gel başkanım elimden geldiğince yaparım. Üç motor dedim birisi benelli km yi ondan baktık. Bizim makinalar az yada çok gösterebiliyor diye okumuştum bi kaç kez :)
Çağatay Nokay
01.May.2016, 23:34
http://s32.postimg.org/56gx1rdup/DSC_0142.jpg (http://postimg.org/image/56gx1rdup/)
Sabah 4 te işe gidip şu saatte eve geldim. Tek sevindiren olayda kadirin ziyareti oldu.Bu fotoğrafta hep ters gidiyor anlamadım
ereneren
02.May.2016, 00:46
http://s32.postimg.org/56gx1rdup/DSC_0142.jpg (http://postimg.org/image/56gx1rdup/)
Sabah 4 te işe gidip şu saatte eve geldim. Tek sevindiren olayda kadirin ziyareti oldu.Bu fotoğrafta hep ters gidiyor anlamadım
valla aldora düzeltti ters yükleme işini darısını basına kardeşim :)
ereneren
02.May.2016, 00:46
herkese iyi geceler raptorriders :uyuyorum8)
Andarkan_
02.May.2016, 00:55
Ankaradan tum RR ailesine iyi geceler diliyorum kendinize iyi bakin.
İyi geceler chopperlı rüyalar RR :)
Tüm RR ailesine iyi geceler 8)
Realferman55
02.May.2016, 04:02
İyi geceler cümleden ;)
Birkan Bozkuş
02.May.2016, 08:17
Günaydın RaptorRiders ailesi herkese iyi haftalar:Rockn Roll:
Günaydın RaptorRiders. Umutlu ve mutlu haftalar8)
erdincc
02.May.2016, 08:43
herkese gunaydinnn RR mutlu haftalarr8)
GünaydınlaRR Raptor Riders... Bol kazançlı haftalar... :Rockn Roll:
Günaydın RaptorRiders sendromsuz pazartesiler :)
gabriel cash
02.May.2016, 10:05
Günaydın herkese, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle :)
kadirercan
02.May.2016, 10:06
Günaydın RaptorRiders :Rockn Roll:
Günaydın RaptorRiders ailesi. Dünkü yorucu ve güzel günden sonra ise gitmek biraz zor oluyor.
tbaylan
02.May.2016, 10:21
Günaydın RaptorRiders ailesi. İzmir'e dönüş gerçekleşti8)
ereneren
02.May.2016, 10:32
günaydın raptorriders :) :Rockn Roll:
Tüm aileye günaydın, herkese güzel bir hafta dileğiyle hayırlı işler
Birde video ekleyelim elin gavuru yapmış :)
https://youtu.be/OaO7G-r7jRY?list=PL3OHxFuDiLsFEqfX6ZGSDK5phIiQGkTSY
Berkay BEKTAŞ
02.May.2016, 10:50
Günaydın hayırlı haftalar Ailem 8)
Günaydın RR, herkese benden sendromsuz bir pazartesi :) :)
Günaydın RR, herkese benden sendromsuz bir pazartesi :) :)
Ooo en sevdiğim alırım bi dal :cheesy:
Recep YAŞAR
02.May.2016, 11:35
Günaydın RR :)
Herkese Günaydınlar iyi haftalar hayırlı işler Raptor Riders Ailesi 8)
frknulas
02.May.2016, 12:05
Tüm aileye günaydın herkese hayırlı haftalar hayırlı işler bol kazançlar 8)
Fatih Ucek
02.May.2016, 13:06
Herkese günaydın,
çabuk geçen bir hafta olması dileğiyle :)
Herkese günaydın,
çabuk geçen bir hafta olması dileğiyle :)
İnşallah çabuk geçer yağmurlu zaten bu hafta
Heyecan ile haftalık bulusma konusunun eklenmesini bekliyorummmmmmm.. özledim hepinizi : )
frknulas
02.May.2016, 13:27
Heyecan ile haftalık bulusma konusunun eklenmesini bekliyorummmmmmm.. özledim hepinizi : )
Bu hafta nasıl olucak bilmiyorum abi. Valla bende bekliyorum ama bugünden itibaren hftasonuna kadar hep yağış gösteriyo. Ama Celil başkan mutlaka bi formülünü bulur 8)
Fatih Ucek
02.May.2016, 13:39
İnşallah çabuk geçer yağmurlu zaten bu hafta
değil mi ya ben unutmuştum bak onu :/
Bende aynı şekilde bekliyorum abi. Yağmur olayına da bir ayarlama yapılır umarım :)
Hava sadece bugün açık. Diğer günler cumartesiye kadar hep yağmurlu bugün buluşma olur mu acaba ?
Celil abi merakla senden gelecek haberleri bekliyoruz :)
Berkay BEKTAŞ
02.May.2016, 14:00
Hakan naptın motoru:soru?
frknulas
02.May.2016, 14:06
Hava sadece bugün açık. Diğer günler cumartesiye kadar hep yağmurlu bugün buluşma olur mu acaba ?
Celil abi merakla senden gelecek haberleri bekliyoruz :)
Kardeşim onu bende dusundum de ani buluşma gibi olacağı için katılım çok az olur. En azından dün söylenmesi lazımdı çoğu kişinin haberi bile olmaz böyle. Anca whatsapp gruplarından duyuru yapılacak veya alper başkan numarası olan herkese SMS aticak. Ama zor gibi yine. Bakalım Celil abi nasıl bi çözüm bulacak 8)
Hakan naptın motoru:soru?
Abi kararsız kalmıştım celil abiye sordum son sahibi olursun deyince vazgeçm :cheesy:
Kardeşim onu bende dusundum de ani buluşma gibi olacağı için katılım çok az olur. En azından dün söylenmesi lazımdı çoğu kişinin haberi bile olmaz böyle. Anca whatsapp gruplarından duyuru yapılacak veya alper başkan numarası olan herkese SMS aticak. Ama zor gibi yine. Bakalım Celil abi nasıl bi çözüm bulacak 8)
Celil abide çare tükenmez bir yolunu bulur elbet 8)
Arkadaşlar bütün hafta hava malesef yağmur verdiğinden bu çarşamba toplantısını malesef yapamayacağız :(
Hava sadece buğün yagmursuz ama bugüne toplantı açmak için geç oldu ama isteyen varsa bu akşam benim yanıma Büyükçekmeceye gelin sahilde bir mekanda oturup muhabbet edelim 8)
Bu arada hava c.tesi açiyor çerkeköye ergün'nü ziyarete gidelimmi müsaitse bizim makinalara bir ayar çeksin 8)
frknulas
02.May.2016, 15:05
Arkadaşlar bütün hafta hava malesef yağmur verdiğinden bu çarşamba toplantısını malesef yapamayacağız :(
Hava sadece buğün yagmursuz ama bugüne toplantı açmak için geç oldu ama isteyen varsa bu akşam benim yanıma Büyükçekmeceye gelin sahilde bir mekanda oturup muhabbet edelim 8)
Bu arada hava c.tesi açiyor çerkeköye ergün'nü ziyarete gidelimmi müsaitse bizim makinalara bir ayar çeksin 8)
Kuzen ziyaretine rapor bile alırım abi :cheesy:
Yaktın bizi hava durumu. Neyse sabredeceğiz artık. Yağmur gelmeden bi Celil abiye uğrayalım o zaman bu akşam. Furkan işten et
erken çıkıp gelebirse yanındayız abi :)
frknulas
02.May.2016, 15:41
Yaktın bizi hava durumu. Neyse sabredeceğiz artık. Yağmur gelmeden bi Celil abiye uğrayalım o zaman bu akşam. Furkan işten et
erken çıkıp gelebirse yanındayız abi :)
Biseyler uydurup yarım saat belki bi saat erken kaçabilirim belki ama belki işte kesin değil... Geç te olsa buluşma olmasa da Celil başkanı ziyarete gidilir 8)
Fatih Ucek
02.May.2016, 15:48
Biseyler uydurup yarım saat belki bi saat erken kaçabilirim belki ama belki işte kesin değil... Geç te olsa buluşma olmasa da Celil başkanı ziyarete gidilir 8)
bana da haber verin gençler
frknulas
02.May.2016, 15:58
Tamamdir hafiz haberlesiriz 8)
Yok mu arttıran :cheesy:
Yağmur gelmeden bi ziyaret edelim 8)
Yok mu arttıran :cheesy:
Yağmur gelmeden bi ziyaret edelim 8)
19:30'da Fatih'le (Dreamer) Torioum Avm yanında E-5 kenarındaki Kuş sütü cafede buluşacağız. Furkan (Frknuls) işten çıkınca yanımıza gelecek büyükçekmeceye Celil abiyi ziyarete gideceğiz. Müsait olan herkesi bekleriz. Aşağıdaki numaradan bana ulaşabilirsiniz
0507 891 04 43 HakanTEKİN (Peder)
Berkay BEKTAŞ
02.May.2016, 17:21
Yağmur başladı genşşlerr çıkmayın akşam :shock:
Yağmur başladı genşşlerr çıkmayın akşam :shock:
Esenyurt Hadımköy tarafları günlük güneşlik abi. Saatlik hava durumundada açık gösteriyor
Berkay BEKTAŞ
02.May.2016, 17:37
peki siz bilirsiniz 8)
peki siz bilirsiniz 8)
Gece 1e kadar yağış ihtimali %0 ve 0mm gözüküyor. Yağmur olsa bende çıkmak zaten abi 8)
frknulas
02.May.2016, 19:01
Arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki Küçükçekmece de oturup Kadıköyde çalışmaktayım. Patronla görüşüp yol uzun olduğu için Şirinevler veya Beylikdüzü şubeye geçmek istediğimi belirttim. Kadıköy Şubeye yerine eleman bul açığı kapat alırım dedi.
Demem odur ki; Hudson Kadıköy Şubesinde çalışıcak,
-Diksiyonu düzgün
-Motosiklet ve ekipmanlar konusunda az da olsa bilgili,
-Mağazada satış işi yapabilicek
Bi arkadaş arıyorum. Öncelikli olarak aileden birileri olsun istedim. Herkesten önce buraya söylüyorum. Aramızda iş arayan, işinden memnun olmayan varsa veya tanıdığınız varsa bana yönlendirebilirsiniz. Şartları yüz yüze konuşuruz.
Furkan ULAŞ 05052093621
(Konu Celil Başkanın Bilgisi dahilinde yazılmıştır)
Arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki Küçükçekmece de oturup Kadıköyde çalışmaktayım. Patronla görüşüp yol uzun olduğu için Şirinevler veya Beylikdüzü şubeye geçmek istediğimi belirttim. Kadıköy Şubeye yerine eleman bul açığı kapat alırım dedi.
-Diksiyonu düzgün
Bi arkadaş arıyorum. Öncelikli olarak aileden birileri olsun istedim. Herkesten önce buraya söylüyorum. Aramızda iş arayan, işinden memnun olmayan varsa veya tanıdığınız varsa bana yönlendirebilirsiniz. Şartları yüz yüze konuşuruz.
Furkan ULAŞ 05052093621
Bizim Ozan arıyordu bildiğim kadarıyla
frknulas
02.May.2016, 19:23
Bizim Ozan arıyordu bildiğim kadarıyla
Biliyorum kardeşim de bana uzak geliyo ozana daha da uzak. Adam beykentten gelicek buraya hiç çekemez o yolu. ilk başlarda koymasa da yol zamanla koymaya başlıyo. Ayrıca sana uzak diye istemiyosun senden daha uzakta oturan adamı getiriyosun derlerse bişey diyemem. Anadolu yakasında veya Buraya daha yakın mecidiyeköy civarı oturan arkadaşlar daha iyi olur.
Biliyorum kardeşim de bana uzak geliyo ozana daha da uzak. Adam beykentten gelicek buraya hiç çekemez o yolu. ilk başlarda koymasa da yol zamanla koymaya başlıyo. Ayrıca sana uzak diye istemiyosun senden daha uzakta oturan adamı getiriyosun derlerse bişey diyemem. Anadolu yakasında veya Buraya daha yakın mecidiyeköy civarı oturan arkadaşlar daha iyi olur.
Anadolu yakasında olanlar için gayet güzel bir fırsat o zaman
batebay
02.May.2016, 22:53
http://s32.postimg.org/thmp7cw0h/image.jpg (http://postimg.org/image/thmp7cw0h/)
http://s32.postimg.org/jkgqbeuq9/image.jpg (http://postimg.org/image/jkgqbeuq9/)
http://s32.postimg.org/uaupm8cnl/image.jpg (http://postimg.org/image/uaupm8cnl/)
http://s32.postimg.org/65peqs2z5/image.jpg (http://postimg.org/image/65peqs2z5/)
http://s32.postimg.org/rx3l3qjgx/image.jpg (http://postimg.org/image/rx3l3qjgx/)
Saklıgöl-Ağva-Kilimli haftasonu 2 gece 3 gunluk kampimizdan selamlar RR ailesiiii 💯
http://s32.postimg.org/t0npfp441/image.jpg (http://postimg.org/image/t0npfp441/)
http://s32.postimg.org/ueaqx9dzl/image.jpg (http://postimg.org/image/ueaqx9dzl/)
Akşam muhabbeti 8)
http://s32.postimg.org/h2ulj8mvl/20160502_220057.jpg (http://postimg.org/image/h2ulj8mvl/)
ereneren
02.May.2016, 23:31
batuhan harika bi kamp olmus cok güzel vakit gecmiş belli doğa manzara harika :) celil abi sizinde allah muhabbetinizi arttırsın :)
http://s32.postimg.org/thmp7cw0h/image.jpg (http://postimg.org/image/thmp7cw0h/)
http://s32.postimg.org/jkgqbeuq9/image.jpg (http://postimg.org/image/jkgqbeuq9/)
http://s32.postimg.org/uaupm8cnl/image.jpg (http://postimg.org/image/uaupm8cnl/)
http://s32.postimg.org/65peqs2z5/image.jpg (http://postimg.org/image/65peqs2z5/)
http://s32.postimg.org/rx3l3qjgx/image.jpg (http://postimg.org/image/rx3l3qjgx/)
Saklıgöl-Ağva-Kilimli haftasonu 2 gece 3 gunluk kampimizdan selamlar RR ailesiiii 💯
http://s32.postimg.org/t0npfp441/image.jpg (http://postimg.org/image/t0npfp441/)
http://s32.postimg.org/ueaqx9dzl/image.jpg (http://postimg.org/image/ueaqx9dzl/)
Batuhan hayat sana güzel vallahi resimler gibi yüzünüzde gülüyor. Hep yüzünüz gülsün 8)
Akşam muhabbeti 8)
http://s32.postimg.org/h2ulj8mvl/20160502_220057.jpg (http://postimg.org/image/h2ulj8mvl/)
Celil abi muhabbetiniz bol olsun :Rockn Roll:
Hakanim da heryerde maşallah :cheesy:
RR AİLESİNE iyi geceler. Seviyorum sizleri iyiki varsınız.
Motorsiklet piyasa esnaflarından motosay deri sahibi yılmaz abi bugün motoruyla kaza geçirdi. Motorun ön maşaları bükülmesine rağmen dizde ve göğüste ufak eziklerle atlatmış. Tanıyanlar varsa bilginize.
Andarkan_
03.May.2016, 00:38
Herkese Ankaradan iyi geceler RR ailesi kendinize iyi bakin.
MUSTAFA48
03.May.2016, 01:27
Motorsiklet piyasa esnaflarından motosay deri sahibi yılmaz abi bugün motoruyla kaza geçirdi. Motorun ön maşaları bükülmesine rağmen dizde ve göğüste ufak eziklerle atlatmış. Tanıyanlar varsa bilginize.
yılmaz abi gercekten cok ıyı bır ınsandır. geçmiş olsun yılmaz abi durumu ıyımıs arkadaslar facebookta eşinden ögrendım
frknulas
03.May.2016, 02:14
Akşam muhabbeti 8)
Güzel bi aksam oldu bizi ağırlayan Celil başkanıma muhabbetleriyle yanlız bırakmayan kadir ve fatih abimlerime, hakan kardeşime teşekkür ederim 8)
Realferman55
03.May.2016, 02:33
İyi geceler RaptorRiders ailesi..
Celil abi muhabbetiniz bol olsun :Rockn Roll:
Hakanim da heryerde maşallah :cheesy:
Durumlar el verse daha neler yapacağım da olmuyor işte. Zamanla olacak ama sabrediyorum. Hedefler arasında tüm RR ailesi il teşkilatlarını ziyaret etmek var kardeşim 8)
Akşam muhabbeti 8)
Çok güzel keyifli bol muhabbetli bir akşam oldu. Misafirperverliği ve her konuda usanmadan tüm sorularıma cevap verebilme azmi için Celil abime ne kadar teşekkür etsem azdır. Yolda ve bu güzel akşamın sıcak muhabbetinde bize eşlik eden Fatih Kadir abime ve furkan kardeşime de teşekkürler :)
Uyku zamanım geldi forum nöbetimi gececi arkadaşlara devredip yatıyorum iyi geceler RaptorRiders ailesi
Rüyanızda motorunuzla seyahat edip gezip tozmanız dileğiyle.
İyi geceler ahali.
Günaydın RaptorRiders. 8)
batebay
03.May.2016, 09:04
Günaydın RR 👍🏽
Birkan Bozkuş
03.May.2016, 09:08
Günaydın RaptorRiders ailesi :Rockn Roll:
Merhaba,
2015 kasım ayından bu yana severek kullandığım ve severek custom yaptığım dragking dün öğlen saatleri itibari ile yeni sahibine devir edildi.
GÜLE GÜLE DRAGKING...
tbaylan
03.May.2016, 09:40
Günaydın RaptorRiders ailesi8)
Merhaba,
2015 kasım ayından bu yana severek kullandığım ve severek custom yaptığım dragking dün öğlen saatleri itibari ile yeni sahibine devir edildi.
GÜLE GÜLE DRAGKING...
Turkerim alanda satanada hayırlı olsun .sıkma canını :cry:
Ne Alaçaksın onu bi duyalım :Rockn Roll:
Günaydın RaptorRiders ailesi yagmur başladımi oralarda da
Kerem Düzgün
03.May.2016, 09:47
Günaydın RR ailesi
Merhaba,
GÜLE GÜLE DRAGKING...
Hayırlısı olsun her iki tarafa da :)
Günaydin Raptorriders ailesinin güzel insanlari:Rockn Roll:8):artiz:
Andarkan_
03.May.2016, 10:00
Günaydın RR Ailesi.
kadirercan
03.May.2016, 10:02
Günaydın RaptorRiders :Rockn Roll:
Toprakege
03.May.2016, 10:35
Gunaydın RR
frknulas
03.May.2016, 10:35
Tüm aileye günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar :)
Türker abi sana da hayırlı olsun artık al bi 883 8)
Herkese günaydınlar.....8)
Türker, Hayırlı olsun...Gönlündeki makineyi en kısa zamanda alman dileği ile...:Rockn Roll:
Turkerim alanda satanada hayırlı olsun .sıkma canını :cry:
Ne Alaçaksın onu bi duyalım :Rockn Roll:
sportster iron 883 veya sportster XL883L
Yağmurlu bir sabahtan günaydın RR
Türker aga hayırlı uğurlu olsun bea :)
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :Rockn Roll:
sportster iron 883 veya sportster XL883L
Alda benim Mondialle takas ederiz üste bin tl verirsen abi :cheesy: :cheesy:
MUSTAFA48
03.May.2016, 12:28
gunaydın abilerim kardeşlerim gunaydın rr ailesi :)
RaptoRider
03.May.2016, 13:20
Herkese kolay gelsin hayırlı işler :)
Yağmur sabah on dakika bi çiseledi geçti. Sabahtan beri günlük güneşlik hava. Tam iş çıkış saatinde yağar kesin. Yine motora binrmiycez bu nasıl bir şanstır arkadaş ya :soru?
Yağmur sabah on dakika bi çiseledi geçti. Sabahtan beri günlük güneşlik hava. Tam iş çıkış saatinde yağar kesin. Yine motora binrmiycez bu nasıl bir şanstır arkadaş ya :soru?
yav sorma kanka kışın bile motorla giderdim işe bugun bende otobüsle gittim yağış var diye boşu boşuna çile, sabah da yarım saat erken uyandım en kötüsü de o zaten :)
yav sorma kanka kışın bile motorla giderdim işe bugun bende otobüsle gittim yağış var diye boşu boşuna çile, sabah da yarım saat erken uyandım en kötüsü de o zaten :)
Kardeşim iyi takip et bak tam ben işten çıkıcam 6-7 aarası yağacak:sustum:
Vayyy iRon lar falan yakışır kardeşime inşallah temizinden gönlüne göre bulursun
frknulas
03.May.2016, 19:16
Vayyy iRon lar falan yakışır kardeşime inşallah temizinden gönlüne göre bulursun
Aldora sana ne zaman alıyoruz bi iron :D
RaptoRider
03.May.2016, 19:56
Bakim hakket beleş mi 😂😂😂
Aldora sana ne zaman alıyoruz bi iron :D
Aldora'ya böyle şeyler demeyin her an gidip alabilir bak :cheesy:
Mustafa Gözgen
03.May.2016, 22:54
Herkese hayirli kandiller RR ailesi
Yağmurlu ıslanmış bir akşamdan herkese iyi geceler RaptorRiders bol güneşli yollu özgürlük ve Chopper dolu rüyalar :)
Hayırlı Kandiller Cümletenn
Realferman55
04.May.2016, 02:22
İyi geceler cümleden RaptorRiders ailesi..
K.Erkut
04.May.2016, 04:59
İyi geceler R.R.
centaur
04.May.2016, 06:45
Günaydın RR Ailesi... Bir kaç gündür foruma girmeye vaktim olmuyor .. Özledim hepinizi :x
Günaydınlar millet. Hava muhalefeti nedeniyle buluşmasız bi çarşamba. Çok sıkıcı :(
centaur
04.May.2016, 07:25
Günaydınlar millet. Hava muhalefeti nedeniyle buluşmasız bi çarşamba. Çok sıkıcı :(
Güne akşamüstü gibi başladık :x
DarkMacros
04.May.2016, 09:06
Günaydınnnn RR :Rockn Roll:
RR Günaydın da gün ne zaman ayacak...???
Birkan Bozkuş
04.May.2016, 09:25
Günaydın RaptorRiders:Rockn Roll:
herkese günaydınlar....8)
Günaydın RaptorRiders ailesi.
günaydın herkese, motorsuzluk çok koyuyor
Kerem Düzgün
04.May.2016, 09:46
Günaydın RR ailesi
Herkese Günaydınlar Raptor Riders Ailesi hava bu hafta kelek yaptı toplanamadık :(
ereneren
04.May.2016, 10:34
günaydın raptorriders :cheesy:
tbaylan
04.May.2016, 10:51
Günaydın RaptorRiders ailesi8)
erdincc
04.May.2016, 10:54
herkese gunaydinlarrrr
yagmurlu bir gun bizi bekliyor dikkatli olun atkadaslar8)
frknulas
04.May.2016, 11:05
Tüm aileye yağmurlu bi İstanbul sabahından günaydın. Motorla çıkanlar dikkatli olsun 8)
Bahadır
04.May.2016, 11:07
Buluşmasız bir Raptor Riders gününden herkese selam olsun :yorgun:
Güne akşamüstü gibi başladık :x
Sorma abi. Depresyona gircem valla:cry:
Günaydın RR buluşmasız yağmurlu hiç hoş olmayan bir çarşamba:sustum:
Kerem Düzgün
04.May.2016, 14:39
Motorsuzluk çok kötü beeeeeee :sustum:
Motorsuzluk çok kötü beeeeeee :sustum:
Satayım sana :cheesy:
frknulas
04.May.2016, 15:10
Arkadaşlar,
-Diksiyonu düzgün
Furkan ULAŞ 05052093621
Kerem Düzgün
04.May.2016, 15:26
Satayım sana :cheesy:
Chopper olsa olabilirdi kardeşim :Rockn Roll:
Chopper olsa olabilirdi kardeşim :Rockn Roll:
Öyle olsa ben satmam zaten abi :cheesy:
Pek yakında, 3800km de canavar makine 'American Muscle'
http://fs5.directupload.net/images/160504/j95bczcy.jpg (http://www.directupload.net)
Bahadır
04.May.2016, 17:45
http://fs5.directupload.net/images/160504/j95bczcy.jpg (http://www.directupload.net)
Adamım çok süper duruyor motor.Hayırlısı olsun diyelim :Rockn Roll::)
Abicim on numara beş yıldız valla. Harley'in tatltatlısı da bir başka olur heralde :cheesy:
Şimdiden hayırlısı olsun inşallah gönlünce binersin allah hata kaza bela vermesin cok kostak duruyor haa
Yakışır kardeşime:artiz:
Yaw arkadaş bu hava tahmini yapan kuruluşa saycam he. Buluşmayı iptal ettirdi. Hava yağmıyo yaaa:shock::cry::shock::cry:
Türker, Daytona mı o ne? V motorunu da yapmışlar, vay canına.....
Hayırlı olsun, yakışır......8)
Yaw arkadaş bu hava tahmini yapan kuruluşa saycam he. Buluşmayı iptal ettirdi. Hava yağmıyo yaaa:shock::cry::shock::cry:
Abi bende aynı durumdayım hatta tamda şimdi saatlik hava durumuna baktım 18:00 ve sonrasında hep yağmurlu gözüküyor
Hala yağmur yağmıyor zalımsın hava tahmini
Herkes motor alınca tatlı alıyor. HD alan bakalım neyle kurtaracak :::::
Şimdiden hayırlı olsun, yakışır sana 8)
Kişi başı 1 porsiyon triliçeee alcakmış . Fısıltısı gazetesinden duydum.:::::
Hala yağmur yağmıyor zalımsın hava tahmini
http://s32.postimg.org/5wf5zezq9/images_18.jpg (http://postimg.org/image/5wf5zezq9/)
Metoroloji uzmanı bu herhalde. Rahmetli kemal sunalın filmi geldi aklıma:cheesy::cheesy:
Maşallah pek bir güzelmiş haydi alda dadlusunu yiyelim :)8)
Maşallah pek bir güzelmiş haydi alda dadlusunu yiyelim :)8)
Başkan triliçe olcaktı o:). 8)
Başkan triliçe olcaktı o:). 8)
Oda olur bize uyar :)8)
Türkerim hayırlısıyla al makinayıda işi tatlıya (triliçe) bağlayalım artık:::::::::::::::
Türker süper duruyor alet inşallah en kısa zamanda sıkıntısız bir şekilde binmeye başlarsın kardeşim.
MUSTAFA48
04.May.2016, 22:23
iyi aksamlarr arkadaslar
Hava yağmadi. Forumda da Avrupa yakasindan kimse yok. Umarım biryerlerde gizlice buluşup çılgınlar gibi eğlenmiyorsunuzdur !!!!
Hava yağmadi. Forumda da Avrupa yakasindan kimse yok. Umarım biryerlerde gizlice buluşup çılgınlar gibi eğlenmiyorsunuzdur !!!!
Abi bende mağdurum forumdayım. Yağmurlu diye motorla çıkmadım pişmanım:cry:3
Abi bende mağdurum forumdayım. Yağmurlu diye motorla çıkmadım pişmanım:cry:3
Ben bi mecidiyeköy yaptım ya yağarsa diye dusunerekten ama neyse ki yağmadi. Uzun zamandır motorum biniyorum iyi oldu.
Ben bi mecidiyeköy yaptım ya yağarsa diye dusunerekten ama neyse ki yağmadi. Uzun zamandır motorum biniyorum iyi oldu.
Bir damla bile yağmadı abi çıldırmak üzereyim ilk kez böyle yağmurun yağmasını bekliyorum :::::
batebay
05.May.2016, 00:34
Tapatalk nereye kayboldu ya 😢
Tapatalk nereye kayboldu ya 😢
Batuhan tapatalk 1 haftadır kayıp :)8)
Andarkan_
05.May.2016, 00:52
Ankaradan Iyi geceler RR ailesi kendinize iyi bakin.
batebay
05.May.2016, 00:57
Batuhan tapatalk 1 haftadır kayıp :)8)
Aynen abi ya alismistim ne guzel,duzelir insallah 😀
İyi geceler RaptorRiders ailesi 8)
Aynen abi ya alismistim ne guzel,duzelir insallah 😀
Normal internet tarayıcaları üzerinden giriyorum bende durum vahim
Yağmursuz bir sabaha uyanırız umarım iyi geceler RaptorRiders 8)
cümleten iyi geceler uyanik kimler var bakalım iki sohbetin belini kıralım şurda :)
Realferman55
05.May.2016, 05:29
Hayırlı sabahlar cümleden ;)
Herkese yağmurlu bir sabahtan Günaydınlar Raptor Riders Ailesi 8)
Günaydın RaptorRiders yağmura aldırmadan motorla çıkanlara selam olsun :)
tbaylan
05.May.2016, 09:33
Eeeey RaptorRiders ailesi! Cümleten günaydın. Burada güneşli bir bahar havası var8)
Eeeey RaptorRiders ailesi! Cümleten günaydın. Burada güneşli bir bahar havası var8)
Şef iyisin tabii :cheesy:
Kerem Düzgün
05.May.2016, 09:36
Herkese günaydın dün yağmur yağıcak diyen meteoroloji ye saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum 8)
ereneren
05.May.2016, 09:36
günaydın raptorriders ankaradada kapalı yağışlı insanın içini bunaltan bir hava var
Günaydın RaptorRiders... 8)
http://fs5.directupload.net/images/160505/brsyahoh.jpg (http://www.directupload.net)
Birkan Bozkuş
05.May.2016, 09:40
Berkay BEKTAŞ
05.May.2016, 10:23
Günaydın, içimiz karardı yahuu :uyuyorum
Herkese günaydın dün yağmur yağıcak diyen meteoroloji ye saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum 8)
Bilmukabele benden de hürmet ve ikramlar hava tahminlerine gelsin abi
Bahadır
05.May.2016, 10:50
Güneşli günler yakında.Dayanın :)
Akbil boş olunca yağmura aldırmayıp motorla geldim işe :cheesy: %1'lik kısıma girmiş gibi hissettim kendimi :p:cheesy:
frknulas
05.May.2016, 10:54
Günaydın RR herkese hayırlı işler bol kazançlar 8)
http://s32.postimg.org/64tf19ubl/20160505_101351.jpg (http://postimg.org/image/64tf19ubl/)
Herkese gunaydinlar, sanayiden selamlar.
Günaydın RaptorRiders. Herkese Ankaradan yağmurlu soğuk bir günden kucak dolusu selamlar
Herkese günaydın. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.