Orijinalini görmek için tıklayınız : Online geyik
Emrehan
29.May.2014, 11:45
Biz böööle biriktiriyoz ondan sonra da koyver gitsin oluyor . :p
Salih'in kliplerini izlersen konu netleşir. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bak nası farklı mecralara çekti hemen bak. Bi de ben başlatmadım diyo. :p :p
Abi Sementa Foks klibi değil miydi onlar? Ne zaman Salih Abi'nin klibi oldular? :p :p :p
cihan54
29.May.2014, 11:48
:p :p siz yanyana gelmeyin haa sakın.. Fitili ben ateşlerim siz patlarsınız söylemedi demeyin :p
Emrehan
29.May.2014, 11:51
:p :p siz yanyana gelmeyin haa sakın.. Fitili ben ateşlerim siz patlarsınız söylemedi demeyin :p
Bebişim bu durumda bizim Atilla Abimle yanyana gelmemizde sıkıntı yok demek ki; senin yakınlarımızda olmaman lazım. :p :p :p
Bak nası farklı mecralara çekti hemen bak. Bi de ben başlatmadım diyo. :p :p
Abi Sementa Foks klibi değil miydi onlar? Ne zaman Salih Abi'nin klibi oldular? :p :p :p
leemmmm......:evil:
senin işletmede eleman açığı varmı ???????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Allahtan farklı illerdeyiz.
Cihan Gününden Herkese Günaydınlar :)
Okumaya yetişemedim bune performans maşallah nazar8)
Klipleri kaçırıyorum benim youtube kapalı bende hayal gücümü kullanıcam artık:mrgreen:
cihan54
29.May.2014, 13:26
Allahtan farklı illerdeyiz.
Sıkıntı yok, senden önce gelirim buluşma yerine.. :mrgreen:
UCANLAZ
29.May.2014, 13:48
Biz böööle biriktiriyoz ondan sonra da koyver gitsin oluyor . :p
Salih'in kliplerini izlersen konu netleşir. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Şimdi düştü jeton,bende yotube kapalı.Ondan Fransız kaldım konuya demekki..8)
Tanju Mayda
30.May.2014, 03:36
hay bin kunduz,
millet yapıştırmış bayağı muhabbet dün öğlen gibilerde, neler kaçırmışım neleeerrr :))))
Tanju Mayda
30.May.2014, 05:24
Alın benden de size sabah uykunuzu açacak , sizi işinize 4 elle sarılmanızı sağlayacak bir link beyler...
https://www.youtube.com/watch?v=KqDJrmlsiKE
Tanju Mayda
30.May.2014, 06:06
Forumun üstündeki Raptor Riders amblemini stüdyodaki 85 ekran monitöre masaüstü resmi yaptım.Waaayyyyy, Beşiktaş'lısın, diyorlar.
E ben de he he diyorum.
ÇARŞI, HERŞEYE KARŞI
:))))
nenickila
30.May.2014, 09:27
Arkadaş zabahın koründe hiçmi uyku uyumazsınız siz beaa :mrgreen:
O video uykumu açmadı, kulağımın dibinde bi spyder bağırtın anca, eksozu kulağa değdirmeden ama :p
herkese günaydın bu arada
Yağmurlu bir Celil gününden herkese günaydın, hayırlı Cumalar...
Hafta sonu yağış var şansımızı fazla zorlamasak iyi olacak gibi...
Emrehan
30.May.2014, 10:04
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Celil günü Celil günü bu hava neden kapadı böyle? :(
Ahmet Turan
30.May.2014, 10:10
Günaydın herkese :)
Erkan 28
30.May.2014, 10:11
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar
Yağmurla gözümü açıp birden güneşli bir havaya dönüşen Göktürk sabahından herkese GÜNAYDIN
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
Cuma gelmiş hoş gelmiş :mrgreen: sabah 4 de yağmur başladı ama şimdi hava açtı bol güneş var fakat hafta sonu yağmur olasılıklı hava var :(
Tanju Mayda
31.May.2014, 03:32
Valla ben yağmur mağmur demiyor ve her zaman biniyorum motoruma arkadaş.
Stüdyoda yedek giyecekler var, ıslanıp ıslanıp değiştiriyorum.
Yalnız bugünkü kıyafetler stoğunda don eksik çıktı yaw, ben de donsuz gezdim, he he he he he :))))))9999
Emrehan
31.May.2014, 13:18
Bu yeni nickler acayip güzel oldu yahu.
Vakt-i zamanında TWO-WHEEL TANGO vardı; o geldi aklıma. Canım abim. :love:
Bu yeni nickler acayip güzel oldu yahu.
Vakt-i zamanında TWO-WHEEL TANGO vardı; o geldi aklıma. Canım abim. :love:
Bir süredir beni rahatsız eden bir durumdu nicklerin telafuzu zor kim olduğu belli değil kalabalıklaşdıkça iyice karışmıştı Bahadır'ın talebiyle bu konuyu düzeltmeye adım atmış olduk iyi oldu 8)
Tanju Mayda
01.June.2014, 04:44
Celil hocam, hadi isim olayı tamam.Ama bence bunu şart koşmak lazım.
Bir de diğer bir konu; yaşını, nereden olduğunu göstermeyenler de var. O konuya da bir el atmak lazım.
ercankarşı
01.June.2014, 11:41
bugün direksiyon sınavım var benim gibi sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.yine ankara herzmanki gibi haftasonu yagışlı :S
Celil hocam, hadi isim olayı tamam.Ama bence bunu şart koşmak lazım.
Bir de diğer bir konu; yaşını, nereden olduğunu göstermeyenler de var. O konuya da bir el atmak lazım.
Tanju dediğin gibi yaş ve nereden olduğu görünse çok güzel olur ama bizde zorlama yok isteyen profil ayarından kendi görünür hale getirebilir 8)
bugün direksiyon sınavım var benim gibi sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.yine ankara herzmanki gibi haftasonu yagışlı :S
Ercan başarılar dilerim inşallah sorunsuz kolay bir sınav olur nazar
Tanju Mayda
01.June.2014, 19:12
başarılar ercan,
güzel haberlerle dönmeni isterim
Bu isim değişikliği güzel oldu, insanları tanımak daha kolay oluyor.
Bu arada sınava giren arkadaşlara başarılar, aramıza yeni katılanlara da hoş geldiniz diyelim.
özgürr
01.June.2014, 21:55
Bende yagmurda bi guzel islandim yaw :))
cihan54
02.June.2014, 09:29
Herkese sağlıklı ve hayırlı bir hafta dilerim. Günaydınlar hayırlı işler.. 8)
Yine işe geldim ,hırrrrrr .................
Nefret ediyorum.Neffffret ediyorum.Pazartesilerden nefffffffret ediyorum.Celiiiil ben senden önce emekli oldum ama sen sefasını sürüyon nan.Adaletmi bu beeeeeee.:x :x :x
Emrehan
02.June.2014, 10:18
Erkan 28
02.June.2014, 10:28
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi herkese iyi haftalar :)
Tüm hafta yağmur veriyor istanbul festival bu hafta başlıyor nasıl olucak bu iş :x
Atilla emekli olsanda benim gibi FREEEE değilsinki :mrgreen: sen evli ve çocuklusun emekli olamazsın :mrgreen:
Emrehan
02.June.2014, 11:26
Atilla emekli olsanda benim gibi FREEEE değilsinki :mrgreen: sen evli ve çocuklusun emekli olamazsın :mrgreen:
Offf çok ağır konuşmuş yemin ediyorum.
Adamı depreşyona sokar.
Kavgada bile söylenmez.
Kahreder adamı; yerle yeksan eder.
Kederden Müslümcü eder.
Benim bile kendimi kesesim geldi. :p :p :p
Offf çok ağır konuşmuş yemin ediyorum.
Adamı depreşyona sokar.
Kavgada bile söylenmez.
Kahreder adamı; yerle yeksan eder.
Kederden Müslümcü eder.
Benim bile kendimi kesesim geldi. :p :p :p
Lemmmmmmmmmmm :x
gazlama leeeem. :x: twisted: :duvar: :hırr: :hırr:
o düşünceler 1 saat önceydi.Derin derin nefes alıyorum ,veriyoruuum.Dünyaya pozitif salıyoruuuuum oooohhhhhh bişeycik kalmıyooooo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emrehan
02.June.2014, 11:37
Lemmmmmmmmmmm :x
gazlama leeeem. :x: twisted: :duvar: :hırr: :hırr:
o düşünceler 1 saat önceydi.Derin derin nefes alıyorum ,veriyoruuum.Dünyaya pozitif salıyoruuuuum oooohhhhhh bişeycik kalmıyooooo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozitif iyidir tabii. Beterin beteri var neticede abicim. :mrgreen:
Bak bana mesela; yirmialtı sene var benim emekliliğime... :duvar: :duvar: :duvar: :twisted:
SÜRÜCÜ
02.June.2014, 12:35
çorludan sevgiler selamlar millet gene yağışlı bi gün
ercankarşı
02.June.2014, 21:23
başarılar ercan,
güzel haberlerle dönmeni isterim
http://www.hurriyet.com.tr/ankara/26529538.asp
arkadaslar şanssız bir sınavdı o metal platformun yarısında denge kaybı yaşadım yarısında inip öyle devam ettim o günki kazalar sonucu gelen müfettişlerin heyete sert
baskısı sonucu elendim kazalar olmadan önce benim gibi olanlar geçti.hayırlısı böyleymiş diye kendimi avundurmaktan ve kendime sinir olmaktan başka elimden gelen bişey yok :x o değilde motorumu bakıma götüremiyorum ya ehliyetsizlikten o canımı sıkıyor :S
Gökhan CoTToN
03.June.2014, 09:31
Günaydın... :)
Emrehan
03.June.2014, 10:08
Emrehan
03.June.2014, 10:25
Ankara'da karanlık ve yağmurlu bir Salih Günü... :|
Neden böyle oldu? Sebebi neydi ki? :(
http://www.hurriyet.com.tr/ankara/26529538.asp
arkadaslar şanssız bir sınavdı o metal platformun yarısında denge kaybı yaşadım yarısında inip öyle devam ettim o günki kazalar sonucu gelen müfettişlerin heyete sert
baskısı sonucu elendim kazalar olmadan önce benim gibi olanlar geçti.hayırlısı böyleymiş diye kendimi avundurmaktan ve kendime sinir olmaktan başka elimden gelen bişey yok :x o değilde motorumu bakıma götüremiyorum ya ehliyetsizlikten o canımı sıkıyor :S
Ercan geçmiş olsun sıkma canını bir sonraki sınava işi bitirirsin hayırlısı olsun 8)
Emrehan burdada hava aynı sabah biraz açtı ama şimdi tekrar karardı tüm hafta hatta salı gününe kadar hep yağmur
yağmurdan dolayı ilk defa yapılacak istanbul moto festv. de yalan oldu malesef
düzenleyen clup 300 bin tl para yatırmıştı çok kötü oldu :(
İnan ben oraya gelirsem o yağmur tufana dönüşür Emrehan :mrgreen::mrgreen:
Günaydınlar :)
cihan54
03.June.2014, 11:20
İnan ben oraya gelirsem o yağmur tufana dönüşür Emrehan :mrgreen::mrgreen:
Günaydınlar :)
İnanırım :mrgreen:
Bu arada yeni nickleriniz hayırlı olsun 8)
Erkan 28
03.June.2014, 11:25
İnanırım :mrgreen:
Adımı Nuh koysalardı mantıklı bir dayanak olacaktı :mrgreen:
ağfndrdm
03.June.2014, 11:37
Gunaydin abiler .
bende nickimi çılgın_01 olarak değişmek istiyorum zor mu?
Gunaydin abiler .
bende nickimi çılgın_01 olarak değişmek istiyorum zor mu?
Kortejdeyken cayarsan benim artçı selesi boş :lol::mrgreen:
Düğünden damat kaçıracağım :mrgreen:
Emrehan
03.June.2014, 12:07
Bu arada yeni nickleriniz hayırlı olsun 8)
Teşekkür ederiz abim.
Geçen gün de yazmıştım; TWO-WHEEL TANGO vardı bir vakit. Akımı o başlattı sayılır. :mrgreen:
Teşekkür ederiz abim.
Geçen gün de yazmıştım; TWO-WHEEL TANGO vardı bir vakit. Akımı o başlattı sayılır. :mrgreen:
O başlattı tabiiii.Kesinlikle ta kendisi.Evet evet O. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
REALİST
03.June.2014, 12:21
Merhaba dostlar :cheesy:
REALİST
03.June.2014, 12:23
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10434223_10152416832693236_5389867807087750487_n.j pg
ağfndrdm
03.June.2014, 12:28
Kortejdeyken cayarsan benim artçı selesi boş :lol::mrgreen:
Düğünden damat kaçıracağım :mrgreen:
Bu ara degere bindim çok cazip teklifler serisiyle karşi karşiyayim.
umarım mutluluğum sadece kaçırma anînda degil bir ömür boyu olur
Teşekkür ederiz abim.
Yanlış :lol: Akımı Cüneyt Arkın başlattı: Bizans prensesine hitaben: ''Bundan sonra senin adın Theodora değil, Ayşe olsun.. Neşhedüenlaa..'':mrgreen::mrgreen:
cihan54
03.June.2014, 14:29
İstmotofest ertelendi...
Emrehan
03.June.2014, 14:37
İstmotofest ertelendi...
Beter olsun. :p
İstmotofest ertelendi...
hıhahaahahaaaa ertelenmeseydi şaşardım.300.000 kayme var işin ucunda bu fest te geçen seneki gibi hava kaçırıyor.Gerekte yok zaten hiç olmasın.İstanbul'un her yeri motofest..... :p :p :p
Tanju Mayda
04.June.2014, 00:19
İstmotofest ertelendi...
He he, iyi oldu, inşallah Ramazan a denk getirirler de benim düğün çekimleri olmayacağından rahatça katılabilirim yahu :)))))
Tanju Mayda
04.June.2014, 00:21
Bu arada yavaş yavaş Trakya'daki RR cileri bulmaya başladım.Hele bi bir yerlerde buluşup bir araya gelelim de, ilerideki günler de de bakarsınız İst. daki RR cileri ziyarete geliriz :)))
Gökhan CoTToN
04.June.2014, 09:48
Günaydın arkadaşlar.:)
Haftayı yarıladık, herkese günaydın...
Emrehan
04.June.2014, 10:15
Hafta böyle geçecek günün önemi yok şu durumda
http://i.hizliresim.com/LPXQmZ.jpg
nenickila
04.June.2014, 10:46
İstmotofest ertelendi...
gözümüz kaldıydı zati :mrgreen:
giden var gidemeyen var kardeşim
bi kişi daha bulsam mermotofest yapıcamda adam yok,
katılana motosikletiyle giderken elimle tantuni yedircem diyorum :p
SÜRÜCÜ
04.June.2014, 10:47
günaydın dostlar yıne yagmur yıne yağmur
cihan54
04.June.2014, 11:00
gözümüz kaldıydı zati :mrgreen:
giden var gidemeyen var kardeşim
bi kişi daha bulsam mermotofest yapıcamda adam yok,
katılana motosikletiyle giderken elimle tantuni yedircem diyorum :p
Benim festivalime Mersin'den katılanların sayısı oldukça fazla. Ki Mersinli dostlar bizleri seviyor ve çok şükür, festivalimizden gayet memnun ayrılıyor. :| Bu yılki festivalimize sanıyorumki Mersinden çok sayıda motorcu dostumuz katılacak, durum onu gösteriyor :happy:
Uğur Yalçın
04.June.2014, 11:01
Günaydın Ankaranında farkı yok burdada yağmur başladı . :(
Bülent
04.June.2014, 11:03
Günaydın RR ailesi:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Emrehan
04.June.2014, 11:07
Benim festivalime Mersin'den katılanların sayısı oldukça fazla. Ki Mersinli dostlar bizleri seviyor ve çok şükür, festivalimizden gayet memnun ayrılıyor. :| Bu yılki festivalimize sanıyorumki Mersinden çok sayıda motorcu dostumuz katılacak, durum onu gösteriyor :happy:
Ne zamandı senin festival bebişim? :p
cihan54
04.June.2014, 11:11
Ne zamandı senin festival bebişim? :p
Geliceksen söylerim http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/puro.gif
Emrehan
04.June.2014, 11:25
Geliceksen söylerim http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/puro.gif
:mrgreen: Gelmek isterim. Onur konuğu olcam dimi? :p
cihan54
04.June.2014, 11:58
:mrgreen: Gelmek isterim. Onur konuğu olcam dimi? :p
Plaket vermeyen :x
Emrehan inanma geçen sene bizide plaket vericem diye kandırdı vermedi :mrgreen:
cihan54
04.June.2014, 12:22
Ya bi bozma abi yaa, adamı getirmek için kırk takla atıyoz şurda :x
Ya bi bozma abi yaa, adamı getirmek için kırk takla atıyoz şurda :x
Emrehan işini ayarlar gelir 8)
Tanju Mayda
04.June.2014, 12:28
Herkese iyi çalışmalar,
Mutlu, aydınlık, güneşli ve yağmursuz gelecek günlere...
nenickila
04.June.2014, 12:31
bi dakka ya benden başka mersinli kim var, hani bi ben vardım :)
istanbuldamı? mersindemi?
Bizden değil genel analamda sakarya motofestv. e mersinden gelen motorcular var 8)
Tanju Mayda
04.June.2014, 12:34
Cihan,
Senin festival ne zaman?
Benim festivalle çakışmasın.Som altından plaketler bile hazırlattım yahuuuu :))))
cihan54
04.June.2014, 12:35
Yok yani siteden değil. Mesela Mersin motosiklet kulübünden, ya da Mersinde tekil takılan motosiklet kullanıcılarından bu bahsettiğim katılımcılar.. Çoğu Enduro touring kullanıyor zaten. 1200GS, Varadero vs. gibi..
Emrehan
04.June.2014, 12:37
Pîrim ben oraya gidersem o plaketi illa ki alırım. :p O istediği kadar vermesin, onun büyüklerini tanıyorum ben. :p
Olmadı Feyzır parçalarından plaket yaparım kendime. :cheesy:
cihan54
04.June.2014, 12:37
Emrehan işini ayarlar gelir 8)
Ver ayarı :x
Cihan,
Senin festival ne zaman?
Benim festivalle çakışmasın.Som altından plaketler bile hazırlattım yahuuuu :))))
Üstadım bizim festivali kimseyle çakıştırmadan yapıyoruz. Hatta bekledim bir süre, boşalan bir tarih olsaydı bizim tarihi kaydırıp zaman değişikliği yapacaktım. Ama tarihler sabit kalınca ben de değiştirmedim tarihi..
8. Sakarya Motosiklet Festivali'miz 8-9-10 Ağustos'ta 8)
nenickila
04.June.2014, 12:40
Yok yani siteden değil. Mesela Mersin motosiklet kulübünden, ya da Mersinde tekil takılan motosiklet kullanıcılarından bu bahsettiğim katılımcılar.. Çoğu Enduro touring kullanıyor zaten. 1200GS, Varadero vs. gibi..
1200GS'miz vardıda bizmi gelmedik :mrgreen:
benim dede yorgun uzun yola gelemeyebilir, yolda kalıp sizi taciz ettiğime değmez :p
beni boşverin siz kaçın kendinizi kurtarın :p
ama yeni bi motor alıp zaman yaratırsam, karşılama töreni ve şampiyonlar ligi kupası gibi bi kupa plaket neyim ayarlanırsa, plaketide sıkarlet cohanson verirse gelirim gibi 8)
Tanju Mayda
04.June.2014, 12:43
Haaaa, tmm tmm, sorun yok.
Benim festivalle çakışma falan yok.
Benimkisi de 29-30-31 Şubat'da
:))))
Tanju Mayda
04.June.2014, 12:45
ama yeni bi motor alıp zaman yaratırsam, karşılama töreni ve şampiyonlar ligi kupası gibi bi kupa plaket neyim ayarlanırsa, plaketide sıkarlet cohanson verirse gelirim gibi 8)
Ohoooo, Egemen, sen de çok masraflısın yahu.
Sen şimdi benim festivale de tenezzül etmezsin
nenickila
04.June.2014, 13:44
Ohoooo, Egemen, sen de çok masraflısın yahu.
Sen şimdi benim festivale de tenezzül etmezsin
estağfurullah abi olurmu öyle şey, keşke gelebilseydim oralara. Sizin plaketi ciguli verse gene gelirim :p
Tanju Mayda
04.June.2014, 13:57
Necati Şaşmaz'ı ayarlamıştım açılış konuşması için :)))))
Plaketleri de düşünüyorum kimler dağatsın diye?
Emrehan
04.June.2014, 15:03
Necati Şaşmaz'ı ayarlamıştım açılış konuşması için :)))))
Plaketleri de düşünüyorum kimler dağatsın diye?
Abi plaketlerde fosforlu kedi gözleri olacak değil mi? :mrgreen:
cihan54
04.June.2014, 15:37
1200GS'miz vardıda bizmi gelmedik :mrgreen:
benim dede yorgun uzun yola gelemeyebilir, yolda kalıp sizi taciz ettiğime değmez :p
beni boşverin siz kaçın kendinizi kurtarın :p
Sıkarlet varsa ben yokum aga, savaş alanına döner o festival. :p
nenickila
04.June.2014, 15:45
Sıkarlet varsa ben yokum aga, savaş alanına döner o festival. :p
O festivali yıkarlar :p
Tanju Mayda
04.June.2014, 21:11
Sıkarlet olsun çamurdan olsun,
Egemen bak, geçen sefer Celil e şiirden yırttın oklavayı, bu sefer sıkarlet mıkarlet, valla motora bindirmeyecek seni yenge.
Zaten motor a bineceğim diye de kapıda kalıyorsun, bu da üstüne tuz biber olmasın len :)))
LS2 370.1 kask bile seni koruyamaz :))))
Tanju Mayda
05.June.2014, 02:12
Konu Başlığı Facebook dahil olmak üzere sosyla medyada RR Türkiye eksikliği !
------------------YAZDIĞIM CEVAP DA AŞAĞIDA BEYLER-----------------------
Anarchy'e katılmamak elde değil, yazdıkları oldukça iyi bir tespit.Ancak Celil'de bir tecrübe sonucu yorum yapmış.
Bence ikisi de(face ve forum) ayrı ayrı konumdalar.Tadları ve nesnel yapıları farklı.
Fotoğraflara face den daha rahat bakmak mümkün.
Forumdaki albümler kısmında ise çok eski fotoğraflar var, güncellenmemiş.Örneğin
Polonezköy-Şile gezisi neden forum albümünde yok.Bu durum kullanıcının face e yönlenmesine sebep olmaz mı?
Üyeleri incelediğimde aktif kullanıcının üye sayısına göre çok çok az olduğunu gördüm.Bunun sebeplerinin araştırılması ve üzerinde düşünülmesi gerekli.Anarcy nin söylediği gibi face den destek alınabilir mi, alınırsa kullanıcının devamlı orada kalmaması için ne gibi önlemler alınarak bunun yapılması düşünülmeli, tartışılmalı.
Kronik bir sorun var ortada.En büyük sorun REGAL RAPTOR markasının bilinmemesi aslında.Kısaca kendi yaşadığımı yazacağım;
2013 sonları itibarı ile RR diye bir marka bilmiyordum.Bir yandan eşimi daha büyük bir motor almaya ikna etmeye çalışıyor, bir yandan da durmadan chopper model bir makina bulmaya çalışıyordum.Piyasadaki bilindik markaların web sayfalarına bakıyor ama içime sinen chopper bir modele rastlayamıyordum.Bir gece tamamen tesadüf eseri Emre Motoru buldum.Aman Allah'ım dedim, işte bunlar aradıklarım.Markasına baktım RR.Amblemine baktım sanki HD yi andırıyor.Gönlüm hep HD da ama eşim yüksek cc motora ikna olacak gibi değil.Fiatlarını araştırdığımda da baktımki HD lere göre sudan ucuz.Nereden alabilirim bu RR lerden falan derken, birde baktımki web de tamamen bir tesadüf eseri RR lerle iligili bir forum sitesi buldum.İşte o forum sitesi bu forum sitesiydi.
SONUÇ : Bence insanlar tamamen tesadüf eseri bu forum sitesini bulabiliyorlar.
NEDEN : En büyük eksiklik Emre Motor un yeteri kadar reklam yapmamasından kaynaklanıyor.RR markası bilinmediği ve de insanların tesadüf eseri bu markayı öğrendiği bir ortamda, bu forum sitesinin kullanıcılarının artması da mümkün değil.
Şimdi akla şu geliyor.Acaba anarchy haklı mı?
Ya da bize ne salla gitsin, öğrenen bir şekilde öğrenir RR yi, foruma da gelen gelir tasası bize mi düşmüş, face emi takılmış fazla, foruma mı takılmış, amaaaaaannnn ......Kasımpaşa'mı DİYELİM?
Herkese günaydın, face forum karmaşası almış yürümüş :)
Sıkmayın canınızı hepsi rayına oturur, gerçi raydan çıkan birşey yok...
nenickila
05.June.2014, 09:56
Konu Başlığı Facebook dahil olmak üzere sosyla medyada RR Türkiye eksikliği !
------------------YAZDIĞIM CEVAP DA AŞAĞIDA BEYLER-----------------------
Anarchy'e katılmamak elde değil, yazdıkları oldukça iyi bir tespit.Ancak Celil'de bir tecrübe sonucu yorum yapmış.
Bence ikisi de(face ve forum) ayrı ayrı konumdalar.Tadları ve nesnel yapıları farklı.
Fotoğraflara face den daha rahat bakmak mümkün.
Forumdaki albümler kısmında ise çok eski fotoğraflar var, güncellenmemiş.Örneğin
Polonezköy-Şile gezisi neden forum albümünde yok.Bu durum kullanıcının face e yönlenmesine sebep olmaz mı?
Üyeleri incelediğimde aktif kullanıcının üye sayısına göre çok çok az olduğunu gördüm.Bunun sebeplerinin araştırılması ve üzerinde düşünülmesi gerekli.Anarcy nin söylediği gibi face den destek alınabilir mi, alınırsa kullanıcının devamlı orada kalmaması için ne gibi önlemler alınarak bunun yapılması düşünülmeli, tartışılmalı.
Kronik bir sorun var ortada.En büyük sorun REGAL RAPTOR markasının bilinmemesi aslında.Kısaca kendi yaşadığımı yazacağım;
2013 sonları itibarı ile RR diye bir marka bilmiyordum.Bir yandan eşimi daha büyük bir motor almaya ikna etmeye çalışıyor, bir yandan da durmadan chopper model bir makina bulmaya çalışıyordum.Piyasadaki bilindik markaların web sayfalarına bakıyor ama içime sinen chopper bir modele rastlayamıyordum.Bir gece tamamen tesadüf eseri Emre Motoru buldum.Aman Allah'ım dedim, işte bunlar aradıklarım.Markasına baktım RR.Amblemine baktım sanki HD yi andırıyor.Gönlüm hep HD da ama eşim yüksek cc motora ikna olacak gibi değil.Fiatlarını araştırdığımda da baktımki HD lere göre sudan ucuz.Nereden alabilirim bu RR lerden falan derken, birde baktımki web de tamamen bir tesadüf eseri RR lerle iligili bir forum sitesi buldum.İşte o forum sitesi bu forum sitesiydi.
SONUÇ : Bence insanlar tamamen tesadüf eseri bu forum sitesini bulabiliyorlar.
NEDEN : En büyük eksiklik Emre Motor un yeteri kadar reklam yapmamasından kaynaklanıyor.RR markası bilinmediği ve de insanların tesadüf eseri bu markayı öğrendiği bir ortamda, bu forum sitesinin kullanıcılarının artması da mümkün değil.
Şimdi akla şu geliyor.Acaba anarchy haklı mı?
Ya da bize ne salla gitsin, öğrenen bir şekilde öğrenir RR yi, foruma da gelen gelir tasası bize mi düşmüş, face emi takılmış fazla, foruma mı takılmış, amaaaaaannnn ......Kasımpaşa'mı DİYELİM?
abi varsın bu markayı herkes bilmesin, o bizim orjinalliğimiz olsun :)
omer_cip23
05.June.2014, 10:21
günaydınlar olsun güzel aile
cihan54
05.June.2014, 10:27
Açılın bugün benim günüm.
Periiişanım şimdi
Mutlu olduun muu
Başınıı yastığa
Rahaat koyduuun muu.. :srch:
Emrehan
05.June.2014, 10:33
Ben de diyorum ki bugün nasıl oldu da hava birden güzelleşti, güneş açtı... Meğer Cihan günüymüş... :love:
cihan54
05.June.2014, 10:38
Ben de diyorum ki bugün nasıl oldu da hava birden güzelleşti, güneş açtı... Meğer Cihan günüymüş... :love:
Nassın canımcım, Sular durgun mu oralarda :p
Merhaba iyi sabahlar arkadaşlar.:)
Bir Cihan günü gelmiş çatmııış.:mrgreen:
Erkan 28
05.June.2014, 11:20
SÜRÜCÜ
05.June.2014, 11:29
günaydın gene ıslak bi sabah :D
Cihan gününden Günaydınlar herkeseeeeee :)
Yine yağmur var istanbulda :(
Emrehan
05.June.2014, 12:02
Nassın canımcım, Sular durgun mu oralarda :p
Durgun bebişim durgun. Sen nassın? Plaketim hazır mı? :p
Uğur Yalçın
05.June.2014, 12:28
Merhaba gençlerrrr.
cihan54
05.June.2014, 13:47
Cihan gününden Günaydınlar herkeseeeeee :)
Yine yağmur var istanbulda :(
Bu sabaaah yağmur vaar istanbuldaaaa..
Durgun bebişim durgun. Sen nassın? Plaketim hazır mı? :p
Şükür hamdolsun.. Gel gel vericem ben sana plaket :p
Açılın bugün benim günüm.
Perişanım :
''Perişan'' Cihan'a uygun sıfat değil :lol:
Şu ''benim'' dediğin günü Cumartesi filan yapalım 8)
Tünaydınlar :)
cihan54
05.June.2014, 15:25
''Perişan'' Cihan'a uygun sıfat değil :lol:
Şu ''benim'' dediğin günü Cumartesi filan yapalım 8)
Tünaydınlar :)
perişAN cihAN kafiyeli oluyo diye şeyettimdi :?
perişAN cihAN kafiyeli oluyo diye şeyettimdi :?
Boşver sen ''an'' yazıp daha uygun birşeyler arattır 8):):
http://www.kafiyedizini.com/
Perişanlık yakışmaz kardeşime :cheesy:
(listedeki ilk ikiyi görme, onları pas geç :lol:)
cihan54
05.June.2014, 17:11
Boşver sen ''an'' yazıp daha uygun birşeyler arattır 8):):
http://www.kafiyedizini.com/
Perişanlık yakışmaz kardeşime :cheesy:
(listedeki ilk ikiyi görme, onları pas geç :lol:)
Hahahahehaehe :p tamam anmıyorum kimseyi.. :mrgreen:
Kim verdi nan bana perşembeyi :x Hep o Emrehan di mi.. :x
Emrehan
05.June.2014, 17:47
Hahahahehaehe :p tamam anmıyorum kimseyi.. :mrgreen:
Kim verdi nan bana perşembeyi :x Hep o Emrehan di mi.. :x
Ne Perşembe'si olm? Ben günahımı vermem sana. :p :p :p
cihan54
06.June.2014, 09:02
Ne Perşembe'si olm? Ben günahımı vermem sana. :p :p :p
Tabi yaa.. Yok sana plaket mlaket.. :x
Günaydın herkese hayırlı cumalar.. :happy: (Virgülsüz daha bi güzel oldu sankim :mrgreen:)
Celil günü gelmiş çatmış, bir bu günün kime ait olduğunu unutmuyorum nedense :)
Herkese hayırlı cumalar...
Cihan senin günde iyi, Celil gününün arefesi :cheesy:
Erkan 28
06.June.2014, 09:51
Herkese Hayırlı Cumalar..
Cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
http://i.hizliresim.com/QXnMdV.jpg
Emrehan
06.June.2014, 10:07
Ankara'yı sel aldı. :p
Tabi yaa.. Yok sana plaket mlaket.. :x
Günaydın herkese hayırlı cumalar.. :happy: (Virgülsüz daha bi güzel oldu sankim :mrgreen:)
Tamam lan şaka yaptım. Veririm günahımı. :p
cihan54
06.June.2014, 10:17
Ankara'yı sel aldı. :p
Tamam lan şaka yaptım. Veririm günahımı. :p
Gelcen mi :ntr:
Emrehan
06.June.2014, 10:26
Gelcen mi :ntr:
İzin alabilirsem. :|
cihan54
06.June.2014, 10:27
İzin alabilirsem. :|
İç işleri bakanından mı
Emrehan
06.June.2014, 10:33
İç işleri bakanından mı
Yok, ortaklardan. Gelebilirsem bakan hanımla gelirim zaten. :mrgreen:
omer_cip23
06.June.2014, 10:52
günaydınlar olsun hayırlı cumalar abilerime kardeşlerime :)
Gel geeel bende oradayımmmmm.
Cihannnn geçen sene organizasyondayım ayağına pek görüşememiştik,geyikleyememiştik değil mi.Bu sene yemez koçum fena musallat olacam .
Hıhahahaaa :p :p :p
Samet AKTEPE
06.June.2014, 11:04
Hayırlı Cumalar RR ailesi....:)
cihan54
06.June.2014, 11:09
Hele bi göndermesinler tosuncuklar :x
Cihannnn geçen sene organizasyondayım ayağına pek görüşememiştik,geyikleyememiştik değil mi.Bu sene yemez koçum fena musallat olacam .
Abim valla bu sene de çok farklı olacağını sanmıyorum ama hayırlısı :?
SÜRÜCÜ
06.June.2014, 11:24
Hayırlı cumalar :d
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi cuma gelmiş 1 hafta daha bitiyor 8)
Emrehan ankaraya gökçek denizi getirmiş diyorlar doğrumu :mrgreen:
Cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
http://i.hizliresim.com/QXnMdV.jpg
Bu arkadaşlar camiye koşuyorlar sanırım :mrgreen:
Günaydınlar, hayırlı Cumalar :)
Bu arkadaşlar camiye koşuyorlar sanırım :mrgreen:
Günaydınlar, hayırlı Cumalar :)
Camiye gidenler sana bu şekilde görünüyorsa seni secde de düşünemiyorum Salih. :? :? [smilie=redcolorz3_: [smilie=redcolorz3_: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :p :p :p :p
Tobeeee toooobeeee
Yav sana bi hanım bulalım mı??????
Camiye gidenler sana bu şekilde görünüyorsa
O zaman Cuma'dan çıkmışlar plaja koşuyorlar diyeyim :mrgreen: Nasılsa çok yönlü bir milletiz :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yav sana bi hanım bulalım mı??????
Çok düşkün olsaydım .. Dilimde var Ati'cim:lol::mrgreen:
O zaman Cuma'dan çıkmışlar plaja koşuyorlar diyeyim :mrgreen: Nasılsa çok yönlü bir milletiz :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Kesinlikle evvvvet.8) 8) 8) 8)
cihan54
06.June.2014, 12:29
:-))))))))))))))))
Emrehan
06.June.2014, 12:42
Abiiiiii sen de ordaysan çok datlı festival olcak. İnşallah ayarlayabilirim. :cheesy:
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi cuma gelmiş 1 hafta daha bitiyor 8)
Emrehan ankaraya gökçek denizi getirmiş diyorlar doğrumu :mrgreen:
Sorma pîrim; dün sabah motorla geldim bankaya her zamanki gibi; akşam dönüşte gözüm kesmedi valla, motor yüzemeyebilir diye bıraktım burda; otobüse bindim. Otobüs yüksek; batsa da kurtulma şansımız olur diye. :p
Emrehan
06.June.2014, 12:44
Hele bi göndermesinler tosuncuklar :x
Olm göndermeseler napçan ki? Toplam 350 kilo o tosuncuklar. :p :p :p
Herkese hayırlı cumarlar raptor ailesi.
cihan54
06.June.2014, 15:10
Olm göndermeseler napçan ki? Toplam 350 kilo o tosuncuklar. :p :p :p
Bilmiyom :?
REALİST
06.June.2014, 15:44
Herkeze selamlar ve hayırlı cumalar.8)
Herkese güneşli bir günden Günaydınlarrr Raptor Rıders Ailesi :)
Emrehan
09.June.2014, 10:43
Güneş var ama benim motor C.tesi akşamı dükkanda kaldı. Gidip alamadım da. Motorsuzum. :(
Güneş var ama benim motor C.tesi akşamı dükkanda kaldı. Gidip alamadım da. Motorsuzum. :(
Dünkü toplantıda ben de motorsuzdum :lol: Çok emanet hissettim kendimi :(:mrgreen:
Günaydınlar, iyi haftalar :)
Dünkü toplantıda ben de motorsuzdum :lol: Çok emanet hissettim kendimi :(:mrgreen:
Günaydınlar, iyi haftalar :)
Olur arada kasma o kadar aramazda gelmen bile yeterli Salih'çiğim.8)
Herkese bir iyi haftalar da benden olsun.:)
cihan54
09.June.2014, 11:12
Günaydın günaydın tamam hadi geldim, Celilus Rumulus kızmasın :mrgreen: Haftasonu görüntülerinizi gördüm, içim gitti valla.. Özledim sizi sevdiceklerim.. İstanbul cumhuriyetine selamlar.. :happy:
Günaydın günaydın tamam hadi geldim, Celilus Rumulus kızmasın :mrgreen: Haftasonu görüntülerinizi gördüm, içim gitti valla.. Özledim sizi sevdiceklerim.. İstanbul cumhuriyetine selamlar.. :happy:
Hoş geldin turda denk gelen şehir yokmu orda hasret gideririz 8)
Erkan 28
09.June.2014, 11:32
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:
Hafta sonunu hasta ve yorgun geçirmek çok kötü millet gezmeye gitmiş biz evde yattık :x:(
Emrehan
09.June.2014, 11:37
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:
Hafta sonunu hasta ve yorgun geçirmek çok kötü millet gezmeye gitmiş biz evde yattık :x:(
Geçmiş olsun kardeşim. Sen iyi ol da gezi her zaman olur sıkıntı yok. 8) İyileşebildin mi bari?
cihan54
09.June.2014, 11:41
Hoş geldin turda denk gelen şehir yokmu orda hasret gideririz 8)
Kısmetse bu cumartesi Didim'de festivalde oluyoruz. Pazar günü Bodrum tarafına devam edeceğiz. Sonraki plan program rota net belli değil; ama bodrum datça marmaris fethiye falan var ilk etapta. Sonrası Akdeniz kısmetse..
Kısmetse bu cumartesi Didim'de festivalde oluyoruz. Pazar günü Bodrum tarafına devam edeceğiz. Sonraki plan program rota net belli değil; ama bodrum datça marmaris fethiye falan var ilk etapta. Sonrası Akdeniz kısmetse..
Erkan'dan bizim proğramı al bak denk gelen yer varsa görüşürüz 8)
Erkan 28
09.June.2014, 12:10
Geçmiş olsun kardeşim. Sen iyi ol da gezi her zaman olur sıkıntı yok. 8) İyileşebildin mi bari?
Biraz daha iyiyim emrehan ama hiç keyfm yok çalışasım yok ruh gibi dolaşıyorum ortada
Biraz daha iyiyim emrehan ama hiç keyfm yok çalışasım yok ruh gibi dolaşıyorum ortada
Geçmiş olsun
Çabuk iyileş hafta sonu yol var
Tanju Mayda
10.June.2014, 03:10
Farketmez be Celil, Erkan 45 derece ateşle bile olsa kaçırır mı o geziyi hiç:)
Tanju Mayda
10.June.2014, 03:13
Bu arada şu sizin geziye gıptayla bakıyorum.
Ramazan ayında elimdeki işleri toparlayabilirsem ben de motorla kaçayım bir yerlere gibi içimde güp güp birşeyler gümbürdemeye başladı:)
Günaydınnnnn Raptor Rıders Ailesi :) :) :)
Emrehan
10.June.2014, 10:20
Bir Salih Günü'nden daha heppinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 8)
Karanlık, yağmurlu, hatta gökgürültülü sağanak yağışlı, hatta ve hatta selli geçen o kadar günün ardından güneşin bu güzel Salih Günü'nde aramıza katılması tesadüf olamaz bence. :love:
Herkese günaydın, hastalara acil şifalar, geziye çıkacaklara hayırlı yolculuklar, çalışanlara kolay gelsin.
Haftayı yarılamaya az kaldı :)
Erkan 28
10.June.2014, 11:05
Bugun kendimi biraz daha iyi hissediyorum en azından yorgunluğum gitti.
Güvenli sürüş, güvenli ve kaliteli çekim aparatım geldi.
http://hizliresimyukle.com/image/M6Z
http://hizliresimyukle.com/image/M6j
REALİST
10.June.2014, 13:04
Selam dostlar kampanyaları önceden duyurmak size boynumun borcu :)
13-15 Haziran tarihleri arasında kamp sandalyesi Koçtaşlarda 24,99 yerine 14.99TL ye düşüyor ihtiyacı olan varsa kaçırmayın babalar gününe özel :):cheesy:
http://cdn.koctas.com.tr/product/360x360/99b18_Kamp_Sandalyesi.jpg
Tanju Mayda
11.June.2014, 00:35
Herkese mutlu bir çarşamba sabahı dilerim salı gecesinden:)
Alın size bol sanatsal bir çalışma :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=760279144024927&set=ms.760279144024927.760282717357903.bps.a.41945 3014774210.123666.362681160451396&type=1&theater
SÜRÜCÜ
11.June.2014, 11:28
herkeze gunaydın
Erkan 28
11.June.2014, 12:00
Günaydınlar raptor Riders Ailesi
Herkese tünaydın, günaydını kaçırdık. uyuya kalmışız :)
Bendende Herkese Tünaydın :mrgreen:
Emrehan
11.June.2014, 12:28
Bendende Herkese Tünaydın :mrgreen:
Pîrim nerde kaldın yahu? Seni bekliyoruz sabahtan beri. :p
Pîrim nerde kaldın yahu? Seni bekliyoruz sabahtan beri. :p
Yetttiiimmmm geldimmm gariii:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ozguralic
11.June.2014, 14:12
selam bursa festivaline gelecek misiniz? :)
Birinci enduro ya gelemiyorum ama ikincisine topluca gelicez inşallh 8)
Erkan 28
11.June.2014, 16:57
Celil abinin dediği gibi 2. festivalede ordayız :cheesy:
Günaydın Raptor Riders ailesi.
Herkesin Berat kandilini tebrik ederim.
http://i.hizliresim.com/vzWNV4.jpg (http://hizliresim.com/vzWNV4)
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkesin Berat Kandilini tebrik ederim :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/q71/s480x480/10453444_10152432552091893_8267734122094135118_n.j pg
(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152432552091893&set=a.10150108380556893.293393.644596892&type=1)
UCANLAZ
12.June.2014, 10:56
Hayırlı kandiller,
Tanju Mayda
13.June.2014, 00:42
Herkesin kandilini kutlarım
Uğur Yalçın
13.June.2014, 00:51
Cümleten hayırlı kandiler.
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi cuma gelmiş hoş gelmiş 8)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10426751_776369752396386_8938357266657400591_n.jpg
Uğur Yalçın
13.June.2014, 09:54
Günaydın hayırlı cumalar.
Emrehan
13.June.2014, 10:08
Celil günlerini seviyorum. :mrgreen:
Erkan 28
13.June.2014, 10:12
Gunaydinlar Raptor Riders ailesi
Tatile son 1 gun
SÜRÜCÜ
13.June.2014, 10:54
günaydın millet
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi büyük gün başlıyor bugün 14.30 da Ağafendi ve Ayşenur'un nikah kortejini yapıyoruz ve oradan 15.30 da yola çıkıyoruz büyük tura başlıyoruz :cheesy:
Eskişehirden Herkese Günaydınlarrrr :)
Fethiye den herkese günaydınlar iy haftalar :)
Fethiye den herkese günaydınlar iy haftalar :)
Tam Celil yok, Cihan yok, Salih yok, Erkan yok diyordum adam tatilde sabahın bir vaktinde günaydın yazmış 8)
Bu duygularla açtığım sayfamızı herkese günaydın diyerek devam ettiriyorum.
Tatilciler sizlere de günaydınlar efendim iyi eğlenip dinlenin (o biraz zor) motive olun ve bir sonraki sezona kadar enerjiniz hepimize yetsin.
Emrehan
16.June.2014, 10:38
Tanju Mayda
17.June.2014, 01:31
He he,
Adamlar bi 3 bin km yola çıktılar, forum sesizleşti yahu.Yeni başlık bile açılmaz oldu.Millet özendi yollara düştü anlaşılan:)
Herkese günaydın, haftayı salıya bağladık. az kaldı yarıyı devirmeye...
Kimseler yok, bende yoğum http://www.youtube.com/watch?v=YyW3BzNQjlA&hd=1
Bülent
17.June.2014, 10:31
Günaydın RR ailesi, Tanju abi çok haklısın bakıp iç çekiyoruz :cheesy::cheesy:
Emrehan
17.June.2014, 10:35
Bu güzel Salih Günü'nde yollarda olan ekibe selam olsun! nazar
Bülent
17.June.2014, 10:37
Sanada selam olsun Süper Mod umuz 8)8)8)
Emrehan
17.June.2014, 10:43
Sanada selam olsun Süper Mod umuz 8)8)8)
Teşekkür ederim abim. :)
SÜRÜCÜ
17.June.2014, 10:48
günaydın RR ailesi sonunda guneşi gördük bea
Ahmet Turan
17.June.2014, 11:31
Günaydın RR ailesi. :)
Bugun işe giderken 0-3 çevreyolu Topkapı istikametine doğru önümde bir scooter vardı, Mecidiyeköy yoluna devam etti, artçıda Raptor Riders patch vardı, kimdi onlar :?
Bahadır
17.June.2014, 12:20
Günaydın RR ailesi. :)
Bugun işe giderken 0-3 çevreyolu Topkapı istikametine doğru önümde bir scooter vardı, Mecidiyeköy yoluna devam etti, artçıda Raptor Riders patch vardı, kimdi onlar :?
Volkan ve annesi olabilir büyük ihtimalle.onlar ailecek scooter kullanıyo yamaha marka.:)
Günaydın raptor riders ailesinin güzel insanları, herkese iyi tatiller...
Marmaris den GÜNAYDINLAR Raptor Rıders Ailesi :)
Bahadır
18.June.2014, 10:50
Günaydın raptor riders ailesinin güzel insanları, herkese iyi tatiller...
tatil derken ömer abi? :D
Emrehan
18.June.2014, 10:57
Marmaris den GÜNAYDINLAR Raptor Rıders Ailesi :)
tatil derken ömer abi? :D
Şekilde görüldüğü gibi :?
Bahadır
18.June.2014, 11:31
ehehe anladım abi :)
cemal06
18.June.2014, 16:36
Slm arkadaşlar yaz geldi nihayetinde nerelere gidelim
sercan.m
18.June.2014, 16:46
Cemal bey çok hızlı bir giriş yaptınız foruma:p:mrgreen:
Slm arkadaşlar yaz geldi nihayetinde nerelere gidelim
cemal06
18.June.2014, 16:52
E biraz öyle oldu galiba
sercan.m
18.June.2014, 16:54
Acil gezi planınız varsa istanbul ekibi çanakkale gezisi planliyor8)
E biraz öyle oldu galiba
Tatilci kardeşimiz Cihan gününden herkese günaydın...
ercankarşı
19.June.2014, 10:02
günaydın millet :)
BODRUM dan Herkese Günaydınlar :)
SÜRÜCÜ
19.June.2014, 10:07
herkeze günaydın gününüz güzel geçsin motorlarınızı özleyin :D:D:D:D:D:d
Emrehan
19.June.2014, 10:11
Mübarek hafta sonunun habercisi Celil gününden herkese günaydın, hayırlı cumalar, bu sefer banada herkesede iyi tatiller.
Sabah sabah ne yazdım öyle uzun uzun
BODRUM'dan Herkese GÜNAYDINLAR :)
Ömer sanada iyi tatiller 8)
Emrehan
20.June.2014, 10:20
Kuşadası'dan Herkese Günaydınlar:)
Samet AKTEPE
21.June.2014, 15:32
Kuşadası'dan Herkese Günaydınlar:)
Abi Kuşadasından dönüş neresi üzerinden olacak İzmir e uğrayacak mısınız ?
Abi Kuşadasından dönüş neresi üzerinden olacak İzmir e uğrayacak mısınız ?
Samet izmire değil ama yarın çeşmeye geçicez 2 gun ordayız 8)
Şartları eşitledik, havada güzel, herkese güzel ve mutlu günler olsun...
http://hizliresimyukle.com/images/2014/06/21/sualtiselfi.jpg
Teşekkür butonuna basıyorum yetkin yok diyor, çok tehlikeli oldu bu üçlü + ikili = 5'li teşekkür bile ettirmiyorlar :)
UCANLAZ
22.June.2014, 02:43
Vay arkadaş,biz burada ceviz büyüklüğünde dolularla,sellerle, boranlarla,hatta Tuzla'da oluşan hortumla uğraşalım.Adamlardaki keyfe bak :p
Aman maşallah diyelim tatilcilerimizenazarnazar
Tanju Mayda
22.June.2014, 03:17
Maşallah, nazar değmesin de, kardeşim fotoğraflara bakınca da özeniyoruz, eziliyoruz yahu:)
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :evil:
Ömer sanada iyi tatiller 8)
cemal06
22.June.2014, 10:05
Günaydın celil abi allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun
ÇEŞME'den Herkese Günaydınlar :)
cihan54
23.June.2014, 09:34
Günaydın gençler :mrgreen: çok sahipsiz gördüm burayı sankim :dil:
ÇEŞME'den Herkese Günaydınlar :)
Tamam çocuum evladım dönün artık, bak ben döndüm. Suyunu çıkarmayın, nereye gidiyosunuz hala... :ntr:
Tamam çocuum evladım dönün artık, bak ben döndüm. Suyunu çıkarmayın, nereye gidiyosunuz hala... :ntr:
Sana geçmiş olsun turu sağ sağlim bitirdin darısı bize nazar
Bizim Biraz daha kaldı ayvalık bölgesi ve çanakkkale şehitlik sonra istanbul 8)
Emrehan
23.June.2014, 10:17
Hoşgeldin yiğidim. :happy:
cihan54
23.June.2014, 11:17
Hoşgeldin yiğidim. :happy:
Hoşbulduk böceğim :happy:
Emrehan
23.June.2014, 11:19
Hoşbulduk böceğim :happy:
Sizin festival ne zamandı yahu? :p
cihan54
23.June.2014, 11:35
Sizin festival ne zamandı yahu? :p
bayramdan sonraki hafta. 8-9-10 Ağustos..
Ama ben yönetim kuruluma festivali iptal etmek istediğimi ileticem.. Bakalım..
Emrehan
23.June.2014, 11:52
bayramdan sonraki hafta. 8-9-10 Ağustos..
Ama ben yönetim kuruluma festivali iptal etmek istediğimi ileticem.. Bakalım..
O niye o? :?
Emrehan
23.June.2014, 11:54
Seçim varmış ya la 10 Ağustosta... :?
cihan54
23.June.2014, 12:05
Hee cumhur abiyi seçiyolar..
Emrehan
23.June.2014, 12:24
Hee cumhur abiyi seçiyolar..
Benim adayım Turabi. :cheesy:
Tanju Mayda
24.June.2014, 00:09
Celil i aday yapmadılar ya, alacakları olsun:)
Çeşme'den HERKESE Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
cihan54
24.June.2014, 09:57
Günaydınlar..
Çeşme'den HERKESE Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
E hadi gelin artık..
Bahadır
24.June.2014, 10:03
Günaydın herkese.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/200670/kazada-ninja-gibi-dusen-motosikletli
Youtube da bulamadım.
Tanju Mayda
26.June.2014, 03:04
Erkenden günaydınlar:)
Tanju Mayda
26.June.2014, 03:05
Bu arada olmadı be Celil, Tekirdağ'ı atladınız.Orada karşılayacaktım sizi yahu :(((
Veee İSTANBULDAN Herkese Günaydınlar Raptror Rıders Ailesi :) :) :)
Emrehan
26.June.2014, 10:34
Pîrim hoşgeldiniz. Ne güzel gezdiniz maaşallah. nazar Darısı başımıza. :mrgreen:
Bir dahaki gezide ekipte olmasını canı gönülden istediğim adamlardan biri..:cheesy:
Emrehan
26.June.2014, 11:04
Bir dahaki gezide ekipte olmasını canı gönülden istediğim adamlardan biri..:cheesy:
Abim benim. :love:
Benim de en çok istediğim şeylerden biri sizinle yol yapmak. :| İnşallah kısmet olur. :happy:
Pîrim hoşgeldiniz. Ne güzel gezdiniz maaşallah. nazar Darısı başımıza. :mrgreen:
Tşk. Hoş bulduk salih'in dediği gibi bir sonrakine senide bekliyoruz 8)
omer_cip23
26.June.2014, 16:40
hayırlı günler olsun herkeze geziden gelen yorgun abilerimizede hoşgeldiniz diyorum :)
Emrehan
27.June.2014, 10:23
Celil Günü gelmiş nedir bu sessizlik? :?
cihan54
27.June.2014, 12:10
Herkese hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar dilerim ailem..
Benden duymuş olmayın ama ilk siz duyun, henüz resmi olarak açıklamamış olsak da Sakarya festivalini bu sene iptal ediyoruz.. Bilginize efendim...
Benden duymuş olmayın ama ilk siz duyun, henüz resmi olarak açıklamamış olsak da Sakarya festivalini bu sene iptal ediyoruz.. Bilginize efendim...
Cihan oldumu şimdi gurubu toplayıp gelecektik hayırlısı olsun :(
cihan54
27.June.2014, 12:36
Cihan oldumu şimdi gurubu toplayıp gelecektik hayırlısı olsun :(
Sebeplerden en etkili olanı (http://www.beyazgazete.com/video/webtv/siyaset-3/10-agustos-2014-tarihinde-yapilacak-cumhurbaskanligi-secimi-anket-sonuclari-26-haziran-2014-426773.html)
Tarih sillesini bize vurdu..
Emrehan
27.June.2014, 13:11
Gelmicektim zaten. :dil: :dil: :dil:
cihan54
27.June.2014, 13:39
Gelmicektim zaten. :dil: :dil: :dil:
Biliyodum zaten http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/Smile144.gif
omer_cip23
27.June.2014, 13:56
Hayırlı günler olsun büyük ve güzel aile :) Büyükçekmecede bir çay içesim var anlatamam şöyle gün batımını izlerken hem daha yiyemediğimiz hayırlı olsun baklavaları hemde uzun yoldan gelen üstadlara hoşgeldine mi gitsek napsak diyorum yol maceralarını dinleriz hem istanbul ani buluşma konusunu bir canlandırsak diyorum :)
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10410517_724729200927319_4726377727061840890_n.jpg
Tanju Mayda
28.June.2014, 03:31
Hoş geldin Ramazan.
He he, zannederim artık 1 ay forum dolu olacak hep benim online olduğum gecenin ilerleyen saatlerinde:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.